Ordersysteem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Full Stack developer

Bedrijfsomschrijving tbd Functieomschrijving Full Stack Java Development bij Randstad Groep Nederland (HQ) Er is een vacature in het Corporate Client Solutions (CCS) team. Dit team is met een ander team net begonnen aan het project ‘Grip op Inhuur’. Het doel van dit project is de tevredenheid van onze leveranciers te verhogen en de efficiëntie van onze administratie te verbeteren. Onderdeel daarvan is een ‘Mijn-omgeving’ voor ZZP’ers en leveranciers. Naast dit nieuwe project werkt het team ook aan het onderhoud en verbeteren van een digitaal vacature management systeem waarmee dagelijks vele vacatures worden voorzien. Het team ontwikkelt zo veel mogelijk zelf

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. Je gaat als Full stack developer aan de slag en gaat

Bekijk vacature »

Java developer

Functie Je gaat aan de slag als Tester voor een aantal mooie projecten. Je komt terecht in een DevOps team waar jij aan de slag gaat om de kwaliteit te waarborgen omtrent de maatwerk software voor de klanten. Je draait je hand er niet voor om de adviserende rol te bekleden op het gebied van testautomatisering en het opzetten van testframeworks. Zoals aangegeven ga je daadwerkelijk in het eigen team aan de slag en is het daarnaast ook gebruikelijk bij de klanten op locatie te komen om te werken aan de opdrachten. Je krijgt zodoende echt een mooie kijk in

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Applicatie ontw

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: We verwachten van je, dat je: Brede ervaring hebt als JAVA-ontwikkelaar; Ervaring hebt met Agile/Scrum-werken en je thuis voelt in een Agile omgeving; Een aandeel levert aan het scrumproces en in de SAFe-releasetrain; Zelfstandig werkt in een scrumteam en intensief de samenwerking op zoekt met je directe collega’s en je omgeving; Ervaring meebrengt met het schattten en inplannen van taken tot en met het testen en demonstreren van de opgeleverde functionaliteit; Collega’s in je

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

Software Developer PHP JavaScript Python HBO SQL

Samengevat: Wij zijn een softwarebedrijf voor Autodealers. Ben jij een Medior of Senior Software Developer? Heb je ervaring met PHP, JavaScript of Python? Vaste baan: Java.Developer Software HBO €3.000 - €5.200 Bij ons op de werkvloer is er een positieve en informele sfeer. Naast een goede begeleiding en een enthousiaste klantenkring biedt deze werkgever een prettige omgeving met zeer afwisselende werkzaamheden. Houd jij van aanpakken en denk je dat je deze uitdaging aankunt? Dan zoeken wij jou! Zij werken voor grote klanten. Zij doen omvangrijke projecten die we bij deze werkgever op kantoor realiseren (geen detachering). Zij werken met state-of-the-art

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Ontwikkelen in Blazor; Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie. Hier ga je werken Binnen deze organisatie werken duizenden mensen binnen allerlei verschillende disciplines. Tevens hebben zij veel specialiteiten in huis, waaronder ook .Net Developers. Ter uitbreiding van een nieuw team en ter ondersteuning van het project zijn ze opzoek naar een nieuwe collega voor het team. Als C#.NET Developer zal jij je

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer C# ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen. Ben jij een ervaren Full Stack .NET Developer? Heb je ervaring met C# en ASP.NET? Vaste baan: .Net Developer C# ASP.NET HBO €3.300 - €4.500 Deze werkgever is een snel groeiende onderneming gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen, IoT (Internet of Things). Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Wil jij bij de top specialisten horen? Ben jij op zoek naar een

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Bart V B

Bart V B

26/05/2012 12:29:55
Quote Anchor link
Quote:
En ga eens kijken naar MySQLi of PDO. MySQL_ functies zijn verouderd en zouden niet meer gebruikt moeten worden voor het benaderen van een MySQL database.


Dit is nou echt grote onzin.
Als de webhoster nou eens geen pdo en of mysqli nie ondersteund?
Dan maar geen website ofzo?
mysql_ functies werken altijd, dat is zo en blijft zo.
Het is aan de gebruiker zelf om te bepalen of hij het wel of niet gebruikt.

@TS
Dat het niet werkt op zich logisch.
Je sluit de verbinding terwijl je nog een insert_id() wil hebben.
mysql_close() vind ik eigenlijk onzinnige functie, mysql sluit altijd de verbinding als het script klaar is. Op zich netjes dat je het doet, maar dan kunnen dit soort simpele problemen onstaan.
Dus zo zou het moeten werken:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<title>Verwerken van Stap 1...</title>
<?php
include("../config2.php");

echo "Verwerken, momentje...";


$sql="INSERT INTO bestellinginfo (datumtijd, tafel, naam)
VALUES
('"
.mysql_real_escape_string($_POST['datumtijd'])."','".mysql_real_escape_string($_POST['tafel'])."','".mysql_real_escape_string($_POST['naam'])."')";

if (!mysql_query($sql,$con))
{

  die('Error: ' . mysql_error());
}

else
{
    header('location:../index.php?id='.mysql_insert_id());
}

?>
Gewijzigd op 26/05/2012 12:30:37 door Bart V B
 
PHP hulp

PHP hulp

21/05/2024 23:24:16
 
Jens erd

Jens erd

26/05/2012 12:31:47
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php
include("../config2.php");

$sql = "INSERT INTO
bestellinginfo
(datumtijd, tafel, naam)
VALUES
('"
.mysql_real_escape_string($_POST['datumtijd'])."',
'"
.mysql_real_escape_string($_POST['tafel'])."',
'"
.mysql_real_escape_string($_POST['naam'])."')";

if (!mysql_query($sql,$con))
{

  die('Error: ' . mysql_error());
}
else {

        header('location:../index.php?id='.mysql_insert_id());
    echo "<title>Verwerken van Stap 1...</title>\n";
    echo "Verwerken, momentje...";
}

    mysql_close($con);
?>

Dit zou, in tegendeel tot wat hierboven staat, wél moeten werken. Header() hoort altijd voor output in welke vorm dan ook, en dat is de reden dat het script van de poster hierboven niet zal werken.
Gewijzigd op 26/05/2012 12:34:09 door Jens erd
 
Bart V B

Bart V B

26/05/2012 12:36:23
Quote Anchor link
Quote:
Dit zou, in tegendeel tot wat hierboven staat, wél moeten werken.


Dan heb jij het niet getest, want je zou heen header already send als foutmelding moeten krijgen. En daarnaast, hij doet niets meer met mysql_close(). ;)
 
- Mark -

- Mark -

26/05/2012 12:48:16
Quote Anchor link
@Bart, dan word het tijd om een nieuwe webhost te zoeken. Het is niet zo dat MySQLi en PDO nieuw zijn, deze gaan ook al wat jaartjes mee.

En er klopt niks van beide oplossingen. Door de manier waarop jullie je script opbouwen moet het nog steeds tussen de body tags staan. Dus jullie gaan zeer zeker een foutmelding krijgen door header().

mysql_close() is inderdaad niet nodig en mysql_real_escape_string() is inderdaad goed om SQL injection tegen te gaan maar voor de rest is het nog steeds een rommeltje.
 
Bart V B

Bart V B

26/05/2012 13:07:53
Quote Anchor link
dat het een rommeltje daar ben ik het helemaal eens.

Of ik een nieuwe hoster moet zoeken valt te bezien. Ik host nl zelf. Dus dat is het punt ook niet.
Het ging me meer om het feit dat ik het vreemd vond dat iemand iets anders zou moeten gebruiken terwijl het voor zijn probleem niets oplost. Er is geen relevantie.

Ook met pdo en MySQLi loopt de TS vast.
 
- Mark -

- Mark -

26/05/2012 13:16:17
Quote Anchor link
waarschijnlijk wel ja maar het ziet er naar uit dat hij het zich of fout heeft aangeleerd of fout heeft aangeleerd gekregen. Dan kan hij beter direct het oude overslaan en zich het nieuwe aanleren.

Maar we zijn of-topic aan het gaan. Laten we maar wachten op de TS voordat we verder gaan. Hij zal toch echt eerst zijn opbouw moeten veranderen.
 
Jens erd

Jens erd

26/05/2012 16:35:32
Quote Anchor link
Bart V B op 26/05/2012 12:36:23:
Quote:
Dit zou, in tegendeel tot wat hierboven staat, wél moeten werken.


Dan heb jij het niet getest, want je zou heen header already send als foutmelding moeten krijgen. En daarnaast, hij doet niets meer met mysql_close(). ;)

Vertel mij eens, waar stuur ik output voor die header() naar de browser dan? Dat is bij jou het geval, hier niet. Lezen AUB.
 
- Mark -

- Mark -

26/05/2012 17:14:20
Quote Anchor link
@ Jens, door de manier waarop je script is geschreven zal hij tussen de body tags moeten staan. Je hebt dan automatish output naar de browser. Of doe jij je foutmeldingen boven de pagina echoen?

Als je puur en alleen kijkt naar wat je hebt geschreven dan heb je wel gelijk maar helaas werkt dat in de praktijk niet.
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.