?p= en &

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2

Sebastiaan jacobs

sebastiaan jacobs

03/01/2010 23:44:00
Quote Anchor link
Bas schreef op 03.01.2010 23:41:
te jong?? hoe oud ben je dan?? ik ben zelf namelijk ook 3 jaar geleden gestart met PHP(toen was ik 12) ben nu al redelijk onderweg


ik was zelf ook 12 dat was toen php3
 
PHP hulp

PHP hulp

31/05/2024 03:35:24
 
Bas Php

Bas Php

03/01/2010 23:45:00
Quote Anchor link
@leon als dit is voor de oefening zou ik hem juist aanmoedigen om door te gaan, maar ga wel gebruik maken van tutorials. ik ben er zelf geen fan van, maar soms zijn ze verdomd handig zeker in het begin.

Edit:

het maakt niet uit hoe oud je begint als je je maar blijft inzetten en niet opgeeft voor zoiets als dit(A)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bas Php
 
Leon

Leon

03/01/2010 23:45:00
Quote Anchor link
sebastiaan jacobs schreef op 03.01.2010 23:44:
Bas schreef op 03.01.2010 23:41:
te jong?? hoe oud ben je dan?? ik ben zelf namelijk ook 3 jaar geleden gestart met PHP(toen was ik 12) ben nu al redelijk onderweg


ik was zelf ook 12 dat was toen php3


Ook hier, hoe oud ben je nu dan? -.-
 
Timo Kleinhout

Timo Kleinhout

03/01/2010 23:47:00
Quote Anchor link
Ik heb wel php boeken enz hoor.... en ik ben ook wel bezig met tutorials maar is wel erg moeilijk ik ben trouwens 15 jr nu
 
Leon

Leon

03/01/2010 23:47:00
Quote Anchor link
@bas ik zou hem ook aanraden te oefenen maar nog niet met $_GET en dat soort shit... begin rustig en ga dan eens kijken wat je er verder mee kan doen, dat gaat sneller en bespaard frustraties...
 
Leon

Leon

03/01/2010 23:47:00
Quote Anchor link
timo schreef op 03.01.2010 23:47:
Ik heb wel php boeken enz hoor.... en ik ben ook wel bezig met tutorials maar is wel erg moeilijk ik ben trouwens 15 jr nu


Dat valt dan best mee :p
 
Bas Php

Bas Php

03/01/2010 23:48:00
Quote Anchor link
@leon ja daar ben ik zelf ook achter gekomen ik ben meteen begonnen met php en mysql, maar ging wel redelijk goed.. nja blij dat we hier allemaal met 15 a 16 jarige zijn:P

Edit:

leon probeer niet te "bumpen" het 2 reacties achter elkaar plaatsen gebruik daar voor de edit knop en zet er zodien
Edit:
boven

@timo zo moeilijk is PHP niet. als je het maar even onder de knie hebt merk je dat het heel logisch is.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bas Php
 
Timo Kleinhout

Timo Kleinhout

03/01/2010 23:50:00
Quote Anchor link
nou ja, in iedergeval waarvoor ik kwam is gelukt :P bedankt nog!
 
Leon

Leon

03/01/2010 23:52:00
Quote Anchor link
@bas sorry het ging even om dat quote en ik moest <s>oprotten</s> weg van de comp beneden :( en Timo, suc6 met alles :P
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Leon
 
Bas Php

Bas Php

03/01/2010 23:55:00
Quote Anchor link
@leon een beetje netjes taalgebruik mag wel hoor:P

mja timo succes en vergeet niet de ; aan het eind van een regel kan al een hoop zoekwerk verkomen:P
 
Timo Kleinhout

Timo Kleinhout

04/01/2010 00:05:00
Quote Anchor link
oke, thx mannen!
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.