Pagina nummers

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van (mobiele) internettoepassingen; Ontwikkelen en onderhouden van Microservices; Ontwerpen en optimaliseren van databases; Identificeren van nieuwe trends/ontwikkelingen binnen de branche. Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten aan alle hun klanten. De organisatie telt circa 4.000 medewerkers in meer dan 10 verschillende landen. Momenteel is de organisatie op zoek naar een Software Developer wilt meewerken aan het

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer start jij in een development team met twee ervaren software ontwikkelaars. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en jij gaat dan ook meelopen met onze Senior .NET ontwikkelaar die jou met zijn kennis en ervaring een goede begeleiding kan aanbieden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Delphi developer

Functie Als Delphi developer ga jij aan de slag in een team met twee andere ervaren Delphi programmeurs waaronder de Hoofd programmeur. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van jullie bestaande applicatie. Daarnaast zijn jullie verantwoordelijk voor het onderhouden van deze applicatie en het oplossen van eventuele bugs. Eisen - HBO werk en denk niveau; - Minimaal één jaar ervaring met Delphi; - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; - Jij bent zelfstandig, maar kan ook in team verband werken. Aanbod - €3000,-- €4000,- op basis van jouw kennis en ervaring; - 8% vakantiegeld;

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

Full Stack Software Developer C#.NET

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »
Tim S

Tim S

25/09/2012 01:55:40
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb tijdje geleden toen ik net begon met php op internet een pagina nummer script gevonden. Dit script was de enigste die ik toen een beetje kon volgen en in me website kon plaatsen. Het enigste probleem is dat er een komma tussen de url's blijft staan. Het is een fout in het script en de bedoeling dat deze weggefilterd worden.

Hieronder het script, ik begrijp dat het misschien een hoop werk is maar ik hoop tocht dat er iemand naar kan kijken.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
<?php
$max_entries_per_page
= 3;
 
// Het pagina nummer opvragen uit de url. Als deze niet vermeld is in de url, of dat deze niet nummeriek is, dan gebruiken we de laagste waarde. Dus het cijfer 1.
$pagenum = (isset($_GET['page_num']) && is_numeric($_GET['page_num'])) ? $_GET['page_num'] : 1;
 
// We gaan nu het aantal reacties opvragen uit de database
$query = mysql_query("SELECT * FROM gastenboek") or die(mysql_error());
$aantal_reacties = mysql_num_rows($query);
 
// Nu kunnen we berekenen hoeveel pagina's er nodig zijn voor alle reacties.
$totaal = ceil(  $aantal_reacties / $max_entries_per_page);
 
// Ook kunnen we erachter komen vanaf welke row we gaan selecteren uit de database.
$limit = (($pagenum -1) * (int) $max_entries_per_page);
 
// En tot slot kunnen we dus de query uitvoeren
$query = mysql_query("SELECT *,datum + INTERVAL 2 HOUR AS datum FROM gastenboek ORDER BY datum DESC LIMIT ". $limit .", ". $max_entries_per_page);



// De url om naar de vorige pagina te gaan. Als het pagina nummer niet groter is dan 1, dan hoeven we ook geen url te maken.
$url_vorige = ($pagenum > 1) ? '<a href="index.php?pagina=gastenboek_wensen&page_num='.($pagenum-1).'">&#171 Vorige</a>' : '';
 
// De url om naar de volgende pagina te gaan. Als het totaal aantal berichten groter is dan de huige paginanummer, dan maken we een url. Anders niet.
$url_volgende = ($pagenum < $totaal) ? '<a href="index.php?pagina=gastenboek_wensen&page_num='.($pagenum+1).'">Volgende &#187</a>' : '';

//tussen de url's
$range = 10;

//waar de nummering berint
$startWith = 1;

$use_pagenum = true;

//Deze variabele is de template voor het paginanummer waar we ons bevinden, tenzij $use_pagenum of false staat dan wordt dit een url
$current_template = '<b>%s</b>';

//het begin van de url, hierna komt het pagina nummer
$prefix= 'index.php?pagina=gastenboek_wensen&page_num=';
//einde van de url net noodzakelijk
$suffix = '';

// De for-lus. Deze is vrij lastig. We lussen vanaf $startWith, tot en met $totaal. De $i houdt bij hoever we zijn.
for($i = $startWith; $i <= $totaal; $i++) {
    if($i > ($totaal-$range)) {
        # Als de teller ($i) groter is dan het totaal - de range, dan mogen we de dit nummer omzetten tot url
        # Deze if zorgt ervoor dat er geen verdere stappen meer worden ondernomen in deze if-else-structuur    

    } elseif($use_pagenum && $totaal > $range && $i > $range && ($i == $pagenum - $range || $i == $pagenum + $range) ) {
        # Als we gebruik maken van het pagina nummer, dan willen we op deze plek die punten plaatsen om de boel te scheiden
        # De preg_replace verwijderd de laatste komma van de string, omdat we deze niet nodig hebben.

        $urls  = preg_replace('/,$/', '', $urls);
        $urls .= '...';
 
        # Ook zorgen we dat het huidge nummer niet als url wordt opgenomen
        continue;
    }
elseif($use_pagenum && $i > ($pagenum - $range) && $i < ($pagenum+$range)) {
        # Eigenlijk zijn dit alle urls in het midden, als we luisteren naar het pagina nummer.      
        # 1,2,3...deze dus...65,66,67

    } elseif(!$use_pagenum && $i==($range+1)) {
        # Als we niet luisteren naar de pagina nummer, willen we bij veel resultaten 3 punten in het midden
        $urls  = preg_replace('/,$/', '', $urls);
        $urls .= '...';
        continue;
    }
elseif($totaal > $range && $i > $range) {
        # Als het totaal en de teller hoger zijn de de range, willen we voor de rest alles negeren
        continue;
    }

 
    if($i!=$pagenum || ($i==$pagenum && !$current_template)) {
        // De teller is niet gelijk aan de huidige paginanummer. OF WEL, maar dan is $current_template op de waarde false.
        // Dus we schrijven de url voor pagina nummer $i.

        $urls .= '<a href="'.$prefix.$i.$suffix.'">'.$i.'</a>,';
        }
else {
        // Oke, deze pagina wordt op dit moment opgevraagt, en $current_template is niet false.
        // Vervang %s door $i in de 'template'.

        $urls .= sprintf($current_template, $i).',';
    }
}

 
// En weer even de laatste overbodige komma weghalen
$urls  = preg_replace('/,$/', '', $urls);

//en dan de code om de pagina nummers weer te geven
echo $url_vorige .' '. $urls .' '. $url_volgende;
[
/code]
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 02:11:58
 
Bertus Wikkerink

Bertus Wikkerink

25/09/2012 22:03:34
Quote Anchor link
Beste Tim,
ik ben zelf nog maar beginner
maar volgens mij moet je het sterretje gebruiken voor en na de slash:
Jij hebt:
$urls = preg_replace('/,$/', '', $urls);

Probeer eens:
$urls = preg_replace(*/$/*, '', $urls);

Bertus
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.