Pagina nummers

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Als PHP developer bijdragen aan beter onderwijs?

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een PHP developer die mee gaat werken aan de (door)ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js en

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar MS Dynamics 365 Projecten

Samengevat: Deze werkgever is de kwaliteitsdienst in de tuinbouwsector. Ben jij een ervaren ontwikkelaar? Heb jij ervaring met Ms Dynamics 365 BC? Vaste baan: Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC ICT MBO 3.500 - 5.000 Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Ons bedrijf bewaakt en bevordert de kwaliteit van producten, processen en ketens in de tuinbouw. Wij kenmerken zich door openheid, ruimte voor initiatief, collegialiteit en zelfontplooiing. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Functie: Voor de vacature als Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Roelofarendsveen MBO

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Rotterdam! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Front end developer React

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Onderdelen van jouw functie: Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »
Tim S

Tim S

25/09/2012 01:55:40
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb tijdje geleden toen ik net begon met php op internet een pagina nummer script gevonden. Dit script was de enigste die ik toen een beetje kon volgen en in me website kon plaatsen. Het enigste probleem is dat er een komma tussen de url's blijft staan. Het is een fout in het script en de bedoeling dat deze weggefilterd worden.

Hieronder het script, ik begrijp dat het misschien een hoop werk is maar ik hoop tocht dat er iemand naar kan kijken.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
<?php
$max_entries_per_page
= 3;
 
// Het pagina nummer opvragen uit de url. Als deze niet vermeld is in de url, of dat deze niet nummeriek is, dan gebruiken we de laagste waarde. Dus het cijfer 1.
$pagenum = (isset($_GET['page_num']) && is_numeric($_GET['page_num'])) ? $_GET['page_num'] : 1;
 
// We gaan nu het aantal reacties opvragen uit de database
$query = mysql_query("SELECT * FROM gastenboek") or die(mysql_error());
$aantal_reacties = mysql_num_rows($query);
 
// Nu kunnen we berekenen hoeveel pagina's er nodig zijn voor alle reacties.
$totaal = ceil(  $aantal_reacties / $max_entries_per_page);
 
// Ook kunnen we erachter komen vanaf welke row we gaan selecteren uit de database.
$limit = (($pagenum -1) * (int) $max_entries_per_page);
 
// En tot slot kunnen we dus de query uitvoeren
$query = mysql_query("SELECT *,datum + INTERVAL 2 HOUR AS datum FROM gastenboek ORDER BY datum DESC LIMIT ". $limit .", ". $max_entries_per_page);



// De url om naar de vorige pagina te gaan. Als het pagina nummer niet groter is dan 1, dan hoeven we ook geen url te maken.
$url_vorige = ($pagenum > 1) ? '<a href="index.php?pagina=gastenboek_wensen&page_num='.($pagenum-1).'">&#171 Vorige</a>' : '';
 
// De url om naar de volgende pagina te gaan. Als het totaal aantal berichten groter is dan de huige paginanummer, dan maken we een url. Anders niet.
$url_volgende = ($pagenum < $totaal) ? '<a href="index.php?pagina=gastenboek_wensen&page_num='.($pagenum+1).'">Volgende &#187</a>' : '';

//tussen de url's
$range = 10;

//waar de nummering berint
$startWith = 1;

$use_pagenum = true;

//Deze variabele is de template voor het paginanummer waar we ons bevinden, tenzij $use_pagenum of false staat dan wordt dit een url
$current_template = '<b>%s</b>';

//het begin van de url, hierna komt het pagina nummer
$prefix= 'index.php?pagina=gastenboek_wensen&page_num=';
//einde van de url net noodzakelijk
$suffix = '';

// De for-lus. Deze is vrij lastig. We lussen vanaf $startWith, tot en met $totaal. De $i houdt bij hoever we zijn.
for($i = $startWith; $i <= $totaal; $i++) {
    if($i > ($totaal-$range)) {
        # Als de teller ($i) groter is dan het totaal - de range, dan mogen we de dit nummer omzetten tot url
        # Deze if zorgt ervoor dat er geen verdere stappen meer worden ondernomen in deze if-else-structuur    

    } elseif($use_pagenum && $totaal > $range && $i > $range && ($i == $pagenum - $range || $i == $pagenum + $range) ) {
        # Als we gebruik maken van het pagina nummer, dan willen we op deze plek die punten plaatsen om de boel te scheiden
        # De preg_replace verwijderd de laatste komma van de string, omdat we deze niet nodig hebben.

        $urls  = preg_replace('/,$/', '', $urls);
        $urls .= '...';
 
        # Ook zorgen we dat het huidge nummer niet als url wordt opgenomen
        continue;
    }
elseif($use_pagenum && $i > ($pagenum - $range) && $i < ($pagenum+$range)) {
        # Eigenlijk zijn dit alle urls in het midden, als we luisteren naar het pagina nummer.      
        # 1,2,3...deze dus...65,66,67

    } elseif(!$use_pagenum && $i==($range+1)) {
        # Als we niet luisteren naar de pagina nummer, willen we bij veel resultaten 3 punten in het midden
        $urls  = preg_replace('/,$/', '', $urls);
        $urls .= '...';
        continue;
    }
elseif($totaal > $range && $i > $range) {
        # Als het totaal en de teller hoger zijn de de range, willen we voor de rest alles negeren
        continue;
    }

 
    if($i!=$pagenum || ($i==$pagenum && !$current_template)) {
        // De teller is niet gelijk aan de huidige paginanummer. OF WEL, maar dan is $current_template op de waarde false.
        // Dus we schrijven de url voor pagina nummer $i.

        $urls .= '<a href="'.$prefix.$i.$suffix.'">'.$i.'</a>,';
        }
else {
        // Oke, deze pagina wordt op dit moment opgevraagt, en $current_template is niet false.
        // Vervang %s door $i in de 'template'.

        $urls .= sprintf($current_template, $i).',';
    }
}

 
// En weer even de laatste overbodige komma weghalen
$urls  = preg_replace('/,$/', '', $urls);

//en dan de code om de pagina nummers weer te geven
echo $url_vorige .' '. $urls .' '. $url_volgende;
[
/code]
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 21:16:35
 
Bertus Wikkerink

Bertus Wikkerink

25/09/2012 22:03:34
Quote Anchor link
Beste Tim,
ik ben zelf nog maar beginner
maar volgens mij moet je het sterretje gebruiken voor en na de slash:
Jij hebt:
$urls = preg_replace('/,$/', '', $urls);

Probeer eens:
$urls = preg_replace(*/$/*, '', $urls);

Bertus
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.