pagina overzicht behouden.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je aan de slag met het door ontwikkelen van de interne software. Zij maken gebruik van een CRM, wat door de hele organisatie gebruikt wordt. Andere taken: Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen; Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen; Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties; Deelnemen aan overleggen met het development team; Bij interesse is er de mogelijkheid om junioren te gaan begeleiden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

Front-end Developer - React - Data Driven

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een snelgroeiende organisatie die een data-driven inspectieapp op de markt hebben gebracht die nu al een aantal jaar door verschillende organisaties wereldwijd gebruikt wordt. Er zijn zo'n 6 mensen werkzaam bij dit bedrijf en ze zijn nu vooral op zoek naar een sterke front-end developer die wil gaan werken aan nieuwbouw applicaties en de uitbouw van de huidige applicaties. De reden dat ze zoeken is omdat er veel werk op komst is en ze hier de juiste capaciteit voor willen hebben. Er heerst hier een hele prettige sfeer waarin respect en eerlijke communicatie belangrijk is. Ook

Bekijk vacature »

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

.NET developer WO niveau voor predictive software

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor onder andere een .NET developer. Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken. Functieomschrijving Je komt hier te werken in een team van 3 .NET developers en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Dus van idee naar ontwerp en van ontwikkeling tot testen en implementatie. Bij voorkeur ben je niet

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie Als Senior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in ons Research & development team. Ons team bestaat uit 17 collega’s! Wij zijn momenteel druk bezig met het opzetten van een geheel nieuwe architectuur voor een nieuw product. Hierbij maken wij o.a. gebruik van VS2022 en .NET 6.0. Jouw functie is dan ook voornamelijk backend georiënteerd bij ons. Aangezien wij meetapparatuur ontwikkelen voor de chemische industrie is het ook erg belangrijk om kwalitatief hoogwaardige software te ontwikkelen voor de besturing hiervan. Verder ben jij verantwoordelijk voor het designen, implementeren en testen van nieuwe features. Ook zorg jij voor toekomstbestendige

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een gewaardeerde werkgever in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om

Bekijk vacature »
Kevin Rovers

Kevin Rovers

17/07/2012 13:33:25
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik heb een korte vraag.
Maar eerst zal ik de situatie even uitleggen.

Ik kijk heel veel series en om bij te houden van welke serie ik een bepaalde aflevering al heb gezien, heb ik een php script gemaakt.

Nu staan er een stuk of 15 series in (met meerdere seizoenen) dus dit wordt een aardige lijst.

Elke keer als ik dus aangeef een aflevering te hebben gezien, voert hij prachtig het scriptje uit, maar herlaad hierdoor de pagina, waardoor ik weer bovenaan de pagina terecht kom.

Vraag:
Is er een mogelijkheid om de pagina op dezelfde plek terug te laten komen?
dus dat het overzicht op het scherm hetzelfde blijft en alleen de afbeelding wijzigt in een groen vinkje.

Nu moet ik elke keer weer scrollen en zoeken naar de betreffende serie.

Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen.



Ps. het geven van een 'name' tag in de 'a href' kan wel, maar werkt niet prettig (dit heb ik al geprobeerd)
Gewijzigd op 17/07/2012 13:33:51 door Kevin Rovers
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 11:42:21
 
 - Diov  -

- Diov -

17/07/2012 14:28:42
Quote Anchor link
Je kan anders AJAX gebruiken.
Hierdoor kan je de bewerking uitvoeren, zonder de pagina te refreshen.

Of je kan ook met anchor links werken. Zelf heb ik dat nog niet gebruikt.
Maar google kan je hierbij helpen :)
 
Kris Peeters

Kris Peeters

17/07/2012 14:29:11
Quote Anchor link
Kevin Rovers op 17/07/2012 13:33:25:
Ps. het geven van een 'name' tag in de 'a href' kan wel, maar werkt niet prettig (dit heb ik al geprobeerd)


Hoe heb je dit geprobeerd? Dit is wat ik zou voorgesteld hebben.

Dus, ter hoogte van de rij waar je wil staan, zet je iets als

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<a name="235"></a>
<div class="row"> ... hier de rij/record/...


Als je dan link legt zoals dit: <a href="#235">klik</a>, scroll je naar de juiste plek.
Je kan ook die #235 gebruiken met header('location: index.php?page=mijn_pagina#235')
Je kan die link bookmarken/doormailen, ...

Wat is hier precies mis mee?

-----

Of uiteraard met Ajax
Gewijzigd op 17/07/2012 14:30:34 door Kris Peeters
 
Kevin Rovers

Kevin Rovers

17/07/2012 14:38:38
Quote Anchor link
Kris Peeters op 17/07/2012 14:29:11:
Kevin Rovers op 17/07/2012 13:33:25:
Ps. het geven van een 'name' tag in de 'a href' kan wel, maar werkt niet prettig (dit heb ik al geprobeerd)


Hoe heb je dit geprobeerd? Dit is wat ik zou voorgesteld hebben.

Dus, ter hoogte van de rij waar je wil staan, zet je iets als

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<a name="235"></a>
<div class="row"> ... hier de rij/record/...


Als je dan link legt zoals dit: <a href="#235">klik</a>, scroll je naar de juiste plek.
Je kan ook die #235 gebruiken met header('location: index.php?page=mijn_pagina#235')
Je kan die link bookmarken/doormailen, ...

Wat is hier precies mis mee?

-----

Of uiteraard met Ajax


Dit heb ik inderdaad geprobeerd, maar hiermee verspringt de pagina toch.

Ajax heb ik nog nooit mee gewerkt.
heeft iemand een voorbeeldje? en kan dat gewoon in een PHP bestand geplaatst worden?
Gewijzigd op 17/07/2012 14:40:51 door Kevin Rovers
 
 - Diov  -

- Diov -

17/07/2012 14:42:11
Quote Anchor link
AJAX is javascript, waarmee je in jouw geval een phpbestand mee uitvoerd.
Kan je anders eens je script laten zien, hoe je toont dat je de serie al bekeken hebt?

Is dat met een vinkje? Of hoe doe je dit?
http://www.w3schools.com/php/php_ajax_database.asp
 
Kris Peeters

Kris Peeters

17/07/2012 14:45:50
Quote Anchor link
Offtopic:

Hehe, wel grappig dat ze daar Family Guy gebruiken als voorbeeld :)
 
Kevin Rovers

Kevin Rovers

17/07/2012 15:06:35
Quote Anchor link
Dit is de code die ik gebruik voor het veranderen van de afbeelding:
(de afbeelding is niet meer dan een cijfer die uit de database wordt gehaald, 0.jpg of 1.jpg)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
if(isset($_GET['g'])){

$gek = $_GET['g'];
$uid = $_GET['u'];
$z = $_GET['z'];

if ($gek == 0) {$gnew = 1;} else {$gnew = 0;}

mysql_query("UPDATE `c16_web1`.`series` SET `$z` = '$gnew' WHERE `series`.`unid` ='$uid' LIMIT 1") ;

header("Location: ./series.php#$uid");
}


Zoals je ziet is hier de header met #$uid in verwerkt.
Hiermee wordt dus de betreffende regel weer mee opgezocht. (dit moet dus anders worden)

Het enige wat dus gedaan moet worden is in de database een 0 in een 1 veranderen.

---------------------------
Iemand een idee of dit uberhaupt mogelijk is?
Gewijzigd op 18/07/2012 10:08:23 door Kevin Rovers
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.