pagina overzicht behouden.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end PHP Developer

Dit ga je doen Her- en uitbouwen van het inhouse softwareplatform dmv PHP; Onderhouden van bovengenoemd platform in PHP; Sparren met het team; Meedenken over nieuwe functionaliteiten, security etc; Jouw input leveren aan het proces door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen etc. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de omgeving van Alkmaar, levert wereldwijd oplossingen op het gebied van IT. Dag in dag uit werken zij met veel passie aan hun product waarmee ze streven naar verbeteringen binnen zorg. Voor onze klant zijn we op zoek naar een medior PHP Developer. Je komt te werken

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je aan de slag met het door ontwikkelen van de interne software. Zij maken gebruik van een CRM, wat door de hele organisatie gebruikt wordt. Andere taken: Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen; Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen; Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties; Deelnemen aan overleggen met het development team; Bij interesse is er de mogelijkheid om junioren te gaan begeleiden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er

Bekijk vacature »

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

.NET developer WO niveau voor predictive software

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor onder andere een .NET developer. Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken. Functieomschrijving Je komt hier te werken in een team van 3 .NET developers en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Dus van idee naar ontwerp en van ontwikkeling tot testen en implementatie. Bij voorkeur ben je niet

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

Java Developer

Java Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »
Kevin Rovers

Kevin Rovers

17/07/2012 13:33:25
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik heb een korte vraag.
Maar eerst zal ik de situatie even uitleggen.

Ik kijk heel veel series en om bij te houden van welke serie ik een bepaalde aflevering al heb gezien, heb ik een php script gemaakt.

Nu staan er een stuk of 15 series in (met meerdere seizoenen) dus dit wordt een aardige lijst.

Elke keer als ik dus aangeef een aflevering te hebben gezien, voert hij prachtig het scriptje uit, maar herlaad hierdoor de pagina, waardoor ik weer bovenaan de pagina terecht kom.

Vraag:
Is er een mogelijkheid om de pagina op dezelfde plek terug te laten komen?
dus dat het overzicht op het scherm hetzelfde blijft en alleen de afbeelding wijzigt in een groen vinkje.

Nu moet ik elke keer weer scrollen en zoeken naar de betreffende serie.

Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen.



Ps. het geven van een 'name' tag in de 'a href' kan wel, maar werkt niet prettig (dit heb ik al geprobeerd)
Gewijzigd op 17/07/2012 13:33:51 door Kevin Rovers
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 18:07:45
 
 - Diov  -

- Diov -

17/07/2012 14:28:42
Quote Anchor link
Je kan anders AJAX gebruiken.
Hierdoor kan je de bewerking uitvoeren, zonder de pagina te refreshen.

Of je kan ook met anchor links werken. Zelf heb ik dat nog niet gebruikt.
Maar google kan je hierbij helpen :)
 
Kris Peeters

Kris Peeters

17/07/2012 14:29:11
Quote Anchor link
Kevin Rovers op 17/07/2012 13:33:25:
Ps. het geven van een 'name' tag in de 'a href' kan wel, maar werkt niet prettig (dit heb ik al geprobeerd)


Hoe heb je dit geprobeerd? Dit is wat ik zou voorgesteld hebben.

Dus, ter hoogte van de rij waar je wil staan, zet je iets als

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<a name="235"></a>
<div class="row"> ... hier de rij/record/...


Als je dan link legt zoals dit: <a href="#235">klik</a>, scroll je naar de juiste plek.
Je kan ook die #235 gebruiken met header('location: index.php?page=mijn_pagina#235')
Je kan die link bookmarken/doormailen, ...

Wat is hier precies mis mee?

-----

Of uiteraard met Ajax
Gewijzigd op 17/07/2012 14:30:34 door Kris Peeters
 
Kevin Rovers

Kevin Rovers

17/07/2012 14:38:38
Quote Anchor link
Kris Peeters op 17/07/2012 14:29:11:
Kevin Rovers op 17/07/2012 13:33:25:
Ps. het geven van een 'name' tag in de 'a href' kan wel, maar werkt niet prettig (dit heb ik al geprobeerd)


Hoe heb je dit geprobeerd? Dit is wat ik zou voorgesteld hebben.

Dus, ter hoogte van de rij waar je wil staan, zet je iets als

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<a name="235"></a>
<div class="row"> ... hier de rij/record/...


Als je dan link legt zoals dit: <a href="#235">klik</a>, scroll je naar de juiste plek.
Je kan ook die #235 gebruiken met header('location: index.php?page=mijn_pagina#235')
Je kan die link bookmarken/doormailen, ...

Wat is hier precies mis mee?

-----

Of uiteraard met Ajax


Dit heb ik inderdaad geprobeerd, maar hiermee verspringt de pagina toch.

Ajax heb ik nog nooit mee gewerkt.
heeft iemand een voorbeeldje? en kan dat gewoon in een PHP bestand geplaatst worden?
Gewijzigd op 17/07/2012 14:40:51 door Kevin Rovers
 
 - Diov  -

- Diov -

17/07/2012 14:42:11
Quote Anchor link
AJAX is javascript, waarmee je in jouw geval een phpbestand mee uitvoerd.
Kan je anders eens je script laten zien, hoe je toont dat je de serie al bekeken hebt?

Is dat met een vinkje? Of hoe doe je dit?
http://www.w3schools.com/php/php_ajax_database.asp
 
Kris Peeters

Kris Peeters

17/07/2012 14:45:50
Quote Anchor link
Offtopic:

Hehe, wel grappig dat ze daar Family Guy gebruiken als voorbeeld :)
 
Kevin Rovers

Kevin Rovers

17/07/2012 15:06:35
Quote Anchor link
Dit is de code die ik gebruik voor het veranderen van de afbeelding:
(de afbeelding is niet meer dan een cijfer die uit de database wordt gehaald, 0.jpg of 1.jpg)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
if(isset($_GET['g'])){

$gek = $_GET['g'];
$uid = $_GET['u'];
$z = $_GET['z'];

if ($gek == 0) {$gnew = 1;} else {$gnew = 0;}

mysql_query("UPDATE `c16_web1`.`series` SET `$z` = '$gnew' WHERE `series`.`unid` ='$uid' LIMIT 1") ;

header("Location: ./series.php#$uid");
}


Zoals je ziet is hier de header met #$uid in verwerkt.
Hiermee wordt dus de betreffende regel weer mee opgezocht. (dit moet dus anders worden)

Het enige wat dus gedaan moet worden is in de database een 0 in een 1 veranderen.

---------------------------
Iemand een idee of dit uberhaupt mogelijk is?
Gewijzigd op 18/07/2012 10:08:23 door Kevin Rovers
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.