Pagination Gastenboek

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front end developer Zorgplatform

Functie Jij als Front end ontwikkelen zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar, 1 Python developer en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De Marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult als Front ender dus voornamelijk bezig zijn met het verbeteren van onze interfaces op onze verschillende producten. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere

Bekijk vacature »

Medior/Senior Front-end Developers gezocht (Utrech

Functie Het team bestaat uit 10+ gespecialiseerde (veel senior) front-end ontwikkelaars en ontwerpers die werken aan projecten voor klanten van verschillende groottes (kan twee jaar bezig zijn met 1 klant). Je helpt klanten met ingewikkelde front-end vraagstukken, hierbij kun je denken aan: UX/UI design, CI/CD, architectuur en integratie met back-end systemen. De werkzaamheden verricht je op locatie bij de klant, dit is vaak in de Randstad. De organisatiestructuur is plat en er heerst een informele sfeer, zo kun je met vragen dus terecht bij de directie. Er wordt veel nadruk gelegd op het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling door middel van

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Medior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Front-end Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Senior Full Stack developer

Bedrijfsomschrijving tbd Functieomschrijving Full Stack Java Development bij Randstad Groep Nederland (HQ) Er is een vacature in het Corporate Client Solutions (CCS) team. Dit team is met een ander team net begonnen aan het project ‘Grip op Inhuur’. Het doel van dit project is de tevredenheid van onze leveranciers te verhogen en de efficiëntie van onze administratie te verbeteren. Onderdeel daarvan is een ‘Mijn-omgeving’ voor ZZP’ers en leveranciers. Naast dit nieuwe project werkt het team ook aan het onderhoud en verbeteren van een digitaal vacature management systeem waarmee dagelijks vele vacatures worden voorzien. Het team ontwikkelt zo veel mogelijk zelf

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »
Roy L

Roy L

29/04/2009 19:40:00
Quote Anchor link
Beste Mensen,
Ik ben al paar dagen aan het prutsen maar kom er maar niet uit.
Dus ik hoop dat de wat ervaren phpers het wel voor me weten :)

Ik wil pagina's in me gastenboek laten weergeven.

Hieronder me gastenboek code.
Dit moet volgens mij voldoende zijn.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
    $sql = "SELECT `name`, `enableEmoticons`, `message`, `time` FROM guestbook ORDER BY `id` DESC";
    $dataQuery = mysql_query($sql);
    
    echo "<h2>Bekijk berichten (" . mysql_num_rows($dataQuery) . ")</h2>\n";
    if(mysql_num_rows($dataQuery) == 0) {
        echo "<p>Er zijn op dit moment geen gastenboek berichten. <a href=\"?action=addComment\">Dus wees de eerste!</a></p>\n";
    }
    else {
        while($data = mysql_fetch_assoc($dataQuery)) {


En hier de code die ik van iemand gekregen heb alleen is hij nu maand op vakantie en kan die me helaas niet helpen met inbouwen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
function pages()
{
 global $page, $maxpages, $totaal;
 
 if(isset($_REQUEST['startdate']) AND isset($_REQUEST['enddate']))
 {
  $datum = "&startdate=".$_REQUEST['startdate']."&enddate=".$_REQUEST['enddate'];
 }
 
 if(($page-1) >= 1)
 echo "<a href='?id={$_REQUEST['id']}&page=".($page-1).$datum."'>vorige pagina</a>";
 else
 echo "vorige pagina";
 
 echo "&nbsp;|&nbsp; <u>pagina ".$page."</u> &nbsp;|&nbsp;";
 
 if(($page+1) <= $maxpages)
 echo "<a href='?id={$_REQUEST['id']}&page=".($page+1).$datum."'>volgende pagina</a>";
 else
 echo "volgende pagina";
 
 echo "&nbsp;|&nbsp; <em>(stemmen ".$totaal[0]." / paginas: ".$maxpages.")</em>";
}
 
 $totaal = mysql_fetch_row(mysql_query("SELECT count(zelftest_id) as totaal FROM zelftest WHERE resultaat = '".$zelftest_id."' ".$datum." ORDER BY zelftest_id DESC"));
 $maxpages = ceil($totaal[0]/$offset);
 
 if(!isset($_REQUEST['page']) OR $page < 1) $page = 1;
 
 $end = $offset * $page;
 $start = $end - $offset;
 
pages();
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Roy L
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 14:20:00
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

29/04/2009 19:48:00
Quote Anchor link
Je hebt net zoiets als ik al heb gemaakt. Kijk hier maar eens naar. Zal je best kunnen helpen ;-). Als je daarmee problemen ondervindt, even met duidelijke uitleg hier in een reactie plaatsen.
 
Roy L

Roy L

29/04/2009 20:06:00
Quote Anchor link
Ik ben er gelijk aan begonnen.
Ik hoop zo de uitslag al te hebben.
 
Roy L

Roy L

29/04/2009 20:15:00
Quote Anchor link
Het is gewoon gelukt.
Ben je erg dankbaar.

Enige wat nog niet werkt is de knop eerste.
En dat is nog even lastig.
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

29/04/2009 20:22:00
Quote Anchor link
Hoe ziet je code er nu uit?
 
Roy L

Roy L

29/04/2009 20:28:00
Quote Anchor link
Terug na de 1e is wel geluk nu.
Alleen vind ik het jammer dat 1 na pag=1 gaat.
Zou eigenlijks willen dat die na pag=0 gaat.

Ben wel super blij trouwens

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
function pageNumbers($pages, $page)
{
    $ret = '';
    if($pages > 0) {
        if($page > $pages) {
          return false;
        } else {
            if($page < 0)
                $ret .= "&laquo; | ";
            else
                $ret .= "<a href='?action=viewComments&pag=".($page-1)."'>&laquo;</a> | ";    
            
            if($page < 0)
                $ret .= "Eerste | ";
            else
                $ret .= "<a href='?action=viewComments&pag=0'>Eerste</a> | ";
            
            if($page > 999) {
                $puntjesv = '... ';
                $min = $page-999;
                $max = $page+999;
                
                if($page+999 >= $pages) {
                    $max = $pages;
                    $puntjesn = '';
                } else {
                    $max = $page+999;
                    $puntjesn = '...';
                }
                
            } elseif($page <= 999) {
                $puntjesv = '';
                $min = 1;
                
                if($page+999 >= $pages) {
                    $max = $pages;
                    $puntjesn = '';
                } else {
                    $max = $page+999;
                    $puntjesn = '...';
                }
            }
            
            $ret .= $puntjesv;
            
            for($i=$min;$i<=$max;$i++) {
                if($page == $i)
                    $ret .= "[".$i."] ";
                else
                    $ret .= "<a href='?action=viewComments&pag=".$i."'>".$i."</a> ";
            }
            
            $ret .= $puntjesn;
            
            if($page == $pages)
                $ret .= " | Laatste";
            else
                $ret .= " | <a href='?action=viewComments&pag=".$pages."'>Laatste</a>";
            
            if($page == $pages)
                $ret .= " | &raquo;";
            else
                $ret .= " | <a href='?action=viewComments&pag=".($page+1)."'>&raquo;</a>";
        }
    }
    
    return $ret;
}


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
$showRecords = 20; // aantal records per pagina

// als je 'pag' hieronder aanpast, moet je dat in de functie ook doen!
if(isset($_GET['pag'])) {
  $pag = $_GET['pag'];
  $start = $_GET['pag'] * $showRecords;
} else {
  $pag = 1;
  $start = 1;
}

// totale query
$tQuery = "SELECT * FROM guestbook";
$tResult = mysql_query($tQuery);

if($tResult && mysql_num_rows($tResult) > 0) {
  $pages = ceil(mysql_num_rows($tResult)/$showRecords)-1;
} else {
  $pages = 0;
}

//$sql = "SELECT `name`, `enableEmoticons`, `message`, `time` FROM guestbook ORDER BY `id` DESC";
//$dataQuery = mysql_query($sql);

// query van de data voor deze pagina
$sql = "SELECT * FROM guestbook ORDER BY `id` DESC LIMIT ".$start.",".$showRecords;
$dataQuery = mysql_query($sql);

if($oResult && mysql_num_rows($oResult) > 0) {
  // weergave van data, gebruik $oResult
} else {
  // foutafhandeling
}
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

29/04/2009 20:35:00
Quote Anchor link
Hm.. ik snap even niet waarom je een aantal keer met 999 zit te klooien? Dat staat volgens mij niet in het originele script? Bovendien zijn er nog een aantal dingen in het tweede deel die je nog zelf in moet vullen.
 
Roy L

Roy L

29/04/2009 20:40:00
Quote Anchor link
Eerst was die 999 inderdaad 4 maar aangezien ik graag alle pagina's wou zien.
heb ik er 999 van gemaakt leek me wel genoeg.

En wat ik in 2e deel nog moet veranderen.
Gaat mij de pet te boven.

Ben nog maar beginner.

Excuses voor de verwarring met de 999.
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

29/04/2009 21:12:00
Quote Anchor link
Ik denk niet dat jij een reeks van 999 cijfers achter elkaar op je website wilt.

Waarom zou dat jou de pet te boven gaan als je het in het beginnende topic hier bovenaan al wel goed doet? Weergave van data is niets meer dan een while()-loop met een mysql_fetch_*() erin. Foutafhandeling zal ik je een tutorial over geven.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.