Pagination Gastenboek

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Jij komt te werken in een team van 5 developers. het product is continue in beweging. Nieuwe en bestaande klanten vragen om vaak nieuwe features. Hierin ben jij zeer belangrijk om te zorgen dat de functionaliteiten goed opgezet worden op technisch vlak. Designs krijg je aangeleverd van een externe partij zodat jij je primair kan focussen op de techniek! Je hebt daarbij alle vrijheid om je eigen creativiteit toe te passen en mee te denken over de gebruikte technieken. Het gezamenlijke doel is een product dat functioneel zeer gebruiksvriendelijk is en het bedrijfsproces van de gebruikers versneld en kwalitatief

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

Lead Java Developer

Dit ga je doen Je taken bestaan onder andere uit: Het aansturen van een development team bestaande uit 8 collega's op technisch maar ook HR gebied; Het maken van strategische keuzes omtrent de (nieuw)bouw van deze applicatie; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java, Spring, Angular, REST); Reviewen van code en feedback geven op collega developers. Hier ga je werken Als Lead Software Developer ben je verantwoordelijk voor één van de vier Agile Java ontwikkelteams die bouwen aan technologie die duizenden instanties wereldwijd verbindt. Dit Agile team, data Jira en Confluence gebruikt en

Bekijk vacature »

Junior/medior PHP developer Onderwijssector

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

TypeScript developer (tot € 6.000, - bruto pe

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een ervaren Typecript developer die niet alleen zichzelf verder ontwikkelt, maar het ook leuk vinden om op termijn meer junior collega’s op pad te helpen. Je zult aan de slag gaan met het migreren van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde aan User Experience en kiezen ze duidelijk voor kwaliteit i.p.v. snelheid. Je krijgt dus de ruimte om vanuit gedegen onderzoek te werk te gaan en het borgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar Java EE

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving De afdeling IV –

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »
Roy L

Roy L

29/04/2009 19:40:00
Quote Anchor link
Beste Mensen,
Ik ben al paar dagen aan het prutsen maar kom er maar niet uit.
Dus ik hoop dat de wat ervaren phpers het wel voor me weten :)

Ik wil pagina's in me gastenboek laten weergeven.

Hieronder me gastenboek code.
Dit moet volgens mij voldoende zijn.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
    $sql = "SELECT `name`, `enableEmoticons`, `message`, `time` FROM guestbook ORDER BY `id` DESC";
    $dataQuery = mysql_query($sql);
    
    echo "<h2>Bekijk berichten (" . mysql_num_rows($dataQuery) . ")</h2>\n";
    if(mysql_num_rows($dataQuery) == 0) {
        echo "<p>Er zijn op dit moment geen gastenboek berichten. <a href=\"?action=addComment\">Dus wees de eerste!</a></p>\n";
    }
    else {
        while($data = mysql_fetch_assoc($dataQuery)) {


En hier de code die ik van iemand gekregen heb alleen is hij nu maand op vakantie en kan die me helaas niet helpen met inbouwen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
function pages()
{
 global $page, $maxpages, $totaal;
 
 if(isset($_REQUEST['startdate']) AND isset($_REQUEST['enddate']))
 {
  $datum = "&startdate=".$_REQUEST['startdate']."&enddate=".$_REQUEST['enddate'];
 }
 
 if(($page-1) >= 1)
 echo "<a href='?id={$_REQUEST['id']}&page=".($page-1).$datum."'>vorige pagina</a>";
 else
 echo "vorige pagina";
 
 echo "&nbsp;|&nbsp; <u>pagina ".$page."</u> &nbsp;|&nbsp;";
 
 if(($page+1) <= $maxpages)
 echo "<a href='?id={$_REQUEST['id']}&page=".($page+1).$datum."'>volgende pagina</a>";
 else
 echo "volgende pagina";
 
 echo "&nbsp;|&nbsp; <em>(stemmen ".$totaal[0]." / paginas: ".$maxpages.")</em>";
}
 
 $totaal = mysql_fetch_row(mysql_query("SELECT count(zelftest_id) as totaal FROM zelftest WHERE resultaat = '".$zelftest_id."' ".$datum." ORDER BY zelftest_id DESC"));
 $maxpages = ceil($totaal[0]/$offset);
 
 if(!isset($_REQUEST['page']) OR $page < 1) $page = 1;
 
 $end = $offset * $page;
 $start = $end - $offset;
 
pages();
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Roy L
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 18:38:59
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

29/04/2009 19:48:00
Quote Anchor link
Je hebt net zoiets als ik al heb gemaakt. Kijk hier maar eens naar. Zal je best kunnen helpen ;-). Als je daarmee problemen ondervindt, even met duidelijke uitleg hier in een reactie plaatsen.
 
Roy L

Roy L

29/04/2009 20:06:00
Quote Anchor link
Ik ben er gelijk aan begonnen.
Ik hoop zo de uitslag al te hebben.
 
Roy L

Roy L

29/04/2009 20:15:00
Quote Anchor link
Het is gewoon gelukt.
Ben je erg dankbaar.

Enige wat nog niet werkt is de knop eerste.
En dat is nog even lastig.
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

29/04/2009 20:22:00
Quote Anchor link
Hoe ziet je code er nu uit?
 
Roy L

Roy L

29/04/2009 20:28:00
Quote Anchor link
Terug na de 1e is wel geluk nu.
Alleen vind ik het jammer dat 1 na pag=1 gaat.
Zou eigenlijks willen dat die na pag=0 gaat.

Ben wel super blij trouwens

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
function pageNumbers($pages, $page)
{
    $ret = '';
    if($pages > 0) {
        if($page > $pages) {
          return false;
        } else {
            if($page < 0)
                $ret .= "&laquo; | ";
            else
                $ret .= "<a href='?action=viewComments&pag=".($page-1)."'>&laquo;</a> | ";    
            
            if($page < 0)
                $ret .= "Eerste | ";
            else
                $ret .= "<a href='?action=viewComments&pag=0'>Eerste</a> | ";
            
            if($page > 999) {
                $puntjesv = '... ';
                $min = $page-999;
                $max = $page+999;
                
                if($page+999 >= $pages) {
                    $max = $pages;
                    $puntjesn = '';
                } else {
                    $max = $page+999;
                    $puntjesn = '...';
                }
                
            } elseif($page <= 999) {
                $puntjesv = '';
                $min = 1;
                
                if($page+999 >= $pages) {
                    $max = $pages;
                    $puntjesn = '';
                } else {
                    $max = $page+999;
                    $puntjesn = '...';
                }
            }
            
            $ret .= $puntjesv;
            
            for($i=$min;$i<=$max;$i++) {
                if($page == $i)
                    $ret .= "[".$i."] ";
                else
                    $ret .= "<a href='?action=viewComments&pag=".$i."'>".$i."</a> ";
            }
            
            $ret .= $puntjesn;
            
            if($page == $pages)
                $ret .= " | Laatste";
            else
                $ret .= " | <a href='?action=viewComments&pag=".$pages."'>Laatste</a>";
            
            if($page == $pages)
                $ret .= " | &raquo;";
            else
                $ret .= " | <a href='?action=viewComments&pag=".($page+1)."'>&raquo;</a>";
        }
    }
    
    return $ret;
}


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
$showRecords = 20; // aantal records per pagina

// als je 'pag' hieronder aanpast, moet je dat in de functie ook doen!
if(isset($_GET['pag'])) {
  $pag = $_GET['pag'];
  $start = $_GET['pag'] * $showRecords;
} else {
  $pag = 1;
  $start = 1;
}

// totale query
$tQuery = "SELECT * FROM guestbook";
$tResult = mysql_query($tQuery);

if($tResult && mysql_num_rows($tResult) > 0) {
  $pages = ceil(mysql_num_rows($tResult)/$showRecords)-1;
} else {
  $pages = 0;
}

//$sql = "SELECT `name`, `enableEmoticons`, `message`, `time` FROM guestbook ORDER BY `id` DESC";
//$dataQuery = mysql_query($sql);

// query van de data voor deze pagina
$sql = "SELECT * FROM guestbook ORDER BY `id` DESC LIMIT ".$start.",".$showRecords;
$dataQuery = mysql_query($sql);

if($oResult && mysql_num_rows($oResult) > 0) {
  // weergave van data, gebruik $oResult
} else {
  // foutafhandeling
}
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

29/04/2009 20:35:00
Quote Anchor link
Hm.. ik snap even niet waarom je een aantal keer met 999 zit te klooien? Dat staat volgens mij niet in het originele script? Bovendien zijn er nog een aantal dingen in het tweede deel die je nog zelf in moet vullen.
 
Roy L

Roy L

29/04/2009 20:40:00
Quote Anchor link
Eerst was die 999 inderdaad 4 maar aangezien ik graag alle pagina's wou zien.
heb ik er 999 van gemaakt leek me wel genoeg.

En wat ik in 2e deel nog moet veranderen.
Gaat mij de pet te boven.

Ben nog maar beginner.

Excuses voor de verwarring met de 999.
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

29/04/2009 21:12:00
Quote Anchor link
Ik denk niet dat jij een reeks van 999 cijfers achter elkaar op je website wilt.

Waarom zou dat jou de pet te boven gaan als je het in het beginnende topic hier bovenaan al wel goed doet? Weergave van data is niets meer dan een while()-loop met een mysql_fetch_*() erin. Foutafhandeling zal ik je een tutorial over geven.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.