Persoonlijke favorieten

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer

Functie Jij als Senior Python developer hebt al ruime ervaring opgedaan. Bedrijven komen bij de organisatie om technische vraagstukken op te lossen. Jij als specialist bent dus de representatie van deze kwaliteit. Je zult de keuze krijgen tussen lange of korte projecten waarin je komt te werken in multidisciplinaire teams. Projecten die je gaat uitvoeren zijn zeer uitlopend. Zodoende kun je aan de ene kant kiezen voor een greenfield project en stroom je bij een ander project midden in een migratietraject in. Voor de ene klant ontwikkel je ene nieuwe portal en voor het andere project duik je veel meer

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in de regio van Bergen op Zoom ben je als PHP Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van Software. Daarnaast ben je ook voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en innovaties die essentieel kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Je deelt veel kennis en informatie met het team en ontvangt deze dan ook graag terug. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Bedrijfsprofiel Deze uitdagende opdrachtgever is ruim 20 jaar actief in de regio Bergen op Zoom. Het vooruitstrevende team staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en ondersteunen.

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

Web Developer

Bedrijfsomschrijving ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het de missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Energie biedt energiediensten aan particulieren en grootzakelijk en gaat de uitdagingen van de energietransitie aan door het beschikbaar maken van duurzame energie, het streven de klimaatverandering tot een minimum te beperken, leveringszekerheid te bieden en zorg te dragen voor een verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Energie investeert daarom in hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en bio-gas. Functieomschrijving Heb jij veel ervaring

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Drodr

Drodr

15/12/2006 17:48:00
Quote Anchor link
Hallo, ik zoek een persoonlijke favorieten script net zoals op PHPhulp, maar dan per IP dus zodat je niet eerst een account aan hoeft te maken.

Ik heb het al heel vaak geprobeerd te maken en ook al heel vaak gezocht, maar het is me nooit gelukt :(.

Kan iemand me helpen? Alvast bedankt :)
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 13:57:52
 
Erik Rijk

Erik Rijk

15/12/2006 17:53:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
$sql
= "SELECT * FROM favorieten WHERE ip = '".$_SERVER['REMOTE_ADDR'];
[
/code]
Deze query heb je nodig....
Je slaat het IP adres op en de link van de favorieten pagina en klaar ben je, lijkt me niet zo moeilijk
 
Drodr

Drodr

15/12/2006 17:54:00
Quote Anchor link
Nog 1 vraagje, hoe moet die persoon dan links aan zijn favorieten toevoegen?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Drodr
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

15/12/2006 18:42:00
Quote Anchor link
Ik zal een voorbeeldje voor je maken. Momentje!
 

15/12/2006 18:48:00
Quote Anchor link
Jan Koehoorn schreef op 15.12.2006 18:42:
Ik zal een voorbeeldje voor je maken. Momentje!


stuur hem eens :D
 
Drodr

Drodr

15/12/2006 19:14:00
Quote Anchor link
Oke, bedankt dat je zoveel moeite voor me doet :)
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

15/12/2006 19:17:00
Quote Anchor link
Het duurt altijd even om een eerste opzetje te maken hè ;-)

Test eens of deze werkt?
 
Drodr

Drodr

15/12/2006 19:19:00
Quote Anchor link
Laat maar je hebt het al :)

Nogmaals héél erg bedankt!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Drodr
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

15/12/2006 19:19:00
Quote Anchor link
Hier nog even de code zoals ik hem nu heb:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
<?php
    ini_set ('display_errors', 1);
    error_reporting (E_ALL);
    require '../db_config.php';
    function
get_ip () {
        if (@getenv ($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'])) {  
            $ip = @getenv ($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR']);
        }

        elseif (@getenv ($_SERVER['HTTP_CLIENT_IP'])) {  
            $ip = @getenv ($_SERVER['HTTP_CLIENT_IP']);  
        }

        else {  
            $ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];  
        }

        return $ip;
    }

    if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {
        $errors = array ();
        $values = array ();
        foreach ($_POST as $key => $value) {
            if (empty ($value)) {
                array_push ($errors, '<p class="error">Niets ingevuld bij <strong>' . $key . '</strong></p>');
            }

            else {
                $values[$key] = mysql_real_escape_string ($value);
            }
        }
    }

    $ip = get_ip ();
?>


<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/strict.dtd">

<html>
<head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
    <title>Voeg je favorieten toe</title>
    <style type="text/css">
        h1 {
            font: bold 14px arial;
        }
        h2 {
            font: bold 12px verdana;
        }
        p, input, label {
            font: 12px verdana;
        }
        label {
            float: left;
            width: 100px;
            text-align: right;
        }
        .indent {
            margin-left: 100px;
        }
        form {
            border: 1px solid #ccc;
            padding: 9px;
        }
        input.large {
            width: 500px;
        }
        p.error {
            color: red;
        }
    </style>
</head>

<body>
    <h1>Sla je eigen favorieten op</h1>
    <h2>Jouw ip adres is: <?php echo $ip; ?></h2>
    <form method="post" action="#">
        <p>
            <label for="titel">titel:</label>
            <input id="titel" name="titel" type="text" class="large" value="<?php if (isset ($_POST['titel'])) echo $_POST['titel']; ?>">
        </p>
        <p>
            <label for="url">url:</label>
            <input id="url" name="url" type="text" class="large" value="<?php if (isset ($_POST['url'])) echo $_POST['url']; ?>">
        </p>
        <p>
            <input type="submit" value="opslaan" class="indent">
        </p>
    </form>
    <?php
        if (isset ($errors) && !empty ($errors)) {
            foreach ($errors as $error) {
                echo $error;
            }
        }

        elseif (isset ($values)) {
            $sql = "
                INSERT INTO favorieten
                (
                    titel,
                    url,
                    datumtijd,
                    ip
                )
                VALUES
                (
                    '"
. $values['titel'] . "',
                    '"
. $values['url'] . "',
                    NOW(),
                    '"
. $ip . "'
                )
                "
;
            if (mysql_query ($sql)) {
                echo '<p>De link <strong>' . $values['titel'] . '</strong> is toegevoegd</p>';
            }

            elseif (mysql_errno () == 1062) {
                echo '<p class="error">Die url staat al bij je favorieten</p>';
            }

            else {
                echo '<pre>';
                trigger_error (mysql_errno () . ': ' . mysql_error ());
                echo htmlentities ($sql);
                echo '</pre>';
            }
        }

    ?>

    <h1>Jouw favorieten:</h1>
    <?php
        $sql
= "
            SELECT titel, url
            FROM favorieten
            WHERE ip = '"
. $ip . "'
            ORDER BY datumtijd DESC
            "
;
        if (!$res = mysql_query ($sql)) {
            echo '<pre>';
            trigger_error (mysql_errno () . ': ' . mysql_error ());
            echo htmlentities ($sql);
            echo '</pre>';
        }

        else {
            while ($row = mysql_fetch_assoc ($res)) {
                echo '<p><a href="' . $row['url'] . '">' . $row['titel'] . '</a></p>';
            }
        }

    ?>

    <h1>Favorieten van anderen:</h1>
    <?php
        $sql
= "
            SELECT titel, url, ip
            FROM favorieten
            WHERE ip != '"
. $ip . "'
            ORDER BY datumtijd DESC
            "
;
        if (!$res = mysql_query ($sql)) {
            echo '<pre>';
            trigger_error (mysql_errno () . ': ' . mysql_error ());
            echo htmlentities ($sql);
            echo '</pre>';
        }

        else {
            $next_ip = '';
            while ($row = mysql_fetch_assoc ($res)) {
                if ($next_ip != $row['ip']) {
                    echo '<h2>Favorieten van ' . $row['ip'] . '</h2>';
                    $next_ip = $row['ip'];
                }

                echo '<p><a href="' . $row['url'] . '">' . $row['titel'] . '</a></p>';
            }
        }

    ?>

</body>
</html>
 
Drodr

Drodr

15/12/2006 19:24:00
Quote Anchor link
Zou het ook kunnen dat je bijvoorbeeld op een link klikt en dan een bepaalde titel en url toegevoegd wordt?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

15/12/2006 19:25:00
Quote Anchor link
Hoe bedoel je?
 
Drodr

Drodr

15/12/2006 19:27:00
Quote Anchor link
Dat je op een link klikt en dat er dan automatisch een bepaalde titel en url toegevoegd wordt aan je favorieten, zodat de mensen niet meer zelf kunnen bepalen welke titel en welke url ze willen toevoegen (net zo iets als de PHPhulp favorieten)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Drodr
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

15/12/2006 19:30:00
Quote Anchor link
En waar zou die link moeten staan? Op een andere pagina? Dan kun je er niet bij met je PHP code. Op je eigen pagina? Hoe komt hij er dan op?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

15/12/2006 19:31:00
Quote Anchor link
Drodr schreef op 15.12.2006 19:27:
Dat je op een link klikt en dat er dan automatisch een bepaalde titel en url toegevoegd wordt aan je favorieten, zodat de mensen niet meer zelf kunnen bepalen welke titel en welke url ze willen toevoegen (net zo iets als de PHPhulp favorieten)

De PHP hulp favorieten zijn interne links. Dat is een ander verhaal want dan weet je de url al.
 
Drodr

Drodr

15/12/2006 19:33:00
Quote Anchor link
Oke ik dacht op een andere pagina, maar als het niet kan doe ik het wel met het formulier.
Nogmaals bedankt dat je het voor me hebt gemaakt :)

edit: bij mijn site weet je de url dan ook al want het is een clip script en dan kun je bij de url zo doen: <a href="?pagina=play&id='.$add['id'].'">

Maar als het niet kan laat dan maar zitten hoor!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Drodr
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

15/12/2006 19:37:00
Quote Anchor link
Ik lees je eerste post nog eens in dit topic, en daar zeg je het eigenlijk al.
Als het gaat om een interne link, dan zou je er een soort link naast kunnen maken, iets als "toevoegen aan favorieten".

Als je dat doet, dan wordt het script wel ietsje ingewikkelder dan mijn voorbeeld. De link zou er ongeveer zo uit moeten zien:

<a href="?link_id=1&amp;action=addtofavs">toevoegen aan favorieten</a>

Het link_id moet dan al bekend zijn omdat het uit een tabel komt. Via $_GET['action'] kun je detecteren dat iemand een link aan zijn favorieten wil toevoegen.
 
Drodr

Drodr

15/12/2006 19:40:00
Quote Anchor link
Zou je niet bijvoorbeeld een link maken met daarin een bepaalde url die dan toevoegd aan de favorieten?De url die aan de favorieten toegevoegd moet worden zelf is geen probleem
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Drodr
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

15/12/2006 19:43:00
Quote Anchor link
Dat kan wel, maar dan moet je heel erg oppassen met vreemde tekens. Daarom had ik het gedaan met een link_id, zodat je hem uit je DB kunt trekken.
 
Drodr

Drodr

15/12/2006 19:46:00
Quote Anchor link
Oke, in dat geval zal ik het met het formulier doen, bedankt voor je hulp!
 
Drodr

Drodr

15/12/2006 19:49:00
Quote Anchor link
Oh, by the way, zou je de SQL tabellen will posten?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

15/12/2006 19:49:00
Quote Anchor link
Ja, misschien kun je er een tekstje bijzetten met een uitleg over knippen en plakken. Dat verhoogt de gebruiksvriendelijkheid nog een beetje :-)
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.