Persoonlijke favorieten

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

Front-end developer (medior/senior)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Account Developer

Voor Bol.com zijn wij per direct op zoek naar een Account Developer voor 32-40 uur per week op het kantoor in Utrecht. Wil jij een directe bijdrage leveren door partners van de juiste data-inzichten te voorzien en via campagnes op nieuwe platformkansen en features te wijzen? Ben jij analytisch sterk en kun jij dit vertalen naar plannen en inspirerende gesprekken? Lees dan snel verder! wat bieden wij jou Salaris van €2400 - €2600 obv 40 uur Minimaal 6 maanden Werklocatie is Utrecht Werken bij bol.com wie ben jij Jij bent commercieel gedreven en weet altijd aan de juiste knoppen te

Bekijk vacature »

Als PHP developer bijdragen aan beter onderwijs?

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een PHP developer die mee gaat werken aan de (door)ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js en

Bekijk vacature »

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »

Senior Mobile Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Mobile Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie Middels Scrum en sprints bouw jij in deze functie mee aan complexe webapplicaties en ons SaaS platform. Hierbij hoort ook architectuur tot een van je taken. Daarnaast ben je één van de leden van het Scrum team. Dat betekent dat je naast je kerntaken ook in contact staat met de product owner. Oftewel, je bent bij het gehele ontwikkelproces betrokken. Tools die hierbij gebruikt worden zijn o.a. PHP, Symfony en Git. Eisen • Minimaal HBO werk- en denkniveau • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met PHP • Kennis en ervaring Symfony (Laravel is pré) & Lando • Kennis van

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Lead Java Developer

Dit ga je doen Je taken bestaan onder andere uit: Het aansturen van een development team bestaande uit 8 collega's op technisch maar ook HR gebied; Het maken van strategische keuzes omtrent de (nieuw)bouw van deze applicatie; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java, Spring, Angular, REST); Reviewen van code en feedback geven op collega developers. Hier ga je werken Als Lead Software Developer ben je verantwoordelijk voor één van de vier Agile Java ontwikkelteams die bouwen aan technologie die duizenden instanties wereldwijd verbindt. Dit Agile team, data Jira en Confluence gebruikt en

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »

Software Developer Java

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Drodr

Drodr

15/12/2006 17:48:00
Quote Anchor link
Hallo, ik zoek een persoonlijke favorieten script net zoals op PHPhulp, maar dan per IP dus zodat je niet eerst een account aan hoeft te maken.

Ik heb het al heel vaak geprobeerd te maken en ook al heel vaak gezocht, maar het is me nooit gelukt :(.

Kan iemand me helpen? Alvast bedankt :)
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 23:18:29
 
Erik Rijk

Erik Rijk

15/12/2006 17:53:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
$sql
= "SELECT * FROM favorieten WHERE ip = '".$_SERVER['REMOTE_ADDR'];
[
/code]
Deze query heb je nodig....
Je slaat het IP adres op en de link van de favorieten pagina en klaar ben je, lijkt me niet zo moeilijk
 
Drodr

Drodr

15/12/2006 17:54:00
Quote Anchor link
Nog 1 vraagje, hoe moet die persoon dan links aan zijn favorieten toevoegen?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Drodr
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

15/12/2006 18:42:00
Quote Anchor link
Ik zal een voorbeeldje voor je maken. Momentje!
 

15/12/2006 18:48:00
Quote Anchor link
Jan Koehoorn schreef op 15.12.2006 18:42:
Ik zal een voorbeeldje voor je maken. Momentje!


stuur hem eens :D
 
Drodr

Drodr

15/12/2006 19:14:00
Quote Anchor link
Oke, bedankt dat je zoveel moeite voor me doet :)
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

15/12/2006 19:17:00
Quote Anchor link
Het duurt altijd even om een eerste opzetje te maken hè ;-)

Test eens of deze werkt?
 
Drodr

Drodr

15/12/2006 19:19:00
Quote Anchor link
Laat maar je hebt het al :)

Nogmaals héél erg bedankt!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Drodr
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

15/12/2006 19:19:00
Quote Anchor link
Hier nog even de code zoals ik hem nu heb:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
<?php
    ini_set ('display_errors', 1);
    error_reporting (E_ALL);
    require '../db_config.php';
    function
get_ip () {
        if (@getenv ($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'])) {  
            $ip = @getenv ($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR']);
        }

        elseif (@getenv ($_SERVER['HTTP_CLIENT_IP'])) {  
            $ip = @getenv ($_SERVER['HTTP_CLIENT_IP']);  
        }

        else {  
            $ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];  
        }

        return $ip;
    }

    if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {
        $errors = array ();
        $values = array ();
        foreach ($_POST as $key => $value) {
            if (empty ($value)) {
                array_push ($errors, '<p class="error">Niets ingevuld bij <strong>' . $key . '</strong></p>');
            }

            else {
                $values[$key] = mysql_real_escape_string ($value);
            }
        }
    }

    $ip = get_ip ();
?>


<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/strict.dtd">

<html>
<head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
    <title>Voeg je favorieten toe</title>
    <style type="text/css">
        h1 {
            font: bold 14px arial;
        }
        h2 {
            font: bold 12px verdana;
        }
        p, input, label {
            font: 12px verdana;
        }
        label {
            float: left;
            width: 100px;
            text-align: right;
        }
        .indent {
            margin-left: 100px;
        }
        form {
            border: 1px solid #ccc;
            padding: 9px;
        }
        input.large {
            width: 500px;
        }
        p.error {
            color: red;
        }
    </style>
</head>

<body>
    <h1>Sla je eigen favorieten op</h1>
    <h2>Jouw ip adres is: <?php echo $ip; ?></h2>
    <form method="post" action="#">
        <p>
            <label for="titel">titel:</label>
            <input id="titel" name="titel" type="text" class="large" value="<?php if (isset ($_POST['titel'])) echo $_POST['titel']; ?>">
        </p>
        <p>
            <label for="url">url:</label>
            <input id="url" name="url" type="text" class="large" value="<?php if (isset ($_POST['url'])) echo $_POST['url']; ?>">
        </p>
        <p>
            <input type="submit" value="opslaan" class="indent">
        </p>
    </form>
    <?php
        if (isset ($errors) && !empty ($errors)) {
            foreach ($errors as $error) {
                echo $error;
            }
        }

        elseif (isset ($values)) {
            $sql = "
                INSERT INTO favorieten
                (
                    titel,
                    url,
                    datumtijd,
                    ip
                )
                VALUES
                (
                    '"
. $values['titel'] . "',
                    '"
. $values['url'] . "',
                    NOW(),
                    '"
. $ip . "'
                )
                "
;
            if (mysql_query ($sql)) {
                echo '<p>De link <strong>' . $values['titel'] . '</strong> is toegevoegd</p>';
            }

            elseif (mysql_errno () == 1062) {
                echo '<p class="error">Die url staat al bij je favorieten</p>';
            }

            else {
                echo '<pre>';
                trigger_error (mysql_errno () . ': ' . mysql_error ());
                echo htmlentities ($sql);
                echo '</pre>';
            }
        }

    ?>

    <h1>Jouw favorieten:</h1>
    <?php
        $sql
= "
            SELECT titel, url
            FROM favorieten
            WHERE ip = '"
. $ip . "'
            ORDER BY datumtijd DESC
            "
;
        if (!$res = mysql_query ($sql)) {
            echo '<pre>';
            trigger_error (mysql_errno () . ': ' . mysql_error ());
            echo htmlentities ($sql);
            echo '</pre>';
        }

        else {
            while ($row = mysql_fetch_assoc ($res)) {
                echo '<p><a href="' . $row['url'] . '">' . $row['titel'] . '</a></p>';
            }
        }

    ?>

    <h1>Favorieten van anderen:</h1>
    <?php
        $sql
= "
            SELECT titel, url, ip
            FROM favorieten
            WHERE ip != '"
. $ip . "'
            ORDER BY datumtijd DESC
            "
;
        if (!$res = mysql_query ($sql)) {
            echo '<pre>';
            trigger_error (mysql_errno () . ': ' . mysql_error ());
            echo htmlentities ($sql);
            echo '</pre>';
        }

        else {
            $next_ip = '';
            while ($row = mysql_fetch_assoc ($res)) {
                if ($next_ip != $row['ip']) {
                    echo '<h2>Favorieten van ' . $row['ip'] . '</h2>';
                    $next_ip = $row['ip'];
                }

                echo '<p><a href="' . $row['url'] . '">' . $row['titel'] . '</a></p>';
            }
        }

    ?>

</body>
</html>
 
Drodr

Drodr

15/12/2006 19:24:00
Quote Anchor link
Zou het ook kunnen dat je bijvoorbeeld op een link klikt en dan een bepaalde titel en url toegevoegd wordt?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

15/12/2006 19:25:00
Quote Anchor link
Hoe bedoel je?
 
Drodr

Drodr

15/12/2006 19:27:00
Quote Anchor link
Dat je op een link klikt en dat er dan automatisch een bepaalde titel en url toegevoegd wordt aan je favorieten, zodat de mensen niet meer zelf kunnen bepalen welke titel en welke url ze willen toevoegen (net zo iets als de PHPhulp favorieten)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Drodr
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

15/12/2006 19:30:00
Quote Anchor link
En waar zou die link moeten staan? Op een andere pagina? Dan kun je er niet bij met je PHP code. Op je eigen pagina? Hoe komt hij er dan op?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

15/12/2006 19:31:00
Quote Anchor link
Drodr schreef op 15.12.2006 19:27:
Dat je op een link klikt en dat er dan automatisch een bepaalde titel en url toegevoegd wordt aan je favorieten, zodat de mensen niet meer zelf kunnen bepalen welke titel en welke url ze willen toevoegen (net zo iets als de PHPhulp favorieten)

De PHP hulp favorieten zijn interne links. Dat is een ander verhaal want dan weet je de url al.
 
Drodr

Drodr

15/12/2006 19:33:00
Quote Anchor link
Oke ik dacht op een andere pagina, maar als het niet kan doe ik het wel met het formulier.
Nogmaals bedankt dat je het voor me hebt gemaakt :)

edit: bij mijn site weet je de url dan ook al want het is een clip script en dan kun je bij de url zo doen: <a href="?pagina=play&id='.$add['id'].'">

Maar als het niet kan laat dan maar zitten hoor!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Drodr
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

15/12/2006 19:37:00
Quote Anchor link
Ik lees je eerste post nog eens in dit topic, en daar zeg je het eigenlijk al.
Als het gaat om een interne link, dan zou je er een soort link naast kunnen maken, iets als "toevoegen aan favorieten".

Als je dat doet, dan wordt het script wel ietsje ingewikkelder dan mijn voorbeeld. De link zou er ongeveer zo uit moeten zien:

<a href="?link_id=1&amp;action=addtofavs">toevoegen aan favorieten</a>

Het link_id moet dan al bekend zijn omdat het uit een tabel komt. Via $_GET['action'] kun je detecteren dat iemand een link aan zijn favorieten wil toevoegen.
 
Drodr

Drodr

15/12/2006 19:40:00
Quote Anchor link
Zou je niet bijvoorbeeld een link maken met daarin een bepaalde url die dan toevoegd aan de favorieten?De url die aan de favorieten toegevoegd moet worden zelf is geen probleem
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Drodr
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

15/12/2006 19:43:00
Quote Anchor link
Dat kan wel, maar dan moet je heel erg oppassen met vreemde tekens. Daarom had ik het gedaan met een link_id, zodat je hem uit je DB kunt trekken.
 
Drodr

Drodr

15/12/2006 19:46:00
Quote Anchor link
Oke, in dat geval zal ik het met het formulier doen, bedankt voor je hulp!
 
Drodr

Drodr

15/12/2006 19:49:00
Quote Anchor link
Oh, by the way, zou je de SQL tabellen will posten?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

15/12/2006 19:49:00
Quote Anchor link
Ja, misschien kun je er een tekstje bijzetten met een uitleg over knippen en plakken. Dat verhoogt de gebruiksvriendelijkheid nog een beetje :-)
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.