Persoonlijke favorieten

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Programmeur

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda, ontwikkel je als PHP programmeur niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het constant inspelen op nieuwe innovaties m.b.t software ontwikkeling. Naast het ontwikkelen van webapplicaties, bouwt deze toffe werkgever ook webshops en websites voor hun opdrachtgevers. Wat ga je doen? Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony framework; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die

Bekijk vacature »

TypeScript developer (tot € 6.000, - bruto pe

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een ervaren Typecript developer die niet alleen zichzelf verder ontwikkelt, maar het ook leuk vinden om op termijn meer junior collega’s op pad te helpen. Je zult aan de slag gaan met het migreren van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde aan User Experience en kiezen ze duidelijk voor kwaliteit i.p.v. snelheid. Je krijgt dus de ruimte om vanuit gedegen onderzoek te werk te gaan en het borgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Delphi developer

Functie Als Delphi developer ga jij aan de slag in een team met twee andere ervaren Delphi programmeurs waaronder de Hoofd programmeur. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van jullie bestaande applicatie. Daarnaast zijn jullie verantwoordelijk voor het onderhouden van deze applicatie en het oplossen van eventuele bugs. Eisen - HBO werk en denk niveau; - Minimaal één jaar ervaring met Delphi; - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; - Jij bent zelfstandig, maar kan ook in team verband werken. Aanbod - €3000,-- €4000,- op basis van jouw kennis en ervaring; - 8% vakantiegeld;

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Als Senior PHP developer heb je een sterke mening over de architectuur van projecten en de processen binnen het team. Je bent de sparringpartner voor je Team Lead. Ook ondersteun je met jouw kennis de minder ervaren developers in jouw team. Ze werken regelmatig aan projecten vanaf scratch en dit geeft ruimte om voor nieuwe technieken te kiezen. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en

Bekijk vacature »

Back end Node.js developer

Functie Het ontwikkelteam bestaat momenteel uit 5 (back-end) Developers, 2 systeembeheerders, 1 DevOps engineer, 1 Tech Lead en 2 Scrum Masters. Samen wordt er doorontwikkeld aan twee SaaS-platformen die in een hoog tempo doorontwikkeld moeten worden. Omdat innovatie een belangrijk speerpunt binnen de organisatie is, wordt er ook continu naar snellere en slimmere oplossingen te bedenken en realiseren. Als Back-end Developer hou jij je dagelijks bezig met vraagstukken zoals: API-development, high volume datastromen, het ontwikkelen van Bots aan de hand van A.I. Daarnaast denk en werk jij mee aan de onlineapplicaties voor klanten. Er wordt zelfstandig en in teamverband gewerkt

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Dynamics Ontwikkelaar

Dit ga je doen Ontwikkelen van Dynamics 365 voor de interne uitrol; Samen met de consultants sparren met klanten over de wensen en eisen; Ontwikkelen van Dynamics 365 voor verschillende grote klanten; Technische analyse en testen; Meedenken over het gebruik en de richting van Dynamics binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Hilversum! Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ben jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het ook leuk vindt om bij klanten op bezoek te gaan? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Deze functie is erg divers, je moet dus goed kunnen schakelen. Je komt te werken in een klein team van developers. Binnen het bedrijf hangt er een gemoedelijke informele

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Drodr

Drodr

15/12/2006 17:48:00
Quote Anchor link
Hallo, ik zoek een persoonlijke favorieten script net zoals op PHPhulp, maar dan per IP dus zodat je niet eerst een account aan hoeft te maken.

Ik heb het al heel vaak geprobeerd te maken en ook al heel vaak gezocht, maar het is me nooit gelukt :(.

Kan iemand me helpen? Alvast bedankt :)
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 22:39:42
 
Erik Rijk

Erik Rijk

15/12/2006 17:53:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
$sql
= "SELECT * FROM favorieten WHERE ip = '".$_SERVER['REMOTE_ADDR'];
[
/code]
Deze query heb je nodig....
Je slaat het IP adres op en de link van de favorieten pagina en klaar ben je, lijkt me niet zo moeilijk
 
Drodr

Drodr

15/12/2006 17:54:00
Quote Anchor link
Nog 1 vraagje, hoe moet die persoon dan links aan zijn favorieten toevoegen?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Drodr
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

15/12/2006 18:42:00
Quote Anchor link
Ik zal een voorbeeldje voor je maken. Momentje!
 

15/12/2006 18:48:00
Quote Anchor link
Jan Koehoorn schreef op 15.12.2006 18:42:
Ik zal een voorbeeldje voor je maken. Momentje!


stuur hem eens :D
 
Drodr

Drodr

15/12/2006 19:14:00
Quote Anchor link
Oke, bedankt dat je zoveel moeite voor me doet :)
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

15/12/2006 19:17:00
Quote Anchor link
Het duurt altijd even om een eerste opzetje te maken hè ;-)

Test eens of deze werkt?
 
Drodr

Drodr

15/12/2006 19:19:00
Quote Anchor link
Laat maar je hebt het al :)

Nogmaals héél erg bedankt!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Drodr
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

15/12/2006 19:19:00
Quote Anchor link
Hier nog even de code zoals ik hem nu heb:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
<?php
    ini_set ('display_errors', 1);
    error_reporting (E_ALL);
    require '../db_config.php';
    function
get_ip () {
        if (@getenv ($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'])) {  
            $ip = @getenv ($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR']);
        }

        elseif (@getenv ($_SERVER['HTTP_CLIENT_IP'])) {  
            $ip = @getenv ($_SERVER['HTTP_CLIENT_IP']);  
        }

        else {  
            $ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];  
        }

        return $ip;
    }

    if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {
        $errors = array ();
        $values = array ();
        foreach ($_POST as $key => $value) {
            if (empty ($value)) {
                array_push ($errors, '<p class="error">Niets ingevuld bij <strong>' . $key . '</strong></p>');
            }

            else {
                $values[$key] = mysql_real_escape_string ($value);
            }
        }
    }

    $ip = get_ip ();
?>


<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/strict.dtd">

<html>
<head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
    <title>Voeg je favorieten toe</title>
    <style type="text/css">
        h1 {
            font: bold 14px arial;
        }
        h2 {
            font: bold 12px verdana;
        }
        p, input, label {
            font: 12px verdana;
        }
        label {
            float: left;
            width: 100px;
            text-align: right;
        }
        .indent {
            margin-left: 100px;
        }
        form {
            border: 1px solid #ccc;
            padding: 9px;
        }
        input.large {
            width: 500px;
        }
        p.error {
            color: red;
        }
    </style>
</head>

<body>
    <h1>Sla je eigen favorieten op</h1>
    <h2>Jouw ip adres is: <?php echo $ip; ?></h2>
    <form method="post" action="#">
        <p>
            <label for="titel">titel:</label>
            <input id="titel" name="titel" type="text" class="large" value="<?php if (isset ($_POST['titel'])) echo $_POST['titel']; ?>">
        </p>
        <p>
            <label for="url">url:</label>
            <input id="url" name="url" type="text" class="large" value="<?php if (isset ($_POST['url'])) echo $_POST['url']; ?>">
        </p>
        <p>
            <input type="submit" value="opslaan" class="indent">
        </p>
    </form>
    <?php
        if (isset ($errors) && !empty ($errors)) {
            foreach ($errors as $error) {
                echo $error;
            }
        }

        elseif (isset ($values)) {
            $sql = "
                INSERT INTO favorieten
                (
                    titel,
                    url,
                    datumtijd,
                    ip
                )
                VALUES
                (
                    '"
. $values['titel'] . "',
                    '"
. $values['url'] . "',
                    NOW(),
                    '"
. $ip . "'
                )
                "
;
            if (mysql_query ($sql)) {
                echo '<p>De link <strong>' . $values['titel'] . '</strong> is toegevoegd</p>';
            }

            elseif (mysql_errno () == 1062) {
                echo '<p class="error">Die url staat al bij je favorieten</p>';
            }

            else {
                echo '<pre>';
                trigger_error (mysql_errno () . ': ' . mysql_error ());
                echo htmlentities ($sql);
                echo '</pre>';
            }
        }

    ?>

    <h1>Jouw favorieten:</h1>
    <?php
        $sql
= "
            SELECT titel, url
            FROM favorieten
            WHERE ip = '"
. $ip . "'
            ORDER BY datumtijd DESC
            "
;
        if (!$res = mysql_query ($sql)) {
            echo '<pre>';
            trigger_error (mysql_errno () . ': ' . mysql_error ());
            echo htmlentities ($sql);
            echo '</pre>';
        }

        else {
            while ($row = mysql_fetch_assoc ($res)) {
                echo '<p><a href="' . $row['url'] . '">' . $row['titel'] . '</a></p>';
            }
        }

    ?>

    <h1>Favorieten van anderen:</h1>
    <?php
        $sql
= "
            SELECT titel, url, ip
            FROM favorieten
            WHERE ip != '"
. $ip . "'
            ORDER BY datumtijd DESC
            "
;
        if (!$res = mysql_query ($sql)) {
            echo '<pre>';
            trigger_error (mysql_errno () . ': ' . mysql_error ());
            echo htmlentities ($sql);
            echo '</pre>';
        }

        else {
            $next_ip = '';
            while ($row = mysql_fetch_assoc ($res)) {
                if ($next_ip != $row['ip']) {
                    echo '<h2>Favorieten van ' . $row['ip'] . '</h2>';
                    $next_ip = $row['ip'];
                }

                echo '<p><a href="' . $row['url'] . '">' . $row['titel'] . '</a></p>';
            }
        }

    ?>

</body>
</html>
 
Drodr

Drodr

15/12/2006 19:24:00
Quote Anchor link
Zou het ook kunnen dat je bijvoorbeeld op een link klikt en dan een bepaalde titel en url toegevoegd wordt?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

15/12/2006 19:25:00
Quote Anchor link
Hoe bedoel je?
 
Drodr

Drodr

15/12/2006 19:27:00
Quote Anchor link
Dat je op een link klikt en dat er dan automatisch een bepaalde titel en url toegevoegd wordt aan je favorieten, zodat de mensen niet meer zelf kunnen bepalen welke titel en welke url ze willen toevoegen (net zo iets als de PHPhulp favorieten)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Drodr
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

15/12/2006 19:30:00
Quote Anchor link
En waar zou die link moeten staan? Op een andere pagina? Dan kun je er niet bij met je PHP code. Op je eigen pagina? Hoe komt hij er dan op?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

15/12/2006 19:31:00
Quote Anchor link
Drodr schreef op 15.12.2006 19:27:
Dat je op een link klikt en dat er dan automatisch een bepaalde titel en url toegevoegd wordt aan je favorieten, zodat de mensen niet meer zelf kunnen bepalen welke titel en welke url ze willen toevoegen (net zo iets als de PHPhulp favorieten)

De PHP hulp favorieten zijn interne links. Dat is een ander verhaal want dan weet je de url al.
 
Drodr

Drodr

15/12/2006 19:33:00
Quote Anchor link
Oke ik dacht op een andere pagina, maar als het niet kan doe ik het wel met het formulier.
Nogmaals bedankt dat je het voor me hebt gemaakt :)

edit: bij mijn site weet je de url dan ook al want het is een clip script en dan kun je bij de url zo doen: <a href="?pagina=play&id='.$add['id'].'">

Maar als het niet kan laat dan maar zitten hoor!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Drodr
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

15/12/2006 19:37:00
Quote Anchor link
Ik lees je eerste post nog eens in dit topic, en daar zeg je het eigenlijk al.
Als het gaat om een interne link, dan zou je er een soort link naast kunnen maken, iets als "toevoegen aan favorieten".

Als je dat doet, dan wordt het script wel ietsje ingewikkelder dan mijn voorbeeld. De link zou er ongeveer zo uit moeten zien:

<a href="?link_id=1&amp;action=addtofavs">toevoegen aan favorieten</a>

Het link_id moet dan al bekend zijn omdat het uit een tabel komt. Via $_GET['action'] kun je detecteren dat iemand een link aan zijn favorieten wil toevoegen.
 
Drodr

Drodr

15/12/2006 19:40:00
Quote Anchor link
Zou je niet bijvoorbeeld een link maken met daarin een bepaalde url die dan toevoegd aan de favorieten?De url die aan de favorieten toegevoegd moet worden zelf is geen probleem
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Drodr
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

15/12/2006 19:43:00
Quote Anchor link
Dat kan wel, maar dan moet je heel erg oppassen met vreemde tekens. Daarom had ik het gedaan met een link_id, zodat je hem uit je DB kunt trekken.
 
Drodr

Drodr

15/12/2006 19:46:00
Quote Anchor link
Oke, in dat geval zal ik het met het formulier doen, bedankt voor je hulp!
 
Drodr

Drodr

15/12/2006 19:49:00
Quote Anchor link
Oh, by the way, zou je de SQL tabellen will posten?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

15/12/2006 19:49:00
Quote Anchor link
Ja, misschien kun je er een tekstje bijzetten met een uitleg over knippen en plakken. Dat verhoogt de gebruiksvriendelijkheid nog een beetje :-)
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.