Persoonlijke favorieten

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Heb jij veel kennis van ASP.NET Webforms en wil jij juist de overstap maken naar ASP.NET Core? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren .NET Webdeveloper die met ons samen ons platform wilt herschrijven van ASP.NET Webforms naar ASP.NET Core. Voor jou de unieke kans om met ons samen te innoveren en kennis op te doen van de nieuwste technieken binnen de Microsoft Stack. Wij hebben een development team met 10 IT specialisten bestaande uit onder andere 4 backend .NET developers en twee front-end developers. Wij zijn continu bezig om ons als team en bedrijf te blijven

Bekijk vacature »

Integratie expert - Java Developer

Dit ga je doen Nieuw koppelingen ontwerpen, ontwikkelen en implementeren; Je schakelt met de klanten om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Strategisch kijken naar nieuwe mogelijkheden op bestaande of nieuwe koppelingen zo effectief mogelijk te realiseren; Je bestaande toolset afwegen tegen nieuwe mogelijkheden om integratiedoelen steeds effectiever en/of effcienter te bewerkstelligen; Bestaande software koppelingen beheren, dit zijn koppelingen met zowel interne als externe systemen; Overleg met zowel directe collega's als met stakeholders om nieuwe integratieplannen concreet te maken; Je kunt de junioren meenemen op sleeptouw. Hier ga je werken Onze klant is op zoek naar een ervaren

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP / Laravel developer zal je in een klein team terecht komen. Wij zijn op zoek naar een echte specialist, iemand die de balans weet te vinden tussen techniek en perfectie. In de aankomende jaren wilt dit bedrijf flink groeien en daarom zijn ze op zoek naar jou! Wat ga je doen? Je draagt bij aan het ontwikkelen en onderhouden van bestaande webapplicaties die boordevol functionaliteit zitten. Deze applicaties worden gebruikt door de organisatie zelf en ook door de klanten. Inmiddels wordt er gewerkt met Laravel 8 en zijn er diverse koppelingen naar externe leveranciers. Verder zal

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

Lasrobot Programmeur

Over de functie Off-line programma’s maken die het beste resultaat bij de lasrobot mogelijk maken De programma’s met behulp van teach verder optimaliseren Proactief meedenken over oplossingen en over de juiste invulling van lasmallen Het lasrobotproces zoveel mogelijk optimaliseren Over het bedrijf Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de engineering, productie en assemblage van samengestelde plaatwerkproducten en monodelen uit metaal. Onze klant werkt samen met het team aan de mooiste producten van de toekomst. Binnen dit bedrijf staat een sterk team van specialisten op het gebied van industrial design, mechanical engineering, in-house prototyping en all-round projectmanagement. Met daarbij uiteenlopende kennis in

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Onderdelen van jouw functie: Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

Full Stack Java ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor de politie zijn wij op zoek naar een Full stack Java ontwikkelaar. Als ervaren full stack Java ontwikkelaar binnen de gewenste deadlines meewerken aan de totstandkoming van de gewenste werkzaamheden. Taken Upgraden van GeoServer, SOLR, Oracle Spatial database, Tomcat Migreren Oracle Spatial naar PostgreSQL/PostGIS Migreren SOLR naar ElasticSearch Geografische gegevens op het interne netwerk beschikbaar maken Doorontwikkelen en actualiseren van de geografische services Het up to date brengen van de CI/CD pipeline, samen met medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de CI/CD tooling Aanspreekbaar op de solution architectuur en stemt die met collega's in het cluster Geo De opdracht

Bekijk vacature »

Low code Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen van bestaande applicaties en het geheel van scratch af aan opzetten van nieuwe applicaties binnen een low code platform; Je beoordeelt technisch ontwerpen en maakt de vertaalslag naar de technische oplossingen binnen het platform; Je voert testwerkzaamheden uit; Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied; Je schakelt met business analisten en de architect om tot mooie oplossingen te komen; Je lost bugs op en denkt mee over een structurele oplossing. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Full stack web- en appdevelopment; Vertalen van de functionele wensen naar de technische specificaties; Sturing geven aan/klank board zijn voor de software teams; Trainen van de software teams; Sparren met klanten; Meedenken over architectuur. Hier ga je werken De organisatie is een bureau welke websites en mobiele applicaties bouwt voor verschillende toonaangevende organisaties. Hierbij richten zij zich voornamelijk op de sectoren leisure, overheid en zorg. De sfeer intern kenmerkt zich door informaliteit, gezelligheid en ambitie. Ze werken dag in dag uit samen om mooie producten op te leveren voor hun klanten. Op dit moment zijn er

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Drodr

Drodr

15/12/2006 17:48:00
Quote Anchor link
Hallo, ik zoek een persoonlijke favorieten script net zoals op PHPhulp, maar dan per IP dus zodat je niet eerst een account aan hoeft te maken.

Ik heb het al heel vaak geprobeerd te maken en ook al heel vaak gezocht, maar het is me nooit gelukt :(.

Kan iemand me helpen? Alvast bedankt :)
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 01:31:23
 
Erik Rijk

Erik Rijk

15/12/2006 17:53:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
$sql
= "SELECT * FROM favorieten WHERE ip = '".$_SERVER['REMOTE_ADDR'];
[
/code]
Deze query heb je nodig....
Je slaat het IP adres op en de link van de favorieten pagina en klaar ben je, lijkt me niet zo moeilijk
 
Drodr

Drodr

15/12/2006 17:54:00
Quote Anchor link
Nog 1 vraagje, hoe moet die persoon dan links aan zijn favorieten toevoegen?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Drodr
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

15/12/2006 18:42:00
Quote Anchor link
Ik zal een voorbeeldje voor je maken. Momentje!
 

15/12/2006 18:48:00
Quote Anchor link
Jan Koehoorn schreef op 15.12.2006 18:42:
Ik zal een voorbeeldje voor je maken. Momentje!


stuur hem eens :D
 
Drodr

Drodr

15/12/2006 19:14:00
Quote Anchor link
Oke, bedankt dat je zoveel moeite voor me doet :)
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

15/12/2006 19:17:00
Quote Anchor link
Het duurt altijd even om een eerste opzetje te maken hè ;-)

Test eens of deze werkt?
 
Drodr

Drodr

15/12/2006 19:19:00
Quote Anchor link
Laat maar je hebt het al :)

Nogmaals héél erg bedankt!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Drodr
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

15/12/2006 19:19:00
Quote Anchor link
Hier nog even de code zoals ik hem nu heb:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
<?php
    ini_set ('display_errors', 1);
    error_reporting (E_ALL);
    require '../db_config.php';
    function
get_ip () {
        if (@getenv ($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'])) {  
            $ip = @getenv ($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR']);
        }

        elseif (@getenv ($_SERVER['HTTP_CLIENT_IP'])) {  
            $ip = @getenv ($_SERVER['HTTP_CLIENT_IP']);  
        }

        else {  
            $ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];  
        }

        return $ip;
    }

    if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {
        $errors = array ();
        $values = array ();
        foreach ($_POST as $key => $value) {
            if (empty ($value)) {
                array_push ($errors, '<p class="error">Niets ingevuld bij <strong>' . $key . '</strong></p>');
            }

            else {
                $values[$key] = mysql_real_escape_string ($value);
            }
        }
    }

    $ip = get_ip ();
?>


<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/strict.dtd">

<html>
<head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
    <title>Voeg je favorieten toe</title>
    <style type="text/css">
        h1 {
            font: bold 14px arial;
        }
        h2 {
            font: bold 12px verdana;
        }
        p, input, label {
            font: 12px verdana;
        }
        label {
            float: left;
            width: 100px;
            text-align: right;
        }
        .indent {
            margin-left: 100px;
        }
        form {
            border: 1px solid #ccc;
            padding: 9px;
        }
        input.large {
            width: 500px;
        }
        p.error {
            color: red;
        }
    </style>
</head>

<body>
    <h1>Sla je eigen favorieten op</h1>
    <h2>Jouw ip adres is: <?php echo $ip; ?></h2>
    <form method="post" action="#">
        <p>
            <label for="titel">titel:</label>
            <input id="titel" name="titel" type="text" class="large" value="<?php if (isset ($_POST['titel'])) echo $_POST['titel']; ?>">
        </p>
        <p>
            <label for="url">url:</label>
            <input id="url" name="url" type="text" class="large" value="<?php if (isset ($_POST['url'])) echo $_POST['url']; ?>">
        </p>
        <p>
            <input type="submit" value="opslaan" class="indent">
        </p>
    </form>
    <?php
        if (isset ($errors) && !empty ($errors)) {
            foreach ($errors as $error) {
                echo $error;
            }
        }

        elseif (isset ($values)) {
            $sql = "
                INSERT INTO favorieten
                (
                    titel,
                    url,
                    datumtijd,
                    ip
                )
                VALUES
                (
                    '"
. $values['titel'] . "',
                    '"
. $values['url'] . "',
                    NOW(),
                    '"
. $ip . "'
                )
                "
;
            if (mysql_query ($sql)) {
                echo '<p>De link <strong>' . $values['titel'] . '</strong> is toegevoegd</p>';
            }

            elseif (mysql_errno () == 1062) {
                echo '<p class="error">Die url staat al bij je favorieten</p>';
            }

            else {
                echo '<pre>';
                trigger_error (mysql_errno () . ': ' . mysql_error ());
                echo htmlentities ($sql);
                echo '</pre>';
            }
        }

    ?>

    <h1>Jouw favorieten:</h1>
    <?php
        $sql
= "
            SELECT titel, url
            FROM favorieten
            WHERE ip = '"
. $ip . "'
            ORDER BY datumtijd DESC
            "
;
        if (!$res = mysql_query ($sql)) {
            echo '<pre>';
            trigger_error (mysql_errno () . ': ' . mysql_error ());
            echo htmlentities ($sql);
            echo '</pre>';
        }

        else {
            while ($row = mysql_fetch_assoc ($res)) {
                echo '<p><a href="' . $row['url'] . '">' . $row['titel'] . '</a></p>';
            }
        }

    ?>

    <h1>Favorieten van anderen:</h1>
    <?php
        $sql
= "
            SELECT titel, url, ip
            FROM favorieten
            WHERE ip != '"
. $ip . "'
            ORDER BY datumtijd DESC
            "
;
        if (!$res = mysql_query ($sql)) {
            echo '<pre>';
            trigger_error (mysql_errno () . ': ' . mysql_error ());
            echo htmlentities ($sql);
            echo '</pre>';
        }

        else {
            $next_ip = '';
            while ($row = mysql_fetch_assoc ($res)) {
                if ($next_ip != $row['ip']) {
                    echo '<h2>Favorieten van ' . $row['ip'] . '</h2>';
                    $next_ip = $row['ip'];
                }

                echo '<p><a href="' . $row['url'] . '">' . $row['titel'] . '</a></p>';
            }
        }

    ?>

</body>
</html>
 
Drodr

Drodr

15/12/2006 19:24:00
Quote Anchor link
Zou het ook kunnen dat je bijvoorbeeld op een link klikt en dan een bepaalde titel en url toegevoegd wordt?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

15/12/2006 19:25:00
Quote Anchor link
Hoe bedoel je?
 
Drodr

Drodr

15/12/2006 19:27:00
Quote Anchor link
Dat je op een link klikt en dat er dan automatisch een bepaalde titel en url toegevoegd wordt aan je favorieten, zodat de mensen niet meer zelf kunnen bepalen welke titel en welke url ze willen toevoegen (net zo iets als de PHPhulp favorieten)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Drodr
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

15/12/2006 19:30:00
Quote Anchor link
En waar zou die link moeten staan? Op een andere pagina? Dan kun je er niet bij met je PHP code. Op je eigen pagina? Hoe komt hij er dan op?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

15/12/2006 19:31:00
Quote Anchor link
Drodr schreef op 15.12.2006 19:27:
Dat je op een link klikt en dat er dan automatisch een bepaalde titel en url toegevoegd wordt aan je favorieten, zodat de mensen niet meer zelf kunnen bepalen welke titel en welke url ze willen toevoegen (net zo iets als de PHPhulp favorieten)

De PHP hulp favorieten zijn interne links. Dat is een ander verhaal want dan weet je de url al.
 
Drodr

Drodr

15/12/2006 19:33:00
Quote Anchor link
Oke ik dacht op een andere pagina, maar als het niet kan doe ik het wel met het formulier.
Nogmaals bedankt dat je het voor me hebt gemaakt :)

edit: bij mijn site weet je de url dan ook al want het is een clip script en dan kun je bij de url zo doen: <a href="?pagina=play&id='.$add['id'].'">

Maar als het niet kan laat dan maar zitten hoor!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Drodr
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

15/12/2006 19:37:00
Quote Anchor link
Ik lees je eerste post nog eens in dit topic, en daar zeg je het eigenlijk al.
Als het gaat om een interne link, dan zou je er een soort link naast kunnen maken, iets als "toevoegen aan favorieten".

Als je dat doet, dan wordt het script wel ietsje ingewikkelder dan mijn voorbeeld. De link zou er ongeveer zo uit moeten zien:

<a href="?link_id=1&amp;action=addtofavs">toevoegen aan favorieten</a>

Het link_id moet dan al bekend zijn omdat het uit een tabel komt. Via $_GET['action'] kun je detecteren dat iemand een link aan zijn favorieten wil toevoegen.
 
Drodr

Drodr

15/12/2006 19:40:00
Quote Anchor link
Zou je niet bijvoorbeeld een link maken met daarin een bepaalde url die dan toevoegd aan de favorieten?De url die aan de favorieten toegevoegd moet worden zelf is geen probleem
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Drodr
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

15/12/2006 19:43:00
Quote Anchor link
Dat kan wel, maar dan moet je heel erg oppassen met vreemde tekens. Daarom had ik het gedaan met een link_id, zodat je hem uit je DB kunt trekken.
 
Drodr

Drodr

15/12/2006 19:46:00
Quote Anchor link
Oke, in dat geval zal ik het met het formulier doen, bedankt voor je hulp!
 
Drodr

Drodr

15/12/2006 19:49:00
Quote Anchor link
Oh, by the way, zou je de SQL tabellen will posten?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

15/12/2006 19:49:00
Quote Anchor link
Ja, misschien kun je er een tekstje bijzetten met een uitleg over knippen en plakken. Dat verhoogt de gebruiksvriendelijkheid nog een beetje :-)
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.