>php doet raar<

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar MS Dynamics 365 Projecten

Samengevat: Deze werkgever is de kwaliteitsdienst in de tuinbouwsector. Ben jij een ervaren ontwikkelaar? Heb jij ervaring met Ms Dynamics 365 BC? Vaste baan: Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC ICT MBO 3.500 - 5.000 Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Ons bedrijf bewaakt en bevordert de kwaliteit van producten, processen en ketens in de tuinbouw. Wij kenmerken zich door openheid, ruimte voor initiatief, collegialiteit en zelfontplooiing. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Functie: Voor de vacature als Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Roelofarendsveen MBO

Bekijk vacature »

PHP Web Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in de omgeving Roosendaal, zijn wij op zoek naar een PHP web developer met een aantal jaar werkervaring. Wil jij graag werken aan in-house software projecten voor diverse klanten? Voel jij je prettige in een klein team developers, waar jouw inbreng enorm gewaardeerd wordt? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse applicaties. Dit kan de ene keer een online platform voor aanbiedingen zijn, en de andere keer een software pakket dat gebruikt wordt om interne processen te automatiseren. Het zijn stuk voor

Bekijk vacature »

Front-end Developer Angular

Dit ga je doen Jouw taken als Front End Developer bestaan uit: Het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor klanten; Het meedenken over nieuwe tools en technieken; Het begeleiden van junioren; Het meewerken aan diverse projecten; Het meedenken in UX/UI design. Hier ga je werken Als Front-End Developer ga je in een Scrum team aan de slag met de nieuwste digitale technologieën om klanten en overheden over de hele wereld te ondersteunen met het ondersteunen van hun software, veelal op het gebied van watermanagement en infra. Door middel van real-time data in combinatie met voorspellende analyses, AI, Deep Learning en Machine Learning

Bekijk vacature »

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »

Junior Back end developer PHP, Symfony

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

Senior front end developer Digital Agency Amsterda

Functie Wij werken in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten, echter blijf je niet gebonden aan 1 team. Dit houdt in dat wij verschillende specialisten in dienst hebben en deze door middel van een roulatiesysteem in multidisciplinaire teams laten werken. Het team bestaat vaak uit Frontend developer(s), Backend Developer(s), Designer(s), Tester(s) en Mobile Developer(s). Deze teams worden afgewisseld waardoor jij de mogelijkheid krijgt om met iedereen een keer samen te werken. Als Frontend Developer ben jij ónze Specialist op dit gebied. Jij werkt mee aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Denk bijvoorbeeld aan klanten, zoals’; BAM, IDFA en Ultimaker. Hierbij zorg

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

Als Lead webdeveloper bij KUBUS ben je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de webapplicatie en services van BIMcollab. In je rol als lead developer zoek je als vanzelf op een creatieve manier naar het optimum tussen benodigde implementatie-tijd, de performance van de applicatie en een snelle go-to-market van features, aansluitend bij onze geautomatiseerde test- en release train. Hierbij bewaak je in samenwerking met de andere senior ontwikkelaars in je team de architectuur van de applicatie en adviseer je de product owner over noodzakelijke refactoring om de onderhoudbaarheid van het platform te verbeteren. Ons

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

06/02/2011 20:21:00
Quote Anchor link
PHP Jasper op 06/02/2011 20:17:59:
Zoals karl het doet is het natuurlijk veel korter (en beter). MAAR, zoals hij ook al zegt: "Het kan veel beter". Volgens mij klopt er iets niet met jouw database model of met je logica.


Zoals je kunt lezen zeg ik ook dat mijn stukje code alleen voor nu is.
En het is niet mijn databasemodel, dat heeft die gozert bedacht. Die is volgens mij ook mis. Ik heb gewoon templates, als bestanden.
Mijn logica is in principe wel correct.
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 05:46:30
 
Jasper DS

Jasper DS

06/02/2011 20:31:41
Quote Anchor link
Natuurlijk ging het over zijn logica / db model. Ik kan me niet voorstellen dat er 10 updates nodig zijn voor eigenlijk 1 aanpassing?
 
Phpnuke r

phpnuke r

06/02/2011 22:09:10
Quote Anchor link
Jezus, er is niks met mijn logica of database model, ik kan eignelijk pas gemiddeld php en dat is niks, bijv.

%n (?) wat jij binnen de mysql_query plaatste kende en weet ik eigenlijk nog steets niks van. Ik heb 1x een boek basiscursus php aangeschaft maar deze legt dat echt niet uit.

Morgen ga ik verder knutselen, Good night
Gewijzigd op 06/02/2011 22:11:39 door phpnuke r
 

06/02/2011 22:11:02
Quote Anchor link
Ah, je bent een beginner... Ja, dat verklaard waarom de zooi dus niet goed is.

Ga eerst php leren voordat je met databases aan de slag gaat.
Begin dan goed met het leren van databases, niet volgens zo'n php boek. Maar leer over bijvoorbeeld normaliseren.
 
Phpnuke r

phpnuke r

06/02/2011 22:14:44
Quote Anchor link
Geen beginner, anders was ik nooit zo ver geweest. Ik kan een boel klaarmaken. Ik doe ook niks volgens het boek eignelijk, ik heb alleen de basis gelert, en een boel niet zoals %n (procenten).

Morgen kijken of de script van jullie wel werkt, maar, waarom werkt deze niet, dat is wel waar ik antwoord op zoek want dan kan ik of heel maybe jullie ook deze fout vermeiten.
 
Stephan G

Stephan G

07/02/2011 00:45:27
Quote Anchor link
Als je nou gewoon checkt wat de waardes zijn van je strings VOORDAT je ze in je database invoert, dan weet je meteen waar het probleem ligt.

Dus bijv:

$bottommargin = $_POST['blabla'];

echo $bottommargin;

$bottommargin = mysql_real_escape_string($bottommargin);

echo $bottommargin;

QUERY or die(mysql_error());

Beter gezegd: kijk of de waardes wel goed worden toegekend gewoon door te echo-en :).
 
Phpnuke r

phpnuke r

07/02/2011 10:11:32
Quote Anchor link
Hallo,

Ik zit nu op school dus ik kan even niks toevoegen, maar op dat idee kwam ikzelf ook wel:

echo $_POST;

Deze gaf de hele array en $_POSt['??'](alles) werkt dus gewoon. Dus het ligt niet aan het posten.

MG
 

07/02/2011 10:17:14
Quote Anchor link
Leer php (of überhaupt iets van scripten / programmeren):
array / $_POST
 
Phpnuke r

phpnuke r

07/02/2011 10:21:18
Quote Anchor link
Toevoeging op 07/02/2011 17:10:45:

<html>
<div style="margin:20px; margin-top:5px">

<div class="smallfont" style="margin-bottom:2px">
<strong>Header instellingen</strong> for <i>{option}</i>:
<input type="button" value="Show" style="width:45px;font-size:10px;margin:0px;padding:0px;" onClick="if (this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName('div')[1].getElementsByTagName('div')[0].style.display != '') { this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName('div')[1].getElementsByTagName('div')[0].style.display = ''; this.innerText = ''; this.value = 'Hide'; } else { this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName('div')[1].getElementsByTagName('div')[0].style.display = 'none'; this.innerText = ''; this.value = 'Show'; }">
</div>
<div class="alt2" style="margin: 0px; padding: 6px; border: 1px inset;background:#E2E2E2;">
<div style="display: none;">
<br />

<form action='./admin.php?action=templatesetupheader' method='post'>
<table style='width:100%;'>
</tr>
<tr>
<td>
(min-)hoogte:
<br />
<br />
<br />

</td>
<td>
<input type='text' value='' name='headerminheight'>
<br />
Template: 175px, 487px, 80em
<br />
<br />
</td>
</tr>

<tr>
<td>
Padding:
</td>
<td>
Links:<input type='text' value='' name='header_padding_left' style='width:35px;'> Rechts: <input type='text' value='' name='header_padding_right' style='width:35px;'> Boven: <input type='text' value='' name='header_padding_top' style='width:35px;'> Bodem: <input type='text' value='' name='header_padding_bottom' style='width:35px;'>

</td>
</tr>
<tr>
<td>
Margin:
<br />
<br />
<br />
</td>

<td>
Links:<input type='text' value='' name='header_margin_left' style='width:35px;'> Rechts: <input type='text' value='' name='header_margin_right' style='width:35px;'> Boven: <input type='text' value='' name='header_margin_top' style='width:35px;'> Bodem: <input type='text' value='' name='header_margin_bottom' style='width:35px;'>
<br />
<br />
<br />

</td>
</tr>
<tr>
<td>
Header image:
</td>
<td>
<input type='text' value='' name='header'> <a href='' target='_new'>[test]</a>

</td>
</table>
<input type='submit' value='Opslaan'>
</form>
</html>

Dit stukje hierboven zorgt er voor dat de header word verzorgt

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
        $return
= true;
        foreach($_POST as $key => $value)
        {

            $query = sprintf("UPDATE " . $table_pref . "themevars SET variable='%s' WHERE name='%s'",
            mysql_real_escape_string($key),
            mysql_real_escape_string($value));
            if(!mysql_query($query))
            {

                echo '<p><strong>Query probleem: ' . mysql_error() . ' ' . mysql_errno() . '</strong></p>' . PHP_EOL;
                $return = false;
            }
        }

        
        if(!$return==false)
        {

            echo "
    <script language='javascript'>
    window.location='./admin.php?action=theme&i=template';
    </script>
            "
;
        }

?>


Dit is de nieuwe updater

Maar, nog steeds hetzelfde probleem.

Toevoeging op 07/02/2011 17:52:05:

hallo,

Query probleem: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '65' at line 1 1064

UPDATE cms_themevars SET variable='header_padding_left' WHERE name='10px'
Query probleem: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '73' at line 1 1064

UPDATE cms_themevars SET variable='header_padding_right' WHERE name=''
Query probleem: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '70' at line 1 1064

UPDATE cms_themevars SET variable='header_padding_top' WHERE name=''
Query probleem: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '68' at line 1 1064

UPDATE cms_themevars SET variable='header_padding_bottom' WHERE name=''
Query probleem: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '71' at line 1 1064

UPDATE cms_themevars SET variable='header_margin_left' WHERE name=''
Query probleem: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '68' at line 1 1064

UPDATE cms_themevars SET variable='header_margin_right' WHERE name=''
Query probleem: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '69' at line 1 1064

UPDATE cms_themevars SET variable='header_margin_top' WHERE name=''
Query probleem: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '67' at line 1 1064

UPDATE cms_themevars SET variable='header_margin_bottom' WHERE name=''
Query probleem: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '70' at line 1 1064

UPDATE cms_themevars SET variable='header' WHERE name=''
Query probleem: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '56' at line 1 1064

Geloof me dat tablenaam etc klopt, het heeft namelijk gewerkt. Volgensmij is er echt een fout gekomen in m'n mysql server.
Gewijzigd op 07/02/2011 17:10:58 door phpnuke r
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.