PHP of HTML, geluid als pagina word verandert

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jeroen dj

Jeroen dj

16/06/2014 20:22:27
Quote Anchor link
Hallo Iedereen,

Via een PHP bestand word er soms data gestored in mijn index.html
Is er een manier dat ik een geluidje kan laten afspelen als de index.html
verander word? zo weet ik gelijk als er data is toegevoegd

Groet
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 03:50:57
 

16/06/2014 20:48:14
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php

  session_start();
  $_SESSION['eerst']= file_get_contents('index.php');

  if($_SESSION['eerst']== file_get_contents('index.php')){
    //hier afspeelscript
  } else {
    echo "";
  }

?>
 
Jeroen dj

Jeroen dj

16/06/2014 20:57:28
Quote Anchor link
Maar ik wil het in mijn index.html hebben, je kan wel php in html doen, maar werkt de bovenstaande php dan wel goed?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/06/2014 21:03:22
Quote Anchor link
Dan moet je de extentie hernoemen naar .php
 
Pipo Clown

Pipo Clown

16/06/2014 21:48:02
Quote Anchor link
Jeroen dj op 16/06/2014 20:57:28:
Maar ik wil het in mijn index.html hebben, je kan wel php in html doen, maar werkt de bovenstaande php dan wel goed?


php in html kan niet. Andersom, html in php, kan wel.
 

16/06/2014 23:37:53
Quote Anchor link
ja of je moet flink gaan stoeien met .htacces maar dan lukt lang niet alles
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.