phphulp IE8 zwart?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Front-end PHP Developer

Dit ga je doen Bouwen van de frontend van een nieuwe applicaties; Verbeteren van de user experience; Opstellen van een style guide; Schakelen met collega developers over de te bouwen oplossing; Je speelt een belangrijke rol in het neerzetten van het nieuwe systeem; Werken met o.a. Symfony 6, API Platform, Twig, Javascript, Redis Automatiseren van processen; Koppelen van verschillende functionaliteiten; Unit tests, integration tests, end-to-end tests; In de toekomst ga je nog werken aan andere projecten. Hier ga je werken Voor onze vaste opdrachtgever in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Het betreft een organisatie

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel, Docker, Gitlab-CI)

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit 4 ontwikkelaars. Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. Een groot deel van de systemen is gebouwd met behulp van het Laravel framework en PHP (minimaal 7.2), Docker voor lokaab gebruik en Gitlab-CI voor het deployen

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Junior PHP (Laravel) Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Laravel Developer! Sta je aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een leuke baan? Lees dan verder! Voor een softwarebedrijf in omgeving van Schiphol zijn wij op zoek naar een ervaren PHP (Laravel) Developer. Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen van innovatieve bedrijfsapplicaties. Samen met het team, bestaande uit designers en developers, maak je mooie oplossingen voor bedrijven in diverse branches. Je zorgt dat de opgeleverde websites perfect werken en de klant meer dan tevreden is. Je kunt rekenen op een afwisselende baan met leuke

Bekijk vacature »

Senior Java Ontwikkelaar

Dit ga je doen Werken aan uiteenlopende interne projecten voor grote (internationale) organisaties; Ontwikkelen van diverse (web)applicaties en platformen met technieken als Java, Azure en ASP.NET; Complexe vraagstukken tackelen met jouw expertise en ervaring; Waar nodig help jij je collega's om samen tot de juiste oplossing te komen. Hier ga je werken Als Java Developer kom je te werken bij een internationale organisatie in regio Amsterdam die zich richt op procesoptimalisatie door middel van zeer complexe IT oplossingen. Dit doen zij op het allerhoogste niveau met vestigingen over heel de wereld en met een groot aantal aansprekende, maatschappelijk betrokken klanten.

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »

Software Developer C# / ASP .Net

Functie omschrijving Ben jij een software ontwikkelaar die bekend is met termen ASP .NET, C# en SQL? Lees dan snel verder! Voor een bedrijf binnen de agrarische sector zijn wij namelijk op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste en proactieve Software Developer die open staat voor een afwisselende functie met veel uitdaging. Binnen deze organisatie ben jij als Software Developer samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Hierbij draag jij bij aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: Schatten

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Arian Stolwijk

Arian Stolwijk

27/01/2009 16:40:00
Quote Anchor link
Het lijkt me dat het onderstaande plaatje niet helemaal klopt??

Afbeelding

Als ik met mijn muis vanaf de site, naar bijvoorbeeld de adresbalk beweeg, komt het er zo uit te zien...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Arian Stolwijk
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 07:39:06
 
- -

- -

27/01/2009 16:52:00
Quote Anchor link
Het klopt inderdaad niet, maar dit is een bug in IE8 (aangezien de normale browsers zoals Firefox en Chrome niets raars doen). Je kan dit denk ik beter even naar Microsoft opsturen.

Dit is mijn 3.500ste post :-)
 
RvW Of toch niet

RvW Of toch niet

27/01/2009 16:53:00
Quote Anchor link
Jonathan schreef op 27.01.2009 16:52:
Het klopt inderdaad niet, maar dit is een bug in IE8 (aangezien de normale browsers zoals Firefox en Chrome niets raars doen). Je kan dit denk ik beter even naar Microsoft opsturen.

Dit is mijn 3.500ste post :-)

je ken misschien gewoon beter geen microsoft software gebruiken 8-)
 
Arian Stolwijk

Arian Stolwijk

27/01/2009 17:04:00
Quote Anchor link
rvw schreef op 27.01.2009 16:53:
je ken misschien gewoon beter geen microsoft software gebruiken 8-)


Ja, goh, ik had hem even gedownload, en geïnstalleerd (wat een omweg overigens :S) om te kijken of mijn sites het nog deden...
 
Richard Duinmayer

Richard Duinmayer

27/01/2009 17:04:00
Quote Anchor link
"je ken misschien gewoon beter geen microsoft software gebruiken 8-)"

Hoezo niet?
IE8 is nog in Beta gek hé dat deze niet volledig compatible is met alles.
 
- SanThe -

- SanThe -

27/01/2009 17:06:00
Quote Anchor link
Jonathan schreef op 27.01.2009 16:52:
Dit is mijn 3.500ste post :-)

Welkom bij de 'oudjes'. ;-)
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

27/01/2009 17:06:00
Quote Anchor link
Stiekem is dit high-tech scripting van bas,, de nieuwe phphulp is nu alleen nog te zien in IE 8 :P
Het heeft wel iets vind ik, (alleen niet echt positiefs)
 
Arian Stolwijk

Arian Stolwijk

27/01/2009 17:07:00
Quote Anchor link
richard schreef op 27.01.2009 17:04:
"je ken misschien gewoon beter geen microsoft software gebruiken 8-)"

Hoezo niet?
IE8 is nog in Beta gek hé dat deze niet volledig compatible is met alles.


Het is al een Release Candidate hoor, dan zou juist alles zo goed als goed moeten zijn...
 
B a s
Beheerder

B a s

27/01/2009 17:30:00
Quote Anchor link
Heeft ook wel wat, kunnen we dit design niet gebruiken voor de nieuwe PHPhulp?! ;-)
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

27/01/2009 17:45:00
Quote Anchor link
Omg bas ik wilde net een kut opmerking maken van dit is de nieuwe PHP Hulp. Dat jij er een grapje over maakt. :P

Jonathan schreef op 27.01.2009 16:52:
Het klopt inderdaad niet, maar dit is een bug in IE8 (aangezien de normale browsers zoals Firefox en Chrome niets raars doen). Je kan dit denk ik beter even naar Microsoft opsturen.

Dit is mijn 3.500ste post :-)


HEB IK AL LANG!! Lekker voor je :P

richard schreef op 27.01.2009 17:04:
"je ken misschien gewoon beter geen microsoft software gebruiken 8-)"

Hoezo niet?
IE8 is nog in Beta gek hé dat deze niet volledig compatible is met alles.


IE8 is (geloof ik) sinds gistere uit de beta fase. En MS suckt idd

SanThe schreef op 27.01.2009 17:06:
Jonathan schreef op 27.01.2009 16:52:
Dit is mijn 3.500ste post :-)

Welkom bij de 'oudjes'. ;-)


Cewl ik ben pas 15 en ik ben al een oudje :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Onbekend Onbekend
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

27/01/2009 17:55:00
Quote Anchor link
Bas Kreleger schreef op 27.01.2009 17:30:
Heeft ook wel wat, kunnen we dit design niet gebruiken voor de nieuwe PHPhulp?! ;-)

Komt er dan effectief een nieuwe :p?
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

27/01/2009 19:04:00
Quote Anchor link
Mijn IE8 beta 2 die ik ... uhm... 4/5 mnd geleden heb geïnstalleerd heeft het niet.
Rare boel. :)
 
- -

- -

27/01/2009 19:27:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 27.01.2009 17:06:
Jonathan schreef op 27.01.2009 16:52:
Dit is mijn 3.500ste post :-)

Welkom bij de 'oudjes'. ;-)

Haha, dankje :-)

Tommy schreef op 27.01.2009 17:45:
Jonathan schreef op 27.01.2009 16:52:
Het klopt inderdaad niet, maar dit is een bug in IE8 (aangezien de normale browsers zoals Firefox en Chrome niets raars doen). Je kan dit denk ik beter even naar Microsoft opsturen.

Dit is mijn 3.500ste post :-)


HEB IK AL LANG!! Lekker voor je :P

SanThe schreef op 27.01.2009 17:06:
Jonathan schreef op 27.01.2009 16:52:
Dit is mijn 3.500ste post :-)

Welkom bij de 'oudjes'. ;-)


Cewl ik ben pas 15 en ik ben al een oudje :)

Ik ben 14, dus ik had relatief gezien eerder de 3.500, ik pwn, HAHA, lekker voor je! xD
 
Robert Deiman

Robert Deiman

27/01/2009 19:37:00
Quote Anchor link
Wooow SanThe, dat die "jonge broekies" :P zich gevleid voelen als ze "oudje" worden genoemd is oké.. maar wil je aub niet iedereen over één kam scheren?? :P

Neej das flauw. Maar het is inderdaad een release candidate, dus het zou toch aardig goed moeten zijn in IE8 dan. Maar blijkbaar doet die het óók nog niet goed, en rendert die alleen de testen zo goed, omdat ze daar allerlei hacks voor hebben "ingebouwd"?? Ik weet 't niet, maar ruik wel onraad.
 
- -

- -

27/01/2009 19:40:00
Quote Anchor link
Of Bas heeft dit stiekem gedaan met een stukje code verstopt in een JavaScript-bestandje die met $_SERVER['HTTP_USER_AGENT'] checkt of het IE8 is en zit ons nu allemaal uit te lachen :-)
 

27/01/2009 19:44:00
Quote Anchor link
IE8 vind dus
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
body {
    background-image: url("../imgs/main/background.gif");
    background-repeat: repeat-y;
}

niet leuk?

Jonathan schreef op 27.01.2009 19:27:
Tommy schreef op 27.01.2009 17:45:
SanThe schreef op 27.01.2009 17:06:
Jonathan schreef op 27.01.2009 16:52:
Dit is mijn 3.500ste post :-)

Welkom bij de 'oudjes'. ;-)


Cewl ik ben pas 15 en ik ben al een oudje :)


Ik ben 14, dus ik had relatief gezien eerder de 3.500, ik pwn, HAHA, lekker voor je! xD

Pfft, alsof postcount wat zegt. Je kan net zo goed een bumper ofzo zijn...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

27/01/2009 19:51:00
Quote Anchor link
Karl schreef op 27.01.2009 19:44:
Pfft, alsof postcount wat zegt. Je kan net zo goed een bumper ofzo zijn...


Kijk maar naar mij.
 
PHP Newbie

PHP Newbie

27/01/2009 20:10:00
Quote Anchor link
UPDATE users SET postcount = 100 WHERE id = 3765
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door PHP Newbie
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

27/01/2009 20:15:00
Quote Anchor link
PHP Newbie schreef op 27.01.2009 20:10:
UPDATE users SET postcount = 100 WHERE id = 3765


Jammer hè :P

DROP TABLE users
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

27/01/2009 22:11:00
Quote Anchor link
In dit wereldje is bij IE het enige waar ik 'DIE' gebruik. Verder wil ik dat woord nooit zien :-).
FireFox en Chrome 4 president!
 
Jelmer -

Jelmer -

28/01/2009 00:15:00
Quote Anchor link
Heee, doe een beetje lief tegen het nieuwe IE team :P Ze zijn tenminste goed op weg maar ze hebben een hele achterstand in te halen. Geen wonder dat dat even duurt. Ze hebben een compleet nieuwe engine geschreven. En slechter dan IE 6 kan het niet zijn. En aangezien IE 6 nog lang niet zal verdwijnen, omdat er altijd wel mensen zijn die vinden dat dat de snelste browser is *kugh* is IE 8 niet de slechtste browser voor webdevelopers die je kan bedenken.

Maar als je even voorbij de render-engine kijkt, er zitten wel leuke nieuwe dingen in. De accellerators, een combinatie van mash-ups, tooltips en dat context-aware... Ubiquity is momenteel ook op zoek naar een mouse-only interface. IE heeft het al.

De peek-bookmarks zijn een beetje a la Apple's Dashboard widget knopje dat in Safari zit waarmee je stukjes pagina op je dashboard kan plakken. Verschil is dat het in IE dan weer door de developer van de site moet worden ondersteund (win en fail tegelijkertijd) en dat het in de browser zit.

In Windows 7 krijg je in de peek-functie van de nieuwe taakbalk ook alle tabbladen los te zien. Als MS de API hiervoor ook nog eventjes leuk documenteert of in ieder geval beschikbaar maakt zou ik dit ook graag in Chrome & Firefox terug willen zien hoor :)


... maar hij blijft traag en heeft te veel knopjes. Chrome is bij mij onder Windows 7 nog altijd het snelst (verreweg!) en ik ben het snelst met Chrome, omdat het zo heerlijk simpel is.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jelmer -
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.