PHPHulp Meeting/Uitje/Feestje?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »

Java Front-end Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten in Java met tools als Springboot, MS SQL Server (T-SQL) en JavaScript; Het onderhouden van de (web-)applicaties binnen een complexe omgeving; Werken aan de migratie van een monolithisch systeem naar een architectuur gebaseerd op Kubernetes; Code reviews met collega's en actieve kennisuitdelingsessies voeren; Het uitvoeren van unit- en systeemtests Experimenteren met nieuwe tools en technieken. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Als Senior PHP developer heb je een sterke mening over de architectuur van projecten en de processen binnen het team. Je bent de sparringpartner voor je Team Lead. Ook ondersteun je met jouw kennis de minder ervaren developers in jouw team. Ze werken regelmatig aan projecten vanaf scratch en dit geeft ruimte om voor nieuwe technieken te kiezen. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

Low code Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen van bestaande applicaties en het geheel van scratch af aan opzetten van nieuwe applicaties binnen een low code platform; Je beoordeelt technisch ontwerpen en maakt de vertaalslag naar de technische oplossingen binnen het platform; Je voert testwerkzaamheden uit; Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied; Je schakelt met business analisten en de architect om tot mooie oplossingen te komen; Je lost bugs op en denkt mee over een structurele oplossing. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

Front-end Angular developer

Functie In jouw rol als Front-End developer werk je samen met de backend developers om middels tweewekelijkse sprints het platform naar een hoger niveau te tillen. Hiernaast heb je affiniteit met data en werk je graag samen met het team om de gegevensintegriteit en -beveiliging te waarborgen, om ervoor te zorgen dat de gebruiker wereldwijd de beste SaaS-services heeft. Deze organisatie heeft meer dan 100 mensen in dienst, waarvan er 45 in Nederland werken. Het ontwikkelteam bestaat uit 10 mensen en is verdeeld in 2 scrumteams. Het eerste team bestaat uit Java en Scala ontwikkelaars. Het tweede team, waar jij

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

Gezocht: .Net ontwikkelaars met een maatschappelij

Bedrijfsomschrijving Zoek jij als medior .Net ontwikkelaar een inspirerende werkplek bij een bedrijf met maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en ze ontwikkelen in house applicaties waarmee de zorgsector enorm mee gebaat is. Jouw applicaties worden gebruikt door duizenden gebruikers waardoor je echt een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het bedrijf is zeer innovatief en vindt een goede werk/privé balans belangrijk. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, je werktijden in te delen en daarnaast is het ook mogelijk om deels thuis te werken. Het

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 ... 11 12 13 volgende »

Mr.Moe

Mr.Moe

27/10/2009 00:21:00
Quote Anchor link
Ik vind het ook wel een interessant idee van Jan.
Toch zou ik graag even discusieren over de datum, ok het was maar een voorstel, maar toch. Ik weet niet hoe het zit met examens in nederland, maar hier in Belgie zitten de meeste studenten in de maand Januari met examens. Of je hiermee rekening wilt houden of niet, dat moeten jullie weten, maar het zou wel tof zijn. :D
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 11:53:35
 
M Ypma

M Ypma

27/10/2009 01:34:00
Quote Anchor link
Ik ben persoonlijk ook groot voorstander van een klein symposium! Ik hou dit topic in de gaten.
Ben ook graag bereidt mijn steentje bij te dragen in het geheel (sponsoring/spreken over verschillende dingen als project opbouw/Symfony/Propel/Javascript, maar kan ook voor andere specialisaties ervaren sprekers regelen)
 

27/10/2009 09:18:00
Quote Anchor link
Leuk om te horen dat er toch interesse is, en natuurlijk een heel erg leuk voorstel van Jan! Zeker in onze "wereld" zijn er zoveel ontwikkelingen dat je altijd up2date moet blijven.
 
Martijn Wieringa

Martijn Wieringa

27/10/2009 10:29:00
Quote Anchor link
Ik ben net bezig met het boek "Guide to Programming with Zend FrameWork".. misschien een leuke binnenkomer als presentatie :P
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

27/10/2009 10:39:00
Quote Anchor link
hmm,, ik ben bezig met het boek,
Beginning Zend Framework.
Hoe bevalt jou boek pholeron?
 
Justin S

Justin S

27/10/2009 10:58:00
Quote Anchor link
We dwalen af :P..

Ik ben er zeker voor te porren! Qua organisatie wil ik ook best betrokken worden. Heb ongeveer 1,5 jaar ervaring met organisatiewerk dus biedt mijn diensten graag aan!

Ik denk dat een inventarisatie van de woongebieden wellicht op zijn plaats is om de centrale plek te bepalen. Als je bijvoorbeeld 50 man hebt in omgeving Den Haag, Dordrecht, Amsterdam en Utrecht kan je het beste Rotterdam of Delft nemen... Verder zijn er wellicht kosten aan verbonden dus inleggeld moet ook worden bepaald. Een leuke dag/middag voor 15 euro moet te realiseren zijn!
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

27/10/2009 11:37:00
Quote Anchor link
Een mini-symposium is een leuk idee, maar je moet wel goed over de onderwerpen nadenken. Zeker als je het symposium wilt gebruiken om het gat te dichten tussen 'nieuwelingen' en 'oud-gedienden'. Dat betekend dat alle onderwerpen voor alle bezoekers interessant moeten zijn.

Locatie blijft altijd een groot probleem. Als je bijvoorbeeld ook de bezoekers uit Belgie, Limburg, Noord Brabant of het hoge noorden wilt trekken is Alkmaar best ver. Aan de andere kant wil je de kosten laag houden. En als Jan daar een geschikte ruimte kan vinden (je kan eenmaal niet in elke ruimte deze activiteit doen) dan moet je misschien weer verder kijken dan reistijd en -kosten.
 
Mark PHP

Mark PHP

27/10/2009 12:00:00
Quote Anchor link
Met betrekking tot het kiezen van onderwerpen; je moet je afvragen hoeveel echt beginnende programmeurs aanwezig zullen zijn bij een eventuele meeting. Mijn inziens zullen dat er niet veel zijn, dus kan je onderwerpen voor de beginner beter achterwege laten.

Bij (voor iedereen) interessante onderwerpen denk ik meer richting de wat gevorderde technieken van bijvoorbeeld CSS of HTML5. Maar aangezien dit PHPhulp is, moet er natuurlijk ook iets verteld worden over PHP zelf. Ik zag al MVC langskomen, een ander onderwerp zou de veranderingen van PHP5.3 kunnen omhelzen. Ben wel bang dat veel voor mij al bekend is, maar dat zullen meer mensen hier hebben.

Zelf vind ik dit een erg leuk idee, ik zal dit topic de komende tijd blijven volgen. Voor het bepalen van een datum lijkt het me handig om iets als datumprikker.nl te gebruiken.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mark PHP
 
- wes  -

- wes -

27/10/2009 12:17:00
Quote Anchor link
Onderwerpen:

- Begin met PHP / MySQL

- Deel een website in met CSS

- MySQL tabel relaties

- Debugging in PHP / Veel voorkomende fouten


Zoiets?

Locatie is altijd lastig. Laatste keer was volgens mij Zwolle, al ben ik een tijd niet opt forum geweest. Zwolle was voor de meeste al lastig, maar een tussenoplossing na 5x utrecht :)

Utrecht blijft het meest centraal voor de meesten. Ik moet zelf uit emmen komen tegenwoordig, randstad gaat em dan niet worden.


Wie wil waarover spreken? Nomineer vooral ook anderen ;)
 
Mr.Moe

Mr.Moe

27/10/2009 12:28:00
Quote Anchor link
HTML5 zou inderdaad wel super zijn.

Even vermelden, ik als belg (en ik woon al helemaal in het noorden) zou niet verder rijden dan amsterdam. Dit is voor mij al 150 km, dus voor de andere belgen onder ons is dit nog veel verder.
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

27/10/2009 12:49:00
Quote Anchor link
@wes (de wakker smser)
Laatste keer was inderdaad in zwolle.

Utrecht is gewoon het centraalst voor iedereen, en vanaf bijna overal goed te bereiken.
Maar dan is het de vraag of we daar (goedkoop) alle faciliteiten kunnen regelen voor een mini-symposium.
 

27/10/2009 12:51:00
Quote Anchor link
Op zich is het met de trein wel te doen. Vanaf de meeste grotere steden rijd er een (redelijk directe) trein naar een bepaalde stad...

Over de onderwerpen, het moet zowel beginners als gevorderden/experts interesseren/aanspreken, en dat is nog best lastig. (Aan de andere kant, sit-back-relax and have some beer, toch Wes?)
 
- wes  -

- wes -

27/10/2009 13:37:00
Quote Anchor link
@iedereen, waarom denkt iedereen dat ik van het bier ben :) drink bij de bedrijfsborrel 1 biertje en dat ist wel..

Naja ik wil best wel over debuggen of php-startup ouwehoeren, zegt maar hoor
 
Justin S

Justin S

27/10/2009 13:43:00
Quote Anchor link
Onderwerpen als:

HTML5, CSS3
CSS voor gevorderen
MCV, OOP, PHP6(?)
PHP5 en iets over Servers?
Goed gebruik van een database (gebruik de database om te rekenen bijvoorbeeld).

Locatie Utrecht ligt centraal. voor iedereen uit de randstad, maar is ook makkelijk te bereiken vanuit Groningen (bijv.)

Misschien handig om een projectcomissie op te stellen?
 

27/10/2009 13:57:00
Quote Anchor link
Wes + bier @ phphulp.nl


En toen ik het aan het intiepen was (Wes + bier)....
Afbeelding
 
Tamara

Tamara

27/10/2009 14:41:00
Quote Anchor link
lijkt me leuk om ook naar deze meeting te gaan :P

(ik kom zelf uit Gorinchem, da's tussen Utrecht en Breda)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Tamara
 
John Cena

John Cena

27/10/2009 15:24:00
Quote Anchor link
He, ik ben tegenwoordig de nieuwe bier freak bij het bedrijf waar wes werkt.
Dus, houdt op tegen hem te zeiken.
Daarnaast, zijn naam is met een kleine letter, en geen hoofdletter.

Plaag die arme jongen niet zo.

dus.
 
Maurice

maurice

27/10/2009 16:07:00
Quote Anchor link
misschien leuk als zoiets gedaan woord om op een groot scherm de nieuwe website van php hulp te "onthullen"
 
John Cena

John Cena

27/10/2009 16:16:00
Quote Anchor link
goed plan volgens ons en mij
 
Maurice

maurice

27/10/2009 16:25:00
Quote Anchor link
ons??
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 ... 11 12 13 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.