PHP.ini USER.ini

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back End Developer

As a Back End developer at KUBUS you will be developing the (web) application and services of BIMcollab. You have a focus on the back end of our software, for which we mainly work with C# and .NET. We use a full-stack approach, which means that in addition to the back-end, you will also help with other parts of the code. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact

Bekijk vacature »

Full stack developer Python, React

Functie Jij als full stack developer komt binnen onze Technology afdeling te werken. Deze bestaat momenteel uit 15 man. De stack waarmee wij werken is voornamelijk Python, Javascript, React en GraphQL. Binnen deze afdeling wordt er met multidisciplinaire teams gewerkt aan verschillende projecten. Projecten duren vaak langer dan 3 maanden en je bent van begin tot eind vaak betrokken. Naast dat je als full stack ontwikkelaar aan de slag gaat ben je ook Consultant. Dit betekent dat je ook klantcontact hebt in je rol en werkshops geeft. De verhouding tussen deze werkzaamheden zijn ongeveer 70% development en 30% consultancy. Een

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

Software Developer / .NET / Azure

Dit ga je doen Als Lead .NET Software Developer zal je je bezig houden met: Het vertalen van bedrijfswensen naar een technische roadmap; Uitwerken van nieuwe architectuur / designs; Het team aansturen en motiveren; Toezien op de kwaliteit van de code; Mee ontwikkelen van nieuwe features en applicaties. Hier ga je werken Deze organisatie is op dit momenteel marktleider in het ontwikkelen van productielijnen voor de voedselindustrie en heeft een wereldwijd klantnetwerk. Binnen deze organisatie is het team van software developers dagelijks bezig met het ontwikkelen van maatwerk oplossingen om alle productiemachines aan te sturen, maar ook bedrijf kritische applicaties

Bekijk vacature »

Integratie Developer / Architect

Dit ga je doen Als Integratie Developer / Architect binnen deze organisatie krijg je echt de kans om impact te maken. De organisatie is groeiende maar houdt een corporate cultuur buiten de deur. Heb je een goede business case: zorg voor goede argumentatie en ga ervoor! Geen stroperig beslissingsproces dat jouw ideeën in de weg staat! Enkele van jouw taken: Je ontwerpt en ontwikkelt nieuwe integraties met behulp van interne tools (Boomi) of externe partners; Je vertaalt functionele specificaties naar technische oplossingen; Je denkt mee over strategische ontwikkelingen op het gebied van applicatie integratie; Je voert regie op leveranciers en

Bekijk vacature »

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Ontwerpen en bouwen van nieuwe functionaliteiten binnen de complexe omgeving; Proactief de processen kwalitatief en efficient inrichten; Opzetten van Unit Tests; Code Reviews; Regie nemen voor innovatieve projecten; Landschap beheren en de bijbehorende ketens hierbij in het oog houden. Hier ga je werken De organisatie is actief binnen de financiele branche en heeft een IT afdeling van circa 450 man. De organisatie voorziet de maatschappij binnen de financiele dienstverlening en is gedurende de jaren een onmisbare schakel geworden. Het is een high profile organisatie waar ze veel te maken hebben met veranderingen voortkomend uit maatschappelijke ontwikkelingen,

Bekijk vacature »

Front-end developer (Medior/Senior)

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Gea Veen

Gea Veen

23/11/2018 13:05:52
Quote Anchor link
Ik heb een vraag en zou graag hulp willen.
Ik heb een webshop, alles loopt goed behalve dan dat er nu aangegeven wordt dat:
De waarde van de PHP.ini instelling "max_input_vars" moet verhoogd worden naar 15000 om dit product op te kunnen slaan.
Mijn hosting kan dit niet aanpassen omdat het shared hosting is.
Nu heb ik begrepen dat je zelf een user.ini kunt maken waardoor deze instelling de php.ini override.
Is dit mogelijk? en waar moet ik beginnen? hoe doe ik dat?
Gewijzigd op 23/11/2018 13:13:16 door Gea Veen
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 18:58:48
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

23/11/2018 13:35:26
 
Gea Veen

Gea Veen

23/11/2018 13:42:03
Quote Anchor link
Deze heb ik gelezen.
Er staat: In dit bestand kan je verder de documentatie van PHP.net gebruiken om de overige instellingen hierin te zetten.
Er zal bedoelt worden PHP.ini neem ik aan?
Moet ik dan de gehele PHP.ini pagina copieëren en deze aanpassen en user.ini noemen?
En waar plaats ik de user.ini?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/11/2018 13:46:39
Quote Anchor link
Als ik mij niet vergis geeft de output van phpinfo() meer duidelijkheid over de locatie van de 'Configuration Files'.

Dit verschilt vaak per webserver-setup.
 
Gea Veen

Gea Veen

23/11/2018 13:48:18
Quote Anchor link
Ik weet waar de PHP.ini staat maar kan er niet bij, is onbereikbaar voor mij.

Toevoeging op 23/11/2018 13:52:44:

Ik ben een leek op PHP gebied en mijn hosting is niet erg gewillig mij hiermee te helpen, vandaar dat ik mijn vraag hier heb geplaatst.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/11/2018 13:57:02
Quote Anchor link
Heb je al phpinfo() bekeken?
Misschien werkt een additionele php.ini niet, en moet je .htaccess gebruiken.
 
Gea Veen

Gea Veen

23/11/2018 14:01:10
Quote Anchor link
Ja, https://gemfootwear.com/phpinfo.php
Heb al geprobeerd die aan te passen maar dan werkt de website niet meer.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

23/11/2018 14:07:00
Quote Anchor link
>> Moet ik dan de gehele PHP.ini pagina copieëren en deze aanpassen en user.ini noemen?
En waar plaats ik de user.ini?

Nee, je wilde toch alleen max_input_vars aanpassen naar 15000?

Dan zet je in het bestandje:

max_input_vars = 15000

Het bestandje sla je op als .user.ini (let op de punt aan het begin) en plaats je in de map public_html
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/11/2018 14:07:31
Quote Anchor link
Ik zou het eens in .htaccess plaatsen.
Let wel op dat dit anders werkt dan een instelling in een ini.file.

Dit moet werken:
php_value max_input_vars 15000


Trouwens, waarom 15.000 inputvelden?
Dat is much overkill.
 
Gea Veen

Gea Veen

23/11/2018 14:11:02
Quote Anchor link
Dat klopt.
Ik heb drie producten in 6 maten en daarvan keuze uit 100 per maat per product.


Toevoeging op 23/11/2018 14:13:55:

Dit staat in de .htaccess:
#<head>
#<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1252">
#</head>
####SUBDOMAINS_HEADER####
RewriteEngine on
#RULE:,gemfootwear.com,/gemfootwear.com
#RULE:www,gemfootwear.com,/gemfootwear.com
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^gemfootwear.com$
RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/gemfootwear.com/
RewriteRule (.*) /gemfootwear.com/$1 [last]
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www.gemfootwear.com$
RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/gemfootwear.com/
RewriteRule (.*) /gemfootwear.com/$1 [last]
####SUBDOMAINS_TAILER####</pre>
#NL: Place your custom rules here
#EN: Plaats je eigen regels hier
####CUSTOM_TAILER####</pre>
####ERROR_TAILER####</pre>

Waar moet ik het plaatsen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/11/2018 14:14:11
Quote Anchor link
Kom je dan niet op 1.800 uit?
Ik zou het bovenaan plaatsen. Maar wat doet die gecommentariseerde HTML daar? :-p

Als het niet werkt, zal de error_log wel meer vertellen.
Gewijzigd op 23/11/2018 14:15:41 door - Ariën -
 
Gea Veen

Gea Veen

23/11/2018 14:16:46
Quote Anchor link
Ja klopt maar er staan per product ook 100 foto's opgeslagen.
Ik vermoed dat het daaraan ligt.

Toevoeging op 23/11/2018 14:18:04:

Goeie vraag, geen idee?
Heb de .htaccess zo net van de FTP server gehaald

Toevoeging op 23/11/2018 14:19:42:

Ik had de .htaccess aangepast maar dan krijg ik dit te zien op website:

Server fout!

De server kreeg een interne fout en kon uw vraag niet beantwoorden. De server is overbelast of er was een fout in een CGI script.

Indien u van oordeel bent dat deze server in fout is, gelieve de webmaster te contacteren.
Error 500
gemfootwear.com
Apache/2.4.29 (Debian)
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

23/11/2018 14:28:02
Quote Anchor link
Heb je dit nu al geprobeerd?
Ozzie PHP op 23/11/2018 14:07:00:
>> Moet ik dan de gehele PHP.ini pagina copieëren en deze aanpassen en user.ini noemen?
En waar plaats ik de user.ini?

Nee, je wilde toch alleen max_input_vars aanpassen naar 15000?

Dan zet je in het bestandje:

max_input_vars = 15000

Het bestandje sla je op als .user.ini (let op de punt aan het begin) en plaats je in de map public_html
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/11/2018 14:29:45
Quote Anchor link
En wat zegt de error_log? Ook fouten in .htaccess worden hierin vermeld.
 
Gea Veen

Gea Veen

23/11/2018 14:35:54
Quote Anchor link
Ja, het werkt, het is gelukt!
.user.ini met de code max_input_vars = 15000 in map public_html geplaatst.
Dankjewel Ariën en Ozzie!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/11/2018 14:37:09
Quote Anchor link
Gea Veen op 23/11/2018 14:16:46:
Ja klopt maar er staan per product ook 100 foto's opgeslagen.

En je voegt dus ook in één klap 100 foto's toe dan?
Het gaat hier om inputvelden.
Gewijzigd op 23/11/2018 14:37:36 door - Ariën -
 
Gea Veen

Gea Veen

23/11/2018 14:39:29
Quote Anchor link
Ja, ik heb 100 foto's per product toevoegd.
Ik begrijp dat het om inputvelden gaat maar merkte wel dat wanneer er meer foto's werden toegevoegd de BackOffice niet goed meer werkte en ik steeds deze melding kreeg.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/11/2018 14:55:10
Quote Anchor link
Onthoud wel dat dit niet echt gewenst is. Die beperking is er niet voor niets, en vooral op een shared server met meerdere mensen. Ik raad aan om eens met de bouwer van het script te kijken naar een oplossing, of mogelijk een VPS te nemen.
 
Gea Veen

Gea Veen

23/11/2018 15:05:47
Quote Anchor link
Dankjewel voor de tip. Ga ik doen!
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

23/11/2018 16:32:55
Quote Anchor link
Als PHP in CGI-modus draait (wat aangeraden wordt) en niet als Apache module dan kun je blijkbaar geen php_value of php_flag directives in .htaccess bestanden gebruiken. Dat is mogelijk de reden dat je 500 Internal Server Errors krijgt. Je zult dit dan dus op een andere manier moeten instellen.

Gelukkig is de max_input_vars een PHP_INI_PERDIR directive, dit houdt in dat je deze in kunt stellen middels php.ini, .htaccess (maar die viel dus af), httpd.conf of .user.ini.

Overigens lijkt deze webshop op nginx te draaien, dus dat Apache/2.4.29 (Debian) hierboven lijkt mij niet kloppen?

Nog wat verder graven: php_flag en php_value waren blijkbaar Apache specifieke directives, dus wellicht als je enkel in je .htaccess het volgende toevoegt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
max_input_vars = 15000

(dus zonder php_value) dan werkt dit mogelijk wel en heb je dus dat extra .user.ini bestand niet nodig.
 
Gea Veen

Gea Veen

23/11/2018 20:26:37
Quote Anchor link
Werkt dat dan beter? of kan ik het zo laten?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.