PHPMailer email lezen?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

Junior PHP (Laravel) Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Laravel Developer! Sta je aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een leuke baan? Lees dan verder! Voor een softwarebedrijf in omgeving van Schiphol zijn wij op zoek naar een ervaren PHP (Laravel) Developer. Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen van innovatieve bedrijfsapplicaties. Samen met het team, bestaande uit designers en developers, maak je mooie oplossingen voor bedrijven in diverse branches. Je zorgt dat de opgeleverde websites perfect werken en de klant meer dan tevreden is. Je kunt rekenen op een afwisselende baan met leuke

Bekijk vacature »

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Capelle ad Ijssel Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Een deel van jouw werkzaamheden: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps en Power BI.

Bekijk vacature »

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als developer heb jij de keuze om aan te sluiten bij het team (13 developers) die op locatie projectmatig bij klanten werkt. Wanneer jij liever intern bij de werkgever werkt is er ook alle ruimte voor jou in het interne team (8 developers) van dit bedrijf. Je werkt samen aan verschillende projecten bij of voor de klant. Het project wordt aangeleverd door sales aan de project manager. Die maakt samen met de Resourcer een planning en op basis daarvan wordt uit het development team een “projectgroep” opgesteld. Hoeveel en welke projecten jij wilt oppakken gebeurt geheel in samenspraak met

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als senior .NET ontwikkelaar en aankomend lead developer ben jij in één van de drie development teams verantwoordelijk voor het volgende: • Jij hebt een oogpunt op modernisering en bent verantwoordelijk voor de technische staat en architectuur van de applicatie; • Jij bent verantwoordelijk voor het reviewen van de technische haalbaarheid van verschillende onderwerpen; • Jij bent verantwoordelijk voor een goede aansluiting binnen het multidisciplinaire team en de bijbehorende taken; • Jij bent verantwoordelijk voor het aandragen van verbetervoorstellen en ontwikkelstandaarden in zowel de techniek als architectuur; • Jij bent meewerkend voorman en ondersteunt en coacht jouw team op

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Medior/Senior Front-end Developers gezocht (Utrech

Functie Het team bestaat uit 10+ gespecialiseerde (veel senior) front-end ontwikkelaars en ontwerpers die werken aan projecten voor klanten van verschillende groottes (kan twee jaar bezig zijn met 1 klant). Je helpt klanten met ingewikkelde front-end vraagstukken, hierbij kun je denken aan: UX/UI design, CI/CD, architectuur en integratie met back-end systemen. De werkzaamheden verricht je op locatie bij de klant, dit is vaak in de Randstad. De organisatiestructuur is plat en er heerst een informele sfeer, zo kun je met vragen dus terecht bij de directie. Er wordt veel nadruk gelegd op het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling door middel van

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »
Dennis Smink

Dennis Smink

23/12/2011 15:23:40
Quote Anchor link
Ik zit met mijn hosting bij mijnhostingpartner.nl, hun gebruiken phpmailer om emails te versturen. Ik mail dus ipv mail() met mailTo().

Nu vroeg ik mij af, kan ik ook met de phpmailer emails lezen?
Hun webmail adres om emails te lezen is: http://webmail.mijnhostingpartner.nl/ maar ik wil graag op mijn eigen site email's kunnen lezen..

Alvast bedankt voor de info.
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 10:24:40
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/12/2011 15:37:23
Quote Anchor link
Nee, daarvoor moet je de imap_*() functies gebruiken. Die werken overigens ook voor POP-mailboxen.
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

23/12/2011 16:24:41
Quote Anchor link
Even googlen op PHP email client geeft bijv. deze link
 
Dennis Smink

Dennis Smink

23/12/2011 16:35:11
Quote Anchor link
imap() kan dat ook met SMTP server's?
 
- SanThe -

- SanThe -

23/12/2011 16:44:49
Quote Anchor link
SMTP is zenden, IMAP en POP is lezen.
 
Dennis Smink

Dennis Smink

23/12/2011 19:14:09
Quote Anchor link
Vergeet dit bericht!
Gewijzigd op 24/12/2011 08:23:07 door Dennis Smink
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/12/2011 19:30:41
Quote Anchor link
Vreemd dat ze zeggen dat het niet kan, werkt de imap_open() functie dan niet?
En vraag ze eens waarom ze dat anders niet aan kunnen zetten.

De meeste webhostings hebben imap() wel open staan.
 
Kees Schepers

kees Schepers

23/12/2011 19:49:23
Quote Anchor link
Zend_Mail is overigens een mooi deel om de IMAP functies heen waarmee je mailboxen uit kan lezen :)
 
Frank WD

Frank WD

23/12/2011 22:40:07
Quote Anchor link
Even Offtopic maar wil hierbij de Topic starter even waarschuwen.

Door een eigen ervaring met mijnhostingpartners wil ik je waarschuwen voor het geen wat je wilt. Zoals Aar aangeeft vraag hostingpartners of hun dit open willen zetten eventueel tegen kleine vergoeding. Willen ze dat niet, ga dan niet lopen stoeien met scripts en dat zoort dingen om het wel voor elkaar te krijgen.

Zodra je hun verzoekt om iets te doen en het antwoord is nee. Dan krijg je een notitie achter je naam. Dit is niet zo erg, alleen hun houden je dan net ff iets beter in de gaten. Want wij nederlanders zijn zo ingesteld krijg ik geen medewerking proberen we het op een andere manier.

Zien hun dat je het gevraagt op een andere manier doet dan de normale manier, dan trappen ze je zonder pordon en zonder enige voor waarschuwing de laan uit. Je krijgt geen backups van de db's mails en noem maar op.

Dit uit eigen ervaring waar ik ook zo eigenwijs was om mijn plannen te willen uitvoeren en nadien gelukt binnen 10 dagen opstraat stonden zonder hosting en noem maar op. En enige medewerking in het verhuizen van domijnnaam was de respons ook vrij 0,0.

Tot zover even mijn waarschuwing in deze.
Gewijzigd op 23/12/2011 22:53:03 door Frank WD
 
Dennis Smink

Dennis Smink

24/12/2011 08:25:29
Quote Anchor link
Er zijn andere ontwikkelingen, imap_open() werkt wel gewoon dus, stond gewoon open inderdaad. Ik had eerder een fout gemaakt, vergeet mijn bovenstaande script daarom dus maar. Heb het systeem werkend.

Wel wil ik ingaan op Frank van Sloten:

Ik had dus een ticket aangemaakt, als volgt:

Hallo,

Ik vroeg mij af, omdat mijnhostingpartner.nl gebruikers zich inloggen op webmail.mijnhostingpartner.nl er ook een mogelijkheid is om webmail op je eigen hosting te laden.
Dus gewoon een script, die kan inloggen op webmail.mijnhostingpartner.nl. Het versturen met phpmailer gaat prima, maar kan je er ook berichten mee lezen? ( In je eigen site dan )
Zoniet, is het uberhaupt mogelijk, of een script van beschikbaar?

Met vriendelijke groet,

Dennis Smink


Kreeg ik dit terug van de support:

Beste Dennis,

Via onze webmail is het niet mogelijk deze in te laden in uw eigen website. Voor onze reseller pakketten kunnen wij een subdomein aan uw domein koppelen waar de webmail in geladen kan worden.

Als u goed met PHP of ASP.NET overweg kan, dan is het mogelijk iets te maken wat mail kan lezen. Dit soort scripts zijn vrij geavanceerd en dus niet zomaar beschikbaar.

Met vriendelijke groet,
Jaap


Ikke weer terug gereageerd:

Ik begrijp dat dit met imap_open() mogelijk moet zijn?

Hun weer:

Dennis,

Je kan via je website geen connectie maken met de mailservers om je eigen webmail te draaien.

Met vriendelijke groet,
Bas


Ik ben verward?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/12/2011 08:48:13
Quote Anchor link
Beetje tegenstrijdig wat Bas zegt. Ik denk dat je het beste een betere hosting kan zoeken. Eentje die WEL behulpzaam is.

En wat jaap zegt is ook wel vaag. zulke scripts zijn niet lastig te vinden.

fsockopen + "read mail" en je hebt al iets. Hoewel imap handiger blijft.

Waar het de imap functie dan al geprobeerd?
Gewijzigd op 24/12/2011 08:57:56 door - Ariën -
 
Dennis Smink

Dennis Smink

24/12/2011 09:00:36
Quote Anchor link
Het is inderdaad gewoon vreemd, ene zegt van wel ander zegt van niet.

Khad inderdaad met fsock al een goed begin, maar toch maar iets meer verdiept in imap, en dit werkte gewoon vlekkenloos. Dus ik ga dit denk ik maar gewoon gebruiken, ik heb niet gevraagd of die functie aan mocht ofzo, het werkte gewoon.

Dus ik denk eigenlijk niet zo zeer snel dat ik er problemen mee kan krijgen...

Toevoeging op 24/12/2011 09:12:47:

Heeft iemand enig idee hoe ik het beste de emails kan sorteren op datum? Ik ben bezig met imap_sort maar krijg er geen fatsoenlijke werking uit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
        $message_count
= imap_num_msg($imap);
        $sorted = imap_sort($imap, SORTARRIVAL, 0);
    
        for ($i = 1; $i < count( $sorted ); ++$i) {
            $header = imap_header($imap, $sorted[$i]);
            $subject = $header->subject;
            $body = trim(substr(imap_body($imap, $i), 0, 100));
            $prettydate = date("Y-m-d H:i:s", $header->udate);
    
            if (isset($header->from[0]->personal)) {
                $personal = $header->from[0]->personal;
            }
else {
                $personal = $header->from[0]->mailbox;
            }

            $berichtNummer = str_replace(" ", "", $header->Msgno);
            //$email = "$personal <{$header->from[0]->mailbox}@{$header->from[0]->host}>";
            echo "<div onclick=\"requestPage('adm=webmail&amp;readMail=". $berichtNummer. "')\" style=\"width: 600px; height: 35px; background-color: #EEEEEE; border: 1px solid #000; margin-bottom: 2px;\" onMouseOver=\"this.style.backgroundColor='#AAAAAA';\" onMouseOut=\"this.style.backgroundColor='#EEEEEE'\">
            
            "
. $personal ."<span style=\"float:right;\">". TimeToString($prettydate). "</span><br /> ". $subject."</div>";
            //echo $header->Msgno."<br />";
        }
?>
 
Frank WD

Frank WD

24/12/2011 11:25:12
Quote Anchor link
Dennis,

Je doet er idd goed aan om bij hun te mailen en vooral VEEL temailen.
Je hebt bij Mijnhostingpartners.nl nu net de 2 medewerkers gehad, die bij mij altijd de indruk wekte van: Zeur op, laat me met rust en anders zoek andere hosting.
Ik heb vele problemen in verleden gehad met die Bas. Laten we maar over Jaap me mond dicht houden, want voor hem heb ik al helemaal geen goed woord over.

Des al niet temin, hoop ik voor Dennis dat hij het aan de praat krijgt met wat hij wil. Maar hou jou hosting in de gaten.


Edit:
Het lijkt dat ik mijnhostingpartners.nl afkraak. Dit is niet zo. Ik kraak alleen de support af. De rest kwa bereikbaarheid en up-to-running was altijd goed na wens bij hun.
 
Dennis Smink

Dennis Smink

24/12/2011 11:34:40
Quote Anchor link
Van die bas ben ik het wel mee eens, had vaker een ticket waar ik afgemekkerd werd, en de tickets worden ook vaak zonder pardon gesloten. ( Kan dan dus niet meer reageren )

Ondertussen heb ik wat ik wil werkend met imap_open(). Had nog nooit gewerkt hiermee maar begrijp het nu, en laat die support maar even achterwegen.

Zat eerder bij starthosting, maar die waren zo ongelovelijk traag dat ik overgestapt ben naar mijnhostingpartner.

Bedankt voor de info Frank!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/12/2011 11:42:38
Quote Anchor link
Ervaring hebben ze niet. Ze weten blijkbaar niet een dat imap_open() gewoon open staat, en dan zeggen ze nog dat het niet mogelijk is?

het klinkt alsof ze geen ervaring daar hebben bij Mijn Hostingpartner, en maar wat uit de lucht lopen te blaten.
Gewijzigd op 24/12/2011 11:42:49 door - Ariën -
 
Frank WD

Frank WD

24/12/2011 12:15:47
Quote Anchor link
Dennis,

Geen dank hoor. Als ik iemand kan helpen met enige info in welke vorm ook zal ik dat zekers doen. Als je nog een andere hosting zoekt kan ik Mijn.domijn.nl aanraden.
Wel is waar geen tel support ma wel altijd correct in mail support.

Aar,

Enige wat ik op je laatste bericht kan melden is.
Helemaal gelijk in.
 
Dennis Smink

Dennis Smink

24/12/2011 18:15:22
Quote Anchor link
Toch zit ik even dwars, heb imap nu lekker werkend, alleen de mails lezen is een beetje vreemd.

Ik gebruik nu deze functie om de headers goed te zetten in de email: http://pastebin.com/HpXBP6Eu

Daarna gebruik ik dit om de functie aan te roepen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
               $dataTxt
= get_part($imap, $berichtnummer, "TEXT/PLAIN");
              
               // GET HTML BODY
               $dataHtml = get_part($imap, $berichtnummer, "TEXT/HTML");
              
               if ($dataHtml != "") {
                    $msgBody = $dataHtml;
                    $mailformat = "html";
               }
else{
                    $msgBody = preg_replace("\n","<br>",$dataTxt);
                     $mailformat = "text";
               }

?>


En vervolgens echo ik de $msgBody variable.

Nu krijg ik alleen van die rare tekens als zon vierkantje, hier aangegeven als vraagteken.

?

na de enter.

Dus als je bijv een zin hebt als dit krijg je dus met zon vierkant:

Hallo PHPHulp,
?
Alvast bedankt voor de medewerking.
?
Groet,
?
Dennis

Wat gaat hier fout?

Toevoeging op 24/12/2011 18:16:24:

Vierkantje ziet er zo uit: http://pastebin.com/ca3k8mHB
Gewijzigd op 24/12/2011 18:16:00 door Dennis Smink
 
Jens erd

Jens erd

24/12/2011 23:51:33
Quote Anchor link
Dat heeft te maken met de manier waarop gegevens worden verwerkt in php. kijk eens naar de functies utf8_encode() en utf8_decode(). volgens mij moeten die de problemen oplossen. De juiste html tags gebruiken kan ook helpen.

succes!
 
Dennis Smink

Dennis Smink

11/01/2012 19:52:03
Quote Anchor link
Ga er toch weer even op reageren, het imap gebeuren werkt helemaal perfect, op 1 ding na.

Ik kan emails, lezen, verwijderen, van map verhuizen alles.
Ik kan alleen geen emails verzenden op een of andere manier.

Mijn code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
$mbox
= imap_open ("{smtp.mijnhostingpartner.nl:143}INBOX",
"user", "pass") or die('connection failed '.imap_last_error());

$to='[email protected]';
$siteemail='[email protected]';
$subject = "This is subject";
$headers .= "From: $siteemail<$siteemail>\n";
$headers .= "X-Sender: <$siteemail>\n";
$headers .= "X-Mailer: PHP\n";
$headers .= "X-Priority: 1\n";
$headers .= "Return-Path: <$siteemail>\n";

$message = "This is the text.";
if( $mbox ){
    echo "Verbonden met mailserver.<br />";
    
        if(!imap_mail ($to, $subject, $message , $headers)){
            echo "niet gelukt, error: <br />";
            echo imap_alerts();
        }
}

imap_close($mbox);
?>


Ik krijg geen error terug, ook niet met imap_errors().

Met mail() werkt het wel, alleen komt de verzonden email niet in verzonden items terecht in mijn mailbox, is er een manier om hier omheen te komen?
Gewijzigd op 11/01/2012 19:52:32 door Dennis Smink
 
Jesse van der Panne

Jesse van der Panne

31/01/2012 17:42:00
Quote Anchor link
Dennis, lees ff je pb heb je wat info gestuurd.

Jesse
 
Wouter J

Wouter J

31/01/2012 17:58:08
Quote Anchor link
Jesse, een forum is er voor zodat iedereen vraag + antwoorden kan lezen. Daar hebben mensen later ook wat aan.
Gelieve de oplossingen dus hier op het forum te plaatsen en niet via een pb.
Mocht je een PB hebben gestuurd met een ander onderwerp is het natuurlijk onnodig om dat hier te melden. Dennis ziet de PB vanzelf wel.

Tevens is dit topic al een beetje oud...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.