PHPnewb community

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in de regio van Bergen op Zoom ben je als PHP Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van Software. Daarnaast ben je ook voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en innovaties die essentieel kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Je deelt veel kennis en informatie met het team en ontvangt deze dan ook graag terug. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Bedrijfsprofiel Deze uitdagende opdrachtgever is ruim 20 jaar actief in de regio Bergen op Zoom. Het vooruitstrevende team staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en ondersteunen.

Bekijk vacature »

Front-end developer (React)

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Trainee pega developer

Wil jij een mooie stap maken in jouw carrière? Mooi! Bij De Mandemakers Groep haal je binnen 6 maanden je CSA- en CSSA-certificaten, waarna jij aan de slag kan als Pega-developer in ons IT-team. Achter de schermen zorg jij ervoor dat collega’s efficiënt werken en klanten iedere dag beter geholpen worden. Wil jij daaraan bijdragen? En jouw ICT-skills ontwikkelen? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog als trainee Pega-developer. Wat ga je doen? Als trainee Pega developer leiden wij je op tot gecertificeerd software developer voor het low-code platform PegaSystems. In de training ben je verantwoordelijk voor een te

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer werk jij samen in een multidisciplinair ontwikkel team met 1-2 Senior .NET developers, twee front-end developers, Data Scientists en één UX designer. Als team werken jullie aan het ontwikkelen van een Cloud based applicatie en aan het stabieler maken van deze applicatie. Ook unit testing gaat erg belangrijk worden in jouw nieuwe functie. Samen met de Senior .NET ontwikkelaar wordt jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de API. Jullie werken met veel data en incidenteel komen er ook data vraagstukken en zullen er wat queries gedraaid moeten worden. Dit betekend dat jij veel gaat werken met

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste software programmeur met PHP/Symfony ervaring. Een gedreven persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel professionele als persoonlijke groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Testen en door ontwikkelen van software; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Front-end developer gezocht

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »
Jeroen Spaans

Jeroen Spaans

18/01/2009 00:06:00
Quote Anchor link
Ben jij voor een PHPnewb community?
Dit zodat er geen problemen en ruzies ontstaan hier op PHPhulp en om zo deze community op niveau te houden van een aantal mensen hier,,

Het is niet mijn bedoeling om de bezoekers hier weg te kapen laat dat duidelijk zijn! ik vroeg me af of hier intresse voor is,,
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jeroen Spaans
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 14:32:32
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

18/01/2009 00:11:00
Quote Anchor link
Dat niveau moet ergens vandaan komen, als men eenmaal op een ander forum/community begint, zal men daar blijven. Aangezien als men eenmaal geen newb meer is, daar blijft hangen om de nieuwe newbs te helpen. Dan zal PHPHulp helemaal leeglopen.

Ik zeg nee.

Overigens, de laatste tijd valt het reuze mee?
 
Jeroen Spaans

Jeroen Spaans

18/01/2009 00:13:00
Quote Anchor link
Ik bedoel et in de zin van in samenwerking met PHPhulp,, dus beginnend op de Newb site en zodra het niveau zo is dat er geen echte verduidelijking nodig is doorgaan naar phphulp,, dus de leden gwoon soort van rugzak meegeven voordat ze naar phphulp gaan,,
 
- Jim  -

- Jim -

18/01/2009 00:16:00
Quote Anchor link
Misschien is het een idee (met alle respect voor iedereen) dat het forum wat meer ingedeeld wordt op categorie. Hiermee bedoel ik dat als je net aanmeld, val je onder 'newbie'. Je komt krijgt dan ook alleen de topics te zien die onder deze categorie vallen. 't blijft even open en toegankelijk voor iedereen, maar bezoekers krijgen meer het idee dat phphulp meer 'echt gericht op hun problemen' is. Een 'hogere' categorie kan wel van een lagere categorie bekijken en posten, maar niet van laag naar hoog.

It's all about a feeling.
 
Mitchell

Mitchell

18/01/2009 00:22:00
Quote Anchor link
@ Jim: Denk dat dit een slecht idee is, stel dan komt er iemand met al veel verstand van PHP op PHPHulp (net nieuw aangemeld) en dan kan hij ook nog niet bij die "hogere" topics.

@ Topic: Wat voor niveau is dan een "newb" niveau en wat is een "pro" niveau? Nogal onmogelijk om mensen in te delen, denk ik zo.
 
Jeroen Spaans

Jeroen Spaans

18/01/2009 00:26:00
Quote Anchor link
Nou kijk je kan een community maken gericht op PHP beginners,, dus met de beginselen van PHP zodra ze zelf vinden dat ze dit beheersen kunnen ze overstappen naar PHPhulp met bijvoorbeeld 1 druk op de knop en dezelfde gegevens,,

Zo heb je denk tog een soort tussen stap en ik denk dat het een heleboel ergenissen hier kan besparen,,
 
Tamara

Tamara

18/01/2009 00:28:00
Quote Anchor link
Ik denk niet dat mensen echt bereid zijn/stap is te groot om weer naar een andere community te gaan. het is teveel gedoe voor veel mensen lijkt me... (in ieder geval wel voor mij :P )
 
- Jim  -

- Jim -

18/01/2009 00:31:00
Quote Anchor link
@Mitchell: Je hebt helemaal gelijk.

Misschien is het dan een idee om een keuze te laten maken of het een algemene, beginners of gevorderde vraag betreft.
 
Jeroen Spaans

Jeroen Spaans

18/01/2009 00:33:00
Quote Anchor link
Nou kijk het hoeft natuurlijk niet alleen mbt php maar gewoon het hele website gebeuren in het algemeen,,
 
Mr.Moe

Mr.Moe

18/01/2009 00:51:00
Quote Anchor link
Gewoon een of ander ratingsysteem dat aangeeft of het over een newbie zaak gaat of een gevorde zaak. Zoiezo ben ik wel voor een ratingsysteem zoals op tweakers.
 
Midas

Midas

18/01/2009 01:44:00
Quote Anchor link
Volgens mij gaat het prima zoals het nu is.
 
Eddy E

Eddy E

18/01/2009 09:23:00
Quote Anchor link
Vind ik ook.
En als je, als newbie, bij een te moeilijke vraag komt: reageer dan gewoon niet.
Andersom ook: stel je een te 'makkelijke' vraag; schrik dan niet van een 'te moeilijk' antwoord. Je komt hier toch om te leren en voor antwoorden?

De ervarenen geven dan wellicht soms uitgebreidere antwoorden dan de newbie vraagt (newbie vraagt oplossing voor een ongedefinieerde variabele, en de ervarenen letten ook op foutafhandeling, error_reporting() en xss etc), maar daar moet de newbie toch wel uitkomen.

De ervarenen zeggen het natuurlijk niet voor niets. Immers: zij hebben meer ervaringen en wéten het dus ook gewoon beter.
Zelfde idee als met normalisatie van de database.

Zelf was ik ook newbie en zat mijn database slecht in elkaar (alles timestamp in een varchar etc) en dat bleek achteraf echt veel slechter te werken.
Tuurlijk kostte het even tijd om het te leren, maar uiteindelijk leer je veel beter werken.

Niveauverschillen: bah.
Ik heb zoiets meegemaakt op een ander forum (voor brommers/scooters)... en wat is makkelijk-gemiddeld-moeilijk?
Dat verschuift ook per persoon.
 
Ruben Kok

Ruben Kok

18/01/2009 10:05:00
Quote Anchor link
Ik ben niet voor een PHPnewb community, waarom?
Ik ben hier "noob" en weet nog niet alles, en elke keer als ik hier iets vraag krijg ik duidelijke antwoorden van de member. Dus ik snap niet waarom hier aan het zeiken is. Er is helemaal niks mis met PHPhulp of met "noobs" die komen hier om PHP, MySQL etc. te leren, en dat doe je hier ook gewoon. Je volgt een simpele tutorial, en als je het niet snapt vraag je het op de forums waar je verduidelijking krijgt.

Dus mijn antwoord = Nee ;)
 
- Jim  -

- Jim -

18/01/2009 17:04:00
Quote Anchor link
Iets wat wellicht wel een optie is:
op het moment dat dat er een nieuw topic wordt gepost/aangemaakt, dat er een lijst wordt gegenereerd met gerelateerde topics. Dan wordt er nogmaals de nadruk gelegd op het zoeken naar de oplossing uit eerdere problemen.
 
PHP Newbie

PHP Newbie

18/01/2009 17:07:00
Quote Anchor link
Dan is het al te laat Jim, iemand heeft zijn hele probleem dan al getikt en dan ga je toch echt niet meer zoeken he... Zo zit de mens nou eenmaal in elkaar.

Ik heb daarjuist al 5 topics beantwoord met slechts een link. Als mensen gewoon een zoeken voordat ze wat vragen... Maar ik zou niet weten hoe je het zoeken zou moeten stimuleren.
 
M Ypma

M Ypma

18/01/2009 17:16:00
Quote Anchor link
ik vind iig het idee van de TS de slechtste. de andere ideeen die worden geopperd kan ik me enigzins wel in vinden. Categorien of suggesties bij het aanmaken van een topic titel vind ik helemaal niet zo'n verkeerd idee.
 
- Jim  -

- Jim -

18/01/2009 17:31:00
Quote Anchor link
Als er een topit wordt aangemaakt, en bij het tonen van dit topic een lijst met gerelateerde topics komt te staan die 'uitgeklapt' kunnen worden, kan daar ook snel in gekeken worden. En om het compleet te maken, in de 'hit-list' naast de titel (en misschien bericht) een link te maken met 'refereer naar dit topic/bericht'. Dan kan je ook snel met een klik iemand doorverwijzen.

Dat iedereen wel zijn probleem wat persoonlijk afgehandeld wil zien, snap ik ook. Dat kan dan op deze manier. ..... denk ik.....
 
Pieter Jansen

Pieter Jansen

18/01/2009 17:34:00
Quote Anchor link
NJa als je alle noobs in een hokje drukt, wie gaat hen dan helpen? Ik ben noob.. ik wil hulp, ga naar een community voor php noobs, maar het enige wat ik daar dan vind, zijn andere noobs!

Met andere woorden, wat heeft het dan voor zin? Dan ga ik toch liever naar de site voor de "pro`s" en meteen een duidelijk werkend antwoord te krijgen?

Over het rating systeem.. niet mee eens.. Want wie beoordeelt of een topic makkelijk, medium of te moeilijk is? Voor veel mensen hier zijn doorgaans de meeste topics makkelijk. Dit hebben ze dan ook onder de knie. Mensen die reageren op topics weten dan ook waar ze het over hebben.

Voor de mensen zal het dan ook een lagere rating worden dan het misschien is..

En om eerlijk te zijn, ik vind het eigenlijk wel soepeltjes lopen op PHPhulp.nl...
Vele malen beter dan om menig andere sites. Daarnaast is het al DUIDELIJK ingedeeld in categorieen. Waarom iets veranderen als het goed werkt?

phpfreakz bijvoorbeeld, vind ik een slechte rommel zooi. lekker onoverzichtelijk en moeilijk iets te vinden..

Het enige wat naar mijn idee mag worden aangepast is de zoekfunctie hier.. Die werkt niet lekker..

thats all
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.