plaatje veranderen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie Middels Scrum en sprints bouw jij in deze functie mee aan complexe webapplicaties en ons SaaS platform. Hierbij hoort ook architectuur tot een van je taken. Daarnaast ben je één van de leden van het Scrum team. Dat betekent dat je naast je kerntaken ook in contact staat met de product owner. Oftewel, je bent bij het gehele ontwikkelproces betrokken. Tools die hierbij gebruikt worden zijn o.a. PHP, Symfony en Git. Eisen • Minimaal HBO werk- en denkniveau • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met PHP • Kennis en ervaring Symfony (Laravel is pré) & Lando • Kennis van

Bekijk vacature »

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Back end developer Onderwijssoftware

Functie Als back end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar MS Dynamics 365 Projecten

Samengevat: Deze werkgever is de kwaliteitsdienst in de tuinbouwsector. Ben jij een ervaren ontwikkelaar? Heb jij ervaring met Ms Dynamics 365 BC? Vaste baan: Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC ICT MBO 3.500 - 5.000 Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Ons bedrijf bewaakt en bevordert de kwaliteit van producten, processen en ketens in de tuinbouw. Wij kenmerken zich door openheid, ruimte voor initiatief, collegialiteit en zelfontplooiing. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Functie: Voor de vacature als Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Roelofarendsveen MBO

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Jij komt te werken in een development team van 9 man. Het grootste deel doet back end development en daarnaast is er 1 teamlead en 1 tester in het team. Dit Agile team is van groots belang voor de organisatie omdat zij voornamelijk alle eigen systemen in-house ontwikkelen. Naast het door ontwikkelen van het bestaande platform en de software die daarbij komt kijken, zul jij je ook bezighouden met het realiseren en opzetten van nieuwe projecten binnen het bedrijf. Je staat nauw met de klant in contact om zo hun wensen zo goed mogelijk te kunnen realiseren. Daarnaast ontwikkel

Bekijk vacature »

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer Consultancy

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

Full Stack Java ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor de politie zijn wij op zoek naar een Full stack Java ontwikkelaar. Als ervaren full stack Java ontwikkelaar binnen de gewenste deadlines meewerken aan de totstandkoming van de gewenste werkzaamheden. Taken Upgraden van GeoServer, SOLR, Oracle Spatial database, Tomcat Migreren Oracle Spatial naar PostgreSQL/PostGIS Migreren SOLR naar ElasticSearch Geografische gegevens op het interne netwerk beschikbaar maken Doorontwikkelen en actualiseren van de geografische services Het up to date brengen van de CI/CD pipeline, samen met medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de CI/CD tooling Aanspreekbaar op de solution architectuur en stemt die met collega's in het cluster Geo De opdracht

Bekijk vacature »
Maestro Roboroads

Maestro Roboroads

21/01/2011 14:57:46
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een script dat van een pixel van een plaatje van een externe site de kleur van opneemt in red, green, blue (die in de array colortbl staan).
ik wil dat in mijn image, elke pixel die een bepaalde kleur heeft, de kleur krijgt van die ene pixel.

In plaats daarvan maakt hij hele rare dingen.

Hier is een deel code, hier gaat het fout:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
$start
= imagecreatefromgif('head-container.gif');

list($widthhc, $heighthc) = getimagesize("head-container.gif");
$w = 1;
$h = 1;

while($w <= $widthc){
while($h <= $heighthc){
$pixel = imagecolorat($start, $w, $h);
$kleur = imagecolorsforindex($start, $pixel);
if($kleur['red'] == 203 AND $kleur['blue'] == 190 AND $kleur['green'] == 151){
$nieuwe_kleur = imagecolorallocate($start, $colortbl['red'], $colortbl['green'], $colortbl['blue']);
imagesetpixel($start, $w, $h, $nieuwe_kleur);
}

$h++;
}

$w++;
}


?>


Wat doe ik verkeerd? Ik werk nog niet zo lang met images in php namelijk ;)
Gewijzigd op 21/01/2011 15:18:01 door Maestro Roboroads
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 01:00:04
 
Thomas van den Bulk

Thomas van den Bulk

21/01/2011 20:47:00
Quote Anchor link
2 dingen:
1.
bij de list heet het: $widthhc
en bij de while loop heet het $widthc

2.
zoals ik nu zie zal de 2de while loop het maar 1 keer doen, dit komt, omdat als de $h eenmaal hoger is dan $heighthc dan, hij ook hoger zal blijven, omdat je de $h niet reset

je moet na:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
while($w <= $widthhc){
?>

waarscheinlijk dit neer zetten:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
$h
= 0;
?>


Ik hoop dat het werkt ;)
 
Anny php

anny php

22/01/2011 10:08:55
Quote Anchor link
Raden:Easy upload resize thumb image 0.1

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
<?php
002
    include('upload_class.php');
003    include('imageresizer.class.php');
004    
005
        if(isset($_REQUEST['Action']) && $_REQUEST['Action'] == 'UploadNew')
006        {
007            
008
    mysql_connect("localhost","root","") or die(mysql_error());
009    mysql_select_db("test") or die(mysql_error());
010    
011    
012    
013
        for($i = 0; $i < count($_FILES['Comic']['name']); $i++)
014        {
015            //create object that will upload and resize image
016            $UF_obj = new Upload();
017    
018
            //save image information in db
019            mysql_query("insert into image(ImageName, ImagePath)
020                            values(
021                                '"
.$_FILES['Comic']['name'][$i]."',
022                                'pictures/')"
);
023    
024            $UF_obj
-> File          =   $_FILES['Comic'];
025            $UF_obj -> SavePath      =   'pictures';     // PLACE where you want to save images.
026            $UF_obj -> ThumbPath =   'pictures/thumb'; //if not specify will not create thumbnil
027            $UF_obj -> NewName       =   $_FILES['Comic']['name'][$i];
028            
029
            //width and height of large image which will save in "pictures/" folder
030            $UF_obj -> NewWidth      = 300;
031            $UF_obj -> NewHeight = 300;
032            ////width and height of thumb image which will save in "pictures/thumb/" folder
033            $UF_obj -> TWidth        = 50;
034            $UF_obj -> THeight       = 50;
035    
036
            /*    
037            *       if you want to name image something other then upload image name then use bellow formate
038            *       for example you upload two images then
039            *
040            * $UF_obj -> NewName =   array('NewName1.jpg', 'NewName2.jpg');
041            */

042            
043            $UF_obj
-> NameCase      =   'lower'; //default no change. upper for upper case
044            $UF_obj -> OverWrite =   true; //default = true. replace existing image
045            
046
            //UploadFile() function upload and resize image.
047            //function return error message if any.
048            //error variable is in array form. so you can get more then one error/warning messages.
049            // or you can also access error message by class object varialbe like $UF_obj -> Error
050            $Error = $UF_obj -> UploadFile();
051            print_r($Error);
052            if(count($Error) > 0 and is_array($Error))
053            {
054                foreach($Error as $key=>$val)
055                {
056                    echo $val . '<br>';
057                }
058            }
059        }//end of for loop
060        }
061    
062
    ?>

063 <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
064 <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
065 <head>
066 <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
067 <title>Untitled Document</title>
068 </head>
069
070 <body>
071 <form action="" target="_self" method="post" enctype="multipart/form-data">
072 <table border="0" cellpadding="4" cellspacing="0" width="100%">
073 <tr>
074 <td></td>
075 <td></td>
076 </tr>
077 <tr>
078 <td> First Image: </td>
079 <td><input type="file" name="Comic[]" id="Comic" /> </td>
080 </tr>
081 <tr>
082 <td>&nbsp;</td>
083 <td>&nbsp;</td>
084 </tr>
085 <tr>
086 <td> Second Image: </td>
087 <td><input type="file" name="Comic[]" id="Comic" /> </td>
088 </tr>
089 <tr>
090 <td>&nbsp;</td>
091 <td>&nbsp;</td>
092 </tr>
093 <tr>
094 <td colspan="2"><input type="hidden" name="Action" value="UploadNew" />
095 <input type="submit" name="submit" value="Upload" /> </td>
096 </tr>
097 </table>
098 </form>
099 </body>
100 </html>
php script beeldverwerking at sourceforge.com ,PHPKode.com
Gewijzigd op 22/01/2011 10:11:13 door anny php
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.