Plakkert.nl

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. 50% van jullie werkzaamheden is maatwerk en de overige 50% is

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »

Front-end developer (Angular)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »
Jasper x

Jasper x

07/01/2011 19:10:52
Anchor link
Website: www.plakkert.nl

Plakkert is een online klembord speciaal voor de ondernemende programmeur. Via Plakkert is het mogelijk om super gemakkelijk code te delen met anderen.
Er is highlight ondersteuning voor ruim 60 verschillende programmeertalen. Verdere geavanceerde functies maken het mogelijk om onder andere Plakkerts te wijzigen, te downloaden als text bestand
en te delen met anderen. De Plakkert die is aangemaakt is alleen zichtbaar voor de plaatser en personen waarmee deze gedeeld is.
Plakkert is gewoon veel leuker dan haar Engelse concurrenten. :-)
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 17:12:44
 
Maarten PHP

Maarten PHP

07/01/2011 19:14:51
Anchor link
ik vindt het wel leuk
 
Henk hendriksen

henk hendriksen

07/01/2011 19:16:12
Anchor link
ik ook alleen door te backspacen en enteren zette ik binnen 15 sec 33 plakkerts neer met een verlooptijd van nooit....weet niet of dat de bedoeling is?
 
Maarten PHP

Maarten PHP

07/01/2011 19:19:03
Anchor link
- ik wil hem ook kunnen verwijderne als hij er net is en niet als ik heb geedit heb
- ik verwijder iets en dan wordt hij niet verwijderd en dan heeft hij hem nog niet bewerkt
Gewijzigd op 07/01/2011 19:23:36 door Maarten PHP
 
Jasper DS

Jasper DS

07/01/2011 19:25:32
Anchor link
ik kan in je contactformulier een spatie toevoegen als naam die geldig is.
 
Pim -

Pim -

07/01/2011 20:07:26
Anchor link
Net zo goed als Gist? ;)
Wel een briljante naam trouwens! Die was niet bezet?
Gewijzigd op 07/01/2011 20:16:41 door Pim -
 
Write Down

Write Down

07/01/2011 21:16:39
Anchor link
Site verschilt zich niet van de andere gelijkaardige. Aantal functies die je aanbiedt is ook eerder beperkt. (denk maar aan password)

Neem hier is een kijkje.
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

07/01/2011 21:23:40
Anchor link
Leuk idee!

Ik zou het "delen!"-knop wat duidelijker maken, nu staat hij in het hoekje bij de wat ik zie als junk-iconen. Dus groter naast "downloaden" oid. Of daar alleen de email-knop. Als ik eerst tussen tich social-web-icoontjes moet zoeken heb ik al geen zin meer
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

08/01/2011 09:07:43
Anchor link
dan denk ik dat ik codepad toch nog steeds beter vind
 
Victor Php

Victor Php

08/01/2011 09:25:53
Anchor link
Misschien een idee.
Als je php (of een andere taal kiest) dat je dan een .php bestand kan downloaden i.p.v. een .txt.
Voor een javascript een .js bestand, etc.
 
Jelmer -

Jelmer -

08/01/2011 10:38:48
Anchor link
Kleine aanpassing: een lettertype met vaste breedte gebruiken in je textarea, veel browsers doen dat niet standaard. Anonymous Pro en/of Courier.
 
Niels K

Niels K

08/01/2011 11:17:25
Anchor link
www.pastebin.com is toch nog steeds de beste vind ik :)
 
P-ter AA

P-ter AA

08/01/2011 12:33:18
Anchor link
Vooral de naam vind ik goed! Vaak wil je even snel iets plaatsen en dan is het wel makkelijk als je de url kort en makkelijk te onthouden is. En of ik dit beter of slechter dan andere vind kan ik niet zeggen, het doel is bereikt. :)
 
Yea Rupie

Yea Rupie

08/01/2011 12:43:09
Anchor link
Leuke site, alleen vind ik het jammer dat je de files geen naam kan geven.
Hierdoor weet je niet meer wat alles is, als je meerdere files hebt.
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

08/01/2011 13:07:06
Anchor link
Yea Rupie op 08/01/2011 12:43:09:
Leuke site, alleen vind ik het jammer dat je de files geen naam kan geven.
Hierdoor weet je niet meer wat alles is, als je meerdere files hebt.


Goed punt!
 
P-ter AA

P-ter AA

08/01/2011 14:48:42
Anchor link
Wat me nu trouwens opvalt: als je met je muis over 'Verwijderen' gaat dan komt er een lijntje onder 'Kopieer'

Edit: Opgelost zie ik :)
Gewijzigd op 08/01/2011 14:48:59 door P-ter AA
 
Niels K

Niels K

08/01/2011 16:13:25
Anchor link
Misschien is het nog een idee dat als je de tab gebruikt dat je dan ook inspringt.
 
Write Down

Write Down

08/01/2011 16:18:04
Anchor link
Ik heb het al gezegd, het is niet origineel. Je moet iets uitvinden wat een ander niet heeft.
 
Kees Schepers

kees Schepers

08/01/2011 16:21:54
Anchor link
Hoeft niet perse in mijn ogen. Wel is het verstandig om iets unieks toe te voegen. Dat het Nederlands is, is al iets natuurlijk. Er zijn zoveel ideeën gekopieerd die ook een succes werden!

Tip om het nog leuker te maken:
* Dat het systeem probeer de taal automatisch te herkennen? Misschien wel lastig maar wel leuk!
* Archief zou ik 'Mijn plakkerts' noemen ofzo
* Populaire code snippets op basis van views?
* Makkelijke manier om een snippet in te sluiten ofzo in je blog oid?
Gewijzigd op 08/01/2011 16:24:57 door kees Schepers
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

08/01/2011 17:21:45
Anchor link
Dit is naar mijn mening geen review maar een reclame om bezoekers te trekken. Daar is dit forum niet voor bedoeld!
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.