Poll ideeën!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »

Front-End Developer

Als Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Front-End Developer bij Coolblue? Als Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Je krijgt energie van het bedenken van creatieve oplossingen en presenteert dit graag binnen het team. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

Lead Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig wil bezig houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator door middel van

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel verder en laat wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot aantal creatieve en ambitieuze ontwikkelaars. Ze

Bekijk vacature »

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

Trainee pega developer

Wil jij een mooie stap maken in jouw carrière? Mooi! Bij De Mandemakers Groep haal je binnen 6 maanden je CSA- en CSSA-certificaten, waarna jij aan de slag kan als Pega-developer in ons IT-team. Achter de schermen zorg jij ervoor dat collega’s efficiënt werken en klanten iedere dag beter geholpen worden. Wil jij daaraan bijdragen? En jouw ICT-skills ontwikkelen? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog als trainee Pega-developer. Wat ga je doen? Als trainee Pega developer leiden wij je op tot gecertificeerd software developer voor het low-code platform PegaSystems. In de training ben je verantwoordelijk voor een te

Bekijk vacature »

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

B a s
Beheerder

B a s

28/01/2009 12:49:00
Quote Anchor link
Spui je poll ideeën hier en we zullen iedere maand een nieuwe poll toepassen :)..
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 07:34:46
 
TJVB tvb

TJVB tvb

28/01/2009 12:52:00
Quote Anchor link
Wat vind je van OOP?
* Zeer handig
* Nog nooit gebruikt
* Geen toegevoegde waarde
* Slecht
* Geen mening

Wat vind je het belangrijkste aan phphulp?
* Het forum
* De scripts
* De tutorials
* De nieuwsberichten
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

28/01/2009 13:15:00
Quote Anchor link
Wanneer moet de nieuwe PHP Hulp komen?
Welke SQL taal gebruik je?
Welke mod/admin vind je de beste?
Zoiets?
 
Hipska BE

Hipska BE

28/01/2009 13:28:00
Quote Anchor link
Ehm, SQL IS een taal.. Jij bedoelt vast welke DB gebruik je?

Nog poll vragen:
Welke overleeft? Flash - Silverlight - Java Applet
Welk framework gebruik jij? Dojo - jQuery - Prototype - MooTools - Ander..
Wat kies jij? HTML 4 - XHTML 1.0 - XHTML 1.1 - XHTML 2.0 draft - HTML 5 draft
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

28/01/2009 13:29:00
Quote Anchor link
Hipska schreef op 28.01.2009 13:28:
Ehm, SQL IS een taal.. Jij bedoelt vast welke DB gebruik je?

Nog poll vragen:
Welke overleeft? Flash - Silverlight - Java Applet
Welk Javascript framework gebruik jij? Dojo - jQuery - Prototype - MooTools - Ander..
Wat kies jij? HTML 4 - XHTML 1.0 - XHTML 1.1 - XHTML 2.0 draft - HTML 5 draft


Ja bedoel ik.

Edit: kunnen de admin topics ook uit de tracker worden gehaald, nu staat het daar vol mee.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Onbekend Onbekend
 
TJVB tvb

TJVB tvb

28/01/2009 14:39:00
Quote Anchor link
Neejo, laat die er in (of maak het eventueel optioneel)
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

28/01/2009 14:45:00
Quote Anchor link
TJVB schreef op 28.01.2009 14:39:
Neejo, laat die er in (of maak het eventueel optioneel)


Was sarcatisch bedoelt om de koffiehoek er terug in te krijgen.
 

28/01/2009 16:11:00
Quote Anchor link
Mag ik dan opmerken dat misschien de poll eerst goed gescript moet worden, aangezien als je uitlogd en weer inlogd, dat je dan opnieuw kan stemmen. (Iig 2 maand terug was dit zo.)
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

28/01/2009 16:27:00
Quote Anchor link
Karl schreef op 28.01.2009 16:11:
Mag ik dan opmerken dat misschien de poll eerst goed gescript moet worden, aangezien als je uitlogd en weer inlogd, dat je dan opnieuw kan stemmen. (Iig 2 maand terug was dit zo.)

Da's altijd al... Je kunt altijd vaker stemmen. Komt waarschijnlijk omdat het met cookies werkt.
 
Hipska BE

Hipska BE

11/02/2009 14:49:00
Quote Anchor link
tijd voor een nieuwe?
 
GaMer B

GaMer B

11/02/2009 15:18:00
Quote Anchor link
Geloof je in Sinterklaas of de Kerstman?
* Ja
* Nee
* Soms
* Hier wil ik me niet over uitlaten...
 
- -

- -

11/02/2009 15:25:00
Quote Anchor link
Welke database gebruik jij?
- MySQL
- PostgreSQL
- SQLite
- Oracle
- msSQL
- Microsoft Access
 
Frank -

Frank -

14/02/2009 15:49:00
Quote Anchor link
Zet FireBird, DB2, Sybase en Filemaker er ook nog even bij, zijn ook veelgebruikte databases.

Overigens is er al eens een poll over databases geweest, al is dat al weer even geleden.

Ps. msSQL is beter bekend onder de naam SQL Server.
 
PHP Newbie

PHP Newbie

14/02/2009 16:43:00
Quote Anchor link
Jonathan schreef op 11.02.2009 15:25:
Welke database gebruik jij?
- MySQL
- PostgreSQL
- SQLite
- Oracle
- msSQL
- Microsoft Access


Ik gebruik er meerdere... Beter: "Welke database prefereer jij?"
 
Quote Anchor link
Merk je iets van de kredietcrisis op je site(s)?
-Ja
-Nee
-Nauwelijks
-Ik heb geen site
 
Loran DP

Loran DP

28/02/2009 23:25:00
Quote Anchor link
Ik vind het tijd worden voor een nieuwe poll jullie? (een maand geleden)
 

01/03/2009 00:20:00
Quote Anchor link
Sorry ik heb hier 1) iemand geprobeerd te helpen óf 2) mijn mening gegeven óf 3) een gezellige comment geplaatst. Nog 1, 2 of 3 schijnt te mogen op deze site dus vandaar deze verwijdering
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Loran DP

Loran DP

01/03/2009 00:36:00
Quote Anchor link
@ Webmakerij:
Paars: #929DB8 < denk ik eerder.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Loran DP
 

01/03/2009 11:09:00
Quote Anchor link
Sorry ik heb hier 1) iemand geprobeerd te helpen óf 2) mijn mening gegeven óf 3) een gezellige comment geplaatst. Nog 1, 2 of 3 schijnt te mogen op deze site dus vandaar deze verwijdering
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Frank -

Frank -

01/03/2009 12:29:00
Quote Anchor link
Hoe maak jij XML aan?
- Wat is XML?
- Handmatig
- DOM
- SimpleXML
- XML/SQL (database)
- XMLWriter
 

01/03/2009 16:44:00
Quote Anchor link
Sorry ik heb hier 1) iemand geprobeerd te helpen óf 2) mijn mening gegeven óf 3) een gezellige comment geplaatst. Nog 1, 2 of 3 schijnt te mogen op deze site dus vandaar deze verwijdering
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.