Poll ideeën!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Rotterdam! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

Front end ontwikkelaar

Functie Het huidige team bestaat uit momenteel uit 5 back end developers verdeeld van senior tot junior. Omdat de gehele front end van applicaties anders gaan insteken zijn ze op zoek naar een ervaren Front end developer die hen kan helpen de juiste keuzes te maken. Je krijgt veel vrijheid om te bepalen hoe je dit wilt ontwikkelen en vrijheid in welke techniek je hiervoor wilt gebruiken. Je zult je dus bezighouden met architectuur, documentatie en natuurlijk ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten binnen de verschillende applicaties. natuurlijk heb jij ook mogelijkheden om te sparren binnen het team, maar ze gaan uit

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

Lead Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig wil bezig houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator door middel van

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

B a s
Beheerder

B a s

28/01/2009 12:49:00
Quote Anchor link
Spui je poll ideeën hier en we zullen iedere maand een nieuwe poll toepassen :)..
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 18:07:40
 
TJVB tvb

TJVB tvb

28/01/2009 12:52:00
Quote Anchor link
Wat vind je van OOP?
* Zeer handig
* Nog nooit gebruikt
* Geen toegevoegde waarde
* Slecht
* Geen mening

Wat vind je het belangrijkste aan phphulp?
* Het forum
* De scripts
* De tutorials
* De nieuwsberichten
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

28/01/2009 13:15:00
Quote Anchor link
Wanneer moet de nieuwe PHP Hulp komen?
Welke SQL taal gebruik je?
Welke mod/admin vind je de beste?
Zoiets?
 
Hipska BE

Hipska BE

28/01/2009 13:28:00
Quote Anchor link
Ehm, SQL IS een taal.. Jij bedoelt vast welke DB gebruik je?

Nog poll vragen:
Welke overleeft? Flash - Silverlight - Java Applet
Welk framework gebruik jij? Dojo - jQuery - Prototype - MooTools - Ander..
Wat kies jij? HTML 4 - XHTML 1.0 - XHTML 1.1 - XHTML 2.0 draft - HTML 5 draft
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

28/01/2009 13:29:00
Quote Anchor link
Hipska schreef op 28.01.2009 13:28:
Ehm, SQL IS een taal.. Jij bedoelt vast welke DB gebruik je?

Nog poll vragen:
Welke overleeft? Flash - Silverlight - Java Applet
Welk Javascript framework gebruik jij? Dojo - jQuery - Prototype - MooTools - Ander..
Wat kies jij? HTML 4 - XHTML 1.0 - XHTML 1.1 - XHTML 2.0 draft - HTML 5 draft


Ja bedoel ik.

Edit: kunnen de admin topics ook uit de tracker worden gehaald, nu staat het daar vol mee.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Onbekend Onbekend
 
TJVB tvb

TJVB tvb

28/01/2009 14:39:00
Quote Anchor link
Neejo, laat die er in (of maak het eventueel optioneel)
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

28/01/2009 14:45:00
Quote Anchor link
TJVB schreef op 28.01.2009 14:39:
Neejo, laat die er in (of maak het eventueel optioneel)


Was sarcatisch bedoelt om de koffiehoek er terug in te krijgen.
 

28/01/2009 16:11:00
Quote Anchor link
Mag ik dan opmerken dat misschien de poll eerst goed gescript moet worden, aangezien als je uitlogd en weer inlogd, dat je dan opnieuw kan stemmen. (Iig 2 maand terug was dit zo.)
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

28/01/2009 16:27:00
Quote Anchor link
Karl schreef op 28.01.2009 16:11:
Mag ik dan opmerken dat misschien de poll eerst goed gescript moet worden, aangezien als je uitlogd en weer inlogd, dat je dan opnieuw kan stemmen. (Iig 2 maand terug was dit zo.)

Da's altijd al... Je kunt altijd vaker stemmen. Komt waarschijnlijk omdat het met cookies werkt.
 
Hipska BE

Hipska BE

11/02/2009 14:49:00
Quote Anchor link
tijd voor een nieuwe?
 
GaMer B

GaMer B

11/02/2009 15:18:00
Quote Anchor link
Geloof je in Sinterklaas of de Kerstman?
* Ja
* Nee
* Soms
* Hier wil ik me niet over uitlaten...
 
- -

- -

11/02/2009 15:25:00
Quote Anchor link
Welke database gebruik jij?
- MySQL
- PostgreSQL
- SQLite
- Oracle
- msSQL
- Microsoft Access
 
Frank -

Frank -

14/02/2009 15:49:00
Quote Anchor link
Zet FireBird, DB2, Sybase en Filemaker er ook nog even bij, zijn ook veelgebruikte databases.

Overigens is er al eens een poll over databases geweest, al is dat al weer even geleden.

Ps. msSQL is beter bekend onder de naam SQL Server.
 
PHP Newbie

PHP Newbie

14/02/2009 16:43:00
Quote Anchor link
Jonathan schreef op 11.02.2009 15:25:
Welke database gebruik jij?
- MySQL
- PostgreSQL
- SQLite
- Oracle
- msSQL
- Microsoft Access


Ik gebruik er meerdere... Beter: "Welke database prefereer jij?"
 
Quote Anchor link
Merk je iets van de kredietcrisis op je site(s)?
-Ja
-Nee
-Nauwelijks
-Ik heb geen site
 
Loran DP

Loran DP

28/02/2009 23:25:00
Quote Anchor link
Ik vind het tijd worden voor een nieuwe poll jullie? (een maand geleden)
 

01/03/2009 00:20:00
Quote Anchor link
Sorry ik heb hier 1) iemand geprobeerd te helpen óf 2) mijn mening gegeven óf 3) een gezellige comment geplaatst. Nog 1, 2 of 3 schijnt te mogen op deze site dus vandaar deze verwijdering
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Loran DP

Loran DP

01/03/2009 00:36:00
Quote Anchor link
@ Webmakerij:
Paars: #929DB8 < denk ik eerder.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Loran DP
 

01/03/2009 11:09:00
Quote Anchor link
Sorry ik heb hier 1) iemand geprobeerd te helpen óf 2) mijn mening gegeven óf 3) een gezellige comment geplaatst. Nog 1, 2 of 3 schijnt te mogen op deze site dus vandaar deze verwijdering
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Frank -

Frank -

01/03/2009 12:29:00
Quote Anchor link
Hoe maak jij XML aan?
- Wat is XML?
- Handmatig
- DOM
- SimpleXML
- XML/SQL (database)
- XMLWriter
 

01/03/2009 16:44:00
Quote Anchor link
Sorry ik heb hier 1) iemand geprobeerd te helpen óf 2) mijn mening gegeven óf 3) een gezellige comment geplaatst. Nog 1, 2 of 3 schijnt te mogen op deze site dus vandaar deze verwijdering
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.