Popup box

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Barendrecht! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Medior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel verder en laat wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot aantal creatieve en ambitieuze ontwikkelaars. Ze

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Als Senior PHP developer heb je een sterke mening over de architectuur van projecten en de processen binnen het team. Je bent de sparringpartner voor je Team Lead. Ook ondersteun je met jouw kennis de minder ervaren developers in jouw team. Ze werken regelmatig aan projecten vanaf scratch en dit geeft ruimte om voor nieuwe technieken te kiezen. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »

Ervaren Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een ervaren Software Developer, en heb je ervaring met technieken zoals C#, MS Access & SQL? Vind jij het leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een specifieke branche? Dan is dit de baan voor jou! Als ontwikkelaar ben jij samen met een team van 12 collega’s verantwoordelijk voor het bouwen van nieuwe functionaliteiten en het uitbreiden van de core applicatie. Belangrijk is dat je ervaring hebt met C# en MS Access. Je bent flexibel en klantvriendelijk ingesteld, omdat het belangrijk is om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Thuiswerken

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Jij gaat in deze functie aan de slag met uitdagende projecten en het creëren van maatwerk software, vooral middels SQL. Iedere klant/project is weer anders, maar dat maakt dit bedrijf en de functie erg uniek & uitdagend. Verder heb je de volgende taken: Ontwikkelen en ontwerpen van SQL databases. T-SQL wordt hierbij gebruikt als programmeer laag; Optimalisatie van query's, voor een verbeterde efficiency; Begeleiden van junior developers, mits je dit leuk vindt; Heb je meer interesse in een rol als consultant, dan is dit ook mogelijk. Je heb hier meer

Bekijk vacature »

C# Unity Developer

Functieomschrijving Ontwikkel jij mee door applicaties te bouwen die bijdragen aan het optimaliseren van processen? Voor een erkende werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een Unity C# Developer die graag de uitdaging aangaat! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de reeds draaiende applicaties. Bedrijfsprofiel Je komt te werken voor een internationale werkgever in regio Tilburg. Samen met een vooruitstrevend team

Bekijk vacature »
Francoi gckx

Francoi gckx

04/04/2013 13:16:50
Quote Anchor link
Ik wil graag een popup box message wanneer iemand site bezoekt
daarin wil ik vertellen dat nog niet alles werkt maar wel alle informatie erop staat

wie weet een goeie link of code compatible met alle browsers?
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 09:46:04
 
Robert Wazzaa

Robert Wazzaa

04/04/2013 13:23:33
Quote Anchor link
ik zou eens googlen op 'lightbox' dan krijg je heel veel mooie voorbeelden!
 
Francoi gckx

Francoi gckx

04/04/2013 14:09:30
Quote Anchor link
Ik heb nu dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
<script>
    $(function() {
    $( "#dialog-modal" ).dialog({
    height: 140,
    modal: true
    });
    });

    </script>

    <!---->
</head>

<body>

<div id="dialog-modal" title="Basic modal dialog">
<p>Adding the modal overlay screen makes the dialog look more prominent because it dims out the page content.</p>
</div>
?>


En werkt (gezet in de index file) maar het moet alleen tevoorschijn komen als je de pagina opent
niet als je naar andere pagina's gaat
 
Robert Wazzaa

Robert Wazzaa

04/04/2013 14:11:28
Quote Anchor link
dan moet je bijvoorbeeld met een cookie bijhouden of iemand de melding al gehad heeft of niet, zo niet dan laten zien, zo wel dan niet meer laten zien.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

04/04/2013 14:11:39
Quote Anchor link
je wilt het dus eenmalig tonen tijdens een bezoek op de hele site? Of alleen op de index.php pagina?
 
Francoi gckx

Francoi gckx

04/04/2013 14:19:34
Quote Anchor link
ja eenmalig dus iemand tikt www.example.nl in dan moet die popup komen
als die weer weg gaat en weer terug komt weer
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

04/04/2013 14:43:17
Quote Anchor link
Dan kan je die code van de popup op je index.php plaatsen.
 
Francoi gckx

Francoi gckx

04/04/2013 14:51:24
Quote Anchor link
Dat heb ik maar als ik op een link klikt van de hoofdmenu komt die ook
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

04/04/2013 14:52:10
Quote Anchor link
Hoe zit je URL-structuur dan in elkaar?
 
Robert Wazzaa

Robert Wazzaa

04/04/2013 14:52:19
Quote Anchor link
Beste Francoi,

Wat is er mis met mij oplossing? Deze lijke je totaal te negeren ;-)

Toevoeging op 04/04/2013 14:53:33:

- Aar - op 04/04/2013 14:52:10:
Hoe zit je URL-structuur dan in elkaar?


Waarschijnlijk include hij gewoon andere pagina's of haalt hij data uit de database doormiddel van een paramater, is toch een vrij normale structuur lijkt mij?
 
Francoi gckx

Francoi gckx

04/04/2013 14:58:37
Quote Anchor link
Ja mijn menu is ingeclude in de index pagina

Ik negeer je niet maar die oplossing is denk ik niet van toepassing want
"
ja eenmalig dus iemand tikt www.example.nl in dan moet die popup komen
als die weer weg gaat en weer terug komt weer
"

en dit kan je toch ook met een jquery functie ipv een cookie?

$(function() {
$( "#dialog-modal" ).dialog({
height: 140,
modal: true
});
});

alleen heb ik nog geen verstand met jquery
 
Robert Wazzaa

Robert Wazzaa

04/04/2013 14:59:53
Quote Anchor link
je zal iets met een sessie of cookie moeten doen om te kijken of iemand de melding al vernieuwt heeft. andere optie is er niet! Dus mijn oplossing is wel degelijk van toepassing.
 
Francoi gckx

Francoi gckx

04/04/2013 15:08:12
Quote Anchor link
Het kan wel van toepassing zijn maar sessie is voor ingelogde mensen toch? hoe voor gasten
ok dan moet je cookie gebruiken maar dat is voor mij niet zogedaan

Kan het niet met een uitbreiding van die functie die ik nu heb vanuit jquery zelf? is dat dan geen optie?
 
Robert Wazzaa

Robert Wazzaa

04/04/2013 15:11:02
Quote Anchor link
Francoi, sessies heeft niks te maken met gasten of ingelogde mensen, sessie is een 'tijdelijk bestand' op de pc van de website bezoeker waar de website wat data in kan opslaan totdat de website verlaten word.

Er bestaat een jQuery sessie plugin, kijk hier eens naar: https://github.com/AlexChittock/JQuery-Session-Plugin
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

04/04/2013 15:12:54
Quote Anchor link
Robert Wazzaa op 04/04/2013 14:52:19:
Beste Francoi,

Wat is er mis met mij oplossing? Deze lijke je totaal te negeren ;-)

Toevoeging op 04/04/2013 14:53:33:

- Aar - op 04/04/2013 14:52:10:
Hoe zit je URL-structuur dan in elkaar?

Waarschijnlijk include hij gewoon andere pagina's of haalt hij data uit de database doormiddel van een paramater, is toch een vrij normale structuur lijkt mij?

Ligt eraan, als hij met GET werkt in de URL's, dan kan hij met if(!isset($_GET['page'])) { op de beginpagina de popup tonen.
 
Tim S

Tim S

04/04/2013 15:13:47
Quote Anchor link
Je kan toch met javascript kijken wat er in de url staat, zo kan je toch zien of je de site voor het eerst bezoekt.

var url = window.location.pathname

if(url == 'www.example.nl'){

//hier de code

}

Bij elke andere pagina staat er iets achter de url dus komt de pop up niet.
 
Francoi gckx

Francoi gckx

04/04/2013 15:23:03
Quote Anchor link
Opgelost met session bedankt Robert Wazzaa
Gewijzigd op 04/04/2013 16:24:12 door Francoi gckx
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.