Popup box

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Lasrobot Programmeur

Over de functie Off-line programma’s maken die het beste resultaat bij de lasrobot mogelijk maken De programma’s met behulp van teach verder optimaliseren Proactief meedenken over oplossingen en over de juiste invulling van lasmallen Het lasrobotproces zoveel mogelijk optimaliseren Over het bedrijf Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de engineering, productie en assemblage van samengestelde plaatwerkproducten en monodelen uit metaal. Onze klant werkt samen met het team aan de mooiste producten van de toekomst. Binnen dit bedrijf staat een sterk team van specialisten op het gebied van industrial design, mechanical engineering, in-house prototyping en all-round projectmanagement. Met daarbij uiteenlopende kennis in

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Dit ga je doen Jouw taken als Senior Java Developer zijn: Het maken van strategische keuzes omtrent de nieuwbouw van applicaties; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java FX, JDBC, SQL, REST, Jax-RS, JSON, Maven, JUnit en Spring (boot)); Reviewen van code en feedback geven op collega developers; Analyseren en oplossen van bugs/incidenten door het onderlinge verband te kunnen leggen van verschillende losstaande systemen. Hier ga je werken Het bedrijf waar je als Senior Java Developer komt te werken staat internationaal bekend om het testen van bodemstructuren door middel van echotechnieken en beeldherkenning.

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »

Senior Fullstack developer wanted! (C#, Java, Angu

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

Full Stack Software Developer C#.NET

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Software developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een Software developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP),

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer gezocht!

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het devlopmenttean. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met de

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you start in a driven and diverse development team. Your team consists of 16 IT professionals, including 7 software engineers. Because your new employer is internationally active, there are also international IT professionals working in the IT department. As a result, the official language is English. As a team you are responsible for a new Cloud Native product. This product runs entirely in Azure with a Progress Database and various Azure Functions. In addition, this product has a JS front-end, a REST API system and a layer in C # .NET. The idea is therefore

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen Je gaat aan de slag in het websites team of portals team waarin je je bezighoudt met concept & design, implementatie en ook een stukje bugfixing en onderhoud; Je werkt met je team volgens de Scrum werkwijze; Zo adviseer je ook de PO & Scrum Master over de technische architectuur, koppelingen en integratie met externe systemen en API’s; Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van C# / .NET en deelt deze kennis binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de

Bekijk vacature »
Francoi gckx

Francoi gckx

04/04/2013 13:16:50
Quote Anchor link
Ik wil graag een popup box message wanneer iemand site bezoekt
daarin wil ik vertellen dat nog niet alles werkt maar wel alle informatie erop staat

wie weet een goeie link of code compatible met alle browsers?
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 05:01:38
 
Robert Wazzaa

Robert Wazzaa

04/04/2013 13:23:33
Quote Anchor link
ik zou eens googlen op 'lightbox' dan krijg je heel veel mooie voorbeelden!
 
Francoi gckx

Francoi gckx

04/04/2013 14:09:30
Quote Anchor link
Ik heb nu dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
<script>
    $(function() {
    $( "#dialog-modal" ).dialog({
    height: 140,
    modal: true
    });
    });

    </script>

    <!---->
</head>

<body>

<div id="dialog-modal" title="Basic modal dialog">
<p>Adding the modal overlay screen makes the dialog look more prominent because it dims out the page content.</p>
</div>
?>


En werkt (gezet in de index file) maar het moet alleen tevoorschijn komen als je de pagina opent
niet als je naar andere pagina's gaat
 
Robert Wazzaa

Robert Wazzaa

04/04/2013 14:11:28
Quote Anchor link
dan moet je bijvoorbeeld met een cookie bijhouden of iemand de melding al gehad heeft of niet, zo niet dan laten zien, zo wel dan niet meer laten zien.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

04/04/2013 14:11:39
Quote Anchor link
je wilt het dus eenmalig tonen tijdens een bezoek op de hele site? Of alleen op de index.php pagina?
 
Francoi gckx

Francoi gckx

04/04/2013 14:19:34
Quote Anchor link
ja eenmalig dus iemand tikt www.example.nl in dan moet die popup komen
als die weer weg gaat en weer terug komt weer
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

04/04/2013 14:43:17
Quote Anchor link
Dan kan je die code van de popup op je index.php plaatsen.
 
Francoi gckx

Francoi gckx

04/04/2013 14:51:24
Quote Anchor link
Dat heb ik maar als ik op een link klikt van de hoofdmenu komt die ook
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

04/04/2013 14:52:10
Quote Anchor link
Hoe zit je URL-structuur dan in elkaar?
 
Robert Wazzaa

Robert Wazzaa

04/04/2013 14:52:19
Quote Anchor link
Beste Francoi,

Wat is er mis met mij oplossing? Deze lijke je totaal te negeren ;-)

Toevoeging op 04/04/2013 14:53:33:

- Aar - op 04/04/2013 14:52:10:
Hoe zit je URL-structuur dan in elkaar?


Waarschijnlijk include hij gewoon andere pagina's of haalt hij data uit de database doormiddel van een paramater, is toch een vrij normale structuur lijkt mij?
 
Francoi gckx

Francoi gckx

04/04/2013 14:58:37
Quote Anchor link
Ja mijn menu is ingeclude in de index pagina

Ik negeer je niet maar die oplossing is denk ik niet van toepassing want
"
ja eenmalig dus iemand tikt www.example.nl in dan moet die popup komen
als die weer weg gaat en weer terug komt weer
"

en dit kan je toch ook met een jquery functie ipv een cookie?

$(function() {
$( "#dialog-modal" ).dialog({
height: 140,
modal: true
});
});

alleen heb ik nog geen verstand met jquery
 
Robert Wazzaa

Robert Wazzaa

04/04/2013 14:59:53
Quote Anchor link
je zal iets met een sessie of cookie moeten doen om te kijken of iemand de melding al vernieuwt heeft. andere optie is er niet! Dus mijn oplossing is wel degelijk van toepassing.
 
Francoi gckx

Francoi gckx

04/04/2013 15:08:12
Quote Anchor link
Het kan wel van toepassing zijn maar sessie is voor ingelogde mensen toch? hoe voor gasten
ok dan moet je cookie gebruiken maar dat is voor mij niet zogedaan

Kan het niet met een uitbreiding van die functie die ik nu heb vanuit jquery zelf? is dat dan geen optie?
 
Robert Wazzaa

Robert Wazzaa

04/04/2013 15:11:02
Quote Anchor link
Francoi, sessies heeft niks te maken met gasten of ingelogde mensen, sessie is een 'tijdelijk bestand' op de pc van de website bezoeker waar de website wat data in kan opslaan totdat de website verlaten word.

Er bestaat een jQuery sessie plugin, kijk hier eens naar: https://github.com/AlexChittock/JQuery-Session-Plugin
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

04/04/2013 15:12:54
Quote Anchor link
Robert Wazzaa op 04/04/2013 14:52:19:
Beste Francoi,

Wat is er mis met mij oplossing? Deze lijke je totaal te negeren ;-)

Toevoeging op 04/04/2013 14:53:33:

- Aar - op 04/04/2013 14:52:10:
Hoe zit je URL-structuur dan in elkaar?

Waarschijnlijk include hij gewoon andere pagina's of haalt hij data uit de database doormiddel van een paramater, is toch een vrij normale structuur lijkt mij?

Ligt eraan, als hij met GET werkt in de URL's, dan kan hij met if(!isset($_GET['page'])) { op de beginpagina de popup tonen.
 
Tim S

Tim S

04/04/2013 15:13:47
Quote Anchor link
Je kan toch met javascript kijken wat er in de url staat, zo kan je toch zien of je de site voor het eerst bezoekt.

var url = window.location.pathname

if(url == 'www.example.nl'){

//hier de code

}

Bij elke andere pagina staat er iets achter de url dus komt de pop up niet.
 
Francoi gckx

Francoi gckx

04/04/2013 15:23:03
Quote Anchor link
Opgelost met session bedankt Robert Wazzaa
Gewijzigd op 04/04/2013 16:24:12 door Francoi gckx
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.