Popup box

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij graag aan de slag als C# ontwikkelaar en jouw skills verder ontwikkelen? Zoek niet verder! Als C# ontwikkelaar ga je aan de slag met de volgende taken: (verdere) ontwikkeling van de software voor de interne processen binnen een .net omgeving; optimaliseren van de dataprocessing; ontwerpen en implementeren van zowel desktop- als web-programmatuur; ontwikkeling van tools ten behoeve van consultants en klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Den Bosch. Zij ontwikkelen business intelligence software voor een specifieke branche. Dit houdt in dat zij dashboards ontwikkelen

Bekijk vacature »

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Medior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »
Francoi gckx

Francoi gckx

04/04/2013 13:16:50
Quote Anchor link
Ik wil graag een popup box message wanneer iemand site bezoekt
daarin wil ik vertellen dat nog niet alles werkt maar wel alle informatie erop staat

wie weet een goeie link of code compatible met alle browsers?
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 14:18:27
 
Robert Wazzaa

Robert Wazzaa

04/04/2013 13:23:33
Quote Anchor link
ik zou eens googlen op 'lightbox' dan krijg je heel veel mooie voorbeelden!
 
Francoi gckx

Francoi gckx

04/04/2013 14:09:30
Quote Anchor link
Ik heb nu dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
<script>
    $(function() {
    $( "#dialog-modal" ).dialog({
    height: 140,
    modal: true
    });
    });

    </script>

    <!---->
</head>

<body>

<div id="dialog-modal" title="Basic modal dialog">
<p>Adding the modal overlay screen makes the dialog look more prominent because it dims out the page content.</p>
</div>
?>


En werkt (gezet in de index file) maar het moet alleen tevoorschijn komen als je de pagina opent
niet als je naar andere pagina's gaat
 
Robert Wazzaa

Robert Wazzaa

04/04/2013 14:11:28
Quote Anchor link
dan moet je bijvoorbeeld met een cookie bijhouden of iemand de melding al gehad heeft of niet, zo niet dan laten zien, zo wel dan niet meer laten zien.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

04/04/2013 14:11:39
Quote Anchor link
je wilt het dus eenmalig tonen tijdens een bezoek op de hele site? Of alleen op de index.php pagina?
 
Francoi gckx

Francoi gckx

04/04/2013 14:19:34
Quote Anchor link
ja eenmalig dus iemand tikt www.example.nl in dan moet die popup komen
als die weer weg gaat en weer terug komt weer
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

04/04/2013 14:43:17
Quote Anchor link
Dan kan je die code van de popup op je index.php plaatsen.
 
Francoi gckx

Francoi gckx

04/04/2013 14:51:24
Quote Anchor link
Dat heb ik maar als ik op een link klikt van de hoofdmenu komt die ook
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

04/04/2013 14:52:10
Quote Anchor link
Hoe zit je URL-structuur dan in elkaar?
 
Robert Wazzaa

Robert Wazzaa

04/04/2013 14:52:19
Quote Anchor link
Beste Francoi,

Wat is er mis met mij oplossing? Deze lijke je totaal te negeren ;-)

Toevoeging op 04/04/2013 14:53:33:

- Aar - op 04/04/2013 14:52:10:
Hoe zit je URL-structuur dan in elkaar?


Waarschijnlijk include hij gewoon andere pagina's of haalt hij data uit de database doormiddel van een paramater, is toch een vrij normale structuur lijkt mij?
 
Francoi gckx

Francoi gckx

04/04/2013 14:58:37
Quote Anchor link
Ja mijn menu is ingeclude in de index pagina

Ik negeer je niet maar die oplossing is denk ik niet van toepassing want
"
ja eenmalig dus iemand tikt www.example.nl in dan moet die popup komen
als die weer weg gaat en weer terug komt weer
"

en dit kan je toch ook met een jquery functie ipv een cookie?

$(function() {
$( "#dialog-modal" ).dialog({
height: 140,
modal: true
});
});

alleen heb ik nog geen verstand met jquery
 
Robert Wazzaa

Robert Wazzaa

04/04/2013 14:59:53
Quote Anchor link
je zal iets met een sessie of cookie moeten doen om te kijken of iemand de melding al vernieuwt heeft. andere optie is er niet! Dus mijn oplossing is wel degelijk van toepassing.
 
Francoi gckx

Francoi gckx

04/04/2013 15:08:12
Quote Anchor link
Het kan wel van toepassing zijn maar sessie is voor ingelogde mensen toch? hoe voor gasten
ok dan moet je cookie gebruiken maar dat is voor mij niet zogedaan

Kan het niet met een uitbreiding van die functie die ik nu heb vanuit jquery zelf? is dat dan geen optie?
 
Robert Wazzaa

Robert Wazzaa

04/04/2013 15:11:02
Quote Anchor link
Francoi, sessies heeft niks te maken met gasten of ingelogde mensen, sessie is een 'tijdelijk bestand' op de pc van de website bezoeker waar de website wat data in kan opslaan totdat de website verlaten word.

Er bestaat een jQuery sessie plugin, kijk hier eens naar: https://github.com/AlexChittock/JQuery-Session-Plugin
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

04/04/2013 15:12:54
Quote Anchor link
Robert Wazzaa op 04/04/2013 14:52:19:
Beste Francoi,

Wat is er mis met mij oplossing? Deze lijke je totaal te negeren ;-)

Toevoeging op 04/04/2013 14:53:33:

- Aar - op 04/04/2013 14:52:10:
Hoe zit je URL-structuur dan in elkaar?

Waarschijnlijk include hij gewoon andere pagina's of haalt hij data uit de database doormiddel van een paramater, is toch een vrij normale structuur lijkt mij?

Ligt eraan, als hij met GET werkt in de URL's, dan kan hij met if(!isset($_GET['page'])) { op de beginpagina de popup tonen.
 
Tim S

Tim S

04/04/2013 15:13:47
Quote Anchor link
Je kan toch met javascript kijken wat er in de url staat, zo kan je toch zien of je de site voor het eerst bezoekt.

var url = window.location.pathname

if(url == 'www.example.nl'){

//hier de code

}

Bij elke andere pagina staat er iets achter de url dus komt de pop up niet.
 
Francoi gckx

Francoi gckx

04/04/2013 15:23:03
Quote Anchor link
Opgelost met session bedankt Robert Wazzaa
Gewijzigd op 04/04/2013 16:24:12 door Francoi gckx
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.