Pop-up in php

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

03/07/2004 10:12:00
Quote Anchor link
Hoe kan ik zorgen dat in een php pagina een pop-up word geopend als de pagina klaar is met laden...?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 03:30:36
 
De VeeWee

de VeeWee

03/07/2004 11:47:00
Quote Anchor link
met php niet.
met javascript kan dit wel!

met de functie window.open('url', 'naam popup', 'extra gegevens zoals groote, hoogte, ...')

en dan zet je deze in een zelfgemaakte functie en daarna zet je in de body tags

onload='functienaam()'
 

03/07/2004 12:01:00
Quote Anchor link
en wat is die onload="functienaam()" wat moet daar dan ingevuld worden?
 
De VeeWee

de VeeWee

03/07/2004 12:16:00
Quote Anchor link
dus je zet een javascriptje:

<script>
function functienaam(){

window.open('url', 'naamvanvenster', extra gegevens)

}

</script>

dan in je body tags:

<body onload="functienaam()">


om te zien wat die extra gegevens inhouden -->
www.w3schools.com

--> javascript --> DOM window
Gewijzigd op 03/07/2004 12:16:00 door de VeeWee
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.