POST variable incorrect

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# Unity Developer

Functieomschrijving Ontwikkel jij mee door applicaties te bouwen die bijdragen aan het optimaliseren van processen? Voor een erkende werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een Unity C# Developer die graag de uitdaging aangaat! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de reeds draaiende applicaties. Bedrijfsprofiel Je komt te werken voor een internationale werkgever in regio Tilburg. Samen met een vooruitstrevend team

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

Java Front-end Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten in Java met tools als Springboot, MS SQL Server (T-SQL) en JavaScript; Het onderhouden van de (web-)applicaties binnen een complexe omgeving; Werken aan de migratie van een monolithisch systeem naar een architectuur gebaseerd op Kubernetes; Code reviews met collega's en actieve kennisuitdelingsessies voeren; Het uitvoeren van unit- en systeemtests Experimenteren met nieuwe tools en technieken. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Python Developer

Dit ga je doen Als Python Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van Stuurprogramma's in Python zodat er verbindingen kunnen worden gelegd tussen besturingssystemen en (AV) hardware; Het testen en debuggen van Stuurprorgamma's; Het communiceren met noodzakelijke partijen in gevallen waar extra technische details nodig zijn om een Stuurprogramma te ontwikkelen of problemen op te lossen; Het maken van de nodige technische documentatie (in het Engels); Het participeren in een Scrum/Agile omgeving. Hier ga je werken Deze internationale organisatie is wereldwijd een succesvol producent en leverancier van professionele AV hard- en software. Klanten gebruiken de producten o.a. voor het

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Front-end Developer! Als Front-end Developer binnen dit softwarebedrijf ga je de frontends voor zowel je eigen interne projecten als die voor klanten opzetten, onderhouden en uitbreiden. Je zet ideeën om naar mooie successen voor de klanten. Dat is in een notendop wat je gaat doen! Wat kun je verwachten? Je werkt aan de doorontwikkeling van bestaande maatwerkapplicaties. Bijvoorbeeld wanneer de klant de applicatie wil uitbreiden met een nieuwe feature; Samen met het team van backenders en desginers zet je nieuwe ideeën van klanten om naar mooie oplossingen; Je werkt met verschillende frameworks.

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij komt te werken in ons webdevelopment team, wat bestaat uit 8 ervaren collega’s. Hiernaast hebben wij nog een team van 2 ontwikkelaars die aan native applicaties werken. Bij ons zijn er korte lijntjes en er hangt een gezellige informele werksfeer. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je aan geweldige applicaties zult gaan werken! Wij willen als organisatie niet te groot worden, we willen gewoon toffe dingen maken. Onze techstack bestaat momenteel uit: PHP, Laravel, Javascript, Typescript, Git, MySQL, Java, Kotlin, Xamarin. Samen met ons ga jij zorgen dat we puik werk leveren! Waarbij je bij elke fase in

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »
Kevin van oosterhout

kevin van oosterhout

10/04/2012 18:08:46
Quote Anchor link
hoi,

ik ben bezig met een spel from scratch. maar ik ben op een probleem gestuit met een loterij script: als ik 1 lot wil kopen koop ik bijvoorbeeld 800 loten. hopelijk kan iemand mij helpen,

inhoud variablen:
$user->loten: aantal loten opgehaald uit de database van de gebruiker,
$user->contantq: het geld dat de gebruiker heeft, de q is omdat de andere inhoud heeft die de money_format functie gebruikt,
$user->usr: de gebruikersnaam van de ingelogde gebruiker,

als je nog iets moet weten vraag het gewoon

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
<?php
if(!isset($_POST['tickets'])) {
    }
else{
        $toek = $_POST['tickets'] += $user->loten;  
    if ($user->loten >= 1000) {
        $errorlot = "Je kunt geen loten meer kopen want je hebt er al:" . $user->loten .".";
    }
else{
    if ($toek >= 1000) {
        $errorlot = "Je kunt niet meer zoveel loten kopen, want je hebt al:" . $user->loten .", En je mag er maar 1000.";
    }
else{
    if($_POST['tickets'] == ''){
        $errorlot = "Je moet een aantal loten invullen!";
    }
else{
    $kosten = $_POST['tickets'] * '1000';
    if($kosten > $user->contantq){
        $errorlot = "Je hebt niet genoeg geld!";
    }
else{
        mysql_query("UPDATE `users` SET `loten`=`loten`+'".$_POST['tickets']."' WHERE `usr`='" . $user->usr . "'");
        mysql_query("UPDATE `loterij` SET `verkocht`=`verkocht`+'".$_POST['tickets']."'");
        }}}}}

?>

<h1 id="pagename">Welkom In Het Casino</h1>
<h2 align="center">Loterij</h2>
<p align="center" id="gold">Je kunt hier de tickets voor de loterij kopen. Bij de loterij kun je veel geld winnen. Het bedrag word hoger als er meer mensen inschrijven!</p>
<?php
$query
= mysql_query("SELECT * FROM `loterij`");
$fetch = mysql_fetch_object($query);
?>

<?php
if(isset($errorlot)){
    echo($errorlot);
}

echo $_POST['tickets'];
?>


<p align="center" id="gold">Er zijn:<?php echo ($fetch->verkocht); ?> Tickets verkocht</p>
<p align="center" id="gold">Je hebt:<?php echo ($user->loten); ?> Tickets gekocht</p>
<p align="center" id="gold">Ieder ticket kost: &euro; 1.000,00</p>
<center>
    <form action="#" method="post">
        <label for="tickets"><p id="gold">Aantal Tickets:</p></label><input type="text" name="tickets" />
        <input type="submit" value="Koop" />
    </form>
    <table>
        <tr><td><p align="center" id="gold">Prijs</p></td><td><p align="center" id="gold">Persoon</p></td></tr>
        <tr><td><p align="center" id="gold"><?php echo ($fetch->prijs1v); ?></p></td><td><p align="center" id="gold"><?php echo ($fetch->
prijs1n); ?>
</p></td></tr>
        <tr><td><p align="center" id="gold"><?php echo ($fetch->prijs2v); ?></p></td><td><p align="center" id="gold"><?php echo ($fetch->
prijs2n); ?>
</p></td></tr>
        <tr><td><p align="center" id="gold"><?php echo ($fetch->prijs3v); ?></p></td><td><p align="center" id="gold"><?php echo ($fetch->
prijs3n); ?>
</p></td></tr>
    </table>
</center>    
Gewijzigd op 10/04/2012 18:09:53 door Kevin van oosterhout
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 19:20:38
 
M grootveld

M grootveld

10/04/2012 18:09:56
Quote Anchor link
Dit is onleesbaar :O

Edit: Sorry, laat maar, de site deed even raar.
Gewijzigd op 10/04/2012 18:10:25 door M grootveld
 
Kevin van oosterhout

kevin van oosterhout

10/04/2012 18:10:48
Quote Anchor link
niet meer, ik zag het al
 
- SanThe -

- SanThe -

10/04/2012 19:06:03
Quote Anchor link
Leuke regel:
$toek = $_POST['tickets'] += $user->loten;

Hierdoor krijgen $toek en $_POST['tickets'] beiden de waarde van $_POST['tickets'] + $user->loten.
Gewijzigd op 10/04/2012 19:06:25 door - SanThe -
 
Tom Swinkels

Tom Swinkels

10/04/2012 19:10:44
Quote Anchor link
Hej Kevin!

Ik heb je script even nog wat aangepast, hopelijk werkt hij nu wel.
-Je gebruikt quotes op de verkeerde momenten.
-Verder kun je bij het oproepen van een variable beter de short tag van php gebruiken
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
<?.

Gr Tom.


<?php
if(!isset($_POST['tickets']))
{

    //??
}
else
{
    $toek = $_POST['tickets'] + $user->loten;

    if ($user->loten >= 1000)
    {

        $errorlot = "Je kunt geen loten meer kopen want je hebt er al:" . $user->loten .".";
    }

    else
    {
        if ($toek >= 1000)
        {

            $errorlot = "Je kunt niet meer zoveel loten kopen, want je hebt al:" . $user->loten .", En je mag er maar 1000.";
        }

        else
        {
            if($_POST['tickets'] == '')
            {

                $errorlot = "Je moet een aantal loten invullen!";
            }

            else
            {
                $kosten = $_POST['tickets'] * '1000';
                if($kosten > $user->contantq)
                {

                    $errorlot = "Je hebt niet genoeg geld!";
                }

                else
                {
                    mysql_query("UPDATE users SET loten = loten+" . mysql_real_escape_string($_POST['tickets']) . " WHERE usr = " . $user->usr);
                    mysql_query("UPDATE loterij SET verkocht = verkocht+" . mysql_real_escape_string($_POST['tickets']));
                }
            }
        }
    }    
}

?>

<h1 id="pagename">Welkom In Het Casino</h1>
<h2 align="center">Loterij</h2>
<p align="center" id="gold">Je kunt hier de tickets voor de loterij kopen. Bij de loterij kun je veel geld winnen. Het bedrag word hoger als er meer mensen inschrijven!</p>
<?php
$query
= mysql_query("SELECT * FROM loterij");
$fetch = mysql_fetch_object($query);
?>

<?php
if(isset($errorlot))
{

    echo($errorlot);
}

echo $_POST['tickets'];
?>


<p align="center" id="gold">Er zijn:<?=$fetch->verkocht;?> Tickets verkocht</p>
<p align="center" id="gold">Je hebt:<?=$user->loten;?> Tickets gekocht</p>
<p align="center" id="gold">Ieder ticket kost: &euro; 1.000,00</p>
<center>
    <form action="#" method="post">
        <label for="tickets"><p id="gold">Aantal Tickets:</p></label><input type="text" name="tickets" />
        <input type="submit" value="Koop" />
    </form>
    <table>
        <tr><td><p align="center" id="gold">Prijs</p></td><td><p align="center" id="gold">Persoon</p></td></tr>
        <tr><td><p align="center" id="gold"><?=$fetch->prijs1v;?></p></td><td><p align="center" id="gold"><?=$fetch->prijs1n;?></p></td></tr>
        <tr><td><p align="center" id="gold"><?=$fetch->prijs2v;?></p></td><td><p align="center" id="gold"><?=$fetch->prijs2n;?></p></td></tr>
        <tr><td><p align="center" id="gold"><?=$fetch->prijs3v;?></p></td><td><p align="center" id="gold"><?=$fetch->prijs3n;?></p></td></tr>
    </table>
</center>    
 
Jeroen VD

Jeroen VD

10/04/2012 19:17:47
Quote Anchor link
zullen we het standaard rijtje maar weer eens opdreunen?

- juiste quotes gebruiken
- foutafhandeling toepassen
- voor zover ik weet is <center> weg
- geen asterix (*) voor selecteren
- hoezo vermenigvuldig jij met een string (regel 33)
- wtf is de bedoeling van regel 1
- sinds wanneer is de shorttag beter? phphulp herkent m niet als php
- verder had santhe ook nog een opmerking, kijk daar eens naar!
 
Kevin van oosterhout

kevin van oosterhout

10/04/2012 19:33:05
Quote Anchor link
oeps de is was mijn foutje, over het hoofd gezien.
@jeroen vd: centertags zijn tijdelijk voor het overzicht.

ik gebruik al een tijd geen shorttags meer.

-wtf is de bedoeling van regel 1: die weet ik niet

- juiste quotes gebruiken
- foutafhandeling toepassen

- hoezo vermenigvuldig jij met een string (regel 33): het moet 1000 keer de post zijn aangezien het de prijs is.

ben nog maar een beginner maar alles komt spelenderwijs.

het werkt nu, ik ga nu de rest bouwen. heel erg bedankt iedereen. tips zijn altijd welkom.
Gewijzigd op 10/04/2012 19:36:08 door kevin van oosterhout
 
Jeroen VD

Jeroen VD

10/04/2012 19:40:03
Quote Anchor link
- juiste quotes gebruiken
http://www.phphulp.nl/php/tutorial/php-algemeen/correct-quoten/772/
- foutafhandeling toepassen
http://www.phphulp.nl/php/tutorial/overig/beginnersfouten-tegengaan/763/correcte-foutenafhandeling/2043/
- voor zover ik weet is <center> weg
- geen asterix (*) voor selecteren
http://www.phphulp.nl/php/tutorial/overig/beginnersfouten-tegengaan/763/geheugenefficint-programmeren/2044/
- hoezo vermenigvuldig jij met een string (regel 33)
je hebt quotes om 1000 heenstaan, hiermee bedoel je dat je een waarde met tekst wil vermenigvuldigen. dat is gewoonweg niet goed. ik zeg toch ook niet 6 = 3 * auto?
- wtf is de bedoeling van regel 1
weghalen dus
- sinds wanneer is de shorttag beter? phphulp herkent m niet als php
- verder had santhe ook nog een opmerking, kijk daar eens naar!

beter goed leren, dan straks slechte dingen afleren dat het werkt betekent nog niet dat het goed is.
 
Kevin van oosterhout

kevin van oosterhout

10/04/2012 19:42:11
Quote Anchor link
inderdaad daar moet ik je gelijk in geven
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.