preg_*

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Node.js developer looking for a challenging consul

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Java Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Lasrobotprogrammeur/operator

Heb je interesse in trekkers en beschik je overvlijmscherpse precisie? Solliciteer dan op deze vacature! Als Lasoperator ben je vooral bezig met het maken van nieuwe lasrobotprogramma’s en het optimaliseren van bestaande programma’s, zowel online als offline (incl. het bedienen van de Lasrobots). Daarnaast draag je bij aan een optimaal rendement van de las robots. Verder heb je de volgende werkzaamheden: Het meewerken als operator c.q. Robotlassen niveau 2 (van complexe samenstellingen/halffabricaten), het om- en instellen van de diverse stations van lasmallen (productdragers), het afwerken van laswerk (verwijderen lasspetters en oxiden), het bewaken van de machineplanning (op bewerkingen) incl. de

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

Front-end developer gezocht

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij een team met 12 programmeurs. Jullie zijn verantwoordelijk voor het huidige platform van deze organisatie. Als team werken jullie in tweewekelijkse sprints en starten jullie iedere dag met een stand-up. Jij werkt samen met jouw team aan het uitbreiden van het huidige platform door middel van nieuwe features. Daarnaast zorg jij er samen met jouw team voor dat het platform veilig is en gebruiken jullie de nieuwste technieken om deze veiligheid te waarborgen. Zo maken jullie gebruik van C# .NET, .NET Core, React, Azure, Kubernetes, ASP.NET, MVC. Jij gaat aan het werk in

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste software programmeur met PHP/Symfony ervaring. Een gedreven persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel professionele als persoonlijke groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Testen en door ontwikkelen van software; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

Senior Fullstack developer wanted! (C#, Java, Angu

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP / Laravel developer zal je in een klein team terecht komen. Wij zijn op zoek naar een echte specialist, iemand die de balans weet te vinden tussen techniek en perfectie. In de aankomende jaren wilt dit bedrijf flink groeien en daarom zijn ze op zoek naar jou! Wat ga je doen? Je draagt bij aan het ontwikkelen en onderhouden van bestaande webapplicaties die boordevol functionaliteit zitten. Deze applicaties worden gebruikt door de organisatie zelf en ook door de klanten. Inmiddels wordt er gewerkt met Laravel 8 en zijn er diverse koppelingen naar externe leveranciers. Verder zal

Bekijk vacature »

Junior Back end developer PHP, Symfony

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »
The Hosh

The Hosh

26/09/2006 18:22:00
Quote Anchor link
hallo
ben bezig met een script.. dus ik selecteer een tekst, nou moet ik de tekst alleen laten verder gaan als er de stukjes '< ?php .. ?>' (zonder die spatie in < ?) en '<script .. >'
en '<style .. >' niet in zitten, dus alleen als het < en > is, maar als het nou een php stukje is, dan moetie het negeren.. is dat mogelijk met de functie preg_match_all??
en zoja hoe.. ik kan ongeveer met die functie omgaan.. maar niet helemaal :P
alvast bedankt
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door The Hosh
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 14:51:42
 
Jelmer -

Jelmer -

26/09/2006 19:13:00
Quote Anchor link
Hij moet het negeren. Staat dat gelijk aan 'het mag (tijdelijk) weg'?

In dat geval zou je een preg_replace kunnen uitvoeren met een pattern als dit bijv. Hij is niet netjes of erg goed, maar hij werkt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
$text
= <<<HEREDOC
Hell oworld
<script>document.write('JS')</script>
en
<style type="text/css">iets</style>
jaja
HEREDOC
;
echo preg_replace('/<([script|style|\?php])+[ ]*.*>(.+?)<\/[script|style|\?php]+>/i', '', $text);
?>
 
The Hosh

The Hosh

26/09/2006 19:19:00
Quote Anchor link
dus als ik het goed begrijp verwijderd hij alles tussen php, script en style tags??
en hoe voeg ik het daarna weer toe dan?
 
Jelmer -

Jelmer -

26/09/2006 19:27:00
Quote Anchor link
Met deze code wou dat niet, maar met de volgende zou het wel moeten lukken. Mijn tests deden het in ieder geval:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php
$text
= <<<HEREDOC
Hell oworld
<script>document.write('JS')</script>
en
<style type="text/css">iets</style>
jaja
HEREDOC
;

$temporaryContent = array();

function
saveTemporaryContent($content)
{

   global $temporaryContent;
   $uniqId = uniqId('placeholder', true);
   $temporaryContent[$uniqId] = stripslashes($content);
   return $uniqId;
}


$cleanText = strtoupper(preg_replace('/(<([script|style|\?php])+[ ]*.*>(.+?)<\/[script|style|\?php]+>)/ie', 'saveTemporaryContent("$1")', $text));

echo '<p>' . $cleanText . '</p>';

echo '<p>' . str_ireplace(array_keys($temporaryContent), $temporaryContent, $cleanText) . '</p>';
?>
 
The Hosh

The Hosh

26/09/2006 19:29:00
Quote Anchor link
ok.. dan zal ik dat es ff probere..
voor nu bedankt.. maar ik zal hem ff uitprobere.. en dan zegge

greetz
 
Jelmer -

Jelmer -

26/09/2006 19:37:00
Quote Anchor link
Ow, trouwens, str_ireplace is een PHP5 functie, dus grote kans dat je daar tegenaan loopt. Helaas zou dat in mijn testje wel moeten omdat ik de placeholders ook omzet naar hoofdletters, maar dat waren ze origineel niet, dus hij herkent ze niet meer.

In mijn testopstelling zou je dat kunnen tenietdoen door
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
   $temporaryContent
[$uniqId] = stripslashes($content);
?>

te vervangen met
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
   $temporaryContent
[strtoupper($uniqId)] = stripslashes($content);
?>


Maar ik denk dat je dat buiten mijn testje niet nodig zal hebben.
 
The Hosh

The Hosh

26/09/2006 19:39:00
Quote Anchor link
ok ik zal dan ff probere
thxx :D
 
The Hosh

The Hosh

30/09/2006 16:15:00
Quote Anchor link
ok dat werkte niet :S
ff de stukje laten zien wat ik gebruik:
dit is wat ik gebruik om de text te selecteren:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
    /**
    * HTML
    * Coding begins only with < and ends with >
    */

    preg_match_all('#(<.*?'.'>)#is', $highlighted, $matches);
    for ($i = 0; $i <= count($matches[0]); $i++)
    {

        $replacer = highlight_html($matches[0][$i]);
        $highlighted = str_replace($matches[0][$i], $replacer, $highlighted);
    }

?>



en dit is de functie, in dit functie heb ik wat van de gecodeerde dinge kleur gegeven word, maar dat kom omdat het anders de hele text verpest:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
<?php
/**
* This will give html code a color ($input)
* some things aren't html. that's because we
* have encode these at the beginnen of the highlightstring()
* What the encoded string are, you have to read by the string itsel :-P
*/

function highlight_html($input)
{

    /**
    * These three array will make it easyer to preg_replace to colors
    */

    $commands_boldblue = array
    (
        '#(\ba\b)#', '#(\babbr\b)#', '#(\babove\b)#', '#(\bacronym\b)#', '#(\baddress\b)#', '#(\bapplet\b)#', '#(\barea\b)#',
        '#(\barray\b)#', '#(\bb\b)#', '#(\bbase\b)#', '#(\bbdo\b)#', '#(\bbgsound\b)#', '#(\bbig\b)#', '#(\bxmp\b)#',
        '#(\bblink\b)#', '#(\bblockquote\b)#', '#(\bbody\b)#', '#(\bbox\b)#', '#(\bbr\b)#', '#(\bbutton\b)#', '#(\bcaption\b)#',
        '#(\bcenter\b)#', '#(\bcite\b)#', '#(\bcode\b)#', '#(\bcol\b)#', '#(\bcolgroup\b)#', '#(\bcomment\b)#', '#(\bdd\b)#',
        '#(\bdel\b)#', '#(\bdfn\b)#', '#(\bdir\b)#', '#(\bdiv\b)#', '#(\bdl\b)#', '#(\bdoctype\b)#', '#(\bdt\b)#', '#(\bem\b)#',
        '#(\bembed\b)#', '#(\bfieldset\b)#', '#(\bfig\b)#', '#(\bform\b)#', '#(\bframe\b)#', '#(\bframeset\b)#', '#(\btfoot\b)#',
        '#(\bh\b)#', '#(\bh1\b)#', '#(\bh2\b)#', '#(\bh3\b)#', '#(\bh4\b)#', '#(\bh5\b)#', '#(\bh6\b)#', '#(\bhead\b)#',
        '#(\bhr\b)#', '#(\bhta\b)#', '#(\bhtml\b)#', '#(\bi\b)#', '#(\biframe\b)#', '#(\bimg\b)#', '#(\binput\b)#', '#(\bins\b)#',
        '#(\bisindex\b)#', '#(\bkbd\b)#', '#(\blabel\b)#', '#(\blegend\b)#', '#(\bli\b)#', '#(\blink\b)#', '#(\blisting\b)#',
        '#(\bmap\b)#', '#(\bmarquee\b)#', '#(\bmenu\b)#', '#(\bmeta\b)#', '#(\bmulticol\b)#', '#(\bnextid\b)#', '#(\bnobr\b)#',
        '#(\bnoframes\b)#', '#(\bnoscript\b)#', '#(\bnote\b)#', '#(\bol\b)#', '#(\boptgroup\b)#', '#(\boption\b)#', '#(\bp\b)#',
        '#(\bparam\b)#', '#(\bplaintext\b)#', '#(\bpre\b)#', '#(\bq\b)#', '#(\brange\b)#', '#(\broot\b)#', '#(\bs\b)#',
        '#(\bsamp\b)#', '#(\bselect\b)#', '#(\bsmall\b)#', '#(\bsound\b)#', '#(\bspacer\b)#', '#(\btbody\b)#', '#(\btd\b)#',
        '#(\bsqrt\b)#', '#(\bstrike\b)#', '#(\bstrong\b)#', '#(\bsub\b)#', '#(\bsup\b)#', '#(\btext\b)#', '#(\btextarea\b)#',
        '#(\btable\b)#', '#(\btextflow\b)#', '#(\bth\b)#', '#(\bthead\b)#', '#(\btitle\b)#', '#(\btr\b)#', '#(\btt\b)#',
        '#(\bu\b)#', '#(\bul\b)#', '#(\bvar\b)#', '#(\bwbr\b)#',
        /**
        * we replaced the text 'span' in 'c3Bhbg' by using
        * the function base64_encode().
        * so the next text is 'span'
        */

        '#(\bc3Bhbg\b)#',
        /**
        * we replaced the text 'style' in 'c3R5bGU' by using
        * the function base64_encode().
        * so the next text is 'style'
        */

        '#(\bc3R5bGU\b)#',
        /**
        * we replaced the text 'font' in 'Zm9udA' by using
        * the function base64_encode().
        * so the next two texts are
        * [1] basefont
        * [2] font
        */

        '#(\bbaseZm9udA\b)#',
        '#(\bZm9udA\b)#'
    );
    
    $commands_red = array
    (
        '#(\baccept\b)#', '#(\baccesskey\b)#', '#(\baction\b)#', '#(\balign\b)#', '#(\balink\b)#', '#(\balt\b)#',
        '#(\bapplicationname\b)#', '#(\barchive\b)#', '#(\baxis\b)#', '#(\bbackground\b)#', '#(\bbehavior\b)#', '#(\bbelow\b)#',
        '#(\bcellpadding\b)#', '#(\bbgproperties\b)#', '#(\bborder\b)#', '#(\bcellspacing\b)#', '#(\bchar\b)#',
        '#(\bcharoff\b)#', '#(\bcharset\b)#', '#(\bchecked\b)#', '#(\bclass\b)#', '#(\bclassid\b)#', '#(\bclear\b)#',
        '#(\bcodebase\b)#', '#(\bcodetype\b)#', '#(\bcols\b)#',  '#(\bcompact\b)#', '#(\bhttp-equiv\b)#', '#(\bhttp-equiv\b)#',
        '#(\bcontent\b)#', '#(\bcoords\b)#', '#(\bdata\b)#', '#(\bdatetime\b)#', '#(\bdeclare\b)#', '#(\bdefer\b)#',
        '#(\bdirection\b)#', '#(\bdisabled\b)#', '#(\bdynsrc\b)#', '#(\benctype\b)#', '#(\bequiv\b)#', '#(\bface\b)#',
        '#(\bfor\b)#', '#(\bframeborder\b)#', '#(\bframespacing\b)#', '#(\bgutter\b)#', '#(\bheaders\b)#', '#(\bheight\b)#',
        '#(\bhref\b)#', '#(\bhreflang\b)#', '#(\bhspace\b)#', '#(\bicon\b)#', '#(\bid\b)#', '#(\bismap\b)#',
        '#(\blanguage\b)#', '#(\bleftmargin\b)#', '#(\blongdesc\b)#', '#(\bloop\b)#', '#(\blowsrc\b)#', '#(\bmarginheight\b)#',
        '#(\bmarginwidth\b)#', '#(\bmaximizebutton\b)#', '#(\bmaxlength\b)#', '#(\bmedia\b)#', '#(\bmethod\b)#', '#(\bmethods\b)#',
        '#(\bminimizebutton\b)#', '#(\bmultiple\b)#', '#(\bname\b)#', '#(\bnohref\b)#', '#(\bnoresize\b)#', '#(\bnoshade\b)#',
        '#(\bnowrap\b)#', '#(\bobject\b)#', '#(\bonabort\b)#', '#(\bonblur\b)#', '#(\bonchange\b)#', '#(\bonclick\b)#',
        '#(\bondblclick\b)#', '#(\bonfocus\b)#', '#(\bonkeydown\b)#', '#(\bonkeypress\b)#', '#(\bonkeyup\b)#', '#(\bonload\b)#',
        '#(\bonmousedown\b)#', '#(\bonmousemove\b)#', '#(\bonmouseout\b)#', '#(\bonmouseover\b)#', '#(\bonmouseup\b)#',
        '#(\bonreset\b)#', '#(\bonselect\b)#', '#(\bonsubmit\b)#', '#(\bonunload\b)#', '#(\bprofile\b)#', '#(\bprompt\b)#',
        '#(\breadonly\b)#', '#(\brel\b)#', '#(\brev\b)#', '#(\brows\b)#',
        '#(\brules\b)#', '#(\brunat\b)#', '#(\bscheme\b)#', '#(\bscope\b)#', '#(\bscrollamount\b)#', '#(\bscrolldelay\b)#',
        '#(\bshape\b)#', '#(\bshowintaskbar\b)#', '#(\bsingleinstance\b)#', '#(\bsize\b)#', '#(\bsrc\b)#', '#(\bstandby\b)#',
        '#(\bstart\b)#', '#(\bsummary\b)#', '#(\bsysmenu\b)#', '#(\btabindex\b)#', '#(\btarget\b)#', '#(\btopmargin\b)#',
        '#(\btype\b)#', '#(\burn\b)#', '#(\busemap\b)#', '#(\bvalign\b)#', '#(\bvalue\b)#', '#(\bvaluetype\b)#',
        '#(\bversion\b)#', '#(\bvlink\b)#', '#(\bvrml\b)#', '#(\bvspace\b)#', '#(\bwidth\b)#', '#(\bwindowstate\b)#',
        '#(\bwrap\b)#', '#(\bscrolling\b)#', '#(\bselected\b)#',
        /**
        * we replaced the text 'color' in 'Y29sb3I' by using
        * the function base64_encode().
        * So the next five texts are
        * [1] bordercolor
        * [2] bordercolordark
        * [3] bordercolorlight
        * [4] bgcolor
        * [5] color
        */

        '#(\bborderY29sb3I\b)#',
        '#(\bborderY29sb3Idark\b)#',
        '#(\bborderY29sb3Ilight\b)#',
        '#(\bbgY29sb3I\b)#',
        '#(\bY29sb3I\b)#',
        /**
        * we replaced the text 'span' in 'c3Bhbg' by using
        * the function base64_encode().
        * so the next two texts are
        * [1] rowspan
        * [2] colspan
        */

        '#(\browc3Bhbg\b)#',
        '#(\bcolc3Bhbg\b)#',
        /**
        * we replaced the text 'style' in 'c3R5bGU' by using
        * the function base64_encode().
        * so the next text is 'borderstyle'
        */

        '#(\bborderc3R5bGU\b)#'
    );
    
    $commands_purple = array
    (
        '#(\b_blank\b)#', '#(\bblack\b)#', '#(\bblue\b)#', '#(\bbottom\b)#', '#(\bgreen\b)#', '#(\bhidden\b)#', '#(\bleft\b)#',
        '#(\bmagenta\b)#', '#(\bmiddle\b)#', '#(\borange\b)#', '#(\bpublic\b)#', '#(\bpurple\b)#', '#(\bred\b)#', '#(\bright\b)#',
        '#(\btop\b)#', '#(\bwhite\b)#', '#(\byellow\b)#'
    );

    /**
    * First we make the < and > special html characters, otherwise it won't echo
    */

    $temp = str_replace('<', '&lt;', $input);
    $temp = str_replace('>', '&gt;', $temp);

    /**
    * Then we give the things in the arrays $commands_purple,
    * $commands_red and $commands_boldblue their own color
    */

    $temp = preg_replace($commands_purple, '<span style="color: #9C029C;font-weight:bold">$1</span>', $temp);
    $temp = preg_replace($commands_boldblue, '<span style="color: #0000FF;font-weight:bold">$1</span>', $temp);
    $temp = preg_replace($commands_red, '<span style="color: red;font-weight:bold">$1</span>', $temp);
    $temp = preg_replace($commands_red, '<span style="color: red;font-weight:bold">$1</span>', $temp);
    return $temp;
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door The Hosh
 
The Hosh

The Hosh

02/10/2006 14:22:00
Quote Anchor link
Niemand?
 
The Hosh

The Hosh

04/10/2006 19:32:00
Quote Anchor link
Niemand???

btw: wil niet spammen, maar heb dit echt nodig
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door The Hosh
 
The Hosh

The Hosh

19/10/2006 17:16:00
Quote Anchor link
Niemand??
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.