[Preview] Bounty's place ...

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java developer

Functie Je gaat aan de slag als Tester voor een aantal mooie projecten. Je komt terecht in een DevOps team waar jij aan de slag gaat om de kwaliteit te waarborgen omtrent de maatwerk software voor de klanten. Je draait je hand er niet voor om de adviserende rol te bekleden op het gebied van testautomatisering en het opzetten van testframeworks. Zoals aangegeven ga je daadwerkelijk in het eigen team aan de slag en is het daarnaast ook gebruikelijk bij de klanten op locatie te komen om te werken aan de opdrachten. Je krijgt zodoende echt een mooie kijk in

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. 50% van jullie werkzaamheden is maatwerk en de overige 50% is

Bekijk vacature »

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan

Bekijk vacature »

Senior front end developer Digital Agency Amsterda

Functie Wij werken in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten, echter blijf je niet gebonden aan 1 team. Dit houdt in dat wij verschillende specialisten in dienst hebben en deze door middel van een roulatiesysteem in multidisciplinaire teams laten werken. Het team bestaat vaak uit Frontend developer(s), Backend Developer(s), Designer(s), Tester(s) en Mobile Developer(s). Deze teams worden afgewisseld waardoor jij de mogelijkheid krijgt om met iedereen een keer samen te werken. Als Frontend Developer ben jij ónze Specialist op dit gebied. Jij werkt mee aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Denk bijvoorbeeld aan klanten, zoals’; BAM, IDFA en Ultimaker. Hierbij zorg

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

.NET Developer Senior

Dit ga je doen Het ontwikkelen van backend applicaties in C#; Het maken van vele koppelingen met andere ERP-applicaties zoals JD Edwards en SAP; Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technisch ontwerpen voor de te ontwikkelen software oplossingen; Je bent gemiddeld 90% van je tijd inhouse oplossingen aan het ontwikkelen en testen. De overige 10% van je tijd ben je bij klanten op locatie om oplossingen te implementeren, klanten te begeleiden en de software verder te innoveren; Naast het zelfstandig ontwikkelen van software oplossingen ben je ook bezig met het waarborgen van je contacten bij de klant, het

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Front-end developer (Medior/Senior)

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Front-end Developer! Als Front-end Developer binnen dit softwarebedrijf ga je de frontends voor zowel je eigen interne projecten als die voor klanten opzetten, onderhouden en uitbreiden. Je zet ideeën om naar mooie successen voor de klanten. Dat is in een notendop wat je gaat doen! Wat kun je verwachten? Je werkt aan de doorontwikkeling van bestaande maatwerkapplicaties. Bijvoorbeeld wanneer de klant de applicatie wil uitbreiden met een nieuwe feature; Samen met het team van backenders en desginers zet je nieuwe ideeën van klanten om naar mooie oplossingen; Je werkt met verschillende frameworks.

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Rotterdam! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Senior Full Stack developer

Bedrijfsomschrijving tbd Functieomschrijving Full Stack Java Development bij Randstad Groep Nederland (HQ) Er is een vacature in het Corporate Client Solutions (CCS) team. Dit team is met een ander team net begonnen aan het project ‘Grip op Inhuur’. Het doel van dit project is de tevredenheid van onze leveranciers te verhogen en de efficiëntie van onze administratie te verbeteren. Onderdeel daarvan is een ‘Mijn-omgeving’ voor ZZP’ers en leveranciers. Naast dit nieuwe project werkt het team ook aan het onderhoud en verbeteren van een digitaal vacature management systeem waarmee dagelijks vele vacatures worden voorzien. Het team ontwikkelt zo veel mogelijk zelf

Bekijk vacature »

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

B L

B L

31/01/2008 21:27:00
Anchor link
Klik voor previeuw

Ik ben dus een tijdje geleden gestart met het verdiepen in het design van site's , ik ben nog maar een echte beginner dus vergeef me als er iets niet echt goed is :P
Het is uiteindelijk ook maar een previeuw en er wordt vollop aan de eigenlijke site gewerkt , maar toch zou ik al willen bekijken wat voor reacties erop terugkomen en wat ik eraan zou kunnen aanpassen om de site overzichtelijker en aantrekkelijker te maken..
Alle commentaar is welkom !!
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 13:11:00
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

31/01/2008 21:28:00
Anchor link
Ik vind dat je teveel beveling gebruikt. Daardoor krijg je een beetje een Web 1.0 uitstraling.
 
B L

B L

31/01/2008 21:30:00
Anchor link
Wat bedoel je precies met beveling ?
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

31/01/2008 21:53:00
Anchor link
Niet echt veel speciaals.. Meer web1.0 idd
 
Wouter K

Wouter K

31/01/2008 21:57:00
Anchor link
dikke borders dat is echt lelijk.
Voor een mooie web2.0 zoals de meeste zeggen moet je echt Futuristisch gaan bouw, dus echt flash(y)..
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

31/01/2008 22:00:00
Anchor link
Wat heeft flash nou met web2.0 te maken?

Eerder javascript (en ajax)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Onbekend Onbekend
 
Wouter K

Wouter K

31/01/2008 22:09:00
Anchor link
Tommy schreef op 31.01.2008 22:00:
Wat heeft flash nou met web2.0 te maken?

Eerder javascript (en ajax)


Flash , Ja ik bedoel maar omdat ik er de juiste woorden niet kon vinden het is nu allemaal meer zo 3D of wat ik ook moet zeggen.
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

31/01/2008 22:11:00
Anchor link
Hoe de hell wil jij iets 3D's uit iemands scherm toveren?
 
- -

- -

31/01/2008 22:25:00
Anchor link
Tommy. Wouter probeert interessant te doen.

@TS: Als dit je eerste website is, is hij wel leuk. Maar ik zou toch even kijken op google naar css html ajax web2.0. Zoals je ziet, zien die er net iets aantrekkelijker uit :-)
 
B L

B L

31/01/2008 22:25:00
Anchor link
Hmm , ik heb een voorkeur voor wat simpel , een echte site waarbij pagina na pagina ingezoomt , verkleurt , veranderd etc. vind ik wat slordig , maar ik probeer er wat van te maken ;) :P
 
Robert Deiman

Robert Deiman

31/01/2008 22:27:00
Anchor link
@Tommy

Ik denk dat wouter meer iets bedoelde als "flitsend en strak". Maar eigenlijk is web2.0 niet de layout, maar het gebeuren eromheen (systeem)

Quote:
De term Web 2.0 verwijst naar wat sommigen zien als de tweede fase in de ontwikkeling van het World Wide Web. Het gaat over de verandering van een verzameling websites naar een volledig platform voor interactieve webapplicaties voor eindgebruikers op het World Wide Web. Volgens sommigen zullen deze uiteindelijk losstaande lokaal geïnstalleerde software overbodig maken.
Naast de technische vernieuwingen wordt Web 2.0 vaak ook in verband gebracht met een bepaalde visuele stijl. Er moet echter rekening mee worden gehouden dat grafische elementen geen integraal deel uitmaken van Web 2.0, noch vasthangen aan de evolutie die Web 2.0 eigenlijk is. Grafische tendensen doen zich volledig los van technische, sociologische en marketinggerichte evoluties voor.

Daar waar de evolutie naar technieken als AJAX, gebruikersgegenereerde inhoud en een verhoogde semantiek nog lange tijd zullen bestaan, omdat ze een echte (r)evolutie betekend hebben, zal de grafische schil die de technologie toegankelijk maakt volledig onafhankelijk hiervan veranderen.

Visuele elementen die vaak terugkomen in Web 2.0-sites zijn onder meer:

* Kleurverlopen (gradients)
* Ronde hoeken
* Achtergronden met diagonale arceringen
* Een 'natte vloer'-effect
* Grote lettertypes
* Een 'supermarktsticker', vaak met een kreet zoals 'beta'


Kleurverlopen en ronde hoeken is wel duidelijk denk ik zo. Het natte vloer effect, in je header een text met weerspiegeling. En de supermarktsticker is voor over de header, het formaat daarvan.


Ik vind het geheel er nogal saai uitzien eerlijk gezegd. De borders zijn te groot, de overgang tussen de horizontale en vertikale borders vallen ook teveel op. (dat die niet bij elkaar horen zo)
De header lijkt me wat te simpel, daar kan je echt wel wat meer mee doen. En qua kleur, alles is grijs en dat is nogal een kleur die saaiheid uitstraald.

Overigens hoeft web2.0 helemaal niet persé. Doe ik zelf ook niet (altijd) bijvoorbeeld hier: http://www.robertdeiman.net/vogels/
 
B L

B L

31/01/2008 22:32:00
Anchor link
Heel leuke site , echt waar ;)
Ik was zelf even stiekem gaan kijken bij wikipedia :$
Al hou ik niet zo van 'grote lettertypes' maar goed , ik heb er geen idee van hoe je al die effecten bereikt , natte vloer etc. maar ik zal m'n best doen :P
 
Robert Deiman

Robert Deiman

31/01/2008 22:36:00
Anchor link
Die site die ik je liet zien is ook geen web2.0 zoals velen het hier qua term gebruiken. Het wordt wel een dynamische site, met userinput (wat meer is wat de term van web2.0 inhoudt)
Maar gebruik je Photoshop voor het ontwerp?
 
B L

B L

31/01/2008 22:39:00
Anchor link
Nee , ik gebruik meestal photoflitre en soms PSP , maar op de een of andere manier krijg ik PSP op mijn computer niet opgestart , dus dat kan ik vergeten ... :P
 
Robert Deiman

Robert Deiman

31/01/2008 22:43:00
Anchor link
http://www.eecs.wsu.edu/paint.net/

Misschien kan je wat met die tool? Of met The Gimp, die is ook wel leuk.
 
B L

B L

31/01/2008 22:45:00
Anchor link
Ga ik zeker eens uitproberen ;)
 
B L

B L

01/02/2008 17:00:00
Anchor link
Zo , ik heb wat geëxperimenteerd en andere site's bekeken en uiteindelijk bekwam ik dit : http://i32.tinypic.com/2qkmghu.jpg
Ik hoop dat deze een beetje beter is dan de vorige...
Nog tips zijn alstijd welkom !!!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door B L
 
Wouter K

Wouter K

12/03/2008 17:16:00
Anchor link
Nus is hij te donker.

Misschien kan je gebruik maken van de kuler (adobe). Die geeft mooie schema's weer en die kan je zo gebruiken.
 
Kevichill

Kevichill

12/03/2008 18:23:00
Anchor link
Gebruik iets meer kleuren deze is indd te donker .
 
B L

B L

12/03/2008 19:59:00
Anchor link
Hij staat intussen al online , de h3-balkjes heb ik een ander tintje gegeven.http://www.bountysplace.be
 
Wouter K

Wouter K

12/03/2008 20:05:00
Anchor link
Nog steeds donker ;)
tipje maak je site is wat kleiner nu heb je zo'n lange scroller voor niets.
En probeer je div's aan te leren.
 

Pagina: 1 2 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.