probleem php/html

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »

Fullstack of back-end PHP developer

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

Back-end ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meebouwen aan diverse databasesystemen in een klein bedrijf met een platte organisatie? In een team van ruim 10 ontwikkelaars wordt er aan diverse ICT oplossingen gewerkt. Jouw taken hierbij zullen bestaan uit: Het onderhouden en door-ontwikkelen van bestaande databases. Denk hierbij aan schema verbeteringen en performance-tuning. Bij nieuwe ontwikkelingen ga jij ook bezig met het bouwen van het databaseschema. Omdat je in een klein team werkt zal je ook de C# routine verder uitbouwen en ontwikkelen. Ook kan je meedraaien in algemene refactory-, ontwikkel- of testwerkzaamheden. Je zal voornamelijk gebruik maken van de volgende technieken: .NET

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Ontwikkelen in Blazor; Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie. Hier ga je werken Binnen deze organisatie werken duizenden mensen binnen allerlei verschillende disciplines. Tevens hebben zij veel specialiteiten in huis, waaronder ook .Net Developers. Ter uitbreiding van een nieuw team en ter ondersteuning van het project zijn ze opzoek naar een nieuwe collega voor het team. Als C#.NET Developer zal jij je

Bekijk vacature »

Senior Product Developer

Functieomschrijving Als senior Product Developer ben je verantwoordelijk voor bestaande mobiliteitsproducten en de ontwikkeling van nieuwe mobiliteitsconcepten. Met behulp van diverse klantonderzoeken, klantsessies en salesmeetings zorg je ervoor dat je de veranderende mobiliteitsbehoeften in de markt kent. Hier speel je op in door innovatieve, flexibele, efficiënte en duurzame vervoersoplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren en uiteindelijk samen met Sales en Marketing collega’s in de markt te zetten. Je initieert en neemt deel aan (internationale en afdeling overschrijdende) projecten, vaak in de rol van projectleider. In die rol bewaak je de voortgang, coördineer je de activiteiten en zorg je voor

Bekijk vacature »

Lead React Developer

Dit ga je doen Als Lead React Developer zul jij je voornamelijk gaan bezighouden met: Het werken aan tal van uiteenlopende projecten waar gloednieuwe (web)applicaties van scratch af aan ontwikkeld worden met o.a. React (Native) en Drupal; Het aansturen van een team bestaande uit 5-6 talentvolle en gedreven ontwikkelaars; Het adviseren en meedenken over nieuwe (technische) oplossingen en te gebruiken tools/frameworks; Het meedenken over de architectuur en de juiste implementatiebeslissingen maken; De doorontwikkeling van huidige applicaties. Hier ga je werken Als je inderdaad een ervaren Lead React Developer bent die zichzelf graag nog verder wil ontwikkelen dan is het goed

Bekijk vacature »

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »
Kim groot

kim groot

08/06/2011 17:30:38
Quote Anchor link
dit zijn mn code's maar hij doet het niet, je krijgt wel de tekst enzo te zien maar nergens is de knop om het spel te spelen. die hoort er te zijn in de header. wat moet ik veranderen zodat ie het doet?


galgje.php:

<head>
<link href="style.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
<title>Speel Galgje!</title>
</head>
<body>
<div id="main">
<div id="header"><a class="home" href="index.html"></a> <a class="uitleg" href="uitleg.html"></a> <a class="spelen" href="index.html"></a></div>
<div id="content">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
<?php
session_start();

function
letters_only($string) {
$eregi = eregi_replace("([A-Z]+)","",$string);

if(empty($eregi)) {
return true;
}


return false;
}

function
game()
{

if(isset($_POST['reset']))
{

$page = $_SERVER['PHP_SELF'];
session_destroy();
header("Refresh: 0; url=$page");
}

else
{
if(!isset($_POST['submit']))
{

$woordenarray = $_SESSION["woordenarray"];
$plaatjes = array("galg0.jpg", "galg1.jpg", "galg2.jpg", "galg3.jpg", "galg4.jpg", "galg5.jpg", "galg6.jpg", "galg7.jpg", "galg8.jpg");
$rand= rand(0,count($woordenarray)-1);
$woord=$woordenarray[$rand];
$_SESSION["woord"] = $woord;
$_SESSION["plaatjes"] = $plaatjes;
$teller=8;
$tijd = time();
$_SESSION["tijd"]=$tijd;
for ($x=0;$x<strlen($woord);$x++){
$hidden.="-";
}

}

else
{

$letter = $_POST["letter"];
$woord = $_SESSION["woord"];
$hiddenword = $_POST["hidden"];
$gebruikt = $_POST["gebruikt"];
$teller = $_POST["teller"];
$plaatjes = $_SESSION["plaatjes"];
$hidden = "";
$juist = false;


for ($x=0;$x<strlen($woord);$x++){
if (substr($woord,$x,1)==$letter){
$hidden.=$letter;
$juist=true;
}
else{
$hidden.=substr($hiddenword,$x,1);
}
}



if( !letters_only( $letter) ) {
echo "<div style=\"color: #F00\";>Gebruikt alleen letters!</div>";
}
elseif ( empty( $letter) ){
echo "<div style=\"color: #F00\";>Vul iets in</div>";
}
else {
if( $gebruikt ) {
$pos = strpos( $gebruikt, $letter );
if( $pos === false) {

$gebruikt.=$letter;

if(!$juist){
$teller--;
}

if ($woord==$hidden){
$gewonnen=true;
}

if ($teller==0){
$einde=true;
}
}
else {
echo "<div style=\"color: #F00\";>Letter is al gebruikt</div>";
}
}
else {

$gebruikt.=$letter;

if(!$juist){
$teller--;
}

if ($woord==$hidden){
$gewonnen=true;
}

if ($teller==0){
$einde=true;
}
}
}
}

if (!$einde && !$gewonnen)
{

?>

<img src="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $plaatjes[$teller]?>
" />
<br />
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php

echo "Voorlopig heb je dit geraden:<br />";
echo $hidden;
echo "<br>Je hebt nog ".$teller." levens<br />";

if ( empty($gebruikt) ) {
echo "Letters heb je al gebruikt: <span style=\"color: #F00;\">Geen</span>";
}


if ($gebruikt){
echo "Letters heb je al gebruikt: ".strtoupper($gebruikt);
}

?>

<form name="form1" method="post" action="" style="font-family: monospace;">

<input type="radio" name="letter" id="letter" value="a" checked="checked"/> A
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="b" /> B
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="c" /> C
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="d" /> D<br />
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="e" /> E
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="f" /> F
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="g" /> G
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="h" /> H<br />
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="i" /> I
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="j" /> J
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="k" /> K
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="l" /> L<br />
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="m" /> M
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="n" /> N
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="o" /> O
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="p" /> P<br />
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="q" /> Q
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="r" /> R
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="s" /> S
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="t" /> T<br />
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="u" /> U
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="v" /> V
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="w" /> W
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="x" /> X<br />
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="y" /> Y
<input type="radio" name="letter" id="letter" value="z" /> Z<br />

<input type="hidden" name="gebruikt" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $gebruikt; ?>
">
<input type="hidden" name="hidden" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $hidden; ?>
">
<input type="hidden" name="teller" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $teller; ?>
">

<input name="submit" type="submit" id="submit1" value="Raad" style="width: 85px;">
<input name="reset" type="submit" id="reset" value="Opnieuw" style="width: 85px;">
</form>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
}
else if($einde)
{

$tijd = $_SESSION["tijd"];
$seconden = time() - $tijd;
$minuten = $seconden / 60;
$seconden = $seconden - (int)$minuten * 60;

?>

<img src="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $plaatjes[$teller]?>
" />
<br />
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
echo "Je hebt het woord niet geraden, je bent dood";
echo "<br />Het woord was: ".$woord;
echo "<br />Je hebt er ", (int)$minuten, " Minuten en ", $seconden, " Seconden over gedaan";

?>

<form name="form_verloren" method="post" action="" style="font-family: monospace;">
<input name="reset" type="submit2" id="reset" value="Opnieuw" style="width: 85px;">
</form>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
}
else if($gewonnen)
{

$tijd = $_SESSION["tijd"];
$seconden = time() - $tijd;
$minuten = $seconden / 60;
$seconden = $seconden - (int)$minuten * 60;

?>

<img src="gefeliciteerd.jpg" />
<br />
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php

echo "Gefeliciteerd u heeft het woord geraden<br />";
echo "Het woord was: ".$woord;
echo "<br />Je hebt er ", (int)$minuten, " minuten en ", $seconden, " seconden over gedaan";

?>

<form name="form_verloren" method="post" action="" style="font-family: monospace;">
<input name="reset" type="submit" id="reset" value="Opnieuw" style="width: 85px;">
</form>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php
}
}
};


$vijf = array("brood", "steek", "vlees", "tosti", "taart", "wagen", "brein", "appel", "druif", "mango", "pruim", "spook", "vlieg", "meter", "aapje", "bizon", "blaar", "giraf", "kabel","label", "balen", "baden", "raden", "radar", "draad", "draak", "draai", "kraai","vlaai", "vlaag", "vraag","graag", "trage","agent", "wagen", "zegen");
$acht = array("kluivers", "stuivers", "tuinkers", "suikeren", "uitdelen", "rituelen", "uitkeren", "studeren", "tuinwerk", "strekken", "sterkste", "stekkers", "struikel", "biertjes", "frietjes", "fietsers", "flitsers", "truffels", "sluiters", "filmster", "kerstmis", "marktjes", "melkkaas", "kaasvork ", "spaarpot", "toppaard ", "staarten ", "taartjes", "praatjes", "plantjes ", "prentjes", "leesboek", "vleeskoe", "vlagorde", "volgorde", "verdoven", "overdoen", "noodweer", "bewonder", "bewoners");
$twaalf = array("brilpelikaan", "goudkroontje", "aambeiwortel", "ananashennep", "boomkorstmos", "paasbloempje", "biowaterstof", "boswaterkers", "boomhazelaar", "straatplavei", "citrusvrucht", "granaatappel", "passievrucht", "honingmeloen", "kousenbandje", "kraakbeenvis", "kustbaardman", "leeuwekopvis", "paardekopvis",
"regenboogvis", "reuzenmurene", "rivierpaling", "roodneuszalm", "schriftbaars", "slaapgrondel", "slangekopvis", "slangmakreel", "sluierstaart", "snavellipvis", "snipmesvisje", "snuitbarbeel", "spiegelplaty", "straatvegers", "telescoopvis", "tygerbarbeel", "vlagcichlide");
$page = $_SERVER['PHP_SELF'];


if(isset($_SESSION["woordenarray"]))
{

game();
}

else
{
?>

<form name="form2" method="post" action="">
<p>Kies hieronder je moeilijkheidsgraad uit: <br /></p>
<input name="vijf" type="submit" id="submit3" value="Moeilijk
Vijfletterwoorden" />
<input name="acht" type="submit" id="submit4" value="Gemiddeld
Achtletterwoorden" />
<input name="twaalf" type="submit" id="submit5" value="Makkelijk
Twaalfletterwoorden" />

</form>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php

if (isset($_POST['vijf']))
{

$_SESSION["woordenarray"] = $vijf;
header("Refresh: 0; url=$page");
}


if (isset($_POST['acht']))
{

$_SESSION["woordenarray"] = $acht;
header("Refresh: 0; url=$page");
}


if (isset($_POST['twaalf']))
{

$_SESSION["woordenarray"] = $twaalf;
header("Refresh: 0; url=$page");
}
}


?>

</div>
</div>
</body>
</html>

dit is alleen de php-code
Gewijzigd op 08/06/2011 17:39:04 door Kim groot
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 20:24:24
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/06/2011 17:31:42
Quote Anchor link
Gebruik a.u.b. code-tags en toon relevante code.
120 regels doorlezen is best wel overdreven....
 
Dennis meijer

dennis meijer

08/06/2011 17:33:07
Quote Anchor link
Je moet je links nog een naam geven anders krijg je ze niet te zien?
 
Kim groot

kim groot

08/06/2011 17:33:34
Quote Anchor link
ik weet eigenlijk niet hoe ik het anders moet doen.. alles moeten jullie toch kunnen zien?

Toevoeging op 08/06/2011 17:34:00:

waar moet ik die een naam geven?


Toevoeging op 08/06/2011 17:34:30:

Dennis meijer op 08/06/2011 17:33:07:
Je moet je links nog een naam geven anders krijg je ze niet te zien?


waar moet ik die naam doen/veranderen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/06/2011 17:36:27
Quote Anchor link
Kan je eerst even je code minimaliseren door de relevante code te tonen?
code-tags zijn ook erg handig voor algehele regelnummering.
 
Kim groot

kim groot

08/06/2011 17:37:50
Quote Anchor link
oke zal het even proberen!
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

08/06/2011 17:39:51
Quote Anchor link
Waarom een nieuw topic openen en niet verder gaan in http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/hulp-bij-school-opdracht/78508 ?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.