Probleempje

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Programmeren van zelflerende robots Werken op kantoor en testen in de bedrijfshal Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en je mag werken naar eigen inzicht De organisatie Hier ga je aan de slag Een bedrijf dat innovatieve robottoepassingen ontwerpt en bouwt voor onder andere de staal industrie, energie- bouw- en agrarische sector. De robots die vaak in combinatie met diverse randapparatuur geleverd worden vormen een totaaloplossing voor de klant. Dit zijn klanten over de hele wereld, van België en Duitsland tot China, India, maar ook in Nederland. Projecten waar momenteel aan wordt

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

Full Stack Developer/ Applicatie Ontwikkelaar

Wat jij doet Als Applicatie Ontwikkelaar ben je onderdeel van het team die de Rimote omgeving ontwikkeld en onderhoud. Hierbij kan je denk aan de cloud, on premise en webapplicaties welke worden gebruikt in bijvoorbeeld industriële bakkerijen, biogasinstallaties en kwekerijen. Deze applicaties verzorgen (remote) de aansturing en monitoring van processen, machines en robots. Van a tot z ben je betrokken bij projecten. Dit betekent vanaf ontwerp tot oplevering. Je moet samen met jouw team een goed product neer zetten. Dit begint met het opzetten van het ontwerp. De basis van de software moet staan als een huis. Daarvoor moet jij

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Jij komt te werken in een development team van 9 man. Het grootste deel doet back end development en daarnaast is er 1 teamlead en 1 tester in het team. Dit Agile team is van groots belang voor de organisatie omdat zij voornamelijk alle eigen systemen in-house ontwikkelen. Naast het door ontwikkelen van het bestaande platform en de software die daarbij komt kijken, zul jij je ook bezighouden met het realiseren en opzetten van nieuwe projecten binnen het bedrijf. Je staat nauw met de klant in contact om zo hun wensen zo goed mogelijk te kunnen realiseren. Daarnaast ontwikkel

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

Frontend Developer Vue Nuxt HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever levert elke dag betere digitale gebruikerservaringen. Ben jij geschikt als frontend Developer? Heb je ervaring met Vue en Nuxt? Vaste baan: Front-End Developer HBO €3.100 - €4.600 Zij bieden opdrachtgevers een complete dienstverlening op gebied van ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, content marketing en conversie verbetering. Zij werken met een eigen ontwikkeld CMS. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot

Bekijk vacature »

REMOTE - Front-end Angular developer

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn momenteel op zoek naar een ervaren Front-end developer die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaat, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties bezig is. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde

Bekijk vacature »

Back End Developer

As a Back End developer at KUBUS you will be developing the (web) application and services of BIMcollab. You have a focus on the back end of our software, for which we mainly work with C# and .NET. We use a full-stack approach, which means that in addition to the back-end, you will also help with other parts of the code. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact

Bekijk vacature »

Senior Applicatie ontwikkelaar Java

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving We verwachten van je,

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Jij gaat in deze functie aan de slag met uitdagende projecten en het creëren van maatwerk software, vooral middels SQL. Iedere klant/project is weer anders, maar dat maakt dit bedrijf en de functie erg uniek & uitdagend. Verder heb je de volgende taken: Ontwikkelen en ontwerpen van SQL databases. T-SQL wordt hierbij gebruikt als programmeer laag; Optimalisatie van query's, voor een verbeterde efficiency; Begeleiden van junior developers, mits je dit leuk vindt; Heb je meer interesse in een rol als consultant, dan is dit ook mogelijk. Je heb hier meer

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »
Fabian Tack

Fabian Tack

12/07/2006 09:42:00
Quote Anchor link
Hey.

Ik zit met een klein probleempje. Ik heb namelijk een script gemaakt waar je clips kan mee bekijken. Nu is het volgende. Je hebt de pagina clips.php, en elke clip heeft een id, nu, als ik op de naam klik van het filmpje, wordt hij niet doorgestuurd. ik zie wel de juiste link (clips.php?id=1) maar toch roept hij niets aan. Waar loopt het fout

De code
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
<?
require("configp.php");

//Connect To Mysql
mysql_connect($config[dbHost],$config[dbUser],$config[dbPass]);
mysql_select_db($config[dbName]);

if(!$id){
$query = mysql_query("SELECT * FROM clips");
$result = mysql_num_rows($query);

if(!$result){
echo "We Don't Have Any Clips";
}

else{
?>

<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" style="border-collapse: collapse" bordercolor="#111111" width="515">
<tr><td><font size=1 face=verdana color="3e3e3e"><b>ID</td><td><b><font size=1 face=verdana color="3e3e3e">Filename</td><td><font size=1 face=verdana color="3e3e3e"><b>Clicks</td></tr>
<?
while($object = mysql_fetch_object($query)){
?>

<tr><td><font size=1 face=verdana color="3e3e3e">&nbsp;<? echo $object->id ?></td><td><font size=1 face=verdana color="white">&nbsp;<a href="clips.php?id=<? echo $object->id ?>"><? echo $object->filename ?></a></td><td><font size=1 face=verdana color="3e3e3e">&nbsp;<?php echo $object->clicks ?></td></tr>
<?
}
}

echo "</table>";
}

else{
$query = mysql_query("SELECT * FROM clips WHERE id = '$id'");
$result = mysql_num_rows($query);

if(!$result){
echo "This file don't excist";
}

else{
mysql_query("UPDATE clips SET clicks = clicks + 1 WHERE id = '$id'");
while($object = mysql_fetch_object($query)){
?>
  
<font size="2" face="verdana"><b>Filename: <? echo $object->filename ?></b></font><hr color="555555">
<center>
 <OBJECT ID="MediaPlayer" width=350 height=250
   classid="CLSID:22D6F312-B0F6-11D0-94AB-0080C74C7E95"
   codebase=
    "http://activex.microsoft.com/activex/controls/mplayer/en/nsmp2inf.cab#Version=5,1,52,701"
 #### encoding problem on this line, not shown ####
         type="application/x-oleobject" style="border: 1px dotted #555555">
   <PARAM NAME="AutoStart" VALUE="True">
   <PARAM NAME="AutoSize" VALUE="True">
   <PARAM NAME="DisplaySize" VALUE="1">
   <param name="EnableContextMenu" value="True">
   <PARAM NAME="FileName" VALUE="http://<? echo $object->fileURL ?>">
   <PARAM NAME="ShowControls" VALUE="False">
   <PARAM NAME="ShowStatusBar" VALUE="True">
 <EMBED type="application/x-mplayer2"
    pluginspage="http://www.microsoft.com/Windows/Downloads/Contents/Products/MediaPlayer/"
    SRC="http://<? echo $object->fileURL ?>"
    width=425
    height=293
    DisplaySize=0
    EnableContextMenu=0
    autostart=1
    ShowStatusBar=1
    showcontrols=0> </EMBED>
  </OBJECT></center><br>
<font size="1" face="verdana">
<b>Clicks:</b> <?php echo $object->clicks ?><br>
<b>Source:</b> <?php echo $object->source ?><br>
<b>Submited On:</b> <?php echo $object->subdate ?><br>
<b>Submited By:</b> <?php echo $object->subname ?><br><br>
<a href="clips.php"><b><< go back</b></a>
<?
}
}
}

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 23:03:51
 
Harmen

Harmen

12/07/2006 09:44:00
Quote Anchor link
'$id' kan toch niet? dat moet dan toch met " en "?
 
Pieter Boussaer

Pieter Boussaer

12/07/2006 10:06:00
Quote Anchor link
Waar heb je $id gedefineerd.

ergens zou er $id = $_POST['id'];
moeten staan denk ik
 
Harmen

Harmen

12/07/2006 10:20:00
Quote Anchor link
ow ja.. lol.. dat is het.
Zet dat dan ff boven in je script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
require("configp.php");
$id = $_POST['id']
//Connect To Mysql
mysql_connect($config[dbHost],$config[dbUser],$config[dbPass]);
mysql_select_db($config[dbName]);
?>
 
Fabian Tack

Fabian Tack

12/07/2006 10:26:00
Quote Anchor link
Ik heb wat gesleuteld, en het werkt half. Maar nu zie ik altijd mijn clip maar nooit mijn lijst. Raar systeem.

$id = $_POST['id']: Dit werkt niet bij mij :s
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Fabian Tack
 
- SanThe -

- SanThe -

12/07/2006 10:30:00
Quote Anchor link
Doe maar GET want hij staat in een URL.
 
Fabian Tack

Fabian Tack

12/07/2006 10:41:00
Quote Anchor link
so far so good, maar nu wil hij mijn gegevens niet uit mijn MySQL lezen waardoor ik volgende fout krijg.

This file don't excist

Dit is de code om die info uit men MySQL te halen.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
else{
$query = mysql_query("SELECT * FROM clips WHERE id = '$id'");
$result = mysql_num_rows($query);
?>
 
- SanThe -

- SanThe -

12/07/2006 11:38:00
Quote Anchor link
Lijkt mij een php error en geen mysql.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

12/07/2006 11:42:00
Quote Anchor link
Edit:

Foute post, het is een fout inderdaad dat die het bestand niet kan vinden.. Kopieer de locatie eens uit de bron, plak dat in je browser en kijk of dat werkt.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robert Deiman
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.