Probleempje

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full stack ontwikkelaar Laravel, Vue.js

Functie Als ontwikkelaar binnen deze organisatie hou jij je voornamelijk met lopende projecten voor de verschillende klanten. Zo bouw je de ene dag aan prijsschifting systemen en de andere dag onderzoek je crawlers en stel je ze zo in dat de data goed binnen komt binnen het systeem. Daarnaast bouw je mee aan dashboards en ben je dus constant bezig met het verbeteren van het platform. Er is een vaste werkwijze, zo werken ze met Trello kaarten en onderverdelen ze deze aan het begin van iedere week onder de developers. Dit wordt door de lead developer gedaan, maar in samenspraak

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Oracle Apex Developer

Dit ga je doen Jouw taken bestaan uit: Het bouwen maatwerk Oracle applicaties voor Europese business units; Het implementeren van de nieuwste technieken om te blijven innoveren; Actief meedenken en aandragen van verbetervoorstellen. Hier ga je werken Deze organisatie in de regio Veenendaal is een van wereld grootste retailers met ruim 16.000 winkels in 27 markten en jaarlijks ruim 5,3 miljard klanten die winkelen bij een van hun welbekende retailmerken. Binnen de organisatie is er een IT Group actief die dient als IT Service Provider voor de hele organisatie en waar dagelijks IT'ers werken aan state-of-the-art IT oplossingen. Dit doen

Bekijk vacature »

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »

Java Programmeur

Functie Heb jij altijd al samen willen werken met ervaren java ontwikkelaars dan hebben wij hier de ultieme kans voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving van Naaldwijk zijn wij op zoek naar uitbreiding van het vaste ontwikkel team. Je zult je hier voornamelijk bezig gaan houden met; Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren, hier wordt je diep in betrokken; Samen met consultants sluit je aan bij gesprekken met klanten, voor alle projecten; Je schakelt veel met consultants, wat is de behoefte van de klant? Hoe kan je hierop integreren?; Het framework moet naar de Cloud gebracht worden, je wordt betrokken bij

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

Als Lead webdeveloper bij KUBUS ben je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de webapplicatie en services van BIMcollab. In je rol als lead developer zoek je als vanzelf op een creatieve manier naar het optimum tussen benodigde implementatie-tijd, de performance van de applicatie en een snelle go-to-market van features, aansluitend bij onze geautomatiseerde test- en release train. Hierbij bewaak je in samenwerking met de andere senior ontwikkelaars in je team de architectuur van de applicatie en adviseer je de product owner over noodzakelijke refactoring om de onderhoudbaarheid van het platform te verbeteren. Ons

Bekijk vacature »

Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterd

Functieomschrijving Voor de Politie zijn wij opzoek naar een Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterdam. De politieorganisatie heeft jaarlijks te maken met een aanzienlijk aantal politiemedewerkers die vanwege mentale overbelasting niet of beperkt inzetbaar zijn. De Blauwe Haven Rotterdam ondersteunt deze politiemedewerkers in hun herstel en re-integratieproces. De huidige digitale systemen van de Politie bieden onvoldoende ondersteuning in het herstel- en re-integratieproces van politiemedewerkers. Zowel voor de politiemedewerkers als voor de organisatie. Politiemedewerkers worden buitengesloten, waardoor zij eigen regie verliezen. Begeleiders kunnen de voortgang van de medewerkers niet goed monitoren. Management beschikt niet over de mogelijkheid trends te signaleren

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie Als Senior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in ons Research & development team. Ons team bestaat uit 17 collega’s! Wij zijn momenteel druk bezig met het opzetten van een geheel nieuwe architectuur voor een nieuw product. Hierbij maken wij o.a. gebruik van VS2022 en .NET 6.0. Jouw functie is dan ook voornamelijk backend georiënteerd bij ons. Aangezien wij meetapparatuur ontwikkelen voor de chemische industrie is het ook erg belangrijk om kwalitatief hoogwaardige software te ontwikkelen voor de besturing hiervan. Verder ben jij verantwoordelijk voor het designen, implementeren en testen van nieuwe features. Ook zorg jij voor toekomstbestendige

Bekijk vacature »
Fabian Tack

Fabian Tack

12/07/2006 09:42:00
Quote Anchor link
Hey.

Ik zit met een klein probleempje. Ik heb namelijk een script gemaakt waar je clips kan mee bekijken. Nu is het volgende. Je hebt de pagina clips.php, en elke clip heeft een id, nu, als ik op de naam klik van het filmpje, wordt hij niet doorgestuurd. ik zie wel de juiste link (clips.php?id=1) maar toch roept hij niets aan. Waar loopt het fout

De code
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
<?
require("configp.php");

//Connect To Mysql
mysql_connect($config[dbHost],$config[dbUser],$config[dbPass]);
mysql_select_db($config[dbName]);

if(!$id){
$query = mysql_query("SELECT * FROM clips");
$result = mysql_num_rows($query);

if(!$result){
echo "We Don't Have Any Clips";
}

else{
?>

<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" style="border-collapse: collapse" bordercolor="#111111" width="515">
<tr><td><font size=1 face=verdana color="3e3e3e"><b>ID</td><td><b><font size=1 face=verdana color="3e3e3e">Filename</td><td><font size=1 face=verdana color="3e3e3e"><b>Clicks</td></tr>
<?
while($object = mysql_fetch_object($query)){
?>

<tr><td><font size=1 face=verdana color="3e3e3e">&nbsp;<? echo $object->id ?></td><td><font size=1 face=verdana color="white">&nbsp;<a href="clips.php?id=<? echo $object->id ?>"><? echo $object->filename ?></a></td><td><font size=1 face=verdana color="3e3e3e">&nbsp;<?php echo $object->clicks ?></td></tr>
<?
}
}

echo "</table>";
}

else{
$query = mysql_query("SELECT * FROM clips WHERE id = '$id'");
$result = mysql_num_rows($query);

if(!$result){
echo "This file don't excist";
}

else{
mysql_query("UPDATE clips SET clicks = clicks + 1 WHERE id = '$id'");
while($object = mysql_fetch_object($query)){
?>
  
<font size="2" face="verdana"><b>Filename: <? echo $object->filename ?></b></font><hr color="555555">
<center>
 <OBJECT ID="MediaPlayer" width=350 height=250
   classid="CLSID:22D6F312-B0F6-11D0-94AB-0080C74C7E95"
   codebase=
    "http://activex.microsoft.com/activex/controls/mplayer/en/nsmp2inf.cab#Version=5,1,52,701"
 #### encoding problem on this line, not shown ####
         type="application/x-oleobject" style="border: 1px dotted #555555">
   <PARAM NAME="AutoStart" VALUE="True">
   <PARAM NAME="AutoSize" VALUE="True">
   <PARAM NAME="DisplaySize" VALUE="1">
   <param name="EnableContextMenu" value="True">
   <PARAM NAME="FileName" VALUE="http://<? echo $object->fileURL ?>">
   <PARAM NAME="ShowControls" VALUE="False">
   <PARAM NAME="ShowStatusBar" VALUE="True">
 <EMBED type="application/x-mplayer2"
    pluginspage="http://www.microsoft.com/Windows/Downloads/Contents/Products/MediaPlayer/"
    SRC="http://<? echo $object->fileURL ?>"
    width=425
    height=293
    DisplaySize=0
    EnableContextMenu=0
    autostart=1
    ShowStatusBar=1
    showcontrols=0> </EMBED>
  </OBJECT></center><br>
<font size="1" face="verdana">
<b>Clicks:</b> <?php echo $object->clicks ?><br>
<b>Source:</b> <?php echo $object->source ?><br>
<b>Submited On:</b> <?php echo $object->subdate ?><br>
<b>Submited By:</b> <?php echo $object->subname ?><br><br>
<a href="clips.php"><b><< go back</b></a>
<?
}
}
}

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 01:47:53
 
Harmen

Harmen

12/07/2006 09:44:00
Quote Anchor link
'$id' kan toch niet? dat moet dan toch met " en "?
 
Pieter Boussaer

Pieter Boussaer

12/07/2006 10:06:00
Quote Anchor link
Waar heb je $id gedefineerd.

ergens zou er $id = $_POST['id'];
moeten staan denk ik
 
Harmen

Harmen

12/07/2006 10:20:00
Quote Anchor link
ow ja.. lol.. dat is het.
Zet dat dan ff boven in je script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
require("configp.php");
$id = $_POST['id']
//Connect To Mysql
mysql_connect($config[dbHost],$config[dbUser],$config[dbPass]);
mysql_select_db($config[dbName]);
?>
 
Fabian Tack

Fabian Tack

12/07/2006 10:26:00
Quote Anchor link
Ik heb wat gesleuteld, en het werkt half. Maar nu zie ik altijd mijn clip maar nooit mijn lijst. Raar systeem.

$id = $_POST['id']: Dit werkt niet bij mij :s
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Fabian Tack
 
- SanThe -

- SanThe -

12/07/2006 10:30:00
Quote Anchor link
Doe maar GET want hij staat in een URL.
 
Fabian Tack

Fabian Tack

12/07/2006 10:41:00
Quote Anchor link
so far so good, maar nu wil hij mijn gegevens niet uit mijn MySQL lezen waardoor ik volgende fout krijg.

This file don't excist

Dit is de code om die info uit men MySQL te halen.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
else{
$query = mysql_query("SELECT * FROM clips WHERE id = '$id'");
$result = mysql_num_rows($query);
?>
 
- SanThe -

- SanThe -

12/07/2006 11:38:00
Quote Anchor link
Lijkt mij een php error en geen mysql.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

12/07/2006 11:42:00
Quote Anchor link
Edit:

Foute post, het is een fout inderdaad dat die het bestand niet kan vinden.. Kopieer de locatie eens uit de bron, plak dat in je browser en kijk of dat werkt.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robert Deiman
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.