Problemen met scripts overzicht

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »

- SanThe -

- SanThe -

18/12/2006 13:17:00
Quote Anchor link
Vergeet je niet het quoten op te lossen.

Je krijgt nu dit:

Warning: mysql_result() [function.mysql-result]: Unable to jump to row 0 on MySQL result index 26 in /var/www/vhosts/phphulp.nl/httpdocs/forum/replytopic.php on line 307
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 18:28:52
 
Joren de Wit

Joren de Wit

18/12/2006 13:19:00
Quote Anchor link
Quote:
Anyhow, the problemen zijn verholpen!
De link naar interne berichten laat nu de main page zien: http://www.phphulp.nl/profiel/mailbox/

En als ik een bericht wil quoten krijg ik deze melding:
Quote:
SELECT msg FROM * WHERE id = '203032'
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '* WHERE id = '203032'' at line 1
De query klopt ook niet helemaal ;-)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joren de Wit
 
B a s
Beheerder

B a s

18/12/2006 13:22:00
Quote Anchor link
Je keek net toen ik aan het wijzigen was. Dat * is veiligheid. Hij vervangt de table namen met * als ik het laat zien.

Probleem is opgelost. Berichten zijn te quoten nu!
 
Joren de Wit

Joren de Wit

18/12/2006 13:23:00
Quote Anchor link
Quoten lukt inderdaad weer. Nu nog de link naar internet berichten...
 
B a s
Beheerder

B a s

18/12/2006 14:32:00
Quote Anchor link
fixed..
 
- wes  -

- wes -

18/12/2006 14:37:00
Quote Anchor link
inloggen is ook nogsteeds een beetje wazig

on off on off on off , als ik f5.
als ik dan terugga ben ik off, als ik volgende doe on, dan terug weer on, dan volgende weer off :))
 
B a s
Beheerder

B a s

18/12/2006 14:54:00
Quote Anchor link
Als het goed is zijn de inlog problemen ook verholpen!
 
Erik Rijk

Erik Rijk

18/12/2006 15:33:00
Quote Anchor link
Bas,

Alle topics bekijken van een user werkt ook niet.
krijg de melding dat ik een onbekende gebruiker heb aangeroepen.
 
B a s
Beheerder

B a s

18/12/2006 15:36:00
Quote Anchor link
fixed! tnx voor de melding..
 
Erik Rijk

Erik Rijk

18/12/2006 15:42:00
Quote Anchor link
nog iets met inloggen.

Als ik in mijn browser: "www.phphulp.nl" intyp
kom ik netjes op de frontpage uit. Op dat moment zie ik netjes de vakjes voor het inloggen.
Druk ik op een topic, ben ik ingelogd, geen error verder maar het loopt nog niet helemaal lekker....

Quote:
tnx voor de melding..

Doe ik graag :p
 
B a s
Beheerder

B a s

18/12/2006 15:50:00
Quote Anchor link
fixed!
 
Erik Rijk

Erik Rijk

18/12/2006 15:50:00
Quote Anchor link
ik zie het :)
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

18/12/2006 15:55:00
Quote Anchor link
Ik werd uitgelogt nadat ik na het account van Robert ging...

edit: nu niet meer:S

GR. mebus
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mebus Hackintosh
 
Erik Rijk

Erik Rijk

18/12/2006 15:56:00
Quote Anchor link
Bas is aan het spelen :p

Je zal straks wel meer horen...
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

18/12/2006 15:57:00
Quote Anchor link
Xd ja ik zie het + boeken ook:p mischien omwisselen met de forum links?:p hoef ik minder naar beneden te scrollen:)

edit: alleen die link is nog verkeerd:p
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mebus Hackintosh
 
- SanThe -

- SanThe -

18/12/2006 15:59:00
Quote Anchor link
Ik ben ook anti-scroll, kunnen die boeken inderdaad een heel eind omlaag?

Edit: Tip: Zet de forumberichten bovenaan en laat bijv. de laatste 15 zien zodat ze niet te snel 'niet meer te vinden' zijn.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Erik Rijk

Erik Rijk

18/12/2006 16:00:00
Quote Anchor link
Je kan het ook uitschakelen bij je instellingen, om het alvast een beetje te verklappen :P
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

18/12/2006 16:02:00
Quote Anchor link
FF weggevinkt:)

GR. mebus
 
Robert Deiman

Robert Deiman

18/12/2006 16:03:00
Quote Anchor link
Boeken is ong niet helemaal goed, er staat een slash teveel in de link in het menu. (er staan 2 slashes voor het nummer van het boek)
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

18/12/2006 16:06:00
Quote Anchor link
Nouw nog een beetje AJAX @ phphulp:)

GR. mebus
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.