Processen ubuntu

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »

Junior PHP (Laravel) Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Laravel Developer! Sta je aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een leuke baan? Lees dan verder! Voor een softwarebedrijf in omgeving van Schiphol zijn wij op zoek naar een ervaren PHP (Laravel) Developer. Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen van innovatieve bedrijfsapplicaties. Samen met het team, bestaande uit designers en developers, maak je mooie oplossingen voor bedrijven in diverse branches. Je zorgt dat de opgeleverde websites perfect werken en de klant meer dan tevreden is. Je kunt rekenen op een afwisselende baan met leuke

Bekijk vacature »

Software Developer Mendix / Maatschappelijk Betrok

Dit ga je doen Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Werken met Scrum methodiek; Ontwikkelen van vooruitstrevende oplossingen; Meedenken over nieuwe applicaties en ontwikkelingen; On the job eigen maken van de Mendix omgeving. Hier ga je werken Deze dynamische en snelgroeiende organisatie begeeft zich in de recyclingbranche. Zij nemen op duurzame en efficiënte manier de recycling op zich. Vanwege hun snelle groei zijn zij op zoek naar een young professional die zich graag wilt ontwikkelen als Mendix Developer. Je komt te werken binnen een IT team van +/- 15 medewerkers. Het huidige ‘vaste’

Bekijk vacature »

Senior Cobol Applicatieontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving In de applicatie ETM

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

Junior full stack developer

Functie Als full stack developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

IoT Software Developer PHP

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een IoT software developer met kennis van PHP. In deze rol wordt je verantwoordelijk voor het vernieuwen van het multimedia platform van een super tof bedrijf in Breda. Je gebruikt PHP als programmeerlaag, en bent in staat om de helicopterview te pakken / projectmatig te werken. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "intern" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in het moderniseren van het platform door het deels opnieuw op te zetten of

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

Backend Developer Integraties API HBO REST

Samengevat: Deze werkgever is een IT-consultancy. Wil jij werken als Backend Developer Integraties? Heb jij kennis van gangbare berichtformaten? Vaste baan: Backend Developer Integraties API HBO €3.100 - €4.400 Zij bieden innovatieve oplossingen die bedrijven efficiënter en wendbaarder maken, waardoor onze klanten zich net zo snel kunnen ontwikkelen als de business van hen vraagt. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Full stack web- en appdevelopment; Vertalen van de functionele wensen naar de technische specificaties; Sturing geven aan/klank board zijn voor de software teams; Trainen van de software teams; Sparren met klanten; Meedenken over architectuur. Hier ga je werken De organisatie is een bureau welke websites en mobiele applicaties bouwt voor verschillende toonaangevende organisaties. Hierbij richten zij zich voornamelijk op de sectoren leisure, overheid en zorg. De sfeer intern kenmerkt zich door informaliteit, gezelligheid en ambitie. Ze werken dag in dag uit samen om mooie producten op te leveren voor hun klanten. Op dit moment zijn er

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Radio Dancemania

Radio Dancemania

11/10/2010 21:18:15
Quote Anchor link
Zoals jullie misschien weten ben ik bezig met een mp3 uploadsysteem om playlisten te maken e.d.

nu is mijn vraag in dit topic of het mogelijk is om een Proces vanaf mijn server te restarten met een PHP functie o.i.d.

Het gaat mij er dus om dat ik de config aanpas(met welke afspeellijst hij moet draaien). En dat ik deze dus kan restarten zodat hij gelijk die nieuwe afspeellijst afspeel.

Ik hoop dat hier een php oplossing voor is zodat ik medeDJ's ook de lijst kan laten aanpassen e.d. zonder dat ik steeds in SSH moet inloggen.
 
PHP hulp

PHP hulp

27/07/2024 17:06:06
 
- SanThe -

- SanThe -

11/10/2010 21:26:46
 
Radio Dancemania

Radio Dancemania

11/10/2010 21:31:28
Quote Anchor link
@santhe.. kan je niet wat specifieker zijn?
 
- SanThe -

- SanThe -

11/10/2010 21:53:17
Quote Anchor link
Nee, want dan moet ik jouw leeswerk gaan doen en dat zie ik niet zitten Neem gewoon alle functies even door dan zie je zelf wel wat voor jou het beste is
 
Radio Dancemania

Radio Dancemania

11/10/2010 22:02:22
Quote Anchor link
Oke vraag aan de rest die er wel verstand van hebben.. waarnaar moet ik precies zoeken?
 

11/10/2010 22:08:47
Quote Anchor link
Geen idee, geen idee wat je precies wilt doen.
Maar als je een proces wilt herstarten moet je wel voldoende rechten e.d. hebben en of dat nou zo slim is om dat door php te laten doen.
 
Radio Dancemania

Radio Dancemania

11/10/2010 22:14:11
Quote Anchor link
Wat ik wil doen(kun je hierboven lezen) is dus een config file aanpassen en dan dus het proces hiervan restarten zodat hij gelijk de nieuwe config opnieuw laad.

Voldoende rechten is geen probleem. En of het verstandig is ? geen idee zou niet weten waarom aangezien niemand hier toegang toe heeft behalve ik en nog 1 iemand.
 
Niek s

niek s

11/10/2010 22:48:07
Quote Anchor link
SanThe Nvt op 11/10/2010 21:26:46:
 
Radio Dancemania

Radio Dancemania

11/10/2010 22:51:06
Quote Anchor link
goh.. steeds dezelfde link geven alsof ik niet kan lezen ?
 
Niek s

niek s

11/10/2010 22:54:16
Quote Anchor link
Blijkbaar niet, want wat je vraagt staat letterlijk daar allemaal...
 

11/10/2010 22:57:57
Quote Anchor link
Niek s op 11/10/2010 22:54:16:
Blijkbaar niet, want wat je vraagt staat letterlijk daar allemaal...


Zal wel te moeilijk zijn omdat je een aantal keuzes hebt.
 
Radio Dancemania

Radio Dancemania

11/10/2010 22:57:59
Quote Anchor link
Ja en heb je een SPECIFIEK onderwerp wat ik moet lezen want kan heel handig alle onderwerpen gaan lezen(maar niet heus) maar dan snap ik er helemaal niks meer van.
 
- SanThe -

- SanThe -

11/10/2010 22:58:49
Quote Anchor link
Radio Dancemania op 11/10/2010 22:51:06:
goh.. steeds dezelfde link geven alsof ik niet kan lezen ?


Blijkbaar niet. Of je bent gewoon lui. Als je de info bij die link even had doorgenomen was je probleem allang opgelost geweest.
 

11/10/2010 22:59:09
Quote Anchor link
Radio Dancemania op 11/10/2010 22:57:59:
Ja en heb je een SPECIFIEK onderwerp wat ik moet lezen want kan heel handig alle onderwerpen gaan lezen(maar niet heus) maar dan snap ik er helemaal niks meer van.


Dat is al een SPECIFIEK onderwerp. Kijk maar links in het menu.
 
Radio Dancemania

Radio Dancemania

11/10/2010 23:26:38
Quote Anchor link
SanThe Nvt op 11/10/2010 22:58:49:
Radio Dancemania op 11/10/2010 22:51:06:
goh.. steeds dezelfde link geven alsof ik niet kan lezen ?


Blijkbaar niet. Of je bent gewoon lui. Als je de info bij die link even had doorgenomen was je probleem allang opgelost geweest.


ach ja.. jij dacht dat ik dat nog niet gedaan heb;)

er staan wel meer als 100 mogelijkheden en aangezien ik niet weet waar ik moet zoeken houd het op....


Toevoeging op 11/10/2010 23:29:25:

daarbij is denk ik proc_open en proc_close niet hetgeen wat ik zoek
 
- SanThe -

- SanThe -

11/10/2010 23:38:32
Quote Anchor link
Radio Dancemania op 11/10/2010 23:26:38:
.. er staan wel meer als 100 mogelijkheden ..


Ik kom niet verder dan 11.
 
Radio Dancemania

Radio Dancemania

11/10/2010 23:41:44
Quote Anchor link
whatever.. lees even wat ik verder zeg i.p.v. alleen maar bijdehand te doen..
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

11/10/2010 23:49:46
Quote Anchor link
En wat voor arrogante peerdezwengel ben jij dan wel niet, komt er eens eentje even een kijkje nemen hier zeg.

Maar dit is een forum, en daar kan je mensen om advies vragen, maar die gaan niet jou code schrijven, dat doe je maar lekker zelf.

Voor de rest is er op google meer dan genoeg over te vinden, dus dat is het probleem niet, en zelfs de code is enorm simpel, dus daar zal je ook niet op vast lopen,,

Tenzij je echt zo achterlijk bent als dat je je nu voordoet.
 
Radio Dancemania

Radio Dancemania

11/10/2010 23:53:33
Quote Anchor link
Als iemand me hier kan vertellen WAARNAAR ik moet zoeken... arrogante peerdenzwengel? lol jullie zijn te arrogant hier om iemand ook maar 1 tip te kunnen geven


Toevoeging op 11/10/2010 23:55:22:

maargoed ga wel naar een ander form waar ze HULP wel kunnen bieden in plaats van leden af te zeiken ;)
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

11/10/2010 23:55:54
Quote Anchor link
php run process?
Of ben je te dom om dat zelf te bedenken?
 
Radio Dancemania

Radio Dancemania

11/10/2010 23:57:33
Quote Anchor link
Nico Kaag op 11/10/2010 23:55:54:
php run process?
Of ben je te dom om dat zelf te bedenken?


see.. 1 tip en gelijk weer een domme reactie;)
je kan het gewoon niet..
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.