Processen ubuntu

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Fullstack Webdeveloper .NET Azure Big Data SaaS

Bedrijfsomschrijving Deze klant van ons is recentelijk onderdeel geworden van een grote moederorganisatie, ze zijn dé partij als het gaat om software maken voor ambitieuze ondernemers, ze maken maatwerk software. Vanuit het fantastisch vormgegeven hightech gebouw te Rotterdam centrum werken ze met zo'n 40 medewerkers aan hoogwaardige software gericht op financiële data, betaalinformatie, maar ook backoffice software. De software wordt webbased, desktop en mobile aangeboden en er worden zeer moderne ontwikkeltechnieken toegepast. Je moet dan denken aan patroonherkenning, Big Data, Machine Learning en OCR. Als Developer, ongeacht je niveau, ga je hier te maken krijgen met de allerleukste kant van

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

Back end developer Digital Agency

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

Web Developer

Bedrijfsomschrijving ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het de missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Energie biedt energiediensten aan particulieren en grootzakelijk en gaat de uitdagingen van de energietransitie aan door het beschikbaar maken van duurzame energie, het streven de klimaatverandering tot een minimum te beperken, leveringszekerheid te bieden en zorg te dragen voor een verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Energie investeert daarom in hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en bio-gas. Functieomschrijving Heb jij veel ervaring

Bekijk vacature »

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Radio Dancemania

Radio Dancemania

11/10/2010 21:18:15
Quote Anchor link
Zoals jullie misschien weten ben ik bezig met een mp3 uploadsysteem om playlisten te maken e.d.

nu is mijn vraag in dit topic of het mogelijk is om een Proces vanaf mijn server te restarten met een PHP functie o.i.d.

Het gaat mij er dus om dat ik de config aanpas(met welke afspeellijst hij moet draaien). En dat ik deze dus kan restarten zodat hij gelijk die nieuwe afspeellijst afspeel.

Ik hoop dat hier een php oplossing voor is zodat ik medeDJ's ook de lijst kan laten aanpassen e.d. zonder dat ik steeds in SSH moet inloggen.
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 19:02:23
 
- SanThe -

- SanThe -

11/10/2010 21:26:46
 
Radio Dancemania

Radio Dancemania

11/10/2010 21:31:28
Quote Anchor link
@santhe.. kan je niet wat specifieker zijn?
 
- SanThe -

- SanThe -

11/10/2010 21:53:17
Quote Anchor link
Nee, want dan moet ik jouw leeswerk gaan doen en dat zie ik niet zitten Neem gewoon alle functies even door dan zie je zelf wel wat voor jou het beste is
 
Radio Dancemania

Radio Dancemania

11/10/2010 22:02:22
Quote Anchor link
Oke vraag aan de rest die er wel verstand van hebben.. waarnaar moet ik precies zoeken?
 

11/10/2010 22:08:47
Quote Anchor link
Geen idee, geen idee wat je precies wilt doen.
Maar als je een proces wilt herstarten moet je wel voldoende rechten e.d. hebben en of dat nou zo slim is om dat door php te laten doen.
 
Radio Dancemania

Radio Dancemania

11/10/2010 22:14:11
Quote Anchor link
Wat ik wil doen(kun je hierboven lezen) is dus een config file aanpassen en dan dus het proces hiervan restarten zodat hij gelijk de nieuwe config opnieuw laad.

Voldoende rechten is geen probleem. En of het verstandig is ? geen idee zou niet weten waarom aangezien niemand hier toegang toe heeft behalve ik en nog 1 iemand.
 
Niek s

niek s

11/10/2010 22:48:07
Quote Anchor link
SanThe Nvt op 11/10/2010 21:26:46:
 
Radio Dancemania

Radio Dancemania

11/10/2010 22:51:06
Quote Anchor link
goh.. steeds dezelfde link geven alsof ik niet kan lezen ?
 
Niek s

niek s

11/10/2010 22:54:16
Quote Anchor link
Blijkbaar niet, want wat je vraagt staat letterlijk daar allemaal...
 

11/10/2010 22:57:57
Quote Anchor link
Niek s op 11/10/2010 22:54:16:
Blijkbaar niet, want wat je vraagt staat letterlijk daar allemaal...


Zal wel te moeilijk zijn omdat je een aantal keuzes hebt.
 
Radio Dancemania

Radio Dancemania

11/10/2010 22:57:59
Quote Anchor link
Ja en heb je een SPECIFIEK onderwerp wat ik moet lezen want kan heel handig alle onderwerpen gaan lezen(maar niet heus) maar dan snap ik er helemaal niks meer van.
 
- SanThe -

- SanThe -

11/10/2010 22:58:49
Quote Anchor link
Radio Dancemania op 11/10/2010 22:51:06:
goh.. steeds dezelfde link geven alsof ik niet kan lezen ?


Blijkbaar niet. Of je bent gewoon lui. Als je de info bij die link even had doorgenomen was je probleem allang opgelost geweest.
 

11/10/2010 22:59:09
Quote Anchor link
Radio Dancemania op 11/10/2010 22:57:59:
Ja en heb je een SPECIFIEK onderwerp wat ik moet lezen want kan heel handig alle onderwerpen gaan lezen(maar niet heus) maar dan snap ik er helemaal niks meer van.


Dat is al een SPECIFIEK onderwerp. Kijk maar links in het menu.
 
Radio Dancemania

Radio Dancemania

11/10/2010 23:26:38
Quote Anchor link
SanThe Nvt op 11/10/2010 22:58:49:
Radio Dancemania op 11/10/2010 22:51:06:
goh.. steeds dezelfde link geven alsof ik niet kan lezen ?


Blijkbaar niet. Of je bent gewoon lui. Als je de info bij die link even had doorgenomen was je probleem allang opgelost geweest.


ach ja.. jij dacht dat ik dat nog niet gedaan heb;)

er staan wel meer als 100 mogelijkheden en aangezien ik niet weet waar ik moet zoeken houd het op....


Toevoeging op 11/10/2010 23:29:25:

daarbij is denk ik proc_open en proc_close niet hetgeen wat ik zoek
 
- SanThe -

- SanThe -

11/10/2010 23:38:32
Quote Anchor link
Radio Dancemania op 11/10/2010 23:26:38:
.. er staan wel meer als 100 mogelijkheden ..


Ik kom niet verder dan 11.
 
Radio Dancemania

Radio Dancemania

11/10/2010 23:41:44
Quote Anchor link
whatever.. lees even wat ik verder zeg i.p.v. alleen maar bijdehand te doen..
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

11/10/2010 23:49:46
Quote Anchor link
En wat voor arrogante peerdezwengel ben jij dan wel niet, komt er eens eentje even een kijkje nemen hier zeg.

Maar dit is een forum, en daar kan je mensen om advies vragen, maar die gaan niet jou code schrijven, dat doe je maar lekker zelf.

Voor de rest is er op google meer dan genoeg over te vinden, dus dat is het probleem niet, en zelfs de code is enorm simpel, dus daar zal je ook niet op vast lopen,,

Tenzij je echt zo achterlijk bent als dat je je nu voordoet.
 
Radio Dancemania

Radio Dancemania

11/10/2010 23:53:33
Quote Anchor link
Als iemand me hier kan vertellen WAARNAAR ik moet zoeken... arrogante peerdenzwengel? lol jullie zijn te arrogant hier om iemand ook maar 1 tip te kunnen geven


Toevoeging op 11/10/2010 23:55:22:

maargoed ga wel naar een ander form waar ze HULP wel kunnen bieden in plaats van leden af te zeiken ;)
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

11/10/2010 23:55:54
Quote Anchor link
php run process?
Of ben je te dom om dat zelf te bedenken?
 
Radio Dancemania

Radio Dancemania

11/10/2010 23:57:33
Quote Anchor link
Nico Kaag op 11/10/2010 23:55:54:
php run process?
Of ben je te dom om dat zelf te bedenken?


see.. 1 tip en gelijk weer een domme reactie;)
je kan het gewoon niet..
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.