Proxy

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer C# - Deventer

Software Developer C# – Deventer Bijdragen aan de toekomst van het onderwijs! Ben jij op zoek naar een dynamische omgeving waar vol enthousiasme wordt gewerkt aan software voor interactieve dashboard- en analysetoepassingen ter verbetering van het onderwijs? Dan zijn wij het bedrijf voor jou! TIG is een bedrijf met een informele en ondernemende werksfeer, waarbij goede ideeën snel leiden tot concrete acties. Wij zijn een software ontwikkelorganisatie en focussen ons op het ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor het leveren van managementinformatie, datavisualisatie en analyses voor het onderwijs. Met onze dashboard- en analyseoplossingen zetten scholen gegevens om naar betekenisvolle informatie.

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »

Medior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging graag met

Bekijk vacature »

.NET developer WO niveau voor predictive software

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor onder andere een .NET developer. Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken. Functieomschrijving Je komt hier te werken in een team van 3 .NET developers en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Dus van idee naar ontwerp en van ontwikkeling tot testen en implementatie. Bij voorkeur ben je niet

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Jij komt te werken in een team van 5 developers. het product is continue in beweging. Nieuwe en bestaande klanten vragen om vaak nieuwe features. Hierin ben jij zeer belangrijk om te zorgen dat de functionaliteiten goed opgezet worden op technisch vlak. Designs krijg je aangeleverd van een externe partij zodat jij je primair kan focussen op de techniek! Je hebt daarbij alle vrijheid om je eigen creativiteit toe te passen en mee te denken over de gebruikte technieken. Het gezamenlijke doel is een product dat functioneel zeer gebruiksvriendelijk is en het bedrijfsproces van de gebruikers versneld en kwalitatief

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je werkt mee aan de migratie naar .NET 6; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Zij zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een gewaardeerde werkgever in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om

Bekijk vacature »

Senior Node.js developer Digital Agency

Functie Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Tech Lead. Als tech lead ben jij verantwoordelijk Als Back end Node.js developer kom je terecht in een van de 8 multidisciplinaire teams in het projectenhuis. Afhankelijk van jouw interesses, wensen en capaciteiten word je bij projecten en onderwerpen naar keuze betrokken. Als ervaren ontwikkelaar zul jij vaak leiding nemen in de projecten en in het team een aanvoerder zijn van technische discussies. Uiteindelijk wil jij natuurlijk de klantwensen zo goed mogelijk vertalen naar robuuste code. De projecten kunnen varieren van langlopende- tot kleinschalige trajecten. Voorheen werkte

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jij begint als .NET ontwikkelaar in een team met 10 andere Software Engineers. De werkzaamheden zijn afwisselend, zo kan het dat jij bezig bent met volledig nieuwe features of het door ontwikkelen van bestaande sites of shops. Wij ontwikkelen web applicaties, maar ook mobiele applicaties. Daarnaast bijt jij je soms ook van in externe koppelingen met systemen zoals een ERP. Als team is er een duidelijke focus m.b.t. het waarborgen van de performance en snelheid van webshops. Ook zijn wij expert op het gebied van configuratoren. Kortom enorm veel afwisselende werkzaamheden! Ook jouw werkplek kan afwisselend zijn. Soms heb

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Radio Dancemania

Radio Dancemania

09/10/2010 22:45:51
Quote Anchor link
Hallo,

heeft iemand enig idee of er een php of javascript bestaat, waarmee je proxy's blokkeert?

Ik heb half google afgezocht maar kan er zeer weinig vinden.. ja de standaard van http_forward e.d. maar deze werken dus niet.

Mijn vraag is of iemand enig idee heeft of dit uberhaupt bestaat.

En dat mocht dit bestaan iemand mij hiermee zou kunnen helpen;)
Gewijzigd op 09/10/2010 22:52:02 door Radio Dancemania
 
PHP hulp

PHP hulp

03/05/2024 23:52:37
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

09/10/2010 22:48:17
Quote Anchor link
Quote:
heeft iemand enig idee of er een php of javascript bestaat om het meeste gedeelte van proxy's te blokkeren?


en nu nog de vraag stellen zodat ie begrepen kan worden
 

09/10/2010 22:51:49
Quote Anchor link
Euh?
Denk het niet?
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

09/10/2010 23:01:07
Quote Anchor link
Gokje dan maar:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
if (   $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR']  
    ||
$_SERVER['HTTP_X_FORWARDED']  
    ||
$_SERVER['HTTP_FORWARDED_FOR']  
    ||
$_SERVER['HTTP_CLIENT_IP']  
    ||
$_SERVER['HTTP_VIA']  
    ||
in_array($_SERVER['REMOTE_PORT'], array(8080,80,6588,8000,3128,553,554))  
    || @
fsockopen($_SERVER['REMOTE_ADDR'], 80, $errno, $errstr, 30)) {    
       exit('Proxy detected');
}

?>


dit zal redelijkerwijs moeten detecteren of iemand achter een proxy server zit. Let wel dat er geen waterdichte controle samen te stellen is en dat er altijd er een paar doorheen zullen komen.
Gewijzigd op 09/10/2010 23:02:35 door Noppes Homeland
 
Radio Dancemania

Radio Dancemania

09/10/2010 23:10:01
Quote Anchor link
@noppes homeland je bent geweldig.. een 100% waterdicht systeem zal er nooit zijn. Maar dit houd toch wel een groot gedeelte tegen!

Toevoeging op 09/10/2010 23:16:15:

enige nadeel lijkt.. dat me site erg traag word
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

09/10/2010 23:17:40
Quote Anchor link
Oh en deze is wel erg slordig van opgezet, te lui geweest voor de isset()
 
- -

- -

09/10/2010 23:30:25
Quote Anchor link
@Noppes: Als ik nu thuis een webservertje (op poort 80) heb draaien ben ik volgens jou een proxy?
 
Bram Boos

Bram Boos

09/10/2010 23:39:32
Quote Anchor link
Als ik jouw was zou ik het dit niet gebruiken. Dit gaat bezoekers kosten... Bijvoorbeeld: scholen en bedrijven hebben meestal een webserver draaien, dit hoeft nog niet te betekenen dat ze een proxy gebruiken/zijn...

Afbeelding
 
Radio Dancemania

Radio Dancemania

09/10/2010 23:51:49
Quote Anchor link
@ bram boos .. zou er een andere oplossing voor zijn dan? Het is overigens niet voor mijn eigen site maar voor die van een vriend van mij, en die word gespammed door een aantal gasten die zijn verbannen. En die zitten steeds op proxy. Dus vandaar mijn vraag
 
- SanThe -

- SanThe -

10/10/2010 00:31:34
Quote Anchor link
Wat heeft een webserver met een proxyserver te maken?
 
Radio Dancemania

Radio Dancemania

10/10/2010 00:32:32
Quote Anchor link
Het gaat hun om die poort 80..

maar mij gaat het nu op dit moment ook om de traagheid van het script wat hier gepost staat..

Ik snap niet geheel waarom hij zo traag laad e.d. iemand enig idee waarom dit zou zijn?
 

10/10/2010 09:20:59
Quote Anchor link
Radio Dancemania op 09/10/2010 23:51:49:
@ bram boos .. zou er een andere oplossing voor zijn dan? Het is overigens niet voor mijn eigen site maar voor die van een vriend van mij, en die word gespammed door een aantal gasten die zijn verbannen. En die zitten steeds op proxy. Dus vandaar mijn vraag


Twee andere veel betere opties: Niet verbannen of zorgen dat er niet gespamt kan worden.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/10/2010 10:31:15
Quote Anchor link
Of maak het minder aantrekkelijker voor de spammers en belhamels.

Je kan natuurlijk ook alle accounts handmatig activeren, of een vertraging inbouwen in het sturen van de activatiemail.

Ook zou je kunnen kijken welk domein ze gebruiken voor het ontvangen van de mails. Vaak zijn het slapjanussen die gmail.com of hotmail.com/.nl of live.com/.nl gebruiken.

Daar kan je bijv. voor die domeinen dwingen om account handmatig te laten activeren.

Proxies blokkeren is altijd nog zinloos. Er zitten ook goeie mensen tussen namelijk, en het is stom als je die met de 'kwaden' meetelt.
Gewijzigd op 10/10/2010 10:31:48 door - Ariën -
 
Radio Dancemania

Radio Dancemania

10/10/2010 13:20:06
Quote Anchor link
Karl Karl op 10/10/2010 09:20:59:
Radio Dancemania op 09/10/2010 23:51:49:
@ bram boos .. zou er een andere oplossing voor zijn dan? Het is overigens niet voor mijn eigen site maar voor die van een vriend van mij, en die word gespammed door een aantal gasten die zijn verbannen. En die zitten steeds op proxy. Dus vandaar mijn vraag


Twee andere veel betere opties: Niet verbannen of zorgen dat er niet gespamt kan worden.


het gaat hier niet alleen om spammen maargoed..

Toevoeging op 10/10/2010 13:20:50:

Aar anoniem op 10/10/2010 10:31:15:
Of maak het minder aantrekkelijker voor de spammers en belhamels.

Je kan natuurlijk ook alle accounts handmatig activeren, of een vertraging inbouwen in het sturen van de activatiemail.

Ook zou je kunnen kijken welk domein ze gebruiken voor het ontvangen van de mails. Vaak zijn het slapjanussen die gmail.com of hotmail.com/.nl of live.com/.nl gebruiken.

Daar kan je bijv. voor die domeinen dwingen om account handmatig te laten activeren.

Proxies blokkeren is altijd nog zinloos. Er zitten ook goeie mensen tussen namelijk, en het is stom als je die met de 'kwaden' meetelt.


er worden zo'n 500 aanmeldingen per dag gedaan dus denk niet dat je daar als beheerder op zit te wachten..
 

10/10/2010 13:29:36
Quote Anchor link
Radio Dancemania op 10/10/2010 13:20:06:
Karl Karl op 10/10/2010 09:20:59:
Radio Dancemania op 09/10/2010 23:51:49:
@ bram boos .. zou er een andere oplossing voor zijn dan? Het is overigens niet voor mijn eigen site maar voor die van een vriend van mij, en die word gespammed door een aantal gasten die zijn verbannen. En die zitten steeds op proxy. Dus vandaar mijn vraag


Twee andere veel betere opties: Niet verbannen of zorgen dat er niet gespamt kan worden.


het gaat hier niet alleen om spammen maargoed..

(...)

Waar ging het dan om?
Die proxy blocker zullen ze ook vast kunnen omzeilen. Ze zelfs niet eens een proxy te gebruiken. Nu ben je ook op IP aan het blokkeren denk ik, daarmee kunnen ook onschuldige mensen de dupe worden.
 
Radio Dancemania

Radio Dancemania

10/10/2010 13:31:58
Quote Anchor link
Het gaat erom dat ze steeds via proxy terugkomen en tuurlijk dit kan niet 100% tegengehouden worden maar wel voor een groot gedeelte...

Nu gebruik ik deze code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?PHP
if (
        $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR']
    ||
    $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED']
    ||
    $_SERVER['HTTP_FORWARDED_FOR']
    ||
    $_SERVER['HTTP_VIA']
    ||
in_array($_SERVER['REMOTE_PORT'], array(8080,80,6588,8000,3128,553,554))
    || @
fsockopen($_SERVER['REMOTE_ADDR'], 80, $errno, $errstr, 30))
{

   exit('je gebrukt een proxy server!');
}

?>


alleen als je dus zonder proxy zit dan laad hij heel erg traag.. dus dit is geen oplossing.

En om handmatig alle proxy's te gaan zitten blokkeren ziet de eigenaar niet zitten.
 

10/10/2010 13:34:43
Quote Anchor link
Radio Dancemania op 10/10/2010 13:31:58:
Het gaat erom dat ze steeds via proxy terugkomen en tuurlijk dit kan niet 100% tegengehouden worden maar wel voor een groot gedeelte...

(...)


Dat is een sub-probleem. Het hoofd-probleem is dat die mensen verbannen zijn omdat ze spamde, althans dat zei je.
Dus mijn oplossing is: Die mensen niet verbannen en / of zorgen dat ze niet spammen.
 
- SanThe -

- SanThe -

10/10/2010 13:47:04
Quote Anchor link
Steeds een connection maken via fsockopen naar een onbekende machine kost uiteraard veel tijd (timeouts).
 
Radio Dancemania

Radio Dancemania

10/10/2010 13:53:40
Quote Anchor link
Karl Karl op 10/10/2010 13:34:43:
Radio Dancemania op 10/10/2010 13:31:58:
Het gaat erom dat ze steeds via proxy terugkomen en tuurlijk dit kan niet 100% tegengehouden worden maar wel voor een groot gedeelte...

(...)


Dat is een sub-probleem. Het hoofd-probleem is dat die mensen verbannen zijn omdat ze spamde, althans dat zei je.
Dus mijn oplossing is: Die mensen niet verbannen en / of zorgen dat ze niet spammen.


Dat is niet mijn vraag hier lijkt mij? Overigens zijn die gasten te ver gegaan om ze niet te verbannen.. En bij deze dus ook geen oplossing.



Toevoeging op 10/10/2010 13:56:36:

SanThe Nvt op 10/10/2010 13:47:04:
Steeds een connection maken via fsockopen naar een onbekende machine kost uiteraard veel tijd (timeouts).


is er een mogelijkheid om dit anders te doen?
 

10/10/2010 14:03:09
Quote Anchor link
Radio Dancemania op 10/10/2010 13:53:40:
Karl Karl op 10/10/2010 13:34:43:
Radio Dancemania op 10/10/2010 13:31:58:
Het gaat erom dat ze steeds via proxy terugkomen en tuurlijk dit kan niet 100% tegengehouden worden maar wel voor een groot gedeelte...

(...)


Dat is een sub-probleem. Het hoofd-probleem is dat die mensen verbannen zijn omdat ze spamde, althans dat zei je.
Dus mijn oplossing is: Die mensen niet verbannen en / of zorgen dat ze niet spammen.


Dat is niet mijn vraag hier lijkt mij? Overigens zijn die gasten te ver gegaan om ze niet te verbannen.. En bij deze dus ook geen oplossing.

(...)

Het heeft wel met je probleem te maken lijkt mij...
 
Radio Dancemania

Radio Dancemania

10/10/2010 14:52:29
Quote Anchor link
nu heb ik in plaats van :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
 @fsockopen($_SERVER['REMOTE_ADDR'], 80, $errno, $errstr, 30))
dit gedaan:
 @
fsockopen($_SERVER['REMOTE_ADDR'], 80, $errno, $errstr, 0))

?>


of het verstandig is weet ik niet..maar hij is wel een stuk minder traag met inladen
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.