pulldown bij plaatje

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Roderik

Roderik

14/02/2005 22:46:00
Quote Anchor link
Voor een website heb ik een menu met plaatjes..
(waar ik miss nog gewoon tekst van ga maken)
bij de plaatjes waar al een link zit wil ik geen pulldown menu... bij degene waar nog geen link zit wel ik wil dat er een menu naar beneden gaat waar ik kan kiezen uit andere links. en als ik er vanaf ga dat het menu dan weer weggaat..
ik heb vannalles geprobeerd maar nix lukte :S
kan iemand me helpen?

dit is het script van de plaatjes met links:

<TR>
<TD>
<a href="home.html" target="content"><IMG SRC="images/menu_01.gif" ALT="" WIDTH=63 HEIGHT=24 border="0"></a></TD>
<TD>
<a href="contact.php" target="content"><IMG SRC="images/menu_02.gif" WIDTH=75 HEIGHT=24 ALT=""BORDER="0"></a></TD>
<TD>
<IMG SRC="images/menu_03.gif" WIDTH=129 HEIGHT=24 ALT=""></TD>
<TD>
<IMG SRC="images/menu_04.gif" WIDTH=149 HEIGHT=24 ALT=""></TD>
<TD>
<IMG SRC="images/menu_05.gif" WIDTH=74 HEIGHT=24 ALT=""></TD>
<TD>
<a href="verzekering.html" target="content"><IMG SRC="images/menu_06.gif" WIDTH=119 HEIGHT=24 ALT="" BORDER="0"></a></TD>
<TD COLSPAN=2>
<IMG SRC="images/menu_07.gif" WIDTH=91 HEIGHT=24 ALT=""></TD>
</TR>
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 05:12:17
 
Jelmer -

Jelmer -

15/02/2005 08:49:00
Quote Anchor link
http://www.meyerweb.com/eric/css/edge/menus/demo.html

Pure css dropdown menu, mijn favo ^^

Is dat wat je zo ongeveer zocht?
 
Roderik

Roderik

15/02/2005 08:57:00
Quote Anchor link
ik heb het nu met tekst gedaan...
maar dan moet ik er dus een div tag omheen zetten die een id geven en dan bijv dit:


div#links a:hover span {display: block;
position: absolute; top: 200px; left: 0; width: 125px;
padding: 5px; margin: 10px; z-index: 100;
color: #EA881B; background: white;
font: 10px Verdana, sans-serif; text-align: center;}

waar moet ik dan de links invoeren? :)
 
Roderik

Roderik

15/02/2005 10:24:00
Quote Anchor link
ik heb nu een probleem ik heb er een achtergrond plaatje van gemaakt en met css gewerkt
maar als ik veel tekst in de tabel zet dan schruift de iframe helemaal op...
ik heb de colspan al op 1 gezet dan gaat hij wel een stukje terug maar niet helemaal..
hoe kan ik hem helemaal terug laten gaan?
 
Roderik

Roderik

15/02/2005 11:37:00
Quote Anchor link
kan niemand me helpen? :( ik kom er echt niet uit :(
 
Roderik

Roderik

15/02/2005 12:43:00
Quote Anchor link
<TABLE WIDTH=700 BORDER=0 CELLPADDING=0 CELLSPACING=0>
<TR>
<TD class=menu_boven><center>Home&nbsp;Contact&
nbsp;FysioTeam&nbsp;BehandelMethodes&nbsp;Fys
ioFit&nbsp;Verzekering&nbsp;Nieuw</center></TD>
</TR>
<TR>
<TD COLSPAN=8>
<IMG SRC="images/menu_08.gif" WIDTH=700 HEIGHT=12 ALT=""></TD>

</TR>
<TR>
<TD COLSPAN=1 ROWSPAN=2>
<IMG SRC="images/menu_09.gif" WIDTH=138 HEIGHT=664 ALT=""></TD>
<TD COLSPAN=3>
<IFRAME SRC="home.html" WIDTH=527 HEIGHT=577 FRAMEBORDER="0" NAME="content"></IFRAME></TD>
<TD ROWSPAN=4>
<IMG SRC="images/menu_11.gif" WIDTH=35 HEIGHT=664 ALT=""></TD>
</TR>
<TR>
<TD COLSPAN=8>
<IMG SRC="images/menu_12.gif" WIDTH=527 HEIGHT=87 ALT=""></TD>
</TR>
<TR>
<TD>
<IMG SRC="images/spacer.gif" WIDTH=63 HEIGHT=1 ALT=""></TD>
<TD>
<IMG SRC="images/spacer.gif" WIDTH=75 HEIGHT=1 ALT=""></TD>
<TD>
<IMG SRC="images/spacer.gif" WIDTH=129 HEIGHT=1 ALT=""></TD>
<TD>
<IMG SRC="images/spacer.gif" WIDTH=149 HEIGHT=1 ALT=""></TD>
<TD>
<IMG SRC="images/spacer.gif" WIDTH=74 HEIGHT=1 ALT=""></TD>
<TD>
<IMG SRC="images/spacer.gif" WIDTH=119 HEIGHT=1 ALT=""></TD>
<TD>
<IMG SRC="images/spacer.gif" WIDTH=56 HEIGHT=1 ALT=""></TD>
<TD>
<IMG SRC="images/spacer.gif" WIDTH=35 HEIGHT=1 ALT=""></TD>
</TR>
</TABLE>


Het is me bedoeling om bij elke menu (home, contact etc....) en pulldown menu met links te doen... alleen wat ik ook doe het lukt me niet kan iemand een beginnetje geven? en me lay-out is helemaal uit elkaar :S kijk www.x-desings.net/fysio/ ik heb bij het menu de td een class gegeven zoals je ziet in de css heb ik daar een 8ergrond plaatje voor gegeven maar als ik een woord type dat te lang is dan rekt me hele lay-out uit elkaar.... heeft iemand een oplossing?
Gewijzigd op 15/02/2005 12:45:00 door Roderik
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.