Punten betaling

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

Java Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Database ontwikkelaar

Functieomschrijving Wil jij aan gave logistieke softwareprojecten werken en bij een uniek softwarebedrijf in de regio van Tilburg? Wacht niet langer en reageer snel op deze vacature. Als Database ontwikkelaar ga je aan de slag het schrijven van stored procedures en verder uitbouwen van de SQL database. Je werkt in een database team, met allemaal mensen die energie krijgen van software en techniek. Verder krijg je als taak: Optimaliseren en uitbouwen van de MS SQL databases die gebruikt worden; Optimaliseren van query's, waardoor er efficiënter gewerkt kan worden; Je werkt met de technieken T-SQL of PL/SQL; Bij interesse kan je

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Barendrecht! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer start jij in een development team met twee ervaren software ontwikkelaars. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en jij gaat dan ook meelopen met onze Senior .NET ontwikkelaar die jou met zijn kennis en ervaring een goede begeleiding kan aanbieden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit

Bekijk vacature »

Medior/Senior Front-end Developers gezocht (Utrech

Functie Het team bestaat uit 10+ gespecialiseerde (veel senior) front-end ontwikkelaars en ontwerpers die werken aan projecten voor klanten van verschillende groottes (kan twee jaar bezig zijn met 1 klant). Je helpt klanten met ingewikkelde front-end vraagstukken, hierbij kun je denken aan: UX/UI design, CI/CD, architectuur en integratie met back-end systemen. De werkzaamheden verricht je op locatie bij de klant, dit is vaak in de Randstad. De organisatiestructuur is plat en er heerst een informele sfeer, zo kun je met vragen dus terecht bij de directie. Er wordt veel nadruk gelegd op het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling door middel van

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Marvin Radioo

Marvin Radioo

24/12/2010 20:54:19
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben bezig met een php pagina, dat na het betalen 5000 punten bijschrijft op het account.

Maar nu snap ik niet hoe dat precies werkt met de mysql.

Het is de kolom credits in de tabel users

Daar moet 5000 punten bij na betaling.

Hoe kan ik dat doen, met php?

Mvg, Marvin
Gewijzigd op 24/12/2010 20:54:33 door Marvin Radioo
 
PHP hulp

PHP hulp

11/05/2024 05:40:09
 
- SanThe -

- SanThe -

24/12/2010 20:55:15
Quote Anchor link
Tutorials op www.phptuts.nl
 
Marvin Radioo

Marvin Radioo

24/12/2010 20:59:24
Quote Anchor link
kan ik niet vinden op die website
 
Niels K

Niels K

24/12/2010 21:01:22
Quote Anchor link
http://www.phptuts.nl/view/41/

Lees deze tutorial eens door ;) Dan moet je in staat zijn om het zelf te doen denk ik zo.
 
Marvin Radioo

Marvin Radioo

24/12/2010 21:03:44
Quote Anchor link
ik vraag het ook niet voor niks hier?

Als je het weet kun je het mij ook wel even uitleggen?

Dan weet ik het ook.
Gewijzigd op 24/12/2010 21:05:34 door Marvin Radioo
 
Niels K

Niels K

24/12/2010 21:08:41
Quote Anchor link
Daarvoor sturen wij jouw een link waar je het kan leren ;)
 
Marvin Radioo

Marvin Radioo

24/12/2010 21:09:55
Quote Anchor link
Ja maar ik zie daar nergens staan over Bijtellen enzo?
 
Jelmer -

Jelmer -

24/12/2010 21:10:29
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php mysql_query("UPDATE users SET credits = credits + 5000 WHERE id = 24") ?>
 
Niels K

Niels K

24/12/2010 21:11:09
Quote Anchor link
Dat niet, maar je kunt wel lezen hoe je bepaalde waarde in de database kan zetten.
 
Marvin Radioo

Marvin Radioo

24/12/2010 21:16:26
Quote Anchor link
Ok, ik snap het.

Dank je Jelmer :)

Alleen dat where is = (wat maakt dat uit, en is 24 het id wat er moet staan?)

Gr
 
Jelmer -

Jelmer -

24/12/2010 21:20:58
Quote Anchor link
Was gewoon een voorbeeldje. Je moet niet vergeten iets in je WHERE stukje te zetten, anders krijgen alle gebruikers 5000 extra credits.
 
Marvin Radioo

Marvin Radioo

24/12/2010 21:22:54
Quote Anchor link
Nu heb ik op mijn website, Welkom %Name% staan.

Dat geeft de naam weer van de ingelogde account.

Nu heb ik dus het zo gedaan:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php mysql_query("UPDATE users SET credits = credits + 5000 WHERE username = %Name%") ?>


Alleen het werkt niet.

Wat doe ik hier fout?

Gr
 
- SanThe -

- SanThe -

24/12/2010 21:26:32
Quote Anchor link
Marvin Radioo op 24/12/2010 21:22:54:
Wat doe ik hier fout?


Je wilt geen tutorials lezen, maar direct van ons een compleet script.

Tja, nog een fijne Kerst zeg ik dan.
 
Marvin Radioo

Marvin Radioo

24/12/2010 21:28:29
Quote Anchor link
Tja, Als je niet normaal KUNT reageren, Reageer dan niet.
 
Niels K

Niels K

24/12/2010 21:40:02
Quote Anchor link
Als je niet normaal kan lezen, plaats dan ook geen topic ;) Er wordt hier verwacht dat je zelf ook wat inzet toont. Lukt het daarna nog niet, dan zijn we wel bereid om te helpen.
 
Marvin Radioo

Marvin Radioo

24/12/2010 21:46:36
Quote Anchor link
nou ja, bij die tuts wordt het ook niet duidelijk uitgelegd.

Jelmer is volgens mij de enigste die fatsoenlijk wil helpen.
 
Pim -

Pim -

24/12/2010 22:05:54
Quote Anchor link
Haha, volgens mij snap je het niet...
Wij willen je best helpen, maar PHP leren moet je zelf doen, want een heel script gaan we niet voor je maken. Dus ga eens tutorials lezen en als je ergens niet uitkomt, zijn hier zat mensen die je graag helpen.
En als je de basis van PHP een beetje doorhebt en weet hoe je de database queryt, is wat je zoekt makkelijk. Je moet dan wel bereid zijn er een beetje moeite voor te doen.
 
Dindong Veter

Dindong Veter

24/12/2010 22:07:41
Quote Anchor link
Trouwens, d.m.v welk systeem betalen je leden?
Gewijzigd op 24/12/2010 22:12:50 door Dindong Veter
 
Marvin Radioo

Marvin Radioo

24/12/2010 22:25:56
Quote Anchor link
Targetpay.

Die code zet ik er wel in, maar moet eerst dit klaarhebben.
 
Niels K

Niels K

24/12/2010 22:32:19
Quote Anchor link
weet je hoe je een gebruiker id op vraagt?

Quote:
Jelmer is volgens mij de enigste die fatsoenlijk wil helpen.

Het probleem ligt bij jouw zoals pim je duidelijk maakt niet bij ons. Nogmaals we willen best helpen, graag zelfs, als je zelf ook maar wat inzet toont ;)
 
Pim -

Pim -

24/12/2010 22:32:45
Quote Anchor link
En wat heb je nu?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.