Quiz raad systeem..

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

Samen met het development team zorg je ervoor dat alle systemen achter de schermen vlekkeloos werken. Wat doe je als Medior C# Developer bij Coolblue? Als C# developer doe je regelmatig mee aan brainstormsessies over user experience, data en task flow met de UX Designer, Product Owner en Data Scientist in je team. Daarnaast schrijf je op zichzelf staande, consistente en testbare code die goed onderhoudbaar en toekomstbestendig is. Ook C# Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Werken met verschillende soorten data-opslag, zoals Oracle of AWS. Problemen oplossen

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale aspecten van Coolblue. Wat doe je als Junior PHP Developer bij Coolblue? Als Junior PHP Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen om te groeien als Junior Developer. Op dat moment komt je wil om steeds te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan ook goed

Bekijk vacature »

Senior Full Stack developer

Bedrijfsomschrijving tbd Functieomschrijving Full Stack Java Development bij Randstad Groep Nederland (HQ) Er is een vacature in het Corporate Client Solutions (CCS) team. Dit team is met een ander team net begonnen aan het project ‘Grip op Inhuur’. Het doel van dit project is de tevredenheid van onze leveranciers te verhogen en de efficiëntie van onze administratie te verbeteren. Onderdeel daarvan is een ‘Mijn-omgeving’ voor ZZP’ers en leveranciers. Naast dit nieuwe project werkt het team ook aan het onderhoud en verbeteren van een digitaal vacature management systeem waarmee dagelijks vele vacatures worden voorzien. Het team ontwikkelt zo veel mogelijk zelf

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie omschrijving Voor een klein bedrijf in de buurt van Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle PHP developer. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiateven, waardoor je een mooie stempel kan drukken op jouw eigen werkzaamheden (zowel operationeel als strategisch). Het bedrijf heeft middels externe programmeurs een multimedia platform ontwikkeld, maar willen geleidelijk de ontwikkeling naar binnen halen. Om die reden zoeken zij een communicatieve interne PHP developer die graag meebouwt aan het succesvolle product. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: Platform beheren en programmeren (PHP, MySQL, JQuery, Javascript, XML & HTML); Communicatie en aansturing

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Lasrobotprogrammeur/operator

Heb je interesse in trekkers en beschik je overvlijmscherpse precisie? Solliciteer dan op deze vacature! Als Lasoperator ben je vooral bezig met het maken van nieuwe lasrobotprogramma’s en het optimaliseren van bestaande programma’s, zowel online als offline (incl. het bedienen van de Lasrobots). Daarnaast draag je bij aan een optimaal rendement van de las robots. Verder heb je de volgende werkzaamheden: Het meewerken als operator c.q. Robotlassen niveau 2 (van complexe samenstellingen/halffabricaten), het om- en instellen van de diverse stations van lasmallen (productdragers), het afwerken van laswerk (verwijderen lasspetters en oxiden), het bewaken van de machineplanning (op bewerkingen) incl. de

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

25/01/2010 16:13:00
Quote Anchor link
Goede middag,

Ik keer wederom weer terug voor hulp.
Ik ben bezig met een nieuw project, waarvoor ik alle mogelijkheden met tekens moet weten in een string TOT 12 tekens. Dat zijn inderdaad een hele hoop mogelijkheden, nu wil ik AL deze dingen in de database zetten.
Ik ga dit script wel op een server draaien, maar word via de browser aangeroepen.
Wat nu dus eigenlijk de vraag is: hoe kan ik alle mogelijkheden creeëren.
Ik heb al geprobeert een bruteforce script aan te passen en het hashen eruit te halen, dit werkt wel. Maar dan moet je je pc dag en nacht laten aan staan totdat alle mogelijkheden behaald zijn. Dit gaat niet lukken natuurlijk.

Ik wil het script dus kunnen onderbreken.
Ik heb dit bruteforce script aangepast:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
<?php
/*
 * Thanks to Robert Green for this script he wrote in python
 * http://www.rbgrn.net/blog/2007/09/how-to-write-a-brute-force-password-cracker.html
 * I took what we wrote and ported this to PHP
 *
 * This script was written for PHP 5, but should work with
 * PHP 4 if the hash() function is replaced with md5() or something else
 */

#########################################################
/*                   Configuration                     */

// this is the hash we are trying to crack

define('HASH', '9d2bbed238251f26c6faaae38e7e0c77');

// algorithm of hash
// see http://php.net/hash_algos for available algorithms

define('HASH_ALGO', 'md5');

// max length of password to try
define('PASSWORD_MAX_LENGTH', 12);

 set_time_limit(60000000);  
// available characters to try for password
// uncomment additional charsets for more complex passwords

$charset = 'abcdefghijklmnopqrstuvwxyz';
$charset .= '0123456789';
//$charset .= 'ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ';
//$charset .= '~`!@#$%^&*()-_\/\'";:,.+=<>? ';
#########################################################


function check($password)
{
    
    if (hash(HASH_ALGO, $password) == HASH) {
        echo 'FOUND MATCH, password: '.$password."\r\n";
        exit;
    }
}


function
recurse($width, $position, $base_string)
{

    global $charset;
    
    for ($i = 0; $i < strlen($charset); ++$i) {
        if ($position  < $width - 1) {
            recurse($width, $position + 1, $base_string . $charset[$i]);
        }

        check($base_string . $charset[$i]);
    }
}


echo 'target hash: '.HASH."\r\n";
for ($i = 1; $i < PASSWORD_MAX_LENGTH + 1; ++$i) {
    echo 'checking passwords with width: '.$i."\r\n";
    recurse($i, 0, '');
}


echo "Execution complete, no password found\r\n";


?>


Dat wil wel, maar het inbouwen van het hervatten werkt niet.
Dus mijn vraag is of A: Hoe kan ik zelf een script maken die alles bij langs gaat, en hervatbaar is? Of B: Hoe kan ik het bovenstaande script dusdanig aanpassen dat het in database zetten hervatbaar is?

Ik hoop dat jullie mij begrijpen? Anders hoor ik het graag!
 
PHP hulp

PHP hulp

28/05/2024 13:51:26
 
Pepijn

Pepijn

25/01/2010 16:18:00
Quote Anchor link
Ik denk dat je zo'n script beter in java of c++ kan schrijven.

Het programma zet vervolgens alle gevonden waarden + query in een txt.

Dat txt bestand voor je uit in PHPmyadmin.

EDIT:

Als je hulp nodig hebt hoor ik het graag

EDIT 2:
Dat zijn: (26*2+10)^12 mogelijkheden

620 duizend miljard mogelijkheden als ik het goed heb.

EDIT3:

Mysql Kan zoveel records dus niet aan
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Pepijn
 

25/01/2010 16:30:00
Quote Anchor link
Als ik het in C++ moet gaan schrijven heb ik zeker hulp nodig. Maar ik heb het liever in php, ookal gaat dat wat slomer, dan heb ik het wel bij elkaar en kan ik het zooitje later eventueel verkopen.
 
Pepijn

Pepijn

25/01/2010 16:32:00
Quote Anchor link
Lees mijn EDIT 2 & 3,

weet je wel hoeveel 620duizendmiljard is?
dat kan nooit in php & mysql
 

25/01/2010 16:35:00
Quote Anchor link
Ik weet hoeveel het is, het word dus ook een project met over de duur verdeeld over meerdere databases. Hiervoor komt nog een deel erbij, (wanneer ik bij +/- 5-6 tekens zit) komt er voor elk teken minimaal een extra database bij. Ik heb genoeg ruimte en dergelijke.

Zo niet verlaag ik 12 naar 10 dat vermindert het aantal van 620duizendmiljard :P
 
Pepijn

Pepijn

25/01/2010 16:38:00
Quote Anchor link
dan wordt het 6200 miljard.
Nog steeds een veel te groot getal voor php.
 

25/01/2010 16:44:00
Quote Anchor link
Php hoeft het ook niet op te slaan of in 1x te berekenen, ik wil het in aantallen van +/- 10000 gaan inserten in de database, voorlopig is het goed genoeg. Zou je mij eventueel kunnen vertellen hoe het moet?
 
P Lekensteyn

P Lekensteyn

25/01/2010 18:58:00
Quote Anchor link
Er zijn al genoeg Md5 databases.
Het is niet aan te raden met php zoveel records te maken.
C++ is veeel sneller (vraag me niet hoe dit programma eruit zal zien, ik ken geen C++).
 

25/01/2010 19:01:00
Quote Anchor link
Maar ik wil geen md5 database maken.. Lees aub mijn post!
 

27/01/2010 14:01:00
Quote Anchor link
BUUUUUUUUUUUUUUUUUMP
 
Tamara

Tamara

27/01/2010 14:16:00
Quote Anchor link
Waarom wil je die tekens in een database plaatsen?
 
Justin S

Justin S

27/01/2010 14:21:00
Quote Anchor link
Niet de tekens, de passwords. Ik denk zodat je het daarna weer opnieuw kan proberen zodra het password nog NIET geraden is, dmv een mysql_num_rows ofzo?
 

27/01/2010 14:24:00
Quote Anchor link
Nee ik wil wel alle tekens erin zetten maar ik kan weinig over mn project vertellen als ie uberhaupt nog van de grond komt :(
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

27/01/2010 14:36:00
Quote Anchor link
maar je wilt nu dus gewoon een script wat alle combinaties genereert met alle letters?
 
Johan Dam

Johan Dam

27/01/2010 14:38:00
Quote Anchor link
ik zou eens goed nadenken over wat de functie van zo'n gigantische database word en of je die functie op een andere manier kan realiseren,

behalve de enorme hoeveelheid tijd die je erin steekt en de andere problemen die je nu inmiddels al wel gelezen hebt, vraag ik mij af wat je aan een verzameling alphabetische strings hebt
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

27/01/2010 17:19:00
Quote Anchor link
Dat is misschien wel iets waardoor we jou sneller zouden kunnen helpen.
Maar omdat php nogal slecht is in geheugen managment,, word er na de lengte 4 niks meer toegevoegd,,
maar hier dus mijn opzetje voor jou:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?php
$length
= 6;
$possible = array("a", "b", "c", "d", "e", "f", "g", "h", "i", "j", "k", "l", "m",
    "n", "o", "p", "q", "r", "s", "t", "u", "v", "w", "x", "y", "z");

$tempCombinations = $possible;

$combinations = $possible;

for ($i = 1; $i <= $length - 1; $i++) {
    foreach ($tempCombinations as $string) {
        foreach ($possible as $char) {
            $tempCombinationsA[] = $string . $char;
        }
    }

    $tempCombinations = $tempCombinationsA;
    $combinations = array_merge($combinations, $tempCombinationsA);
    // Vervang deze code voor het exporteren naar de database!!
    echo '<pre>';
    print_r($combinations);
    echo '</pre>';
    
    //Einde van vervanging
    unset($combinations);
    $combinations = array();
    
    unset($tempCombinationsA);
}
 

27/01/2010 17:43:00
Quote Anchor link
Oke bedankt!
Maar hoezo voegt php niks meer toe na de lengte van 4 tekens?
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

27/01/2010 17:50:00
Quote Anchor link
Omdat php dan geheugen tekort heeft.
Je kan in je wamp even proberen om je geheugen te vergroten,, naar laten we zeggen, 2 GB ofzo
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

27/01/2010 17:53:00
Quote Anchor link
BTW,
Als je het echt Hard Coded wilt,,
Of je hebt iets,, dit word 1 keer gedaan,, daarna nooit meer:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
<?php

/**
 * @author Nico Kaag
 * @copyright 2010
 */

error_reporting(E_ALL);

$alfabet = array("a", "b", "c", "d", "e", "f", "g", "h", "i", "j", "k", "l", "m",
    "n", "o", "p", "q", "r", "s", "t", "u", "v", "w", "x", "y", "z");
$combinations = array();
foreach ($alfabet as $charA) {
    $combinations[] = $charA;
    
    foreach ($alfabet as $charB) {
        $combinations[] = $charA . $charB;
        
        foreach ($alfabet as $charC) {
            $combinations[] = $charA . $charB . $charC;
            
            foreach ($alfabet as $charD) {
                $combinations[] = $charA . $charB . $charC . $charD;
                
                foreach ($alfabet as $charE) {
                    $combinations[] = $charA . $charB . $charC . $charD . $charE;
                    
                    foreach ($alfabet as $charF) {
                        $combinations[] = $charA . $charB . $charC . $charD . $charE . $charF;
                        
                        foreach ($alfabet as $charG) {
                            $combinations[] = $charA . $charB . $charC . $charD . $charE . $charF . $charG;
                            
                            foreach ($alfabet as $charH) {
                                $combinations[] = $charA . $charB . $charC . $charD . $charE . $charF . $charG . $charH;
                                
                                foreach ($alfabet as $charI) {
                                    $combinations[] = $charA . $charB . $charC . $charD . $charE . $charF . $charG . $charH . $charI;
                                    
                                    foreach ($alfabet as $charJ) {
                                        $combinations[] = $charA . $charB . $charC . $charD . $charE . $charF . $charG . $charH . $charI . $charJ;
                                        
                                        foreach ($alfabet as $charK) {
                                            $combinations[] = $charA . $charB . $charC . $charD . $charE . $charF . $charG . $charH . $charI . $charJ . $charK;
                                            
                                            foreach ($alfabet as $charL) {
                                                $combinations[] = $charA . $charB . $charC . $charD . $charE . $charF . $charG . $charH . $charI . $charJ . $charK . $charL;
                                                
                                                foreach ($alfabet as $charM) {
                                                    $combinations[] = $charA . $charB . $charC . $charD . $charE . $charF . $charG . $charH . $charI . $charJ . $charK . $charL . $charM;
                                                }

                                                // Vervang deze code voor het exporteren naar de database!!
                                                echo '<pre>';
                                                print_r($combinations);
                                                echo '</pre>';
                                                
                                                //Einde van vervanging
                                                unset($combinations);
                                            }
                                        }
                                    }
                                }
                            }
                        }
                    }
                }
            }
        }
    }
}

?>


Maar dit is NIET,,
EN ik zeg nogmaals NIET,
de mooie of goede manier.
Maar het werkt.
En de PrintR moet je dus vervangen door het naar de database schrijven.
(staan iedere keer 27 dingen in,, één leeg, en de rest A-Z)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.