Rand om design

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Roderik

Roderik

11/02/2005 16:19:00
Quote Anchor link
Eey kheb vanmiddag ff een simpel lay-outje gemaakt.
maar er staat opeens een lijn omheen :S en het hoort niet bij een plaatje...


dit is tot nu toe nog me source:

<HTML>
<HEAD>
<TITLE>Mallory4all</TITLE>
</HEAD>
<link href="style.css" type="text/css" rel=StyleSheet>


<TABLE WIDTH=650 BORDER=0 CELLPADDING=0 CELLSPACING=0>
<TR>
<TD COLSPAN=5 ROWSPAN=2>
<IMG SRC="images/index_01.gif" WIDTH=278 HEIGHT=26 ALT=""></TD>
<TD COLSPAN=4 height="21" class="headermenu">
- Login - Contact - Forum -</TD>
<TD ROWSPAN=8>
<IMG SRC="images/index_03.gif" WIDTH=53 HEIGHT=500 ALT=""></TD>
</TR>
<TR>
<TD COLSPAN=4>
<IMG SRC="images/index_04.gif" WIDTH=319 HEIGHT=5 ALT=""></TD>
</TR>
<TR>
<TD COLSPAN=4 ROWSPAN=2>
<IMG SRC="images/index_05.gif" WIDTH=212 HEIGHT=84 ALT=""></TD>
<TD COLSPAN=4 class="logo">
<IMG SRC="images/index_06.gif" WIDTH=380 HEIGHT=77 ALT=""></TD>
<TD ROWSPAN=6>
<IMG SRC="images/index_07.gif" WIDTH=5 HEIGHT=474 ALT=""></TD>
</TR>
<TR>
<TD COLSPAN=4>
<IMG SRC="images/index_08.gif" WIDTH=380 HEIGHT=7 ALT=""></TD>
</TR>
<TR>
<TD COLSPAN=2 class="menuup">
<IMG SRC="images/index_09.gif" WIDTH=139 HEIGHT=22 ALT=""></TD>
<TD ROWSPAN=3>
<IMG SRC="images/index_10.gif" WIDTH=21 HEIGHT=369 ALT=""></TD>
<TD COLSPAN=3 class="contentup">
<IMG SRC="images/index_11.gif" WIDTH=264 HEIGHT=22 ALT=""></TD>
<TD COLSPAN=2 ROWSPAN=3>
<IMG SRC="images/index_12.gif" WIDTH=168 HEIGHT=369 ALT=""></TD>
</TR>
<TR>
<TD COLSPAN=2 class="menu">
<IMG SRC="images/index_13.gif" WIDTH=139 HEIGHT=325 ALT=""></TD>
<TD COLSPAN=3 class="content">
<IMG SRC="images/index_14.gif" WIDTH=264 HEIGHT=325 ALT=""></TD>
</TR>
<TR>
<TD COLSPAN=2 class="menudown">
<IMG SRC="images/index_15.gif" WIDTH=139 HEIGHT=22 ALT=""></TD>
<TD COLSPAN=3 class="contentdown">
<IMG SRC="images/index_16.gif" WIDTH=264 HEIGHT=22 ALT=""></TD>
</TR>
<TR>
<TD>
<IMG SRC="images/index_17.gif" WIDTH=118 HEIGHT=21 ALT=""></TD>
<TD COLSPAN=6 class="copy">
<IMG SRC="images/index_18.gif" WIDTH=359 HEIGHT=21 ALT=""></TD>
<TD>
<IMG SRC="images/index_19.gif" WIDTH=115 HEIGHT=21 ALT=""></TD>
</TR>
<TR>
<TD>
<IMG SRC="images/spacer.gif" WIDTH=118 HEIGHT=1 ALT=""></TD>
<TD>
<IMG SRC="images/spacer.gif" WIDTH=21 HEIGHT=1 ALT=""></TD>
<TD>
<IMG SRC="images/spacer.gif" WIDTH=21 HEIGHT=1 ALT=""></TD>
<TD>
<IMG SRC="images/spacer.gif" WIDTH=52 HEIGHT=1 ALT=""></TD>
<TD>
<IMG SRC="images/spacer.gif" WIDTH=66 HEIGHT=1 ALT=""></TD>
<TD>
<IMG SRC="images/spacer.gif" WIDTH=146 HEIGHT=1 ALT=""></TD>
<TD>
<IMG SRC="images/spacer.gif" WIDTH=53 HEIGHT=1 ALT=""></TD>
<TD>
<IMG SRC="images/spacer.gif" WIDTH=115 HEIGHT=1 ALT=""></TD>
<TD>
<IMG SRC="images/spacer.gif" WIDTH=5 HEIGHT=1 ALT=""></TD>
<TD>
<IMG SRC="images/spacer.gif" WIDTH=53 HEIGHT=1 ALT=""></TD>
</TR>
</TABLE>
</BODY>
</HTML>
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 09:05:46
 
Roderik

Roderik

11/02/2005 16:20:00
Quote Anchor link
overigens hij staat ook niet helemaal links tegen de randen aan of boven in.. :( snik snik
 
Johan

Johan

11/02/2005 16:22:00
Quote Anchor link
border="0" ??
 
Alfred -

Alfred -

11/02/2005 16:32:00
Quote Anchor link
in je css style:
body {
margin: 0px 0px 0px 0px;
}

dat zou je 2de vraag moeten oplossen.
 
Johan

Johan

11/02/2005 16:55:00
Quote Anchor link
stuk simpeler idd... :)
 
Roderik

Roderik

11/02/2005 16:58:00
Quote Anchor link
mmmm dat ga ik dan binnenkort doen :)
ik heb nu alweer een probleem :O tis moeilijker als ik d8
als ik in het gewone menu ff ging testen met test<br>
en dat heel aantal x 8er elkaar dan schuift de hele lay-out uit elkaar..
nu heb ik alles in tables gezet en nu staat alles onder elkaar :P

www.x-desings.net/site.zip

als je hem wilt downen om me te helpen :$
als je het is gelukt wil je me dan mailen? :$
[email protected]
 
Alfred -

Alfred -

11/02/2005 17:02:00
Quote Anchor link
<offtopic>
Bah bandbreedte ripper :)
X-Designs.net, op de homepage de avatar van Boaz...
Als je die dan toch wil gebruiken, save em dan op je eigen site ipv te linken naar hier en bandbreedte te stelen ;)
</offtopic>
 
Roderik

Roderik

11/02/2005 17:06:00
Quote Anchor link
lol soms vergeet je dingen :P kdoe het meteen ;):)
 
Roderik

Roderik

11/02/2005 17:07:00
Quote Anchor link
zo hij staat er niet meer :P:)
 
Johan

Johan

11/02/2005 18:41:00
Quote Anchor link
Rafael:
<offtopic>
Bah bandbreedte ripper :)
X-Designs.net, op de homepage de avatar van Boaz...</offtopic>


hmzz kzie niks...:S
 
Alfred -

Alfred -

11/02/2005 18:58:00
Quote Anchor link
@Johan.. Doe je het ervoor? Hij zei anderhalf uur geleden dat hij het weggedaan heeft... Toevallig je post counter aan het pushen? :/
 
Roderik

Roderik

11/02/2005 22:12:00
Quote Anchor link
maar niemand weet dus wat ik fout doe? :P
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.