rand() werkt niet?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Voor jou als junior .NET ontwikkelaar staat er een flinke uitdaging klaar bij dit bedrijf waar jij veel van kan gaan leren. Zo willen zij een flinke uitbreiding doen op het webbased gedeelte dat zij nu hebben en willen zij het standaard deel gaan moderniseren. Jouw team is dan ook op zoek naar een junior .NET ontwikkelaar die het leuk vindt om op basis van research en development aan de slag te gaan. Jouw mening telt mee als het gaat om hoe en met wat deze applicaties gebouwd en herschreven gaan worden. Jouw functie bij dit bedrijf gaat dan

Bekijk vacature »

Senior PHP developer met ambities tot Software Arc

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Functieomschrijving Voor de NIPV zijn wij opzoek naar een Frontend Developer. Als Frontend Developer ga jij aan de slag om dashboards te bouwen vanuit het datawarehouse. Dit stelt NIPV in staat om snel en eenvoudig bij correcte bedrijfsvoeringsinformatie te kunnen. Je ontwikkelt dashboards in PowerBI, publiceert en onderhoud die, verzameld en verwerkt feedback in overleg met het ontwikkelteam. Naast dashboards ontwikkel en onderhoud je een datamodel in Excel waarmee adviseurs, controllers en analisten in staat worden gesteld om de gegevens uit de dashboards te raadplegen en anders te filteren of bepaalde gegevens nader te verfijnen, zodat verdiepende vragen kunnen worden

Bekijk vacature »

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript developer (ReactJS, NodeJS, T

Functie Het team bestaat momenteel uit ruim 15 collega’s, waarvan ruim de helft in het ontwikkelteam werkzaam is. Er zijn gave plannen om het platform ook te gaan toepassen op bijv. vliegvelden, maar ook internationale groei zit in het verschiet en daarom zijn ze op zoek naar versterking. Als Fullstack JavaScript developer werk je nauw samen met 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creeren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. Je gaat als Full stack developer aan de slag en gaat

Bekijk vacature »

Java Developer / Sociaal domein

Dit ga je doen Nieuwbouw en doorontwikkeling; Beheer en wanneer nodig onderhoud; Bijdrage leveren in het functioneel- en technisch ontwerptraject; Analyseren van productie verstoringen; Meedenken over vernieuwingen en verbeteringen. Hier ga je werken De organisatie waar jij komt te werken focust zich op software development met een maatschappelijk tintje. De afdeling software ontwikkeling bestaat uit vijf verschillende scrum teams, met allen hun eigen focus gebied. Zo zijn er een aantal teams die zich focussen op specifieke applicaties, maar is er ook een team gericht op projecten. Binnen de organisatie staat innovatie en kwaliteit voorop. Een aantal applicaties draait nog op

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Als PHP developer bijdragen aan beter onderwijs?

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een PHP developer die mee gaat werken aan de (door)ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js en

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

04/07/2004 12:40:00
Quote Anchor link
Ik ben bezig met een roulette script, en die is ookal bijna af :), maar het cijfer blijft de hele tijd hetzelfde (of bijna de hele tijd)

Ik weet dat het niet aan de code ligt, want die is zover ik weet helemaal goed :S....

Waar kan het dan aanliggen?
Of heeft iemand anders een betere manier om een random getal tussen de 0 en de 36 te krijgen?
Gewijzigd op 16/12/2004 15:55:00 door Bart Waarom verplicht
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 01:21:39
 
Mitch X

Mitch X

04/07/2004 12:51:00
Quote Anchor link
rand(0,36); zou het gewo0n moeten doen ...
 
Rick

Rick

04/07/2004 13:03:00
Quote Anchor link
misschien heb je een oude php versie?
voor versie 4.2 moest je random namelijk zelf seeden omdat ie anders niet echt random was
 
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

04/07/2004 13:11:00
Quote Anchor link
PHP Version 4.3.4

:S
 
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

04/07/2004 13:17:00
Quote Anchor link
Misschien komt het doordat het in een submit zit ofzo? Want dan krijg ik ook telkens hetzelfde nummer :S?
Gewijzigd op 04/07/2004 13:32:00 door Bart Waarom verplicht
 
Mitch X

Mitch X

04/07/2004 13:22:00
Quote Anchor link
Soms kan jah,
de kans op bv 36 is 1/36 = 2,7777777777777777777777777777778 %.
 
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

04/07/2004 14:06:00
Quote Anchor link
Maar niet als je em 5-10 keer achter elkaar krijg (min.)
 
Appz

Appz

04/07/2004 15:32:00
Quote Anchor link
het moet werken!

probeer hetvolgende eens:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?
//getallen
$getal = rand(0,37);
if($getal > 36) {echo "00";
   }
else {
     echo $getal;
   };
  
echo "<br><br>";


// kijken of getal rood of zwart is
$a = array(1, 3, 5, 7, 9, 12 , 14, 16, 18, 19, 21, 23, 25, 27, 28 , 30 , 32 , 34 , 36);

if (in_array($getal, $a, true)) {
      echo "rood";
}

else {
    echo "zwart";
    } ;

echo "<br><br>";

// kijken of getal hoger of lager is dan 18
if ($getal >18 and $getal <37) {
echo "hoog";
}
else {
echo "laag"; }

?>


voorbeeld staat op:
www.deliefhebbers.nl/table.php

nog geen rekening gehouden met de 0 en 00..
 
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

05/07/2004 03:38:00
Quote Anchor link
Het probleem is, is dat ik telkens hetzelfde getal krijg....

het script zelf is verder goed..
Gewijzigd op 05/07/2004 09:17:00 door Bart Waarom verplicht
 
Appz

Appz

05/07/2004 09:19:00
Quote Anchor link
Laat dan eens een voorbeeld van je script zien, of post hem hier.
 
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

05/07/2004 17:20:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
if($casino == "roulette")
{
?>
<b>-> <a href="index.php?do=rpg&rpg=casino&casino=roulette"><font color=black>Roulette</a></b>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
$roulette_lucky_number
= rand(0,36);
if($rl_do == "")
{

?>

<br><br>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
$get_rpg_bank_pre
= mysql_query("SELECT * FROM rpg_bank WHERE username = '".$userid."'") or die ("query mislukt");
while($obj = mysql_fetch_object($get_rpg_bank_pre)){ $money_pocket = $obj->geldzak; $money_bank = $obj->geldbank; }
echo "Money pocket: <b>".$money_pocket."</b> Dellor.<br>";
echo "Money bank: &nbsp;&nbsp;<b>".$money_bank."</b> Dellor.<br>";
?>


<br>
<table cellpadding=1 cellspacing=2>
<tr>
<td width=15> </td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>Odd</b></td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>Even</b></td>
</tr><tr>
<td width=15> </td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="red"><b>Red</b></td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="black"><b>Black</b></td>
</tr><tr>
<td width=15> </td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>1-18</b></td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>19-36</b></td>
</tr>
</table>
<br>


<table cellpadding=1 cellspacing=2>
<tr><td width=30></td><td bgcolor=GREEN width=67 valign=center align=center><font size="1" color="white">0</td></tr>


</table><table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">1</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">2</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">3</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">4</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">5</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">6</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">7</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">8</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">9</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">10</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">11</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">12</td>
</tr>

</table><table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>

<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">13</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">14</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">15</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">16</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">17</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">18</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">19</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">20</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">21</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">22</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">23</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">24</td>
</tr>

</table><table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>

<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">25</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">26</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">27</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">28</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">29</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">30</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">31</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">32</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">33</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">34</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">35</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">36</td>
</tr>
</table><table cellpadding=1 cellspacing=2>
<tr>
<td width=30 valign=center align=center></td>
<td bgcolor=GREEN width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">^<br>R1</td>
<td bgcolor=GREEN width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">^<br>R2</td>
<td bgcolor=GREEN width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">^<br>R3</td>
</tr>
</table>
<br>
<br>

<div style="position: absolute; left: 125px; top: 59px;">
<FORM METHOD=POST ACTION="index.php?do=rpg&rpg=casino&casino=roulette&rl_do=1">
<table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=158 valign=center align=center><font size="1" color="white">0 &nbsp;&nbsp;<INPUT TYPE="text" NAME="0" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
</table>
<table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>
<tr>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">1 &nbsp;&nbsp;<INPUT TYPE="text" NAME="1" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">2 &nbsp;&nbsp;<INPUT TYPE="text" NAME="2" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">3 &nbsp;&nbsp;<INPUT TYPE="text" NAME="3" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">4 &nbsp;&nbsp;<INPUT TYPE="text" NAME="4" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">5 &nbsp;&nbsp;<INPUT TYPE="text" NAME="5" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">6 &nbsp;&nbsp;<INPUT TYPE="text" NAME="6" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">7 &nbsp;&nbsp;<INPUT TYPE="text" NAME="7" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">8 &nbsp;&nbsp;<INPUT TYPE="text" NAME="8" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">9 &nbsp;&nbsp;<INPUT TYPE="text" NAME="9" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">10 <INPUT TYPE="text" NAME="10" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">11 <INPUT TYPE="text" NAME="11" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">12 <INPUT TYPE="text" NAME="12" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">13 <INPUT TYPE="text" NAME="13" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">14 <INPUT TYPE="text" NAME="14" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">15 <INPUT TYPE="text" NAME="15" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">16 <INPUT TYPE="text" NAME="16" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">17 <INPUT TYPE="text" NAME="17" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">18 <INPUT TYPE="text" NAME="18" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">19 <INPUT TYPE="text" NAME="19" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">20 <INPUT TYPE="text" NAME="20" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">21 <INPUT TYPE="text" NAME="21" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">22 <INPUT TYPE="text" NAME="22" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">23 <INPUT TYPE="text" NAME="23" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">24 <INPUT TYPE="text" NAME="24" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">25 <INPUT TYPE="text" NAME="25" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">26 <INPUT TYPE="text" NAME="26" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">27 <INPUT TYPE="text" NAME="27" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">28 <INPUT TYPE="text" NAME="28" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">29 <INPUT TYPE="text" NAME="29" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">30 <INPUT TYPE="text" NAME="30" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">31 <INPUT TYPE="text" NAME="31" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">32 <INPUT TYPE="text" NAME="32" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">33 <INPUT TYPE="text" NAME="33" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">34 <INPUT TYPE="text" NAME="34" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">35 <INPUT TYPE="text" NAME="35" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">36 <INPUT TYPE="text" NAME="36" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
</table><table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">R1 <INPUT TYPE="text" NAME="R1" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=GREEN width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">R2 <INPUT TYPE="text" NAME="R2" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=GREEN width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">R3 <INPUT TYPE="text" NAME="R3" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 <INPUT TYPE="text" NAME="C1" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=GREEN width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 <INPUT TYPE="text" NAME="C2" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=GREEN width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 <INPUT TYPE="text" NAME="C3" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
</table>


<br>


<table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=60 valign=center align=center><font size="1" color="white">Odd <INPUT TYPE="text" NAME="odd" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=GREEN width=60 valign=center align=center><font size="1" color="white">Even <INPUT TYPE="text" NAME="even" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=60 valign=center align=center><font size="1" color="white">1-18 <INPUT TYPE="text" NAME="low" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=GREEN width=60 valign=center align=center><font size="1" color="white">19-36 <INPUT TYPE="text" NAME="high" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=60 valign=center align=center><font size="1" color="red"><b>Red</b> <INPUT TYPE="text" NAME="red" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=GREEN width=60 valign=center align=center><font size="1" color="black"><b>Black</b> <INPUT TYPE="text" NAME="black" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
</table>
<br></div><br><br><br><br><br><br>
<INPUT TYPE="submit" value="Let's do it!"><INPUT TYPE="reset">
</FORM>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
<?
}
elseif($rl_do == "1")
{


$nr_0 = $_POST['0'];
$nr_1 = $_POST['1'];
$nr_2 = $_POST['2'];
$nr_3 = $_POST['3'];
$nr_4 = $_POST['4'];
$nr_5 = $_POST['5'];
$nr_6 = $_POST['6'];
$nr_7 = $_POST['7'];
$nr_8 = $_POST['8'];
$nr_9 = $_POST['9'];
$nr_10 = $_POST['10'];
$nr_11 = $_POST['11'];
$nr_12 = $_POST['12'];
$nr_13 = $_POST['13'];
$nr_14 = $_POST['14'];
$nr_15 = $_POST['15'];
$nr_16 = $_POST['16'];
$nr_17 = $_POST['17'];
$nr_18 = $_POST['18'];
$nr_19 = $_POST['19'];
$nr_20 = $_POST['20'];
$nr_21 = $_POST['21'];
$nr_22 = $_POST['22'];
$nr_23 = $_POST['23'];
$nr_24 = $_POST['24'];
$nr_25 = $_POST['25'];
$nr_26 = $_POST['26'];
$nr_27 = $_POST['27'];
$nr_28 = $_POST['28'];
$nr_29 = $_POST['29'];
$nr_30 = $_POST['30'];
$nr_31 = $_POST['31'];
$nr_32 = $_POST['32'];
$nr_33 = $_POST['33'];
$nr_34 = $_POST['34'];
$nr_35 = $_POST['35'];
$nr_36 = $_POST['36'];
$even = $_POST['even'];
$odd = $_POST['odd'];
$low = $_POST['low'];
$high = $_POST['high'];
$black = $_POST['black'];
$red = $_POST['red'];
$r1 = $_POST['R1'];
$r2 = $_POST['R2'];
$r3 = $_POST['R3'];
$c1 = $_POST['C1'];
$c2 = $_POST['C2'];
$c3 = $_POST['C3'];



if($nr_0 == "0" AND $nr_1 == "0" AND $nr_2 == "0" AND $nr_3 == "0" AND $nr_4 == "0" AND $nr_5 == "0" AND $nr_6 == "0" AND $nr_7 == "0" AND $nr_8 == "0" AND $nr_9 == "0" AND $nr_10 == "0" AND $nr_11 == "0" AND $nr_12 == "0" AND $nr_13 == "0" AND $nr_14 == "0" AND $nr_15 == "0" AND $nr_16 == "0" AND $nr_17 == "0" AND $nr_18 == "0" AND $nr_19 == "0" AND $nr_20 == "0" AND $nr_21 == "0" AND $nr_22 == "0" AND $nr_23 == "0" AND $nr_24 == "0" AND $nr_25 == "0" AND $nr_26 == "0" AND $nr_27 == "0" AND $nr_28 == "0" AND $nr_29 == "0" AND $nr_30 == "0" AND $nr_31 == "0" AND $nr_32 == "0" AND $nr_33 == "0" AND $nr_34 == "0" AND $nr_35 == "0" AND $nr_36 == "0" AND $even == "0" AND $odd == "0" AND $low == "0" AND $high == "0" AND $black == "0" AND $red == "0" AND $r1 == "0" AND $r2 == "0" AND $r3 == "0"  AND $c1 == "0" AND $c2 == "0" AND $c3 == "0")

{

echo "<b> -> Error</b><br><br>No ammount was filled in!";
}

else
{

$uitgaven = $nr_0 + $nr_1 + $nr_2 + $nr_3 + $nr_4 + $nr_5 + $nr_6 + $nr_7 + $nr_8 + $nr_9 + $nr_10 + $nr_11 + $nr_12 + $nr_13 + $nr_14 + $nr_15 + $nr_16 + $nr_17 + $nr_18 + $nr_19 + $nr_20 + $nr_21 + $nr_22 + $nr_23 + $nr_24 + $nr_25 + $nr_26 + $nr_27 + $nr_28 + $nr_29 + $nr_30 + $nr_31 + $nr_32 + $nr_33 + $nr_34 + $nr_35 + $nr_36 + $even + $odd + $low + $high + $black + $red + $r1 + $r2 + $r3 + $c1 + $c2 + $c3;

$get_rpg_bank = mysql_query("SELECT * FROM rpg_bank WHERE username = '".$userid."'") or die ("query mislukt");
while($obj = mysql_fetch_object($get_rpg_bank)){ $money_pocket = $obj->geldzak; $money_bank = $obj->geldbank; }
if($money_pocket < $uitgaven)
{

?>
<b> -> Error</b><br><br>
You dont have enough money!<br>
You need
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $money_pocket - $uitgave; ?>
Dellor more.<br>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
<?
}
else
{

$lucky_number = $roulette_lucky_number;
unset($roulette_lucky_number);

$kleur = roulette_kleur($lucky_number);
if($lucky_number % 2 == 0) { $type = "even"; } else { $type = "odd"; }
$money_won = 0;

// 35 tegen 1 uitrekenen
if($lucky_number == 1) { $money_won = $money_won + $nr_1 * 35; }
elseif($lucky_number == 2) { $money_won = $money_won + $nr_2 * 35; }
elseif($lucky_number == 3) { $money_won = $money_won + $nr_3 * 35; }
elseif($lucky_number == 4) { $money_won = $money_won + $nr_4 * 35; }
elseif($lucky_number == 5) { $money_won = $money_won + $nr_5 * 35; }
elseif($lucky_number == 6) { $money_won = $money_won + $nr_6 * 35; }
elseif($lucky_number == 7) { $money_won = $money_won + $nr_7 * 35; }
elseif($lucky_number == 8) { $money_won = $money_won + $nr_8 * 35; }
elseif($lucky_number == 9) { $money_won = $money_won + $nr_9 * 35; }
elseif($lucky_number == 10) { $money_won = $money_won + $nr_10 * 35; }
elseif($lucky_number == 11) { $money_won = $money_won + $nr_11 * 35; }
elseif($lucky_number == 12) { $money_won = $money_won + $nr_12 * 35; }
elseif($lucky_number == 13) { $money_won = $money_won + $nr_13 * 35; }
elseif($lucky_number == 14) { $money_won = $money_won + $nr_14 * 35; }
elseif($lucky_number == 15) { $money_won = $money_won + $nr_15 * 35; }
elseif($lucky_number == 16) { $money_won = $money_won + $nr_16 * 35; }
elseif($lucky_number == 17) { $money_won = $money_won + $nr_17 * 35; }
elseif($lucky_number == 18) { $money_won = $money_won + $nr_18 * 35; }
elseif($lucky_number == 19) { $money_won = $money_won + $nr_19 * 35; }
elseif($lucky_number == 20) { $money_won = $money_won + $nr_20 * 35; }
elseif($lucky_number == 21) { $money_won = $money_won + $nr_21 * 35; }
elseif($lucky_number == 22) { $money_won = $money_won + $nr_22 * 35; }
elseif($lucky_number == 23) { $money_won = $money_won + $nr_23 * 35; }
elseif($lucky_number == 24) { $money_won = $money_won + $nr_24 * 35; }
elseif($lucky_number == 25) { $money_won = $money_won + $nr_25 * 35; }
elseif($lucky_number == 26) { $money_won = $money_won + $nr_26 * 35; }
elseif($lucky_number == 27) { $money_won = $money_won + $nr_27 * 35; }
elseif($lucky_number == 28) { $money_won = $money_won + $nr_28 * 35; }
elseif($lucky_number == 29) { $money_won = $money_won + $nr_29 * 35; }
elseif($lucky_number == 30) { $money_won = $money_won + $nr_30 * 35; }
elseif($lucky_number == 31) { $money_won = $money_won + $nr_31 * 35; }
elseif($lucky_number == 32) { $money_won = $money_won + $nr_32 * 35; }
elseif($lucky_number == 33) { $money_won = $money_won + $nr_33 * 35; }
elseif($lucky_number == 34) { $money_won = $money_won + $nr_34 * 35; }
elseif($lucky_number == 35) { $money_won = $money_won + $nr_35 * 35; }
elseif($lucky_number == 36) { $money_won = $money_won + $nr_36 * 35; }
elseif($lucky_number == 0) { $money_won = $money_won + $nr_0 * 135; }
else { $money_won = ""; }

//Even - oneven uitrekenen
if($type == "odd") { $money_won = $money_won + $odd * 2; }
elseif($type == "even") { $money_won = $money_won + $even * 2; }

//Kleur uitrekenen
if($kleur == "red") { $money_won = $money_won + $red * 2; }
elseif($kleur == "black") { $money_won = $money_won + $black * 2; }

//Low - high
if($lucky_number >= 19) { $money_won = $money_won + $high * 4; }
elseif($lucky_number >= 0) { $money_won = $money_won + $low * 4; }

//row
$row = roulette_r($lucky_number);
if($row == "r1") { $money_won = $money_won + $r1 * 2; }
elseif($row == "r2") { $money_won = $money_won + $r2 * 2; }
elseif($row == "r3") { $money_won = $money_won + $r3 * 2; }

//colom
$col = roulette_c($lucky_number);
if($col == "c1") { $money_won = $money_won + $c1 * 2; }
elseif($col == "c2") { $money_won = $money_won + $c2 * 2; }
elseif($col == "c3") { $money_won = $money_won + $c3 * 2; }



?>
<br><br>

<div id="nr1">
<img src="./rpg/guns/roulette_wheel.gif"><br>
Spinning the wheel...
</div>
<div id="nr2" style="display:none;">
<table cellpadding=1 cellspacing=2>
<tr>
<td width=15> </td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>Odd</b></td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>Even</b></td>
</tr><tr>
<td width=15> </td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="red"><b>Red</b></td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="black"><b>Black</b></td>
</tr><tr>
<td width=15> </td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>1-18</b></td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>19-36</b></td>
</tr>
</table>
<br>


<table cellpadding=1 cellspacing=2>
<tr><td width=30></td><td bgcolor=GREEN width=67 valign=center align=center><font size="1" color="white">0</td></tr>


</table><table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">1</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">2</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">3</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">4</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">5</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">6</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">7</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">8</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">9</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">10</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">11</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">12</td>
</tr>

</table><table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>

<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">13</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">14</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">15</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">16</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">17</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">18</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">19</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">20</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">21</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">22</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">23</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">24</td>
</tr>

</table><table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>

<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">25</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">26</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">27</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">28</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">29</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">30</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">31</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">32</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">33</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">34</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">35</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">36</td>
</tr>
</table><table cellpadding=1 cellspacing=2>
<tr>
<td width=30 valign=center align=center></td>
<td bgcolor=GREEN width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">^<br>R1</td>
<td bgcolor=GREEN width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">^<br>R2</td>
<td bgcolor=GREEN width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">^<br>R3</td>
</tr>
</table>
<br><br>
The lucky number was <b>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $lucky_number; ?>
</b>.<br>
The color of that number is <b>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $kleur; ?>
</b>.<br><br>
Type:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $type; ?>
.<br><br>
You spended:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $uitgaven; ?>
.<br>
You win <b>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $money_won; ?>
</b>.<br><br>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?
$money_got
= $money_won - $uitgaven;

if($money_got < 0)
{

echo 'You have lost money. You now have '.$money_got.' Dellor.';
}


$new_geldzak = $money_pocket + $money_got;
mysql_query("UPDATE rpg_bank SET geldzak = '".$new_geldzak."' WHERE username = '".$userid."'") or die ("query mislukt, error: ". mysql_error());
?>

</div>
<script language="JavaScript">
setTimeout("hide('nr1')", 2000);
setTimeout("hide('nr2')", 2000);
</script>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
}
}
}
}

?>


Heb em zo direct gekopieerd van mun site...
Kan zijn dat er een } te veel of te weinig is...
 
Mitch X

Mitch X

05/07/2004 17:21:00
Quote Anchor link
Dan moet je met 'lagen' werken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?
if(true)
{

   if(true)
   {

      if(true)
      {

         # Code
      }
   }
}

?>

Zo kan je wel zien of het goed gaat :)
 
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

05/07/2004 17:25:00
Quote Anchor link
Dat doe ik al -_-
 
Dbr Br

Dbr Br

05/07/2004 18:01:00
Quote Anchor link
En als je hem dan wel eens doet seeden?


srand((int)microtime()*1234567);
$randnum = rand(33,255)
 
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

05/07/2004 18:05:00
Quote Anchor link
OOk niet :S...
 

27/11/2004 15:14:00
Quote Anchor link
Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
if($casino == "roulette")
{
?>
<b>-> <a href="index.php?do=rpg&rpg=casino&casino=roulette"><font color=black>Roulette</a></b>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
$roulette_lucky_number
= rand(0,36);
if($rl_do == "")
{

?>

<br><br>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
$get_rpg_bank_pre
= mysql_query("SELECT * FROM rpg_bank WHERE username = '".$userid."'") or die ("query mislukt");
while($obj = mysql_fetch_object($get_rpg_bank_pre)){ $money_pocket = $obj->geldzak; $money_bank = $obj->geldbank; }
echo "Money pocket: <b>".$money_pocket."</b> Dellor.<br>";
echo "Money bank:   <b>".$money_bank."</b> Dellor.<br>";
?>


<br>
<table cellpadding=1 cellspacing=2>
<tr>
<td width=15> </td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>Odd</b></td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>Even</b></td>
</tr><tr>
<td width=15> </td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="red"><b>Red</b></td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="black"><b>Black</b></td>
</tr><tr>
<td width=15> </td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>1-18</b></td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>19-36</b></td>
</tr>
</table>
<br>


<table cellpadding=1 cellspacing=2>
<tr><td width=30></td><td bgcolor=GREEN width=67 valign=center align=center><font size="1" color="white">0</td></tr>


</table><table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">1</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">2</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">3</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">4</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">5</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">6</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">7</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">8</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">9</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">10</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">11</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">12</td>
</tr>

</table><table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>

<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">13</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">14</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">15</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">16</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">17</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">18</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">19</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">20</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">21</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">22</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">23</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">24</td>
</tr>

</table><table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>

<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">25</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">26</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">27</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">28</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">29</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">30</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">31</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">32</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">33</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">34</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">35</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">36</td>
</tr>
</table><table cellpadding=1 cellspacing=2>
<tr>
<td width=30 valign=center align=center></td>
<td bgcolor=GREEN width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">^<br>R1</td>
<td bgcolor=GREEN width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">^<br>R2</td>
<td bgcolor=GREEN width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">^<br>R3</td>
</tr>
</table>
<br>
<br>

<div style="position: absolute; left: 125px; top: 59px;">
<FORM METHOD=POST ACTION="index.php?do=rpg&rpg=casino&casino=roulette&rl_do=1">
<table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=158 valign=center align=center><font size="1" color="white">0   <INPUT TYPE="text" NAME="0" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
</table>
<table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>
<tr>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">1   <INPUT TYPE="text" NAME="1" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">2   <INPUT TYPE="text" NAME="2" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">3   <INPUT TYPE="text" NAME="3" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">4   <INPUT TYPE="text" NAME="4" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">5   <INPUT TYPE="text" NAME="5" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">6   <INPUT TYPE="text" NAME="6" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">7   <INPUT TYPE="text" NAME="7" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">8   <INPUT TYPE="text" NAME="8" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">9   <INPUT TYPE="text" NAME="9" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">10 <INPUT TYPE="text" NAME="10" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">11 <INPUT TYPE="text" NAME="11" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">12 <INPUT TYPE="text" NAME="12" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">13 <INPUT TYPE="text" NAME="13" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">14 <INPUT TYPE="text" NAME="14" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">15 <INPUT TYPE="text" NAME="15" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">16 <INPUT TYPE="text" NAME="16" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">17 <INPUT TYPE="text" NAME="17" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">18 <INPUT TYPE="text" NAME="18" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">19 <INPUT TYPE="text" NAME="19" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">20 <INPUT TYPE="text" NAME="20" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">21 <INPUT TYPE="text" NAME="21" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">22 <INPUT TYPE="text" NAME="22" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">23 <INPUT TYPE="text" NAME="23" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">24 <INPUT TYPE="text" NAME="24" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">25 <INPUT TYPE="text" NAME="25" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">26 <INPUT TYPE="text" NAME="26" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">27 <INPUT TYPE="text" NAME="27" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">28 <INPUT TYPE="text" NAME="28" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">29 <INPUT TYPE="text" NAME="29" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">30 <INPUT TYPE="text" NAME="30" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">31 <INPUT TYPE="text" NAME="31" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">32 <INPUT TYPE="text" NAME="32" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">33 <INPUT TYPE="text" NAME="33" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">34 <INPUT TYPE="text" NAME="34" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">35 <INPUT TYPE="text" NAME="35" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">36 <INPUT TYPE="text" NAME="36" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
</table><table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">R1 <INPUT TYPE="text" NAME="R1" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=GREEN width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">R2 <INPUT TYPE="text" NAME="R2" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=GREEN width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">R3 <INPUT TYPE="text" NAME="R3" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 <INPUT TYPE="text" NAME="C1" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=GREEN width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 <INPUT TYPE="text" NAME="C2" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=GREEN width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 <INPUT TYPE="text" NAME="C3" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
</table>


<br>


<table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=60 valign=center align=center><font size="1" color="white">Odd <INPUT TYPE="text" NAME="odd" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=GREEN width=60 valign=center align=center><font size="1" color="white">Even <INPUT TYPE="text" NAME="even" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=60 valign=center align=center><font size="1" color="white">1-18 <INPUT TYPE="text" NAME="low" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=GREEN width=60 valign=center align=center><font size="1" color="white">19-36 <INPUT TYPE="text" NAME="high" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=60 valign=center align=center><font size="1" color="red"><b>Red</b> <INPUT TYPE="text" NAME="red" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=GREEN width=60 valign=center align=center><font size="1" color="black"><b>Black</b> <INPUT TYPE="text" NAME="black" value="0" size=1 STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
</table>
<br></div><br><br><br><br><br><br>
<INPUT TYPE="submit" value="Let's do it!"><INPUT TYPE="reset">
</FORM>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
<?
}
elseif($rl_do == "1")
{


$nr_0 = $_POST['0'];
$nr_1 = $_POST['1'];
$nr_2 = $_POST['2'];
$nr_3 = $_POST['3'];
$nr_4 = $_POST['4'];
$nr_5 = $_POST['5'];
$nr_6 = $_POST['6'];
$nr_7 = $_POST['7'];
$nr_8 = $_POST['8'];
$nr_9 = $_POST['9'];
$nr_10 = $_POST['10'];
$nr_11 = $_POST['11'];
$nr_12 = $_POST['12'];
$nr_13 = $_POST['13'];
$nr_14 = $_POST['14'];
$nr_15 = $_POST['15'];
$nr_16 = $_POST['16'];
$nr_17 = $_POST['17'];
$nr_18 = $_POST['18'];
$nr_19 = $_POST['19'];
$nr_20 = $_POST['20'];
$nr_21 = $_POST['21'];
$nr_22 = $_POST['22'];
$nr_23 = $_POST['23'];
$nr_24 = $_POST['24'];
$nr_25 = $_POST['25'];
$nr_26 = $_POST['26'];
$nr_27 = $_POST['27'];
$nr_28 = $_POST['28'];
$nr_29 = $_POST['29'];
$nr_30 = $_POST['30'];
$nr_31 = $_POST['31'];
$nr_32 = $_POST['32'];
$nr_33 = $_POST['33'];
$nr_34 = $_POST['34'];
$nr_35 = $_POST['35'];
$nr_36 = $_POST['36'];
$even = $_POST['even'];
$odd = $_POST['odd'];
$low = $_POST['low'];
$high = $_POST['high'];
$black = $_POST['black'];
$red = $_POST['red'];
$r1 = $_POST['R1'];
$r2 = $_POST['R2'];
$r3 = $_POST['R3'];
$c1 = $_POST['C1'];
$c2 = $_POST['C2'];
$c3 = $_POST['C3'];



if($nr_0 == "0" AND $nr_1 == "0" AND $nr_2 == "0" AND $nr_3 == "0" AND $nr_4 == "0" AND $nr_5 == "0" AND $nr_6 == "0" AND $nr_7 == "0" AND $nr_8 == "0" AND $nr_9 == "0" AND $nr_10 == "0" AND $nr_11 == "0" AND $nr_12 == "0" AND $nr_13 == "0" AND $nr_14 == "0" AND $nr_15 == "0" AND $nr_16 == "0" AND $nr_17 == "0" AND $nr_18 == "0" AND $nr_19 == "0" AND $nr_20 == "0" AND $nr_21 == "0" AND $nr_22 == "0" AND $nr_23 == "0" AND $nr_24 == "0" AND $nr_25 == "0" AND $nr_26 == "0" AND $nr_27 == "0" AND $nr_28 == "0" AND $nr_29 == "0" AND $nr_30 == "0" AND $nr_31 == "0" AND $nr_32 == "0" AND $nr_33 == "0" AND $nr_34 == "0" AND $nr_35 == "0" AND $nr_36 == "0" AND $even == "0" AND $odd == "0" AND $low == "0" AND $high == "0" AND $black == "0" AND $red == "0" AND $r1 == "0" AND $r2 == "0" AND $r3 == "0"  AND $c1 == "0" AND $c2 == "0" AND $c3 == "0")

{

echo "<b> -> Error</b><br><br>No ammount was filled in!";
}

else
{

$uitgaven = $nr_0 + $nr_1 + $nr_2 + $nr_3 + $nr_4 + $nr_5 + $nr_6 + $nr_7 + $nr_8 + $nr_9 + $nr_10 + $nr_11 + $nr_12 + $nr_13 + $nr_14 + $nr_15 + $nr_16 + $nr_17 + $nr_18 + $nr_19 + $nr_20 + $nr_21 + $nr_22 + $nr_23 + $nr_24 + $nr_25 + $nr_26 + $nr_27 + $nr_28 + $nr_29 + $nr_30 + $nr_31 + $nr_32 + $nr_33 + $nr_34 + $nr_35 + $nr_36 + $even + $odd + $low + $high + $black + $red + $r1 + $r2 + $r3 + $c1 + $c2 + $c3;

$get_rpg_bank = mysql_query("SELECT * FROM rpg_bank WHERE username = '".$userid."'") or die ("query mislukt");
while($obj = mysql_fetch_object($get_rpg_bank)){ $money_pocket = $obj->geldzak; $money_bank = $obj->geldbank; }
if($money_pocket < $uitgaven)
{

?>
<b> -> Error</b><br><br>
You dont have enough money!<br>
You need
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $money_pocket - $uitgave; ?>
Dellor more.<br>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
<?
}
else
{

$lucky_number = $roulette_lucky_number;
unset($roulette_lucky_number);

$kleur = roulette_kleur($lucky_number);
if($lucky_number % 2 == 0) { $type = "even"; } else { $type = "odd"; }
$money_won = 0;

// 35 tegen 1 uitrekenen
if($lucky_number == 1) { $money_won = $money_won + $nr_1 * 35; }
elseif($lucky_number == 2) { $money_won = $money_won + $nr_2 * 35; }
elseif($lucky_number == 3) { $money_won = $money_won + $nr_3 * 35; }
elseif($lucky_number == 4) { $money_won = $money_won + $nr_4 * 35; }
elseif($lucky_number == 5) { $money_won = $money_won + $nr_5 * 35; }
elseif($lucky_number == 6) { $money_won = $money_won + $nr_6 * 35; }
elseif($lucky_number == 7) { $money_won = $money_won + $nr_7 * 35; }
elseif($lucky_number == 8) { $money_won = $money_won + $nr_8 * 35; }
elseif($lucky_number == 9) { $money_won = $money_won + $nr_9 * 35; }
elseif($lucky_number == 10) { $money_won = $money_won + $nr_10 * 35; }
elseif($lucky_number == 11) { $money_won = $money_won + $nr_11 * 35; }
elseif($lucky_number == 12) { $money_won = $money_won + $nr_12 * 35; }
elseif($lucky_number == 13) { $money_won = $money_won + $nr_13 * 35; }
elseif($lucky_number == 14) { $money_won = $money_won + $nr_14 * 35; }
elseif($lucky_number == 15) { $money_won = $money_won + $nr_15 * 35; }
elseif($lucky_number == 16) { $money_won = $money_won + $nr_16 * 35; }
elseif($lucky_number == 17) { $money_won = $money_won + $nr_17 * 35; }
elseif($lucky_number == 18) { $money_won = $money_won + $nr_18 * 35; }
elseif($lucky_number == 19) { $money_won = $money_won + $nr_19 * 35; }
elseif($lucky_number == 20) { $money_won = $money_won + $nr_20 * 35; }
elseif($lucky_number == 21) { $money_won = $money_won + $nr_21 * 35; }
elseif($lucky_number == 22) { $money_won = $money_won + $nr_22 * 35; }
elseif($lucky_number == 23) { $money_won = $money_won + $nr_23 * 35; }
elseif($lucky_number == 24) { $money_won = $money_won + $nr_24 * 35; }
elseif($lucky_number == 25) { $money_won = $money_won + $nr_25 * 35; }
elseif($lucky_number == 26) { $money_won = $money_won + $nr_26 * 35; }
elseif($lucky_number == 27) { $money_won = $money_won + $nr_27 * 35; }
elseif($lucky_number == 28) { $money_won = $money_won + $nr_28 * 35; }
elseif($lucky_number == 29) { $money_won = $money_won + $nr_29 * 35; }
elseif($lucky_number == 30) { $money_won = $money_won + $nr_30 * 35; }
elseif($lucky_number == 31) { $money_won = $money_won + $nr_31 * 35; }
elseif($lucky_number == 32) { $money_won = $money_won + $nr_32 * 35; }
elseif($lucky_number == 33) { $money_won = $money_won + $nr_33 * 35; }
elseif($lucky_number == 34) { $money_won = $money_won + $nr_34 * 35; }
elseif($lucky_number == 35) { $money_won = $money_won + $nr_35 * 35; }
elseif($lucky_number == 36) { $money_won = $money_won + $nr_36 * 35; }
elseif($lucky_number == 0) { $money_won = $money_won + $nr_0 * 135; }
else { $money_won = ""; }

//Even - oneven uitrekenen
if($type == "odd") { $money_won = $money_won + $odd * 2; }
elseif($type == "even") { $money_won = $money_won + $even * 2; }

//Kleur uitrekenen
if($kleur == "red") { $money_won = $money_won + $red * 2; }
elseif($kleur == "black") { $money_won = $money_won + $black * 2; }

//Low - high
if($lucky_number >= 19) { $money_won = $money_won + $high * 4; }
elseif($lucky_number >= 0) { $money_won = $money_won + $low * 4; }

//row
$row = roulette_r($lucky_number);
if($row == "r1") { $money_won = $money_won + $r1 * 2; }
elseif($row == "r2") { $money_won = $money_won + $r2 * 2; }
elseif($row == "r3") { $money_won = $money_won + $r3 * 2; }

//colom
$col = roulette_c($lucky_number);
if($col == "c1") { $money_won = $money_won + $c1 * 2; }
elseif($col == "c2") { $money_won = $money_won + $c2 * 2; }
elseif($col == "c3") { $money_won = $money_won + $c3 * 2; }



?>
<br><br>

<div id="nr1">
<img src="./rpg/guns/roulette_wheel.gif"><br>
Spinning the wheel...
</div>
<div id="nr2" style="display:none;">
<table cellpadding=1 cellspacing=2>
<tr>
<td width=15> </td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>Odd</b></td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>Even</b></td>
</tr><tr>
<td width=15> </td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="red"><b>Red</b></td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="black"><b>Black</b></td>
</tr><tr>
<td width=15> </td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>1-18</b></td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>19-36</b></td>
</tr>
</table>
<br>


<table cellpadding=1 cellspacing=2>
<tr><td width=30></td><td bgcolor=GREEN width=67 valign=center align=center><font size="1" color="white">0</td></tr>


</table><table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">1</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">2</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">3</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">4</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">5</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">6</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">7</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">8</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">9</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">10</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">11</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">12</td>
</tr>

</table><table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>

<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">13</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">14</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">15</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">16</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">17</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">18</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">19</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">20</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">21</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">22</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">23</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">24</td>
</tr>

</table><table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>

<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">25</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">26</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">27</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">28</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">29</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">30</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">31</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">32</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">33</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">34</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">35</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">36</td>
</tr>
</table><table cellpadding=1 cellspacing=2>
<tr>
<td width=30 valign=center align=center></td>
<td bgcolor=GREEN width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">^<br>R1</td>
<td bgcolor=GREEN width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">^<br>R2</td>
<td bgcolor=GREEN width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">^<br>R3</td>
</tr>
</table>
<br><br>
The lucky number was <b>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $lucky_number; ?>
</b>.<br>
The color of that number is <b>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $kleur; ?>
</b>.<br><br>
Type:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $type; ?>
.<br><br>
You spended:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $uitgaven; ?>
.<br>
You win <b>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $money_won; ?>
</b>.<br><br>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?
$money_got
= $money_won - $uitgaven;

if($money_got < 0)
{

echo 'You have lost money. You now have '.$money_got.' Dellor.';
}


$new_geldzak = $money_pocket + $money_got;
mysql_query("UPDATE rpg_bank SET geldzak = '".$new_geldzak."' WHERE username = '".$userid."'") or die ("query mislukt, error: ". mysql_error());
?>

</div>
<script language="JavaScript">
setTimeout("hide('nr1')", 2000);
setTimeout("hide('nr2')", 2000);
</script>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
}
}
}
}

?>


Heb em zo direct gekopieerd van mun site...
Kan zijn dat er een } te veel of te weinig is...
 
Daniel

Daniel

27/11/2004 17:47:00
Quote Anchor link
bij roulette hoef je niet persee op een getal te zette je kunt ook op een kleur zette rood/zwart
 
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

27/11/2004 18:12:00
Quote Anchor link
Dit topic is al heeeel oud en het probleem is ook llang verholpen...


Post: 04.07.2004 12:40
Nu: 27.11.2004 18:12

_-_'
 
Paul v.Dun

Paul v.Dun

16/12/2004 14:10:00
Quote Anchor link
Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
if($casino == "roulette")
{
?>
<b>-> <a href="index.php?do=rpg&rpg=casino&casino=roulette&PHPSESSID=2712b49dc4a3bcd30053c9c3e225e8ba"><font color=black>Roulette</a></b>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
$roulette_lucky_number
= rand(0,36);
if($rl_do == "")
{

?>

<br><br>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
$get_rpg_bank_pre
= mysql_query("SELECT * FROM rpg_bank WHERE username = '".$userid."'") or die ("query mislukt");
while($obj = mysql_fetch_object($get_rpg_bank_pre)){ $money_pocket = $obj->geldzak; $money_bank = $obj->geldbank; }
echo "Money pocket: <b>".$money_pocket."</b> Dellor.<br>";
echo "Money bank:   <b>".$money_bank."</b> Dellor.<br>";
?>


<br>
<table cellpadding=1 cellspacing=2>
<tr>
<td width=15> </td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>Odd</b></td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>Even</b></td>
</tr><tr>
<td width=15> </td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="red"><b>Red</b></td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="black"><b>Black</b></td>
</tr><tr>
<td width=15> </td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>1-18</b></td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>19-36</b></td>
</tr>
</table>
<br>


<table cellpadding=1 cellspacing=2>
<tr><td width=30></td><td bgcolor=GREEN width=67 valign=center align=center><font size="1" color="white">0</td></tr>


</table><table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">1</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">2</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">3</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">4</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">5</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">6</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">7</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">8</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">9</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">10</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">11</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">12</td>
</tr>

</table><table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>

<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">13</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">14</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">15</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">16</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">17</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">18</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">19</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">20</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">21</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">22</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">23</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">24</td>
</tr>

</table><table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>

<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">25</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">26</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">27</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">28</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">29</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">30</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">31</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">32</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">33</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">34</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">35</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">36</td>
</tr>
</table><table cellpadding=1 cellspacing=2>
<tr>
<td width=30 valign=center align=center></td>
<td bgcolor=GREEN width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">^<br>R1</td>
<td bgcolor=GREEN width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">^<br>R2</td>
<td bgcolor=GREEN width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">^<br>R3</td>
</tr>
</table>
<br>
<br>

<div style="position: absolute; left: 125px; top: 59px;">
<FORM METHOD="POST" ACTION="index.php?do=rpg&rpg=casino&casino=roulette&rl_do=1"><input type="hidden" name="PHPSESSID" value="2712b49dc4a3bcd30053c9c3e225e8ba" />
<table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=158 valign=center align=center><font size="1" color="white">0   <INPUT TYPE="text" NAME="0" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
</table>
<table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>
<tr>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">1   <INPUT TYPE="text" NAME="1" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">2   <INPUT TYPE="text" NAME="2" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">3   <INPUT TYPE="text" NAME="3" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">4   <INPUT TYPE="text" NAME="4" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">5   <INPUT TYPE="text" NAME="5" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">6   <INPUT TYPE="text" NAME="6" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">7   <INPUT TYPE="text" NAME="7" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">8   <INPUT TYPE="text" NAME="8" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">9   <INPUT TYPE="text" NAME="9" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">10 <INPUT TYPE="text" NAME="10" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">11 <INPUT TYPE="text" NAME="11" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">12 <INPUT TYPE="text" NAME="12" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">13 <INPUT TYPE="text" NAME="13" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">14 <INPUT TYPE="text" NAME="14" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">15 <INPUT TYPE="text" NAME="15" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">16 <INPUT TYPE="text" NAME="16" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">17 <INPUT TYPE="text" NAME="17" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">18 <INPUT TYPE="text" NAME="18" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">19 <INPUT TYPE="text" NAME="19" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">20 <INPUT TYPE="text" NAME="20" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">21 <INPUT TYPE="text" NAME="21" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">22 <INPUT TYPE="text" NAME="22" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">23 <INPUT TYPE="text" NAME="23" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">24 <INPUT TYPE="text" NAME="24" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">25 <INPUT TYPE="text" NAME="25" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">26 <INPUT TYPE="text" NAME="26" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">27 <INPUT TYPE="text" NAME="27" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">28 <INPUT TYPE="text" NAME="28" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">29 <INPUT TYPE="text" NAME="29" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">30 <INPUT TYPE="text" NAME="30" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">31 <INPUT TYPE="text" NAME="31" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">32 <INPUT TYPE="text" NAME="32" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">33 <INPUT TYPE="text" NAME="33" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">34 <INPUT TYPE="text" NAME="34" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=black width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">35 <INPUT TYPE="text" NAME="35" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=RED width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">36 <INPUT TYPE="text" NAME="36" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
</table><table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">R1 <INPUT TYPE="text" NAME="R1" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=GREEN width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">R2 <INPUT TYPE="text" NAME="R2" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=GREEN width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">R3 <INPUT TYPE="text" NAME="R3" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 <INPUT TYPE="text" NAME="C1" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=GREEN width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 <INPUT TYPE="text" NAME="C2" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=GREEN width=50 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 <INPUT TYPE="text" NAME="C3" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
</table>


<br>


<table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=60 valign=center align=center><font size="1" color="white">Odd <INPUT TYPE="text" NAME="odd" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=GREEN width=60 valign=center align=center><font size="1" color="white">Even <INPUT TYPE="text" NAME="even" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=60 valign=center align=center><font size="1" color="white">1-18 <INPUT TYPE="text" NAME="low" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=GREEN width=60 valign=center align=center><font size="1" color="white">19-36 <INPUT TYPE="text" NAME="high" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=60 valign=center align=center><font size="1" color="red"><b>Red</b> <INPUT TYPE="text" NAME="red" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
<td bgcolor=GREEN width=60 valign=center align=center><font size="1" color="black"><b>Black</b> <INPUT TYPE="text" NAME="black" value="0" size="1" STYLE="width: 22; height: 15; font-size:xx-small; text-align:center"></td>
</tr>
</table>
<br></div><br><br><br><br><br><br>
<INPUT TYPE="submit" value="Let's do it!"><INPUT TYPE="reset">
</FORM>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
<?
}
elseif($rl_do == "1")
{


$nr_0 = $_POST['0'];
$nr_1 = $_POST['1'];
$nr_2 = $_POST['2'];
$nr_3 = $_POST['3'];
$nr_4 = $_POST['4'];
$nr_5 = $_POST['5'];
$nr_6 = $_POST['6'];
$nr_7 = $_POST['7'];
$nr_8 = $_POST['8'];
$nr_9 = $_POST['9'];
$nr_10 = $_POST['10'];
$nr_11 = $_POST['11'];
$nr_12 = $_POST['12'];
$nr_13 = $_POST['13'];
$nr_14 = $_POST['14'];
$nr_15 = $_POST['15'];
$nr_16 = $_POST['16'];
$nr_17 = $_POST['17'];
$nr_18 = $_POST['18'];
$nr_19 = $_POST['19'];
$nr_20 = $_POST['20'];
$nr_21 = $_POST['21'];
$nr_22 = $_POST['22'];
$nr_23 = $_POST['23'];
$nr_24 = $_POST['24'];
$nr_25 = $_POST['25'];
$nr_26 = $_POST['26'];
$nr_27 = $_POST['27'];
$nr_28 = $_POST['28'];
$nr_29 = $_POST['29'];
$nr_30 = $_POST['30'];
$nr_31 = $_POST['31'];
$nr_32 = $_POST['32'];
$nr_33 = $_POST['33'];
$nr_34 = $_POST['34'];
$nr_35 = $_POST['35'];
$nr_36 = $_POST['36'];
$even = $_POST['even'];
$odd = $_POST['odd'];
$low = $_POST['low'];
$high = $_POST['high'];
$black = $_POST['black'];
$red = $_POST['red'];
$r1 = $_POST['R1'];
$r2 = $_POST['R2'];
$r3 = $_POST['R3'];
$c1 = $_POST['C1'];
$c2 = $_POST['C2'];
$c3 = $_POST['C3'];



if($nr_0 == "0" AND $nr_1 == "0" AND $nr_2 == "0" AND $nr_3 == "0" AND $nr_4 == "0" AND $nr_5 == "0" AND $nr_6 == "0" AND $nr_7 == "0" AND $nr_8 == "0" AND $nr_9 == "0" AND $nr_10 == "0" AND $nr_11 == "0" AND $nr_12 == "0" AND $nr_13 == "0" AND $nr_14 == "0" AND $nr_15 == "0" AND $nr_16 == "0" AND $nr_17 == "0" AND $nr_18 == "0" AND $nr_19 == "0" AND $nr_20 == "0" AND $nr_21 == "0" AND $nr_22 == "0" AND $nr_23 == "0" AND $nr_24 == "0" AND $nr_25 == "0" AND $nr_26 == "0" AND $nr_27 == "0" AND $nr_28 == "0" AND $nr_29 == "0" AND $nr_30 == "0" AND $nr_31 == "0" AND $nr_32 == "0" AND $nr_33 == "0" AND $nr_34 == "0" AND $nr_35 == "0" AND $nr_36 == "0" AND $even == "0" AND $odd == "0" AND $low == "0" AND $high == "0" AND $black == "0" AND $red == "0" AND $r1 == "0" AND $r2 == "0" AND $r3 == "0"  AND $c1 == "0" AND $c2 == "0" AND $c3 == "0")

{

echo "<b> -> Error</b><br><br>No ammount was filled in!";
}

else
{

$uitgaven = $nr_0 + $nr_1 + $nr_2 + $nr_3 + $nr_4 + $nr_5 + $nr_6 + $nr_7 + $nr_8 + $nr_9 + $nr_10 + $nr_11 + $nr_12 + $nr_13 + $nr_14 + $nr_15 + $nr_16 + $nr_17 + $nr_18 + $nr_19 + $nr_20 + $nr_21 + $nr_22 + $nr_23 + $nr_24 + $nr_25 + $nr_26 + $nr_27 + $nr_28 + $nr_29 + $nr_30 + $nr_31 + $nr_32 + $nr_33 + $nr_34 + $nr_35 + $nr_36 + $even + $odd + $low + $high + $black + $red + $r1 + $r2 + $r3 + $c1 + $c2 + $c3;

$get_rpg_bank = mysql_query("SELECT * FROM rpg_bank WHERE username = '".$userid."'") or die ("query mislukt");
while($obj = mysql_fetch_object($get_rpg_bank)){ $money_pocket = $obj->geldzak; $money_bank = $obj->geldbank; }
if($money_pocket < $uitgaven)
{

?>
<b> -> Error</b><br><br>
You dont have enough money!<br>
You need
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $money_pocket - $uitgave; ?>
Dellor more.<br>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
<?
}
else
{

$lucky_number = $roulette_lucky_number;
unset($roulette_lucky_number);

$kleur = roulette_kleur($lucky_number);
if($lucky_number % 2 == 0) { $type = "even"; } else { $type = "odd"; }
$money_won = 0;

// 35 tegen 1 uitrekenen
if($lucky_number == 1) { $money_won = $money_won + $nr_1 * 35; }
elseif($lucky_number == 2) { $money_won = $money_won + $nr_2 * 35; }
elseif($lucky_number == 3) { $money_won = $money_won + $nr_3 * 35; }
elseif($lucky_number == 4) { $money_won = $money_won + $nr_4 * 35; }
elseif($lucky_number == 5) { $money_won = $money_won + $nr_5 * 35; }
elseif($lucky_number == 6) { $money_won = $money_won + $nr_6 * 35; }
elseif($lucky_number == 7) { $money_won = $money_won + $nr_7 * 35; }
elseif($lucky_number == 8) { $money_won = $money_won + $nr_8 * 35; }
elseif($lucky_number == 9) { $money_won = $money_won + $nr_9 * 35; }
elseif($lucky_number == 10) { $money_won = $money_won + $nr_10 * 35; }
elseif($lucky_number == 11) { $money_won = $money_won + $nr_11 * 35; }
elseif($lucky_number == 12) { $money_won = $money_won + $nr_12 * 35; }
elseif($lucky_number == 13) { $money_won = $money_won + $nr_13 * 35; }
elseif($lucky_number == 14) { $money_won = $money_won + $nr_14 * 35; }
elseif($lucky_number == 15) { $money_won = $money_won + $nr_15 * 35; }
elseif($lucky_number == 16) { $money_won = $money_won + $nr_16 * 35; }
elseif($lucky_number == 17) { $money_won = $money_won + $nr_17 * 35; }
elseif($lucky_number == 18) { $money_won = $money_won + $nr_18 * 35; }
elseif($lucky_number == 19) { $money_won = $money_won + $nr_19 * 35; }
elseif($lucky_number == 20) { $money_won = $money_won + $nr_20 * 35; }
elseif($lucky_number == 21) { $money_won = $money_won + $nr_21 * 35; }
elseif($lucky_number == 22) { $money_won = $money_won + $nr_22 * 35; }
elseif($lucky_number == 23) { $money_won = $money_won + $nr_23 * 35; }
elseif($lucky_number == 24) { $money_won = $money_won + $nr_24 * 35; }
elseif($lucky_number == 25) { $money_won = $money_won + $nr_25 * 35; }
elseif($lucky_number == 26) { $money_won = $money_won + $nr_26 * 35; }
elseif($lucky_number == 27) { $money_won = $money_won + $nr_27 * 35; }
elseif($lucky_number == 28) { $money_won = $money_won + $nr_28 * 35; }
elseif($lucky_number == 29) { $money_won = $money_won + $nr_29 * 35; }
elseif($lucky_number == 30) { $money_won = $money_won + $nr_30 * 35; }
elseif($lucky_number == 31) { $money_won = $money_won + $nr_31 * 35; }
elseif($lucky_number == 32) { $money_won = $money_won + $nr_32 * 35; }
elseif($lucky_number == 33) { $money_won = $money_won + $nr_33 * 35; }
elseif($lucky_number == 34) { $money_won = $money_won + $nr_34 * 35; }
elseif($lucky_number == 35) { $money_won = $money_won + $nr_35 * 35; }
elseif($lucky_number == 36) { $money_won = $money_won + $nr_36 * 35; }
elseif($lucky_number == 0) { $money_won = $money_won + $nr_0 * 135; }
else { $money_won = ""; }

//Even - oneven uitrekenen
if($type == "odd") { $money_won = $money_won + $odd * 2; }
elseif($type == "even") { $money_won = $money_won + $even * 2; }

//Kleur uitrekenen
if($kleur == "red") { $money_won = $money_won + $red * 2; }
elseif($kleur == "black") { $money_won = $money_won + $black * 2; }

//Low - high
if($lucky_number >= 19) { $money_won = $money_won + $high * 4; }
elseif($lucky_number >= 0) { $money_won = $money_won + $low * 4; }

//row
$row = roulette_r($lucky_number);
if($row == "r1") { $money_won = $money_won + $r1 * 2; }
elseif($row == "r2") { $money_won = $money_won + $r2 * 2; }
elseif($row == "r3") { $money_won = $money_won + $r3 * 2; }

//colom
$col = roulette_c($lucky_number);
if($col == "c1") { $money_won = $money_won + $c1 * 2; }
elseif($col == "c2") { $money_won = $money_won + $c2 * 2; }
elseif($col == "c3") { $money_won = $money_won + $c3 * 2; }



?>
<br><br>

<div id="nr1">
<img src="./rpg/guns/roulette_wheel.gif"><br>
Spinning the wheel...
</div>
<div id="nr2" style="display:none;">
<table cellpadding=1 cellspacing=2>
<tr>
<td width=15> </td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>Odd</b></td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>Even</b></td>
</tr><tr>
<td width=15> </td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="red"><b>Red</b></td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="black"><b>Black</b></td>
</tr><tr>
<td width=15> </td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>1-18</b></td>
<td bgcolor=GREEN width=40 valign=center align=center><font size="1" color="white"><b>19-36</b></td>
</tr>
</table>
<br>


<table cellpadding=1 cellspacing=2>
<tr><td width=30></td><td bgcolor=GREEN width=67 valign=center align=center><font size="1" color="white">0</td></tr>


</table><table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">1</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">2</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">3</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">4</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">5</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">6</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">7</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">8</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">9</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C1 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">10</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">11</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">12</td>
</tr>

</table><table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>

<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">13</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">14</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">15</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">16</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">17</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">18</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">19</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">20</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">21</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C2 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">22</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">23</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">24</td>
</tr>

</table><table cellpadding=1 cellspacing=2 border=0>

<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">25</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">26</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">27</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">28</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">29</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">30</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">31</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">32</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">33</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor=GREEN width=30 valign=center align=center><font size="1" color="white">C3 ></td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">34</td>
<td bgcolor=black width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">35</td>
<td bgcolor=RED width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">36</td>
</tr>
</table><table cellpadding=1 cellspacing=2>
<tr>
<td width=30 valign=center align=center></td>
<td bgcolor=GREEN width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">^<br>R1</td>
<td bgcolor=GREEN width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">^<br>R2</td>
<td bgcolor=GREEN width=20 valign=center align=center><font size="1" color="white">^<br>R3</td>
</tr>
</table>
<br><br>
The lucky number was <b>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $lucky_number; ?>
</b>.<br>
The color of that number is <b>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $kleur; ?>
</b>.<br><br>
Type:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $type; ?>
.<br><br>
You spended:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $uitgaven; ?>
.<br>
You win <b>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $money_won; ?>
</b>.<br><br>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?
$money_got
= $money_won - $uitgaven;

if($money_got < 0)
{

echo 'You have lost money. You now have '.$money_got.' Dellor.';
}


$new_geldzak = $money_pocket + $money_got;
mysql_query("UPDATE rpg_bank SET geldzak = '".$new_geldzak."' WHERE username = '".$userid."'") or die ("query mislukt, error: ". mysql_error());
?>

</div>
<script language="JavaScript">
setTimeout("hide('nr1')", 2000);
setTimeout("hide('nr2')", 2000);
</script>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
}
}
}
}

?>


Heb em zo direct gekopieerd van mun site...
Kan zijn dat er een } te veel of te weinig is...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.