Reactiesysteem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Medior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »

Front-end developer wanted! (Angular, React, Vue.j

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

REMOTE - Front-end Angular developer

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn momenteel op zoek naar een ervaren Front-end developer die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaat, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties bezig is. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar ABAP

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving De kandidaat zal worden ingezet binnen een van de DevOps teams binnen SCI (Service Centrum Inburgering) voor het ontwerpen en bouwen in SAP ABAP van de binnen SCI gebruikte informatiesystemen. Voornaamste voorkomende werkzaamheden zijn het aanpassen van en bouwen van nieuwe programmatuur in ABAP (Objects), waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van DDD (Domain Driven Design) en het opstellen/aanpassen van Functionele/Technische ontwerpen. Daarnaast moeten ook formulieren met SAP Smartforms worden aangepast. Verder speelt de overgang naar SAP4Hana en SAP CPI. Vanwege het veelvuldig gebruik van SAP PO is kennis hiervan een pré. Achtergrond opdracht Momenteel werken meerdere DevOps teams

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel verder en laat wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot aantal creatieve en ambitieuze ontwikkelaars. Ze

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »
Teun Keusters

Teun Keusters

15/05/2010 11:56:00
Quote Anchor link
Hallo iedereen,
Ik heb een probleem en ik kan maar geen antwoord vinden:
Ik ben met een weblog bezig en ik heb hem getypt uit html en css. Omdat ik zelf weinig tot niks met php en mysql kan typ ik gewoon ieder bericht in een nieuw document.
Ik wil dat bezoekers kunnen reageren op ieder afzonder bericht maar ik zou niet weten hoe ik dit zou moeten aanpakken.
Is er iemand die een idee heeft?
alvast bedankt;-)
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 18:31:01
 
Peter ndshomebrew

Peter ndshomebrew

15/05/2010 12:18:25
Quote Anchor link
Je wil dus dat mensen reacties kunnen geven op het artikel/ blog dat je post?

Dit is niet zo heel erg moeilijk. Je kan ook gewoon op internet kijken.
Zoek dan naar reactie systeem of iets dergelijks.

Ik zou desnoods een klein scriptje voor je kunnen maken als je wil ;)
Maar dan moet ik eerst weten:
A: kun je php op je website hebben?
B: kun je sql/mysql op je server hebben?
C: Hoe zie je systeem eruit / hoe werkt het?
D: Zou ik inloggegevens van je server/website krijgen?
E: (het belangrijkste) Wil je uberhoud wel dat ik iets voor je maak ;)

Ik kan trouwens ook een tutorial voor je maken.
Ik heb gister al 1 gepost waar je misschien wat aan hebt.
Kijk hiervoor hier: [php/mysql]Gegevens uit de database halen
Gewijzigd op 15/05/2010 12:21:12 door Peter ndshomebrew
 
Teun Keusters

Teun Keusters

15/05/2010 12:25:27
Quote Anchor link
Ik kan iig wel php en mysql op mn website hebben.
Die vraag van hoe mijn systeem eruit ziet snap ik niet echt. Ik doe alles handmatig omdat ik van de rest nog helemal niks snap. Misschien dat je dat bedoelt maar ik denk het niet.
De inloggegevens zou je best mogen krijgen, maar het lijkt me voor mij ook het beste als ik een beetje snap waar ik mee bezig ben.
Ik zal als ik iets meer tijd heb naar die link kijken.
In ieder geval bedankt;-)
 
Peter ndshomebrew

Peter ndshomebrew

15/05/2010 12:30:27
Quote Anchor link
Ik zal wel een keer een tut maken die is aangepast op jou vraag.

Met vraag C bedoelde ik meer hoe je de berichten maakt. Gewoon met html enzo begrijp ik.
Laat anders je site even zien met bijvoorbeeld een link ;)

Misschien is het wel een idee om de berichten ook in de database opteslaan.
Anders maak ik wel een artikel hoe je een eenvoudige blog kunt maken :P
(eigenlijk is een blog bijna het zelfde als een forum :P)
Gewijzigd op 15/05/2010 12:31:23 door Peter ndshomebrew
 
Joren de Wit

Joren de Wit

15/05/2010 12:54:15
Quote Anchor link
Als ik het goed begrijp, heb je op dit moment alle kennis van HTML en CSS? Dan is het wellicht een idee om eens een PHP beginnershandleiding te gaan lezen en daarmee in de wereld van PHP te stappen?

PHP beginnershandleiding

En dan heb je voor het systeem dat je omschrijft natuurlijk ook nog een database nodig. Voor het werken met een (My)SQL database, zou je deze handleiding door kunnen nemen:

SQL beginnershandleiding
 
Teun Keusters

Teun Keusters

15/05/2010 12:59:37
Quote Anchor link
Bedankt voor alle reacties.
Ik was idd van plan om een keer met php te beginnen dus waarschijnlijk is daar nu het moment voor.
Mijn berichten zijn idd in html geschreven.
De url van mijn site is: http://teunkeusters.nl
 
Joren de Wit

Joren de Wit

15/05/2010 13:05:18
Quote Anchor link
Als je zoiets eenvoudig wilt realiseren en je niet veel of geen kennis van programmeren in PHP hebt, zou je ook eens naar Wordpress kunnen kijken. Daarmee is het zeer eenvoudig om een blog zoals je nu hebt op te zetten!

Linkje
 
Teun Keusters

Teun Keusters

15/05/2010 14:21:43
Quote Anchor link
Ik heb drie dagen geleden idd worpress op mijn site gezet. De dag erna heb ik het er weer vanaf gegooid omdat het me niet echt voldoening gaf. Het is voor mij ook meer iets om beter sites te leren bouwen en daar helpt zoiets kan- en klaars niet bij.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

15/05/2010 14:25:43
Quote Anchor link
Als je wilt leren programmeren dan is wordpress inderdaad niet hetgeen wat je zoekt. Pak dan de handleidingen die ik in mijn post daarvoor gaf ;-)
 

15/05/2010 14:39:52
Quote Anchor link
Je kunt heel goed leren van scripts die andere hebben gemaakt.
Volgens mij is wordpress juist een goed voorbeeld van zo'n script. Het is een kwalitatief goed systeem, het is niet gigantisch groot (zoals typo3 ofzo) en wordt volgens mij op een goede manier gescript in tegenstelling tot sommige scripts hier op phphulp. Voor jou is het misschien hier en daar wat ingewikkeld, maar met php.net moet je volgens mij een heel end komen.

Ik ken iemand, die zichzelf goed C++ heeft geleerd door de code van unreal tournament te bestuderen.
 
Jelmer -

Jelmer -

15/05/2010 14:50:04
Quote Anchor link
Je kan ook een webservice gebruiken. Gewoon javascript in je pagina zetten, op dezelfde manier als bijvoorbeeld Google Adsence of Analytics. De drie bekendsten zijn denk ik DISQUS, InstenseDebate, en Echo, maar die laatste is betaald only.

Voordeel is dat zij zorgen voor dingen als login, of tegenwoordig meer het "vaststellen van je identiteit" door de reageerder te laten inloggen met een account van bijv. Facebook, Twitter, Google. Spam, veiligheid, flooding, etc. en onderhoud wordt allemaal voor je gedaan. En je hoeft geen PHP en SQL te kennen om het te kunnen gebruiken.

Nadeel is dat je minder controle hebt over je reacties. Je kan ze waarschijnlijk als eigenaar wel zelf weghalen e.d. maar ze zitten niet in jouw database. Je kan niet zomaar een functie toevoegen, of al je reacties ergens anders heen verhuizen.
 
Teun Keusters

Teun Keusters

15/05/2010 15:32:36
Quote Anchor link
Ik heb idd wat jelmer zei voor tijdelijk gekozen voor DISQUS. Ik ga me nu verdiepen in php en mysql en dan zien we wel waar het schip strand. Iig bedankt voor alle reacties;-)
Gewijzigd op 15/05/2010 15:33:22 door Teun Keusters
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.