Reactiesysteem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

TypeScript developer (tot € 6.000, - bruto pe

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een ervaren Typecript developer die niet alleen zichzelf verder ontwikkelt, maar het ook leuk vinden om op termijn meer junior collega’s op pad te helpen. Je zult aan de slag gaan met het migreren van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde aan User Experience en kiezen ze duidelijk voor kwaliteit i.p.v. snelheid. Je krijgt dus de ruimte om vanuit gedegen onderzoek te werk te gaan en het borgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar Java EE

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving De afdeling IV –

Bekijk vacature »

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Back end developer Python, PHP

Functie Jij als full stack ontwikkelaar zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar een PO en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult voornamelijk (lees 75%) werken aan de roostersoftware. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere flexwerkers ingezet kan worden. Verder willen ze financiële koppelingen gaan maken

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Applicatieontwikkelaar

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Hybride. Kantoordagen in Utrecht, incidenteel in Apeldoorn Functieomschrijving: De afdeling IV – Generieke Voorzieningen – Interactie Online is onderdeel van de keten Interactie. De missie van de keten is: “het faciliteren van de interactie met alle burgers, bedrijven en hun vertegenwoordigers om hen in staat te stellen aan hun fiscale verplichtingen te voldoen en aanspraak te maken op hun rechten.” De afdeling Interactie Online heeft een belangrijke bijdrage binnen deze keten. Dit door het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Rotterdam! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie Als Senior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in ons Research & development team. Ons team bestaat uit 17 collega’s! Wij zijn momenteel druk bezig met het opzetten van een geheel nieuwe architectuur voor een nieuw product. Hierbij maken wij o.a. gebruik van VS2022 en .NET 6.0. Jouw functie is dan ook voornamelijk backend georiënteerd bij ons. Aangezien wij meetapparatuur ontwikkelen voor de chemische industrie is het ook erg belangrijk om kwalitatief hoogwaardige software te ontwikkelen voor de besturing hiervan. Verder ben jij verantwoordelijk voor het designen, implementeren en testen van nieuwe features. Ook zorg jij voor toekomstbestendige

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Capelle ad Ijssel Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Een deel van jouw werkzaamheden: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps en Power BI.

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »
Teun Keusters

Teun Keusters

15/05/2010 11:56:00
Quote Anchor link
Hallo iedereen,
Ik heb een probleem en ik kan maar geen antwoord vinden:
Ik ben met een weblog bezig en ik heb hem getypt uit html en css. Omdat ik zelf weinig tot niks met php en mysql kan typ ik gewoon ieder bericht in een nieuw document.
Ik wil dat bezoekers kunnen reageren op ieder afzonder bericht maar ik zou niet weten hoe ik dit zou moeten aanpakken.
Is er iemand die een idee heeft?
alvast bedankt;-)
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 18:26:43
 
Peter ndshomebrew

Peter ndshomebrew

15/05/2010 12:18:25
Quote Anchor link
Je wil dus dat mensen reacties kunnen geven op het artikel/ blog dat je post?

Dit is niet zo heel erg moeilijk. Je kan ook gewoon op internet kijken.
Zoek dan naar reactie systeem of iets dergelijks.

Ik zou desnoods een klein scriptje voor je kunnen maken als je wil ;)
Maar dan moet ik eerst weten:
A: kun je php op je website hebben?
B: kun je sql/mysql op je server hebben?
C: Hoe zie je systeem eruit / hoe werkt het?
D: Zou ik inloggegevens van je server/website krijgen?
E: (het belangrijkste) Wil je uberhoud wel dat ik iets voor je maak ;)

Ik kan trouwens ook een tutorial voor je maken.
Ik heb gister al 1 gepost waar je misschien wat aan hebt.
Kijk hiervoor hier: [php/mysql]Gegevens uit de database halen
Gewijzigd op 15/05/2010 12:21:12 door Peter ndshomebrew
 
Teun Keusters

Teun Keusters

15/05/2010 12:25:27
Quote Anchor link
Ik kan iig wel php en mysql op mn website hebben.
Die vraag van hoe mijn systeem eruit ziet snap ik niet echt. Ik doe alles handmatig omdat ik van de rest nog helemal niks snap. Misschien dat je dat bedoelt maar ik denk het niet.
De inloggegevens zou je best mogen krijgen, maar het lijkt me voor mij ook het beste als ik een beetje snap waar ik mee bezig ben.
Ik zal als ik iets meer tijd heb naar die link kijken.
In ieder geval bedankt;-)
 
Peter ndshomebrew

Peter ndshomebrew

15/05/2010 12:30:27
Quote Anchor link
Ik zal wel een keer een tut maken die is aangepast op jou vraag.

Met vraag C bedoelde ik meer hoe je de berichten maakt. Gewoon met html enzo begrijp ik.
Laat anders je site even zien met bijvoorbeeld een link ;)

Misschien is het wel een idee om de berichten ook in de database opteslaan.
Anders maak ik wel een artikel hoe je een eenvoudige blog kunt maken :P
(eigenlijk is een blog bijna het zelfde als een forum :P)
Gewijzigd op 15/05/2010 12:31:23 door Peter ndshomebrew
 
Joren de Wit

Joren de Wit

15/05/2010 12:54:15
Quote Anchor link
Als ik het goed begrijp, heb je op dit moment alle kennis van HTML en CSS? Dan is het wellicht een idee om eens een PHP beginnershandleiding te gaan lezen en daarmee in de wereld van PHP te stappen?

PHP beginnershandleiding

En dan heb je voor het systeem dat je omschrijft natuurlijk ook nog een database nodig. Voor het werken met een (My)SQL database, zou je deze handleiding door kunnen nemen:

SQL beginnershandleiding
 
Teun Keusters

Teun Keusters

15/05/2010 12:59:37
Quote Anchor link
Bedankt voor alle reacties.
Ik was idd van plan om een keer met php te beginnen dus waarschijnlijk is daar nu het moment voor.
Mijn berichten zijn idd in html geschreven.
De url van mijn site is: http://teunkeusters.nl
 
Joren de Wit

Joren de Wit

15/05/2010 13:05:18
Quote Anchor link
Als je zoiets eenvoudig wilt realiseren en je niet veel of geen kennis van programmeren in PHP hebt, zou je ook eens naar Wordpress kunnen kijken. Daarmee is het zeer eenvoudig om een blog zoals je nu hebt op te zetten!

Linkje
 
Teun Keusters

Teun Keusters

15/05/2010 14:21:43
Quote Anchor link
Ik heb drie dagen geleden idd worpress op mijn site gezet. De dag erna heb ik het er weer vanaf gegooid omdat het me niet echt voldoening gaf. Het is voor mij ook meer iets om beter sites te leren bouwen en daar helpt zoiets kan- en klaars niet bij.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

15/05/2010 14:25:43
Quote Anchor link
Als je wilt leren programmeren dan is wordpress inderdaad niet hetgeen wat je zoekt. Pak dan de handleidingen die ik in mijn post daarvoor gaf ;-)
 

15/05/2010 14:39:52
Quote Anchor link
Je kunt heel goed leren van scripts die andere hebben gemaakt.
Volgens mij is wordpress juist een goed voorbeeld van zo'n script. Het is een kwalitatief goed systeem, het is niet gigantisch groot (zoals typo3 ofzo) en wordt volgens mij op een goede manier gescript in tegenstelling tot sommige scripts hier op phphulp. Voor jou is het misschien hier en daar wat ingewikkeld, maar met php.net moet je volgens mij een heel end komen.

Ik ken iemand, die zichzelf goed C++ heeft geleerd door de code van unreal tournament te bestuderen.
 
Jelmer -

Jelmer -

15/05/2010 14:50:04
Quote Anchor link
Je kan ook een webservice gebruiken. Gewoon javascript in je pagina zetten, op dezelfde manier als bijvoorbeeld Google Adsence of Analytics. De drie bekendsten zijn denk ik DISQUS, InstenseDebate, en Echo, maar die laatste is betaald only.

Voordeel is dat zij zorgen voor dingen als login, of tegenwoordig meer het "vaststellen van je identiteit" door de reageerder te laten inloggen met een account van bijv. Facebook, Twitter, Google. Spam, veiligheid, flooding, etc. en onderhoud wordt allemaal voor je gedaan. En je hoeft geen PHP en SQL te kennen om het te kunnen gebruiken.

Nadeel is dat je minder controle hebt over je reacties. Je kan ze waarschijnlijk als eigenaar wel zelf weghalen e.d. maar ze zitten niet in jouw database. Je kan niet zomaar een functie toevoegen, of al je reacties ergens anders heen verhuizen.
 
Teun Keusters

Teun Keusters

15/05/2010 15:32:36
Quote Anchor link
Ik heb idd wat jelmer zei voor tijdelijk gekozen voor DISQUS. Ik ga me nu verdiepen in php en mysql en dan zien we wel waar het schip strand. Iig bedankt voor alle reacties;-)
Gewijzigd op 15/05/2010 15:33:22 door Teun Keusters
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.