rechtskllik menu

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back end developer Onderwijssoftware

Functie Als back end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie As a Senior .NET developer you will work in our Research & development team. Our team consists of 17 colleagues! We are currently busy setting up a completely new architecture for a new product. We use VS2022 and .NET 6.0 for our new product. Your function is therefore mainly backend oriented. Since we develop measuring equipment for the chemical industry, it is also very important to develop high-quality software for its control. You are also responsible for designing, implementing and testing new features. For this position its also very important to ensure future-proof and sustainable architecture. Eisen - A

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Arnhem gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Als C# .NET Developer binnen dit bedrijf houd je je niet alleen bezig met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf. Lees dan snel verder! Voor deze functie zoeken wij een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Daarnaast begeleid je complexe projecten, wij zoeken iemand die altijd kansen ziet en waarbij het glas altijd half vol is. Voor deze functie zoeken wij een Developer met ervaring op het gebied van .NET die deze organisatie gaat versterken. Binnen de organisatie ga jij je vooral bezighouden met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

.Net Ontwikkelaar

Dit ga je doen Het ontwerpen en ontwikkelen van software voor klanten; Het bijdragen van kennis en ervaring; Het integreren van van de software en afstemmen met klanten; Het functioneel testen van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij momenteel op zoek naar een .Net Developer die wilt werken aan software die draait op machines wereldwijd. De organisatie produceert software voor applicaties die gebruikt worden in verschillende branches. De software wordt geleverd aan fabrikanten van verschillende robotica en machines. Als .Net ontwikkelaar ben je intern onderdeel van het team wat de applicatie omgevingen ontwikkeld en

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan als developer? Zoek niet verder! Ik heb een functie beschikbaar als back-end developer, bij een leuk familiebedrijf. Je gaat werken met de Microsoft stack en de technieken C# en .NET. Verder maak je gebruik van MVC en Entity framework. SQL kent ook geen geheimen voor jou. Jouw verantwoordelijkheden: Nieuwe maatwerk software bouwen; API koppelingen bouwen; Applicaties en software optimaliseren; Back-end programmeren. Een erg uitdagende functie, met veel vrijheid. Je kan meerdere dagen thuis werken en als je op kantoor werkt wordt de lunch verzorgd. Heb je interesse, reageer dan

Bekijk vacature »

Front-end Developer Angular

Dit ga je doen Jouw taken als Front End Developer bestaan uit: Het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor klanten; Het meedenken over nieuwe tools en technieken; Het begeleiden van junioren; Het meewerken aan diverse projecten; Het meedenken in UX/UI design. Hier ga je werken Als Front-End Developer ga je in een Scrum team aan de slag met de nieuwste digitale technologieën om klanten en overheden over de hele wereld te ondersteunen met het ondersteunen van hun software, veelal op het gebied van watermanagement en infra. Door middel van real-time data in combinatie met voorspellende analyses, AI, Deep Learning en Machine Learning

Bekijk vacature »

Lead React Developer

Dit ga je doen Als Lead React Developer zul jij je voornamelijk gaan bezighouden met: Het werken aan tal van uiteenlopende projecten waar gloednieuwe (web)applicaties van scratch af aan ontwikkeld worden met o.a. React (Native) en Drupal; Het aansturen van een team bestaande uit 5-6 talentvolle en gedreven ontwikkelaars; Het adviseren en meedenken over nieuwe (technische) oplossingen en te gebruiken tools/frameworks; Het meedenken over de architectuur en de juiste implementatiebeslissingen maken; De doorontwikkeling van huidige applicaties. Hier ga je werken Als je inderdaad een ervaren Lead React Developer bent die zichzelf graag nog verder wil ontwikkelen dan is het goed

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »
Ruud van Dijk

Ruud van Dijk

06/10/2008 13:29:00
Quote Anchor link
ik heb 2 rechtsklik menus
namelijk:

rechtsklik_algemeen_admin.js
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
<script type="text/javascript">
<!--

var isie=0;
if(window.navigator.appName=="Microsoft Internet Explorer"&&window.navigator.appVersion.substring(window.navigator.appVersion.indexOf("MSIE")+5,window.navigator.appVersion.indexOf("MSIE")+8)>=5.5)
  {
  isie=1;
  }
else
  {
isie=0;
  }
if(isie)
  {
  var htmlalgemeen="";
  htmlalgemeen+='<table style="border:1pt solid #404040" bgcolor="#E6E6EE" width="140" height="220" cellpadding="0" cellspacing="1">';
  htmlalgemeen+='<st'+'yle type="text/css">\n';
  htmlalgemeen+='a:link {text-decoration:none;font-family:Arial;font-size:8pt;}\n';
  htmlalgemeen+='a:visited {text-decoration:none;font-family:Arial;font-size:8pt;}\n';
  htmlalgemeen+='td {font-size:8pt;}\n';
  htmlalgemeen+='<\/style>\n';
  htmlalgemeen+='<sc'+'ript type="txt/javascript">\n';
  htmlalgemeen+='\n<'+'!--\n';
  htmlalgemeen+='window.onerror=null;\n';
  htmlalgemeen+='/'+' -'+'->\n';
  htmlalgemeen+='<\/script>\n';

  htmlalgemeen+='<tr><td style="border:1pt solid #E6E9EE" id="i0" onmouseover="document.all.i0.style.background=\'#CFD6E8\';document.all.i0.style.border=\'1pt solid #737B92\';" onmouseout="document.all.i0.style.background=\'#E6E9EE\';document.all.i0.style.border=\'1pt solid #E6E9EE\';" onclick="window.parent.history.go(-1);"> <img src="img/folder_back.gif" width="25" height="25" border="0" hspace="0" vspace="0" align="absmiddle">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;Terug<\/td><\/tr>';
  htmlalgemeen+='<tr><td style="border:1pt solid #E6E9EE" id="i1" onmouseover="document.all.i1.style.background=\'#CFD6E8\';document.all.i1.style.border=\'1pt solid #737B92\';" onmouseout="document.all.i1.style.background=\'#E6E9EE\';document.all.i1.style.border=\'1pt solid #E6E9EE\';" onclick="window.parent.history.go(1);"> <img src="img/folder_forward.gif" width="25" height="25" border="0" hspace="0" vspace="0" align="absmiddle">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;Vooruit<\/td><\/tr>';
  htmlalgemeen+='<tr><td style="border:1pt solid #E6E9EE" id="i8" onmouseover="document.all.i8.style.background=\'#CFD6E8\';document.all.i8.style.border=\'1pt solid #737B92\';" onmouseout="document.all.i8.style.background=\'#E6E9EE\';document.all.i8.style.border=\'1pt solid #E6E9EE\';" onclick="if(window.parent.document.body.style.zoom!=0) window.parent.document.body.style.zoom*=1.6; else window.parent.document.body.style.zoom=1.6;"> <img src="img/zoom_in.gif"  border="0" hspace="0" vspace="0" align="absmiddle">&nbsp;&nbsp;Zoom In<\/td><\/tr>';
  htmlalgemeen+='<tr><td style="border:1pt solid #E6E9EE" id="i9" onmouseover="document.all.i9.style.background=\'#CFD6E8\';document.all.i9.style.border=\'1pt solid #737B92\';" onmouseout="document.all.i9.style.background=\'#E6E9EE\';document.all.i9.style.border=\'1pt solid #E6E9EE\';" onclick="if(window.parent.document.body.style.zoom!=0) window.parent.document.body.style.zoom*=0.625; else window.parent.document.body.style.zoom=0.625;"> <img src="img/zoom_out.gif" border="0" hspace="0" vspace="0" align="absmiddle">&nbsp;&nbsp;Zoom Out<\/td><\/tr>';
  htmlalgemeen+='<tr><td style="border:1pt solid #E6E9EE" id="i2" onmouseover="document.all.i2.style.background=\'#CFD6E8\';document.all.i2.style.border=\'1pt solid #737B92\';" onmouseout="document.all.i2.style.background=\'#E6E9EE\';document.all.i2.style.border=\'1pt solid #E6E9EE\';" onclick="window.parent.document.location=\'<?php echo $pagina; ?>?folder=<?php echo $_GET['folder'] ?>&x=addmap#verkenner\'"> <img src="img/add_map.gif" width="25" height="25" border="0" hspace="0" vspace="0" align="absmiddle">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;Nieuwe map<\/td><\/tr>';
  htmlalgemeen+='<\/table>';
  var oPopup = window.createPopup();
  }

function dopopupalgemeen(x,y)
  {
  if(isie)
    {
    var oPopupBody = oPopup.document.body;
    oPopupBody.innerHTML = htmlalgemeen;
    oPopup.show(x, y, 140, 220, document.body);
   }
  }

function clickalgemeen(e)
  {
  if(isie)
     {
     if(document.all)
       {
       if(event.button==2||event.button==3)
         {
         dopopupalgemeen(event.x-1,event.y-1);
         }
       }
    }
  }

function algemeen_klik()
  {
  document.oncontextmenu = function()
    {
    dopopupalgemeen(event.x,event.y);return false;
    }
  document.onmousedown = clickalgemeen;
  }

//-->
</script>






En rechtsklik.js
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
<script type="text/javascript">
<!--

var isie=0;
if(window.navigator.appName=="Microsoft Internet Explorer"&&window.navigator.appVersion.substring(window.navigator.appVersion.indexOf("MSIE")+5,window.navigator.appVersion.indexOf("MSIE")+8)>=5.5)
  {
  isie=1;
  }
else
  {
isie=0;
  }
if(isie)
  {
  var html="";
  html+='<table style="border:1pt solid #404040" bgcolor="#E6E6EE" width="140" height="220" cellpadding="0" cellspacing="1">';
  html+='<st'+'yle type="text/css">\n';
  html+='a:link {text-decoration:none;font-family:Arial;font-size:8pt;}\n';
  html+='a:visited {text-decoration:none;font-family:Arial;font-size:8pt;}\n';
  html+='td {font-size:8pt;}\n';
  html+='<\/style>\n';
  html+='<sc'+'ript type="txt/javascript">\n';
  html+='\n<'+'!--\n';
  html+='window.onerror=null;\n';
  html+='/'+' -'+'->\n';
  html+='<\/script>\n';

  html+='<tr><td style="border:1pt solid #E6E9EE" id="i0" onmouseover="document.all.i0.style.background=\'#CFD6E8\';document.all.i0.style.border=\'1pt solid #737B92\';" onmouseout="document.all.i0.style.background=\'#E6E9EE\';document.all.i0.style.border=\'1pt solid #E6E9EE\';" onclick="window.parent.history.go(-1);"> <img src="img/folder_back.gif" width="25" height="25" border="0" hspace="0" vspace="0" align="absmiddle">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;Terug<\/td><\/tr>';
  html+='<tr><td style="border:1pt solid #E6E9EE" id="i1" onmouseover="document.all.i1.style.background=\'#CFD6E8\';document.all.i1.style.border=\'1pt solid #737B92\';" onmouseout="document.all.i1.style.background=\'#E6E9EE\';document.all.i1.style.border=\'1pt solid #E6E9EE\';" onclick="window.parent.history.go(1);"> <img src="img/folder_forward.gif" width="25" height="25" border="0" hspace="0" vspace="0" align="absmiddle">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;Vooruit<\/td><\/tr>';
  html+='<tr><td style="border:1pt solid #E6E9EE" id="i8" onmouseover="document.all.i8.style.background=\'#CFD6E8\';document.all.i8.style.border=\'1pt solid #737B92\';" onmouseout="document.all.i8.style.background=\'#E6E9EE\';document.all.i8.style.border=\'1pt solid #E6E9EE\';" onclick="if(window.parent.document.body.style.zoom!=0) window.parent.document.body.style.zoom*=1.6; else window.parent.document.body.style.zoom=1.6;"> <img src="img/zoom_in.gif"  border="0" hspace="0" vspace="0" align="absmiddle">&nbsp;&nbsp;Zoom In<\/td><\/tr>';
  html+='<tr><td style="border:1pt solid #E6E9EE" id="i9" onmouseover="document.all.i9.style.background=\'#CFD6E8\';document.all.i9.style.border=\'1pt solid #737B92\';" onmouseout="document.all.i9.style.background=\'#E6E9EE\';document.all.i9.style.border=\'1pt solid #E6E9EE\';" onclick="if(window.parent.document.body.style.zoom!=0) window.parent.document.body.style.zoom*=0.625; else window.parent.document.body.style.zoom=0.625;"> <img src="img/zoom_out.gif" border="0" hspace="0" vspace="0" align="absmiddle">&nbsp;&nbsp;Zoom Out<\/td><\/tr>';
  html+='<tr><td style="border:1pt solid #E6E9EE" id="i2" onmouseover="document.all.i2.style.background=\'#CFD6E8\';document.all.i2.style.border=\'1pt solid #737B92\';" onmouseout="document.all.i2.style.background=\'#E6E9EE\';document.all.i2.style.border=\'1pt solid #E6E9EE\';" onclick=""> <img src="img/add_map.gif" width="25" height="25" border="0" hspace="0" vspace="0" align="absmiddle">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;Nieuwe map<\/td><\/tr>';
  html+='<tr><td style="border:1pt solid #E6E9EE" id="i3" onmouseover="document.all.i3.style.background=\'#CFD6E8\';document.all.i3.style.border=\'1pt solid #737B92\';" onmouseout="document.all.i3.style.background=\'#E6E9EE\';document.all.i3.style.border=\'1pt solid #E6E9EE\';" onclick="submitformmap()"> <img src="img/remove_map.gif" width="25" height="25" border="0" hspace="0" vspace="0" align="absmiddle">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;Verwijder map<\/td><\/tr>';
  html+='<tr><td style="border:1pt solid #E6E9EE" id="i4" onmouseover="document.all.i4.style.background=\'#CFD6E8\';document.all.i4.style.border=\'1pt solid #737B92\';" onmouseout="document.all.i4.style.background=\'#E6E9EE\';document.all.i4.style.border=\'1pt solid #E6E9EE\';" onclick=""> <img src="img/rename_map.gif" width="26" height="25" border="0" hspace="0" vspace="0" align="absmiddle">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;Naam wijzigen<\/td><\/tr>';  
  html+='<\/table>';
  var oPopup = window.createPopup();
  }

function dopopup(x,y)
  {
  if(isie)
    {
    var oPopupBody = oPopup.document.body;
    oPopupBody.innerHTML = html;
    oPopup.show(x, y, 140, 220, document.body);
   }
  }

function click(e)
  {
  if(isie)
     {
     if(document.all)
       {
       if(event.button==2||event.button==3)
         {
         dopopup(event.x-1,event.y-1);
         }
       }
    }
  }

function rechtsklik_map_admin()
  {
  document.oncontextmenu = function()
    {
    dopopup(event.x,event.y);return false;
    }
  document.onmousedown = click;
  }

//-->
</script>





In mijn body heb ik:
<body onmousedown="if(event.button==2){algemeen_klik();}">


en in een link heb ik:
<a href="#verkenner" onmousedown="if(event.button==2){rechtsklik_map_admin();}>


problkeem is dat altijd algemeen_clik word aangeroepen dit komt waarschijnlijk denk ik doordat deze in de body staat maar hoe krijg ik het voor elkaar dat als ik op een link klik ik de juiste krijg
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 13:32:21
 
- SanThe -

- SanThe -

06/10/2008 13:32:00
Quote Anchor link
if(event.button==2)

Is het niet één enkele = bij javascript?
if(event.button=2)

Nou twijfel ik zelf ook.
 
Ruud van Dijk

Ruud van Dijk

06/10/2008 13:34:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 06.10.2008 13:32:
if(event.button==2)

Is het niet één enkele = bij javascript?
if(event.button=2)

Nou twijfel ik zelf ook.


uuhm 2 x = werkt wel want anders zou het menu helemaal niet tevoorschijn komen lijkt me
 
Ruud van Dijk

Ruud van Dijk

06/10/2008 14:22:00
Quote Anchor link
het vreemde is dat als ik de body onmousedown weghaal

als ik dan op een link klik komt netjes de admin rechtsklik menu tevoorschijn maar vreemde is dat als ik dan op een lege plek rechtsklik ik ook die admin venster tevoorschijn krijg netalsof hij hem ergens onthoud en steeds weer aanroept zodra hij oooit 1x is aangeroepen.

want als ik na een refresh van de pagina op een lege plek klik met rechts dan krijg ik de admin venster niet.

en dit allemaal zonder de body onmousedown event

oftwel hoe kan het dat hij het onthoud??

Niet Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ruud van Dijk
 
--

--

06/10/2008 15:41:00
Quote Anchor link
Vergeet niet dat bijv. Opera gebruikers ook een handig menu onder de rechtermuisknop hebben zitten. Ik zou geen vaste bezoeker van je site worden als ik dat moest missen.
 
Ruud van Dijk

Ruud van Dijk

06/10/2008 15:51:00
Quote Anchor link
dit is puur een admin menu die tog alleen vanuit internet explore word benadert dus dat is helemaal geen probleem ;)
de mensene die er gewoon gebruik van maken hebben er geen last van en hij werkt ook alleen onder inernet explorer
 

06/10/2008 16:49:00
Quote Anchor link
Evert schreef op 06.10.2008 15:41:
Vergeet niet dat bijv. Opera gebruikers ook een handig menu onder de rechtermuisknop hebben zitten. Ik zou geen vaste bezoeker van je site worden als ik dat moest missen.

Opera gebruikers kunnen het rechtsklikken gedoe zelfs uitzetten (zoals ik heb).
Het is irritant / lastig om iets onder rechtsklikken te stoppen of rechtsklikken te disabelen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.