rechtskllik menu

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer - React - Data Driven

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een snelgroeiende organisatie die een data-driven inspectieapp op de markt hebben gebracht die nu al een aantal jaar door verschillende organisaties wereldwijd gebruikt wordt. Er zijn zo'n 6 mensen werkzaam bij dit bedrijf en ze zijn nu vooral op zoek naar een sterke front-end developer die wil gaan werken aan nieuwbouw applicaties en de uitbouw van de huidige applicaties. De reden dat ze zoeken is omdat er veel werk op komst is en ze hier de juiste capaciteit voor willen hebben. Er heerst hier een hele prettige sfeer waarin respect en eerlijke communicatie belangrijk is. Ook

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Rotterdam! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

PHP Back-end Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Starter Werklocatie: Nijmegen Vacature ID: 13633 Introductie OUr client develop websites, webshops, and digital environments that are used by many visitors daily. They are seeking an experienced PHP-Developer Back-end to join the team. If you're looking for a position where you can tackle challenging, innovative, and multidisciplinary ICT projects and make a difference, this vacancy might be for you! Functieomschrijving As a PHP developer, you'll develop websites and digital environments used by many visitors daily. You'll work as a back-end developer and want to continuously develop in this field. You can work independently and efficiently,

Bekijk vacature »

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »

Front-end Developer Angular

Dit ga je doen Jouw taken als Front End Developer bestaan uit: Het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor klanten; Het meedenken over nieuwe tools en technieken; Het begeleiden van junioren; Het meewerken aan diverse projecten; Het meedenken in UX/UI design. Hier ga je werken Als Front-End Developer ga je in een Scrum team aan de slag met de nieuwste digitale technologieën om klanten en overheden over de hele wereld te ondersteunen met het ondersteunen van hun software, veelal op het gebied van watermanagement en infra. Door middel van real-time data in combinatie met voorspellende analyses, AI, Deep Learning en Machine Learning

Bekijk vacature »

Front end developer React Sportgames

Functie Als Front end developer ga jij aan de slag bij een gave en bekende organisatie op het gebied van sportgames. Jij gaat aan de slag in een scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als scrumteam werken ze in drie wekelijkse sprints en begin je iedere ochtend met een stand-up. Als Front end developer werk jij bij deze organisatie voornamelijk met Javascript, html, css en React. Er wordt veel gebruikt gemaakt ook van C#, Docker en Kubernetes. Het team hecht veel waarde aan het leveren van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functieomschrijving PHP Developer met brede ervaring gezocht! Ben jij een Full Stack PHP Developer met brede ervaring die toe is aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Voor onze eindklant in de regio Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT Team van deze organisatie gaat versterken. Wij zoeken een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die er voor gaat zorgen dat deze innovatieve organisatie de volgende stap gaat maken. Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je communicatief goed zijn en in staat zijn om zelfstandig problemen op te lossen. Daarnaast bestaat

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer Consultancy

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »
Ruud van Dijk

Ruud van Dijk

06/10/2008 13:29:00
Quote Anchor link
ik heb 2 rechtsklik menus
namelijk:

rechtsklik_algemeen_admin.js
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
<script type="text/javascript">
<!--

var isie=0;
if(window.navigator.appName=="Microsoft Internet Explorer"&&window.navigator.appVersion.substring(window.navigator.appVersion.indexOf("MSIE")+5,window.navigator.appVersion.indexOf("MSIE")+8)>=5.5)
  {
  isie=1;
  }
else
  {
isie=0;
  }
if(isie)
  {
  var htmlalgemeen="";
  htmlalgemeen+='<table style="border:1pt solid #404040" bgcolor="#E6E6EE" width="140" height="220" cellpadding="0" cellspacing="1">';
  htmlalgemeen+='<st'+'yle type="text/css">\n';
  htmlalgemeen+='a:link {text-decoration:none;font-family:Arial;font-size:8pt;}\n';
  htmlalgemeen+='a:visited {text-decoration:none;font-family:Arial;font-size:8pt;}\n';
  htmlalgemeen+='td {font-size:8pt;}\n';
  htmlalgemeen+='<\/style>\n';
  htmlalgemeen+='<sc'+'ript type="txt/javascript">\n';
  htmlalgemeen+='\n<'+'!--\n';
  htmlalgemeen+='window.onerror=null;\n';
  htmlalgemeen+='/'+' -'+'->\n';
  htmlalgemeen+='<\/script>\n';

  htmlalgemeen+='<tr><td style="border:1pt solid #E6E9EE" id="i0" onmouseover="document.all.i0.style.background=\'#CFD6E8\';document.all.i0.style.border=\'1pt solid #737B92\';" onmouseout="document.all.i0.style.background=\'#E6E9EE\';document.all.i0.style.border=\'1pt solid #E6E9EE\';" onclick="window.parent.history.go(-1);"> <img src="img/folder_back.gif" width="25" height="25" border="0" hspace="0" vspace="0" align="absmiddle">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;Terug<\/td><\/tr>';
  htmlalgemeen+='<tr><td style="border:1pt solid #E6E9EE" id="i1" onmouseover="document.all.i1.style.background=\'#CFD6E8\';document.all.i1.style.border=\'1pt solid #737B92\';" onmouseout="document.all.i1.style.background=\'#E6E9EE\';document.all.i1.style.border=\'1pt solid #E6E9EE\';" onclick="window.parent.history.go(1);"> <img src="img/folder_forward.gif" width="25" height="25" border="0" hspace="0" vspace="0" align="absmiddle">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;Vooruit<\/td><\/tr>';
  htmlalgemeen+='<tr><td style="border:1pt solid #E6E9EE" id="i8" onmouseover="document.all.i8.style.background=\'#CFD6E8\';document.all.i8.style.border=\'1pt solid #737B92\';" onmouseout="document.all.i8.style.background=\'#E6E9EE\';document.all.i8.style.border=\'1pt solid #E6E9EE\';" onclick="if(window.parent.document.body.style.zoom!=0) window.parent.document.body.style.zoom*=1.6; else window.parent.document.body.style.zoom=1.6;"> <img src="img/zoom_in.gif"  border="0" hspace="0" vspace="0" align="absmiddle">&nbsp;&nbsp;Zoom In<\/td><\/tr>';
  htmlalgemeen+='<tr><td style="border:1pt solid #E6E9EE" id="i9" onmouseover="document.all.i9.style.background=\'#CFD6E8\';document.all.i9.style.border=\'1pt solid #737B92\';" onmouseout="document.all.i9.style.background=\'#E6E9EE\';document.all.i9.style.border=\'1pt solid #E6E9EE\';" onclick="if(window.parent.document.body.style.zoom!=0) window.parent.document.body.style.zoom*=0.625; else window.parent.document.body.style.zoom=0.625;"> <img src="img/zoom_out.gif" border="0" hspace="0" vspace="0" align="absmiddle">&nbsp;&nbsp;Zoom Out<\/td><\/tr>';
  htmlalgemeen+='<tr><td style="border:1pt solid #E6E9EE" id="i2" onmouseover="document.all.i2.style.background=\'#CFD6E8\';document.all.i2.style.border=\'1pt solid #737B92\';" onmouseout="document.all.i2.style.background=\'#E6E9EE\';document.all.i2.style.border=\'1pt solid #E6E9EE\';" onclick="window.parent.document.location=\'<?php echo $pagina; ?>?folder=<?php echo $_GET['folder'] ?>&x=addmap#verkenner\'"> <img src="img/add_map.gif" width="25" height="25" border="0" hspace="0" vspace="0" align="absmiddle">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;Nieuwe map<\/td><\/tr>';
  htmlalgemeen+='<\/table>';
  var oPopup = window.createPopup();
  }

function dopopupalgemeen(x,y)
  {
  if(isie)
    {
    var oPopupBody = oPopup.document.body;
    oPopupBody.innerHTML = htmlalgemeen;
    oPopup.show(x, y, 140, 220, document.body);
   }
  }

function clickalgemeen(e)
  {
  if(isie)
     {
     if(document.all)
       {
       if(event.button==2||event.button==3)
         {
         dopopupalgemeen(event.x-1,event.y-1);
         }
       }
    }
  }

function algemeen_klik()
  {
  document.oncontextmenu = function()
    {
    dopopupalgemeen(event.x,event.y);return false;
    }
  document.onmousedown = clickalgemeen;
  }

//-->
</script>






En rechtsklik.js
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
<script type="text/javascript">
<!--

var isie=0;
if(window.navigator.appName=="Microsoft Internet Explorer"&&window.navigator.appVersion.substring(window.navigator.appVersion.indexOf("MSIE")+5,window.navigator.appVersion.indexOf("MSIE")+8)>=5.5)
  {
  isie=1;
  }
else
  {
isie=0;
  }
if(isie)
  {
  var html="";
  html+='<table style="border:1pt solid #404040" bgcolor="#E6E6EE" width="140" height="220" cellpadding="0" cellspacing="1">';
  html+='<st'+'yle type="text/css">\n';
  html+='a:link {text-decoration:none;font-family:Arial;font-size:8pt;}\n';
  html+='a:visited {text-decoration:none;font-family:Arial;font-size:8pt;}\n';
  html+='td {font-size:8pt;}\n';
  html+='<\/style>\n';
  html+='<sc'+'ript type="txt/javascript">\n';
  html+='\n<'+'!--\n';
  html+='window.onerror=null;\n';
  html+='/'+' -'+'->\n';
  html+='<\/script>\n';

  html+='<tr><td style="border:1pt solid #E6E9EE" id="i0" onmouseover="document.all.i0.style.background=\'#CFD6E8\';document.all.i0.style.border=\'1pt solid #737B92\';" onmouseout="document.all.i0.style.background=\'#E6E9EE\';document.all.i0.style.border=\'1pt solid #E6E9EE\';" onclick="window.parent.history.go(-1);"> <img src="img/folder_back.gif" width="25" height="25" border="0" hspace="0" vspace="0" align="absmiddle">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;Terug<\/td><\/tr>';
  html+='<tr><td style="border:1pt solid #E6E9EE" id="i1" onmouseover="document.all.i1.style.background=\'#CFD6E8\';document.all.i1.style.border=\'1pt solid #737B92\';" onmouseout="document.all.i1.style.background=\'#E6E9EE\';document.all.i1.style.border=\'1pt solid #E6E9EE\';" onclick="window.parent.history.go(1);"> <img src="img/folder_forward.gif" width="25" height="25" border="0" hspace="0" vspace="0" align="absmiddle">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;Vooruit<\/td><\/tr>';
  html+='<tr><td style="border:1pt solid #E6E9EE" id="i8" onmouseover="document.all.i8.style.background=\'#CFD6E8\';document.all.i8.style.border=\'1pt solid #737B92\';" onmouseout="document.all.i8.style.background=\'#E6E9EE\';document.all.i8.style.border=\'1pt solid #E6E9EE\';" onclick="if(window.parent.document.body.style.zoom!=0) window.parent.document.body.style.zoom*=1.6; else window.parent.document.body.style.zoom=1.6;"> <img src="img/zoom_in.gif"  border="0" hspace="0" vspace="0" align="absmiddle">&nbsp;&nbsp;Zoom In<\/td><\/tr>';
  html+='<tr><td style="border:1pt solid #E6E9EE" id="i9" onmouseover="document.all.i9.style.background=\'#CFD6E8\';document.all.i9.style.border=\'1pt solid #737B92\';" onmouseout="document.all.i9.style.background=\'#E6E9EE\';document.all.i9.style.border=\'1pt solid #E6E9EE\';" onclick="if(window.parent.document.body.style.zoom!=0) window.parent.document.body.style.zoom*=0.625; else window.parent.document.body.style.zoom=0.625;"> <img src="img/zoom_out.gif" border="0" hspace="0" vspace="0" align="absmiddle">&nbsp;&nbsp;Zoom Out<\/td><\/tr>';
  html+='<tr><td style="border:1pt solid #E6E9EE" id="i2" onmouseover="document.all.i2.style.background=\'#CFD6E8\';document.all.i2.style.border=\'1pt solid #737B92\';" onmouseout="document.all.i2.style.background=\'#E6E9EE\';document.all.i2.style.border=\'1pt solid #E6E9EE\';" onclick=""> <img src="img/add_map.gif" width="25" height="25" border="0" hspace="0" vspace="0" align="absmiddle">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;Nieuwe map<\/td><\/tr>';
  html+='<tr><td style="border:1pt solid #E6E9EE" id="i3" onmouseover="document.all.i3.style.background=\'#CFD6E8\';document.all.i3.style.border=\'1pt solid #737B92\';" onmouseout="document.all.i3.style.background=\'#E6E9EE\';document.all.i3.style.border=\'1pt solid #E6E9EE\';" onclick="submitformmap()"> <img src="img/remove_map.gif" width="25" height="25" border="0" hspace="0" vspace="0" align="absmiddle">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;Verwijder map<\/td><\/tr>';
  html+='<tr><td style="border:1pt solid #E6E9EE" id="i4" onmouseover="document.all.i4.style.background=\'#CFD6E8\';document.all.i4.style.border=\'1pt solid #737B92\';" onmouseout="document.all.i4.style.background=\'#E6E9EE\';document.all.i4.style.border=\'1pt solid #E6E9EE\';" onclick=""> <img src="img/rename_map.gif" width="26" height="25" border="0" hspace="0" vspace="0" align="absmiddle">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;Naam wijzigen<\/td><\/tr>';  
  html+='<\/table>';
  var oPopup = window.createPopup();
  }

function dopopup(x,y)
  {
  if(isie)
    {
    var oPopupBody = oPopup.document.body;
    oPopupBody.innerHTML = html;
    oPopup.show(x, y, 140, 220, document.body);
   }
  }

function click(e)
  {
  if(isie)
     {
     if(document.all)
       {
       if(event.button==2||event.button==3)
         {
         dopopup(event.x-1,event.y-1);
         }
       }
    }
  }

function rechtsklik_map_admin()
  {
  document.oncontextmenu = function()
    {
    dopopup(event.x,event.y);return false;
    }
  document.onmousedown = click;
  }

//-->
</script>





In mijn body heb ik:
<body onmousedown="if(event.button==2){algemeen_klik();}">


en in een link heb ik:
<a href="#verkenner" onmousedown="if(event.button==2){rechtsklik_map_admin();}>


problkeem is dat altijd algemeen_clik word aangeroepen dit komt waarschijnlijk denk ik doordat deze in de body staat maar hoe krijg ik het voor elkaar dat als ik op een link klik ik de juiste krijg
 
PHP hulp

PHP hulp

13/05/2024 21:37:32
 
- SanThe -

- SanThe -

06/10/2008 13:32:00
Quote Anchor link
if(event.button==2)

Is het niet één enkele = bij javascript?
if(event.button=2)

Nou twijfel ik zelf ook.
 
Ruud van Dijk

Ruud van Dijk

06/10/2008 13:34:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 06.10.2008 13:32:
if(event.button==2)

Is het niet één enkele = bij javascript?
if(event.button=2)

Nou twijfel ik zelf ook.


uuhm 2 x = werkt wel want anders zou het menu helemaal niet tevoorschijn komen lijkt me
 
Ruud van Dijk

Ruud van Dijk

06/10/2008 14:22:00
Quote Anchor link
het vreemde is dat als ik de body onmousedown weghaal

als ik dan op een link klik komt netjes de admin rechtsklik menu tevoorschijn maar vreemde is dat als ik dan op een lege plek rechtsklik ik ook die admin venster tevoorschijn krijg netalsof hij hem ergens onthoud en steeds weer aanroept zodra hij oooit 1x is aangeroepen.

want als ik na een refresh van de pagina op een lege plek klik met rechts dan krijg ik de admin venster niet.

en dit allemaal zonder de body onmousedown event

oftwel hoe kan het dat hij het onthoud??

Niet Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ruud van Dijk
 
--

--

06/10/2008 15:41:00
Quote Anchor link
Vergeet niet dat bijv. Opera gebruikers ook een handig menu onder de rechtermuisknop hebben zitten. Ik zou geen vaste bezoeker van je site worden als ik dat moest missen.
 
Ruud van Dijk

Ruud van Dijk

06/10/2008 15:51:00
Quote Anchor link
dit is puur een admin menu die tog alleen vanuit internet explore word benadert dus dat is helemaal geen probleem ;)
de mensene die er gewoon gebruik van maken hebben er geen last van en hij werkt ook alleen onder inernet explorer
 

06/10/2008 16:49:00
Quote Anchor link
Evert schreef op 06.10.2008 15:41:
Vergeet niet dat bijv. Opera gebruikers ook een handig menu onder de rechtermuisknop hebben zitten. Ik zou geen vaste bezoeker van je site worden als ik dat moest missen.

Opera gebruikers kunnen het rechtsklikken gedoe zelfs uitzetten (zoals ik heb).
Het is irritant / lastig om iets onder rechtsklikken te stoppen of rechtsklikken te disabelen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.