rechtskllik menu

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

Front end developer binnen de consultancy

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Als Front end developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

JAVA Programmeur

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving We zoeken per direct enthousiaste software engineers die ons team komen versterken.We werken in DevOps teams met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Er wordt nauw samengewerkt met ons Business analyse team (BAT), met onze uitvoerende medewerkers en met de DevOps teams onderling binnen het domein. Het liefst hebben we veel en vaak interactie met onze interne en externe eindgebruikers om zo de juiste dingen te maken. We werken multidisciplinair in een dynamische omgeving. Achtergrond opdracht De Businesseenheid Examens is verantwoordelijk voor de logistiek van de staatsexamens Voortgezet (speciaal) onderwijs, Nederlands als 2e taal en schoolexamens. In het kader

Bekijk vacature »

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

Social Media Specialist

Social Media Specialist locatie: Rotterdam (Zuid Holland) Wij zoeken op korte termijn een nieuwe collega, een social media specialist/ adviseur sociale media (24 uur), voor ons sprankelende team Communicatie van CJG Rijnmond. Onze focus ligt op het informeren en binden van onze in- en externe klanten en stakeholders en het versterken van onze naamsbekendheid en zichtbaarheid. Dat doen we in nauwe samenwerking met elkaar. Over de functie Ons team bestaat uit 7 communicatieprofessionals met ieder een eigen expertise. Als lid van het online team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en analyseren van onze socialemediastrategie. Ook stel je campagnes

Bekijk vacature »

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Back-end PHP Developer

Dit ga je doen Her- en uitbouwen van het inhouse softwareplatform dmv PHP; Onderhouden van bovengenoemd platform in PHP; Sparren met het team; Meedenken over nieuwe functionaliteiten, security etc; Jouw input leveren aan het proces door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen etc. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de omgeving van Alkmaar, levert wereldwijd oplossingen op het gebied van IT. Dag in dag uit werken zij met veel passie aan hun product waarmee ze streven naar verbeteringen binnen zorg. Voor onze klant zijn we op zoek naar een medior PHP Developer. Je komt te werken

Bekijk vacature »

.NET Software Developer

Dit ga je doen Als .NET Software Developer zul jij je voornamelijk bezig houden met: Het van scratch af aan bouwen van applicaties (.NET, C#, Bootstrap, KnockoutJs en WebAPI2); Het testen van jouw code d.m.v. het uitvoeren van unittesten; Het oplossen van bugs in de code; Het onderhouden van contact met collega's betreffende de door jouw ontwikkelde applicaties; Het verbeteren en doorontwikkelen van maatwerkapplicaties. Hier ga je werken Jij gaat aan de slag als .NET Software Developer en gaat je focussen op het bedenken, ontwikkelen en testen van maatwerkapplicaties in voornamelijk C#. Dit ga je doen bij een grote, internationale

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

Java Developer (Training And Simulation)

Wat jij doet Je zou onze Java Developer zijn en nauw samenwerken met je Product Owner, Software System Engineer, Scrum Master en andere Developers. Samen draag je bij aan een multidisciplinair en zelf organiserend Agile team. De rol is zeer afwisselend en bestaat uit, maar is zeker niet beperkt tot: de-risk en prototype onbewezen simulatietechnologieën; simulatiekaders ontwikkelen voor gebruik door andere teams; je bent goed in het begrijpen van ingewikkelde ideeën; heeft de mogelijkheid om nauw samen te werken met grote internationale klanten, leveranciers en overheden om onze oplossingen, vastleggingsvereisten, enz. te definiëren en te presenteren. Ben jij het? Wij

Bekijk vacature »
Ruud van Dijk

Ruud van Dijk

06/10/2008 13:29:00
Quote Anchor link
ik heb 2 rechtsklik menus
namelijk:

rechtsklik_algemeen_admin.js
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
<script type="text/javascript">
<!--

var isie=0;
if(window.navigator.appName=="Microsoft Internet Explorer"&&window.navigator.appVersion.substring(window.navigator.appVersion.indexOf("MSIE")+5,window.navigator.appVersion.indexOf("MSIE")+8)>=5.5)
  {
  isie=1;
  }
else
  {
isie=0;
  }
if(isie)
  {
  var htmlalgemeen="";
  htmlalgemeen+='<table style="border:1pt solid #404040" bgcolor="#E6E6EE" width="140" height="220" cellpadding="0" cellspacing="1">';
  htmlalgemeen+='<st'+'yle type="text/css">\n';
  htmlalgemeen+='a:link {text-decoration:none;font-family:Arial;font-size:8pt;}\n';
  htmlalgemeen+='a:visited {text-decoration:none;font-family:Arial;font-size:8pt;}\n';
  htmlalgemeen+='td {font-size:8pt;}\n';
  htmlalgemeen+='<\/style>\n';
  htmlalgemeen+='<sc'+'ript type="txt/javascript">\n';
  htmlalgemeen+='\n<'+'!--\n';
  htmlalgemeen+='window.onerror=null;\n';
  htmlalgemeen+='/'+' -'+'->\n';
  htmlalgemeen+='<\/script>\n';

  htmlalgemeen+='<tr><td style="border:1pt solid #E6E9EE" id="i0" onmouseover="document.all.i0.style.background=\'#CFD6E8\';document.all.i0.style.border=\'1pt solid #737B92\';" onmouseout="document.all.i0.style.background=\'#E6E9EE\';document.all.i0.style.border=\'1pt solid #E6E9EE\';" onclick="window.parent.history.go(-1);"> <img src="img/folder_back.gif" width="25" height="25" border="0" hspace="0" vspace="0" align="absmiddle">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;Terug<\/td><\/tr>';
  htmlalgemeen+='<tr><td style="border:1pt solid #E6E9EE" id="i1" onmouseover="document.all.i1.style.background=\'#CFD6E8\';document.all.i1.style.border=\'1pt solid #737B92\';" onmouseout="document.all.i1.style.background=\'#E6E9EE\';document.all.i1.style.border=\'1pt solid #E6E9EE\';" onclick="window.parent.history.go(1);"> <img src="img/folder_forward.gif" width="25" height="25" border="0" hspace="0" vspace="0" align="absmiddle">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;Vooruit<\/td><\/tr>';
  htmlalgemeen+='<tr><td style="border:1pt solid #E6E9EE" id="i8" onmouseover="document.all.i8.style.background=\'#CFD6E8\';document.all.i8.style.border=\'1pt solid #737B92\';" onmouseout="document.all.i8.style.background=\'#E6E9EE\';document.all.i8.style.border=\'1pt solid #E6E9EE\';" onclick="if(window.parent.document.body.style.zoom!=0) window.parent.document.body.style.zoom*=1.6; else window.parent.document.body.style.zoom=1.6;"> <img src="img/zoom_in.gif"  border="0" hspace="0" vspace="0" align="absmiddle">&nbsp;&nbsp;Zoom In<\/td><\/tr>';
  htmlalgemeen+='<tr><td style="border:1pt solid #E6E9EE" id="i9" onmouseover="document.all.i9.style.background=\'#CFD6E8\';document.all.i9.style.border=\'1pt solid #737B92\';" onmouseout="document.all.i9.style.background=\'#E6E9EE\';document.all.i9.style.border=\'1pt solid #E6E9EE\';" onclick="if(window.parent.document.body.style.zoom!=0) window.parent.document.body.style.zoom*=0.625; else window.parent.document.body.style.zoom=0.625;"> <img src="img/zoom_out.gif" border="0" hspace="0" vspace="0" align="absmiddle">&nbsp;&nbsp;Zoom Out<\/td><\/tr>';
  htmlalgemeen+='<tr><td style="border:1pt solid #E6E9EE" id="i2" onmouseover="document.all.i2.style.background=\'#CFD6E8\';document.all.i2.style.border=\'1pt solid #737B92\';" onmouseout="document.all.i2.style.background=\'#E6E9EE\';document.all.i2.style.border=\'1pt solid #E6E9EE\';" onclick="window.parent.document.location=\'<?php echo $pagina; ?>?folder=<?php echo $_GET['folder'] ?>&x=addmap#verkenner\'"> <img src="img/add_map.gif" width="25" height="25" border="0" hspace="0" vspace="0" align="absmiddle">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;Nieuwe map<\/td><\/tr>';
  htmlalgemeen+='<\/table>';
  var oPopup = window.createPopup();
  }

function dopopupalgemeen(x,y)
  {
  if(isie)
    {
    var oPopupBody = oPopup.document.body;
    oPopupBody.innerHTML = htmlalgemeen;
    oPopup.show(x, y, 140, 220, document.body);
   }
  }

function clickalgemeen(e)
  {
  if(isie)
     {
     if(document.all)
       {
       if(event.button==2||event.button==3)
         {
         dopopupalgemeen(event.x-1,event.y-1);
         }
       }
    }
  }

function algemeen_klik()
  {
  document.oncontextmenu = function()
    {
    dopopupalgemeen(event.x,event.y);return false;
    }
  document.onmousedown = clickalgemeen;
  }

//-->
</script>






En rechtsklik.js
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
<script type="text/javascript">
<!--

var isie=0;
if(window.navigator.appName=="Microsoft Internet Explorer"&&window.navigator.appVersion.substring(window.navigator.appVersion.indexOf("MSIE")+5,window.navigator.appVersion.indexOf("MSIE")+8)>=5.5)
  {
  isie=1;
  }
else
  {
isie=0;
  }
if(isie)
  {
  var html="";
  html+='<table style="border:1pt solid #404040" bgcolor="#E6E6EE" width="140" height="220" cellpadding="0" cellspacing="1">';
  html+='<st'+'yle type="text/css">\n';
  html+='a:link {text-decoration:none;font-family:Arial;font-size:8pt;}\n';
  html+='a:visited {text-decoration:none;font-family:Arial;font-size:8pt;}\n';
  html+='td {font-size:8pt;}\n';
  html+='<\/style>\n';
  html+='<sc'+'ript type="txt/javascript">\n';
  html+='\n<'+'!--\n';
  html+='window.onerror=null;\n';
  html+='/'+' -'+'->\n';
  html+='<\/script>\n';

  html+='<tr><td style="border:1pt solid #E6E9EE" id="i0" onmouseover="document.all.i0.style.background=\'#CFD6E8\';document.all.i0.style.border=\'1pt solid #737B92\';" onmouseout="document.all.i0.style.background=\'#E6E9EE\';document.all.i0.style.border=\'1pt solid #E6E9EE\';" onclick="window.parent.history.go(-1);"> <img src="img/folder_back.gif" width="25" height="25" border="0" hspace="0" vspace="0" align="absmiddle">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;Terug<\/td><\/tr>';
  html+='<tr><td style="border:1pt solid #E6E9EE" id="i1" onmouseover="document.all.i1.style.background=\'#CFD6E8\';document.all.i1.style.border=\'1pt solid #737B92\';" onmouseout="document.all.i1.style.background=\'#E6E9EE\';document.all.i1.style.border=\'1pt solid #E6E9EE\';" onclick="window.parent.history.go(1);"> <img src="img/folder_forward.gif" width="25" height="25" border="0" hspace="0" vspace="0" align="absmiddle">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;Vooruit<\/td><\/tr>';
  html+='<tr><td style="border:1pt solid #E6E9EE" id="i8" onmouseover="document.all.i8.style.background=\'#CFD6E8\';document.all.i8.style.border=\'1pt solid #737B92\';" onmouseout="document.all.i8.style.background=\'#E6E9EE\';document.all.i8.style.border=\'1pt solid #E6E9EE\';" onclick="if(window.parent.document.body.style.zoom!=0) window.parent.document.body.style.zoom*=1.6; else window.parent.document.body.style.zoom=1.6;"> <img src="img/zoom_in.gif"  border="0" hspace="0" vspace="0" align="absmiddle">&nbsp;&nbsp;Zoom In<\/td><\/tr>';
  html+='<tr><td style="border:1pt solid #E6E9EE" id="i9" onmouseover="document.all.i9.style.background=\'#CFD6E8\';document.all.i9.style.border=\'1pt solid #737B92\';" onmouseout="document.all.i9.style.background=\'#E6E9EE\';document.all.i9.style.border=\'1pt solid #E6E9EE\';" onclick="if(window.parent.document.body.style.zoom!=0) window.parent.document.body.style.zoom*=0.625; else window.parent.document.body.style.zoom=0.625;"> <img src="img/zoom_out.gif" border="0" hspace="0" vspace="0" align="absmiddle">&nbsp;&nbsp;Zoom Out<\/td><\/tr>';
  html+='<tr><td style="border:1pt solid #E6E9EE" id="i2" onmouseover="document.all.i2.style.background=\'#CFD6E8\';document.all.i2.style.border=\'1pt solid #737B92\';" onmouseout="document.all.i2.style.background=\'#E6E9EE\';document.all.i2.style.border=\'1pt solid #E6E9EE\';" onclick=""> <img src="img/add_map.gif" width="25" height="25" border="0" hspace="0" vspace="0" align="absmiddle">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;Nieuwe map<\/td><\/tr>';
  html+='<tr><td style="border:1pt solid #E6E9EE" id="i3" onmouseover="document.all.i3.style.background=\'#CFD6E8\';document.all.i3.style.border=\'1pt solid #737B92\';" onmouseout="document.all.i3.style.background=\'#E6E9EE\';document.all.i3.style.border=\'1pt solid #E6E9EE\';" onclick="submitformmap()"> <img src="img/remove_map.gif" width="25" height="25" border="0" hspace="0" vspace="0" align="absmiddle">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;Verwijder map<\/td><\/tr>';
  html+='<tr><td style="border:1pt solid #E6E9EE" id="i4" onmouseover="document.all.i4.style.background=\'#CFD6E8\';document.all.i4.style.border=\'1pt solid #737B92\';" onmouseout="document.all.i4.style.background=\'#E6E9EE\';document.all.i4.style.border=\'1pt solid #E6E9EE\';" onclick=""> <img src="img/rename_map.gif" width="26" height="25" border="0" hspace="0" vspace="0" align="absmiddle">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;Naam wijzigen<\/td><\/tr>';  
  html+='<\/table>';
  var oPopup = window.createPopup();
  }

function dopopup(x,y)
  {
  if(isie)
    {
    var oPopupBody = oPopup.document.body;
    oPopupBody.innerHTML = html;
    oPopup.show(x, y, 140, 220, document.body);
   }
  }

function click(e)
  {
  if(isie)
     {
     if(document.all)
       {
       if(event.button==2||event.button==3)
         {
         dopopup(event.x-1,event.y-1);
         }
       }
    }
  }

function rechtsklik_map_admin()
  {
  document.oncontextmenu = function()
    {
    dopopup(event.x,event.y);return false;
    }
  document.onmousedown = click;
  }

//-->
</script>





In mijn body heb ik:
<body onmousedown="if(event.button==2){algemeen_klik();}">


en in een link heb ik:
<a href="#verkenner" onmousedown="if(event.button==2){rechtsklik_map_admin();}>


problkeem is dat altijd algemeen_clik word aangeroepen dit komt waarschijnlijk denk ik doordat deze in de body staat maar hoe krijg ik het voor elkaar dat als ik op een link klik ik de juiste krijg
 
PHP hulp

PHP hulp

13/05/2024 12:56:33
 
- SanThe -

- SanThe -

06/10/2008 13:32:00
Quote Anchor link
if(event.button==2)

Is het niet één enkele = bij javascript?
if(event.button=2)

Nou twijfel ik zelf ook.
 
Ruud van Dijk

Ruud van Dijk

06/10/2008 13:34:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 06.10.2008 13:32:
if(event.button==2)

Is het niet één enkele = bij javascript?
if(event.button=2)

Nou twijfel ik zelf ook.


uuhm 2 x = werkt wel want anders zou het menu helemaal niet tevoorschijn komen lijkt me
 
Ruud van Dijk

Ruud van Dijk

06/10/2008 14:22:00
Quote Anchor link
het vreemde is dat als ik de body onmousedown weghaal

als ik dan op een link klik komt netjes de admin rechtsklik menu tevoorschijn maar vreemde is dat als ik dan op een lege plek rechtsklik ik ook die admin venster tevoorschijn krijg netalsof hij hem ergens onthoud en steeds weer aanroept zodra hij oooit 1x is aangeroepen.

want als ik na een refresh van de pagina op een lege plek klik met rechts dan krijg ik de admin venster niet.

en dit allemaal zonder de body onmousedown event

oftwel hoe kan het dat hij het onthoud??

Niet Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ruud van Dijk
 
--

--

06/10/2008 15:41:00
Quote Anchor link
Vergeet niet dat bijv. Opera gebruikers ook een handig menu onder de rechtermuisknop hebben zitten. Ik zou geen vaste bezoeker van je site worden als ik dat moest missen.
 
Ruud van Dijk

Ruud van Dijk

06/10/2008 15:51:00
Quote Anchor link
dit is puur een admin menu die tog alleen vanuit internet explore word benadert dus dat is helemaal geen probleem ;)
de mensene die er gewoon gebruik van maken hebben er geen last van en hij werkt ook alleen onder inernet explorer
 

06/10/2008 16:49:00
Quote Anchor link
Evert schreef op 06.10.2008 15:41:
Vergeet niet dat bijv. Opera gebruikers ook een handig menu onder de rechtermuisknop hebben zitten. Ik zou geen vaste bezoeker van je site worden als ik dat moest missen.

Opera gebruikers kunnen het rechtsklikken gedoe zelfs uitzetten (zoals ik heb).
Het is irritant / lastig om iets onder rechtsklikken te stoppen of rechtsklikken te disabelen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.