Redirecten....

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »

Software Developer C# / ASP .Net

Functie omschrijving Ben jij een software ontwikkelaar die bekend is met termen ASP .NET, C# en SQL? Lees dan snel verder! Voor een bedrijf binnen de agrarische sector zijn wij namelijk op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste en proactieve Software Developer die open staat voor een afwisselende functie met veel uitdaging. Binnen deze organisatie ben jij als Software Developer samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Hierbij draag jij bij aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: Schatten

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jij begint als .NET ontwikkelaar in een team met 10 andere Software Engineers. De werkzaamheden zijn afwisselend, zo kan het dat jij bezig bent met volledig nieuwe features of het door ontwikkelen van bestaande sites of shops. Wij ontwikkelen web applicaties, maar ook mobiele applicaties. Daarnaast bijt jij je soms ook van in externe koppelingen met systemen zoals een ERP. Als team is er een duidelijke focus m.b.t. het waarborgen van de performance en snelheid van webshops. Ook zijn wij expert op het gebied van configuratoren. Kortom enorm veel afwisselende werkzaamheden! Ook jouw werkplek kan afwisselend zijn. Soms heb

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer gezocht!

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het devlopmenttean. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met de

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Functieomschrijving Junior PHP Developer gezocht! Voor een opdrachtgever in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar een Junior PHP Developer die onderdeel gaat worden van het ontwikkelingsteam van deze organisatie. In deze functie ga jij aan de slag met het schrijven van software voor de aansturing van en het managen van windparken en bijbehorende onderdelen. Hiernaast ga jij je bezighouden met het ontwikkelen, testen en onderhouden van diverse webapplicaties. Het team waarin je komt te werken bestaat uit 3 developers, hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt echter wel van je

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

Senior PHP developer/ Software Architect

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

PHP developer (Symfony, Doctrine)

Functie Als PHP developer wordt er een hoge mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed opereert in een team waar kennis wordt gedeeld en dingen als codereviews erg veel voorkomen. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Account Developer

Voor Bol.com zijn wij per direct op zoek naar een Account Developer voor 32-40 uur per week op het kantoor in Utrecht. Wil jij een directe bijdrage leveren door partners van de juiste data-inzichten te voorzien en via campagnes op nieuwe platformkansen en features te wijzen? Ben jij analytisch sterk en kun jij dit vertalen naar plannen en inspirerende gesprekken? Lees dan snel verder! wat bieden wij jou Salaris van €2400 - €2600 obv 40 uur Minimaal 6 maanden Werklocatie is Utrecht Werken bij bol.com wie ben jij Jij bent commercieel gedreven en weet altijd aan de juiste knoppen te

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features ontwikkelen; Werken met technieken als C#, Angular 12 en Javascript,; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een team van 7 professionals ben je als Full Stack .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Wil je van meerwaarde

Bekijk vacature »
Niel Debraune

Niel Debraune

30/08/2012 10:24:42
Quote Anchor link
Hey iedereen,

Ik zou graag mijn oude website redirecten naar mijn nieuwe en dat is momenteel al gelukt maar ik zou nu graag hebben dat het pas redirect na 5 seconden ofzo zodat mensen de tekst kunnen lezen die er word weergegeven als ze worden doorgestuurd.
Kunnen jullie me helpen?

Dit is de code die ik momenteel gebruik maar die is te snel.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
<html>
<head>
<title>iJailbreak</title>
<meta http-equiv="REFRESH" content="0;url=http://www.jailbreak-him.comli.com"></HEAD>
<BODY>
Je word nu doorgestuurd naar de nieuwe website van iJailbreak
</BODY>
</HTML>


Alvast bedankt.

Graag in het vervolg bij code, [code] [/code] tags gebruiken.[/modedit]
Gewijzigd op 30/08/2012 15:20:53 door Bas IJzelendoorn
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 20:57:45
 
Stefan WM

Stefan WM

30/08/2012 10:28:27
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php

echo 'We zijn verhuist in een paar tellen wordt u door verwezen';

sleep(5);
header('Location: http://www.example.com/');
?>


of in html

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<meta http-equiv="REFRESH" content="5;url=http://www.jailbreak-him.comli.com">


Alstu
Gewijzigd op 30/08/2012 10:29:11 door Stefan WM
 
Wouter J

Wouter J

30/08/2012 10:29:33
Quote Anchor link
Dan gaan we eens opzoek naar wat die meta refresh tag nou precies doet: https://developer.mozilla.org/en-US/docs/HTML/Element/meta

Quote:
refresh
This pragma specifies:
- the number of seconds until the page should be reloaded, if the content attribute contains only a positive integer number;
- the number of seconds until the page should be redirected to another, if the content attribute contains a positive integer number followed by the string ';url=' and a valid URL.


En daar hebben we ons antwoord al!
 
Niel Debraune

Niel Debraune

30/08/2012 10:32:37
Quote Anchor link
Bedankt Stefan maar volgens mij is er toch nog een klein probleempje :
Ik kom wel op de nieuwe website uit maar dat gebeurt dan ook meteen en niet pas na 5 seconden, kan dit kloppen ?
 
John D

John D

30/08/2012 10:43:33
Quote Anchor link
Gebruik geen php sleep() dat kost onnodig procestijd in je server. Gebruik de meta refresh zoals Wouter aangeeft.
 
Niel Debraune

Niel Debraune

30/08/2012 10:46:06
Quote Anchor link
John D op 30/08/2012 10:43:33:
Gebruik geen php sleep() dat kost onnodig procestijd in je server. Gebruik de meta refresh zoals Wouter aangeeft.


John zou je dat met een voorbeeld kunnen laten zien ?

Alvast bedankt.
 
John D

John D

30/08/2012 11:06:52
Quote Anchor link
Zie bij Wouter en Stefan of hieronder:
Let op de 5, jij hebt daar zelf 0 staan dat is het probleem.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<meta http-equiv="REFRESH" content="5;url=http://www.jailbreak-him.comli.com">
Gewijzigd op 30/08/2012 11:07:18 door John D
 
Stefan WM

Stefan WM

30/08/2012 11:11:27
Quote Anchor link
John D op 30/08/2012 10:43:33:
Gebruik geen php sleep() dat kost onnodig procestijd in je server. Gebruik de meta refresh zoals Wouter aangeeft.


Daarom gaf ik 2 voorbeelden ;)

En met het stukje html wat ik heb gegeven staat hij op 5 seconden.
 
John D

John D

30/08/2012 11:26:46
Quote Anchor link
@Stefan, klopt maar TS zag dat kennelijk niet. Hij had zelf al een refresh maar op nul seconden staan.
Gewijzigd op 30/08/2012 11:27:06 door John D
 
Stefan WM

Stefan WM

30/08/2012 11:30:40
Quote Anchor link
Dat wist ik en ik bedoelde het ook richting TS.
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

30/08/2012 12:37:31
Quote Anchor link
Je kan het toch ook zo doen in php?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php

header('Refresh:5;URL=http://www.website.nl');
echo 'U wordt doorverwezen naar onze nieuwe website.';

?>
 
Chris PHP

Chris PHP

30/08/2012 12:53:28
Quote Anchor link
Stefan van den Broek op 30/08/2012 10:28:27:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php

echo 'We zijn verhuist in een paar tellen wordt u door verwezen';

sleep(5);
header('Location: http://www.example.com/');
?>


Waarom die losse sleep? Dit kan gewoon in de header().

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
header("refresh:5; url=http://www.nieuwe-site-hier.com");
?>
 
Eddy E

Eddy E

30/08/2012 15:00:21
Quote Anchor link
sleep() is hier inderdaad niet voor bedoeld.
Sleep() kost echter bijzonder weinig processorkracht, omdat hij alleen maar hoeft te wachten. Veel zuiniger dus dan een processor 5 seconden lang bezig laten zijn met nutteloze berekeningen.
 
John D

John D

30/08/2012 15:10:02
Quote Anchor link
Eddy Erkelens op 30/08/2012 15:00:21:
sleep() is hier inderdaad niet voor bedoeld.
Sleep() kost echter bijzonder weinig processorkracht, omdat hij alleen maar hoeft te wachten. Veel zuiniger dus dan een processor 5 seconden lang bezig laten zijn met nutteloze berekeningen.
Vreemde redenering Eddy "omdat hij alleen maar hoeft te wachten". Een processor kent geen onderscheid tussen wachten en rekenen. Wachten is dus ook rekenen.
Gewijzigd op 30/08/2012 15:11:42 door John D
 
Eddy E

Eddy E

30/08/2012 15:13:14
Quote Anchor link
Blijkbaar toch veel makkelijker. Kan de bron nu even meer vinden, maar het scheelde aanzienlijk (iets van 8000% oid).
Jammer dat ik niet op een eigen php-pagina het processor-gehalte kan zien.
Zo moeilijk moet het niet zijn om de pagina 5 seconden iets te laten optellen (dus na 5 seconden te stoppen). En dat te vergelijken met een sleep(5).

Echter, de html-oplossing of de header()-oplossing zijn natuurlijk veel beter. Die zijn er tenslotte voor gemaakt.

Leesvoer: http://stackoverflow.com/questions/740954/does-sleep-time-count-for-execution-time-limit >> sleep() valt niet onder execution-time... is het dan een execution?
Gewijzigd op 30/08/2012 15:16:33 door Eddy E
 
John D

John D

30/08/2012 15:18:43
Quote Anchor link
@Eddy: Mijn bedoeling met -niet sleep()- gebruiken, zonde van de processortijd, was aan TS om aan te geven dat je de wachttijd naar de browser kan brengen met <meta http-equiv="REFRESH" content="5 zodat het nul processortijd kost. Er is nergens sprake van een vergelijking optellen/rekenen wat jij introduceert. De html html-oplossing of de header()-oplossing is de beste oplossing zoals je uiteindelijk zelf ook concludeert. :-)
 
Eddy E

Eddy E

30/08/2012 17:01:35
Quote Anchor link
Zei ik in de eerste regel van mijn eerste reactie in dit topic ook al.
In een ander topic was ooit een discussie over sleep(), en dat plaatste ik hier nogmaals ;).
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.