Refresh

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

Senior Java Ontwikkelaar

Dit ga je doen Werken aan uiteenlopende interne projecten voor grote (internationale) organisaties; Ontwikkelen van diverse (web)applicaties en platformen met technieken als Java, Azure en ASP.NET; Complexe vraagstukken tackelen met jouw expertise en ervaring; Waar nodig help jij je collega's om samen tot de juiste oplossing te komen. Hier ga je werken Als Java Developer kom je te werken bij een internationale organisatie in regio Amsterdam die zich richt op procesoptimalisatie door middel van zeer complexe IT oplossingen. Dit doen zij op het allerhoogste niveau met vestigingen over heel de wereld en met een groot aantal aansprekende, maatschappelijk betrokken klanten.

Bekijk vacature »

Front end developer React Sportgames

Functie Als Front end developer ga jij aan de slag bij een gave en bekende organisatie op het gebied van sportgames. Jij gaat aan de slag in een scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als scrumteam werken ze in drie wekelijkse sprints en begin je iedere ochtend met een stand-up. Als Front end developer werk jij bij deze organisatie voornamelijk met Javascript, html, css en React. Er wordt veel gebruikt gemaakt ook van C#, Docker en Kubernetes. Het team hecht veel waarde aan het leveren van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaar - Het schoolsysteem verbeteren!

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een prettige en kleinschalige organisatie waar hard gewerkt wordt om het onderwijs te verbeteren. Daarom werken ze aan complexe om administratieve, financiële en facilitaire processen te versnellen en te verbeteren. Dit doen ze vanuit een platte organisatie voor klanten die door geheel Nederland verspreid zitten, hier horen vanzelfsprekend een aantal aansprekende HBO scholen en universiteiten toe. Functieomschrijving Je komt terecht in een organisatie waar op dit moment 2 scrumteams werken. Jij zal als .Net developer binnen 1 van deze scrumteams functioneren, iedereen binnen dit team heeft zijn/haar eigen expertise waardoor er met verschillende invalshoeken aan een

Bekijk vacature »

Frontend Developer Vue Nuxt HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever levert elke dag betere digitale gebruikerservaringen. Ben jij geschikt als frontend Developer? Heb je ervaring met Vue en Nuxt? Vaste baan: Front-End Developer HBO €3.100 - €4.600 Zij bieden opdrachtgevers een complete dienstverlening op gebied van ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, content marketing en conversie verbetering. Zij werken met een eigen ontwikkeld CMS. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot

Bekijk vacature »

Lasrobot Programmeur

Over de functie Off-line programma’s maken die het beste resultaat bij de lasrobot mogelijk maken De programma’s met behulp van teach verder optimaliseren Proactief meedenken over oplossingen en over de juiste invulling van lasmallen Het lasrobotproces zoveel mogelijk optimaliseren Over het bedrijf Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de engineering, productie en assemblage van samengestelde plaatwerkproducten en monodelen uit metaal. Onze klant werkt samen met het team aan de mooiste producten van de toekomst. Binnen dit bedrijf staat een sterk team van specialisten op het gebied van industrial design, mechanical engineering, in-house prototyping en all-round projectmanagement. Met daarbij uiteenlopende kennis in

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Frontend Developer – Leeuwarden Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »
Martijn Roverts

Martijn Roverts

25/03/2009 19:23:00
Quote Anchor link
Ik wil de volgende refresh maken maar hij refreshed alleen maar naar :

http://www.eensite.nl?

Ik mis de overige gegevens van de pagina, weet iemand wat ik fout doe?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
header("location:".$_SERVER["PHP_SELF"]."?".$_SERVER["QUERY_STRING"]);
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 13:28:05
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

25/03/2009 19:24:00
Quote Anchor link
$_SERVER['QUERY_STRING'] is leeg? Dump je $_SERVER-variabele eens (var_dump()).
 
Martijn Roverts

Martijn Roverts

25/03/2009 19:36:00
Quote Anchor link
Die dump geeft het volgende :

string(45) "nieuwsid=76&mw=750&tw=100&th=120&soort=avatar"
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

25/03/2009 19:40:00
Quote Anchor link
Dan moet hij het gewoon doen.
 
Martijn Roverts

Martijn Roverts

25/03/2009 19:45:00
Quote Anchor link
Ja dat dacht ik ook.

Heb hier nog een stuk van de code, misschien geeft het zo meer duidelijkheid?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
<?php
if (isset($_POST["upload"])) {
    //Get the file information
    $userfile_name = $_FILES['image']['name'];
    $userfile_tmp = $_FILES['image']['tmp_name'];
    $userfile_size = $_FILES['image']['size'];
    $userfile_type = $_FILES['image']['type'];
    $filename = basename($_FILES['image']['name']);
    $file_ext = strtolower(substr($filename, strrpos($filename, '.') + 1));
    
    //Only process if the file is a JPG, PNG or GIF and below the allowed limit
    if((!empty($_FILES["image"])) && ($_FILES['image']['error'] == 0)) {
        
        foreach ($allowed_image_types as $mime_type => $ext) {
            //loop through the specified image types and if they match the extension then break out
            //everything is ok so go and check file size

            if($file_ext==$ext && $userfile_type==$mime_type){
                $error = "";
                break;
            }
else{
                $error = "Alleen <strong>".$image_ext."</strong> afbeeldingen zijn geaccepteerd.<br />";
            }
        }

        //check if the file size is above the allowed limit
        if ($userfile_size > ($max_file*1048576)) {
            $error.= "Afbeeldingen moeten kleiner dan ".$max_file."MB zijn.";
        }
        
    }
else{
        $error= "Selecteer een afbeelding.";
    }

    //Everything is ok, so we can upload the image.
    if (strlen($error)==0){
        
        if (isset($_FILES['image']['name'])){
            //this file could now has an unknown file extension (we hope it's one of the ones set above!)
            $large_image_location = $large_image_location.".".$file_ext;
            $thumb_image_location = $thumb_image_location.".".$file_ext;
            
            //put the file ext in the session so we know what file to look for once its uploaded
            $_SESSION['user_file_ext']=".".$file_ext;
            
            move_uploaded_file($userfile_tmp, $large_image_location);
            chmod($large_image_location, 0777);
            
            $width = getWidth($large_image_location);
            $height = getHeight($large_image_location);
            //Scale the image if it is greater than the width set above
            if ($width > $max_width){
                $scale = $max_width/$width;
                $uploaded = resizeImage($large_image_location,$width,$height,$scale);
            }
else{
                $scale = 1;
                $uploaded = resizeImage($large_image_location,$width,$height,$scale);
            }

            //Delete the thumbnail file so the user can create a new one
            if (file_exists($thumb_image_location)) {
                unlink($thumb_image_location);
            }
        }

        //Refresh the page to show the new uploaded image
        header("location:".$_SERVER["PHP_SELF"]."?".$_SERVER["QUERY_STRING"]);
        exit();
    }
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Martijn Roverts
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

25/03/2009 19:48:00
Quote Anchor link
Heeft er niks mee te maken. Het gaat om die regel 62, en dat behoort bij de $_SERVER-array. Hij moet het gewoon doen zo.

Doe dit eens:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
var_dump($_SERVER['PHP_SELF']."?".$_SERVER['QUERY_STRING']);
?>

Wat geeft dat?
 
Martijn Roverts

Martijn Roverts

25/03/2009 19:53:00
Quote Anchor link
string(81) "/data/functies/upload_crop_v1.2.php?nieuwsid=76&mw=750&tw=100&th=120&soort=avatar"

Niks geks dus...rara politiepet.
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

25/03/2009 19:55:00
Quote Anchor link
Heel gek. Heb je ook geen output voor de header()?
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

25/03/2009 20:12:00
Quote Anchor link
Misschien een spatie na Location:?
Staat er nergens anders in je code een header, die al eerder afvangt?
Geen output voor de header?

Heb je een 404 verwerking die een niet bestaande pagina's naar de begin pagina's linkt?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Pieter van Linschoten
 
Martijn Roverts

Martijn Roverts

26/03/2009 12:24:00
Quote Anchor link
Had de action in de form nog op $_SERVER['PHP_SELF'] staan. Logisch achteraf.
Thanx voor de ruggespraak!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.