Refresh

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

Front-end PHP Developer

Dit ga je doen Bouwen van de frontend van een nieuwe applicaties; Verbeteren van de user experience; Opstellen van een style guide; Schakelen met collega developers over de te bouwen oplossing; Je speelt een belangrijke rol in het neerzetten van het nieuwe systeem; Werken met o.a. Symfony 6, API Platform, Twig, Javascript, Redis Automatiseren van processen; Koppelen van verschillende functionaliteiten; Unit tests, integration tests, end-to-end tests; In de toekomst ga je nog werken aan andere projecten. Hier ga je werken Voor onze vaste opdrachtgever in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Het betreft een organisatie

Bekijk vacature »

Software Developer C# - Deventer

Software Developer C# – Deventer Bijdragen aan de toekomst van het onderwijs! Ben jij op zoek naar een dynamische omgeving waar vol enthousiasme wordt gewerkt aan software voor interactieve dashboard- en analysetoepassingen ter verbetering van het onderwijs? Dan zijn wij het bedrijf voor jou! TIG is een bedrijf met een informele en ondernemende werksfeer, waarbij goede ideeën snel leiden tot concrete acties. Wij zijn een software ontwikkelorganisatie en focussen ons op het ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor het leveren van managementinformatie, datavisualisatie en analyses voor het onderwijs. Met onze dashboard- en analyseoplossingen zetten scholen gegevens om naar betekenisvolle informatie.

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Hilversum! Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ben jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het ook leuk vindt om bij klanten op bezoek te gaan? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Deze functie is erg divers, je moet dus goed kunnen schakelen. Je komt te werken in een klein team van developers. Binnen het bedrijf hangt er een gemoedelijke informele

Bekijk vacature »

Lead developer (PHP, Symfony, DDD)

Functie Als Lead developer zorg je ervoor dat het team (bestaande uit zowel junior als ervaren developers) in staat is om de kwaliteit van de software (en code) verder te verhogen. In samenwerking met het team, de product owner en de andere lead developers zet je technische lijnen uit en bepaal je de prioriteiten per sprint. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en bijvoorbeeld een nieuwe applicatiestructuur in Symfony op te zetten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en

Bekijk vacature »

Front end developer binnen de consultancy

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »

Programmeur / Developer

Voor een familiebedrijf in Doetinchem, actief in de machinebouw voor de food-sector, zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. In deze functie ben je werkzaam in een team van 5 medewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verhelderen van requirements vanuit de opdrachtgever, de klant en de afdeling ontwikkeling. Je verricht haalbaarheidsstudies en werkt specificaties uit die je afstemt met de opdrachtgever. Je ontwerpt design in software en stemt af met je collega's. De huidige vision-systemen zijn geschreven in C software, welke draait op een CUDA platform. Je schrijft en codeert software en zal gaan testdraaien. Tot

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Applicatie ontw

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: We verwachten van je, dat je: Brede ervaring hebt als JAVA-ontwikkelaar; Ervaring hebt met Agile/Scrum-werken en je thuis voelt in een Agile omgeving; Een aandeel levert aan het scrumproces en in de SAFe-releasetrain; Zelfstandig werkt in een scrumteam en intensief de samenwerking op zoekt met je directe collega’s en je omgeving; Ervaring meebrengt met het schattten en inplannen van taken tot en met het testen en demonstreren van de opgeleverde functionaliteit; Collega’s in je

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »
Martijn Roverts

Martijn Roverts

25/03/2009 19:23:00
Quote Anchor link
Ik wil de volgende refresh maken maar hij refreshed alleen maar naar :

http://www.eensite.nl?

Ik mis de overige gegevens van de pagina, weet iemand wat ik fout doe?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
header("location:".$_SERVER["PHP_SELF"]."?".$_SERVER["QUERY_STRING"]);
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 10:20:12
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

25/03/2009 19:24:00
Quote Anchor link
$_SERVER['QUERY_STRING'] is leeg? Dump je $_SERVER-variabele eens (var_dump()).
 
Martijn Roverts

Martijn Roverts

25/03/2009 19:36:00
Quote Anchor link
Die dump geeft het volgende :

string(45) "nieuwsid=76&mw=750&tw=100&th=120&soort=avatar"
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

25/03/2009 19:40:00
Quote Anchor link
Dan moet hij het gewoon doen.
 
Martijn Roverts

Martijn Roverts

25/03/2009 19:45:00
Quote Anchor link
Ja dat dacht ik ook.

Heb hier nog een stuk van de code, misschien geeft het zo meer duidelijkheid?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
<?php
if (isset($_POST["upload"])) {
    //Get the file information
    $userfile_name = $_FILES['image']['name'];
    $userfile_tmp = $_FILES['image']['tmp_name'];
    $userfile_size = $_FILES['image']['size'];
    $userfile_type = $_FILES['image']['type'];
    $filename = basename($_FILES['image']['name']);
    $file_ext = strtolower(substr($filename, strrpos($filename, '.') + 1));
    
    //Only process if the file is a JPG, PNG or GIF and below the allowed limit
    if((!empty($_FILES["image"])) && ($_FILES['image']['error'] == 0)) {
        
        foreach ($allowed_image_types as $mime_type => $ext) {
            //loop through the specified image types and if they match the extension then break out
            //everything is ok so go and check file size

            if($file_ext==$ext && $userfile_type==$mime_type){
                $error = "";
                break;
            }
else{
                $error = "Alleen <strong>".$image_ext."</strong> afbeeldingen zijn geaccepteerd.<br />";
            }
        }

        //check if the file size is above the allowed limit
        if ($userfile_size > ($max_file*1048576)) {
            $error.= "Afbeeldingen moeten kleiner dan ".$max_file."MB zijn.";
        }
        
    }
else{
        $error= "Selecteer een afbeelding.";
    }

    //Everything is ok, so we can upload the image.
    if (strlen($error)==0){
        
        if (isset($_FILES['image']['name'])){
            //this file could now has an unknown file extension (we hope it's one of the ones set above!)
            $large_image_location = $large_image_location.".".$file_ext;
            $thumb_image_location = $thumb_image_location.".".$file_ext;
            
            //put the file ext in the session so we know what file to look for once its uploaded
            $_SESSION['user_file_ext']=".".$file_ext;
            
            move_uploaded_file($userfile_tmp, $large_image_location);
            chmod($large_image_location, 0777);
            
            $width = getWidth($large_image_location);
            $height = getHeight($large_image_location);
            //Scale the image if it is greater than the width set above
            if ($width > $max_width){
                $scale = $max_width/$width;
                $uploaded = resizeImage($large_image_location,$width,$height,$scale);
            }
else{
                $scale = 1;
                $uploaded = resizeImage($large_image_location,$width,$height,$scale);
            }

            //Delete the thumbnail file so the user can create a new one
            if (file_exists($thumb_image_location)) {
                unlink($thumb_image_location);
            }
        }

        //Refresh the page to show the new uploaded image
        header("location:".$_SERVER["PHP_SELF"]."?".$_SERVER["QUERY_STRING"]);
        exit();
    }
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Martijn Roverts
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

25/03/2009 19:48:00
Quote Anchor link
Heeft er niks mee te maken. Het gaat om die regel 62, en dat behoort bij de $_SERVER-array. Hij moet het gewoon doen zo.

Doe dit eens:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
var_dump($_SERVER['PHP_SELF']."?".$_SERVER['QUERY_STRING']);
?>

Wat geeft dat?
 
Martijn Roverts

Martijn Roverts

25/03/2009 19:53:00
Quote Anchor link
string(81) "/data/functies/upload_crop_v1.2.php?nieuwsid=76&mw=750&tw=100&th=120&soort=avatar"

Niks geks dus...rara politiepet.
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

25/03/2009 19:55:00
Quote Anchor link
Heel gek. Heb je ook geen output voor de header()?
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

25/03/2009 20:12:00
Quote Anchor link
Misschien een spatie na Location:?
Staat er nergens anders in je code een header, die al eerder afvangt?
Geen output voor de header?

Heb je een 404 verwerking die een niet bestaande pagina's naar de begin pagina's linkt?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Pieter van Linschoten
 
Martijn Roverts

Martijn Roverts

26/03/2009 12:24:00
Quote Anchor link
Had de action in de form nog op $_SERVER['PHP_SELF'] staan. Logisch achteraf.
Thanx voor de ruggespraak!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.