Regel verwijderen uit MySQL

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ervaren PHP Developer

Functieomschrijving PHP Developer met brede ervaring gezocht! Ben jij een Full Stack PHP Developer met brede ervaring die toe is aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Voor onze eindklant in de regio Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT Team van deze organisatie gaat versterken. Wij zoeken een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die er voor gaat zorgen dat deze innovatieve organisatie de volgende stap gaat maken. Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je communicatief goed zijn en in staat zijn om zelfstandig problemen op te lossen. Daarnaast bestaat

Bekijk vacature »

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

Traineeship Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij start via ons bij deze opdrachtgever als Trainee Java ontwikkelaar, tijdens het traineeship ga je in 1 jaar van de basis naar professioneel Java ontwikkelaar. Je start samen met een groep trainees, volgt de aangeboden cursussen en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Na een aantal maanden volgt de volgende opdracht. Door de groei in jouw rol kom je op steeds complexere opdrachten terecht. Veel afwisseling dus. Collega’s met ervaring helpen je bij deze groei en samen met jouw coach ga je een persoonlijke leerplan opzetten om jou

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

Fullstack of back-end PHP developer

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript developer (ReactJS, NodeJS, T

Functie Het team bestaat momenteel uit ruim 15 collega’s, waarvan ruim de helft in het ontwikkelteam werkzaam is. Er zijn gave plannen om het platform ook te gaan toepassen op bijv. vliegvelden, maar ook internationale groei zit in het verschiet en daarom zijn ze op zoek naar versterking. Als Fullstack JavaScript developer werk je nauw samen met 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creeren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

NodeJS developer

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden, maar hiernaast doe je onderzoek naar de inzet van nieuwe technieken, tools of bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Qua technische kennis zoeken ze iemand die goed op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen, daar zij nu ontwikkelen op NodeJs back-end,

Bekijk vacature »
Rob Doornbos

Rob Doornbos

07/05/2012 12:10:52
Quote Anchor link
Hopelijk kan iemand mij helpen.

Ik heb onderstaand tabelletje met op iedere regel een checkbox om een regel te kunnen verwijderen uit de database.
Maar als ik nu op de Delete knop druk doet hij wel de pagina verversen, maar de regel is niet verwijderd.
Ik krijg ook geen verdere foutmeldingen.

Bij voorbaat dank.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
<?php
$tbl_name
="table_500"; // Table name

$result = mysql_query("SELECT * FROM $tbl_name")
or die(mysql_error());  

echo "<form name='form1' method='post' action=''>";
echo "<table id='cashbook' width='100%' cellpadding='1' border='0'>";
echo "<thead><tr>
<th>Date</th>
<th>Description</th>
<th>Income</th>
<th>Expense</th>
<th>  </th>


</tr></thead>"
;
        
// keeps getting the next row until there are no more to get
while($row = mysql_fetch_array( $result )) {
    // Print out the contents of each row into a table
    echo "<tr>
    <td width='25%'>"
;
        echo $row['field68'];
    echo "</td><td width='50%'>";
        echo $row['field70'];
    echo "</td><td width='10%'>";
        echo $row['field69'];
    echo "</td><td width='10%'>";
        echo $row['field71'];
    echo "</td><td width='5%'><input name='checkbox[]' type='checkbox' session_id='checkbox[]' value='";
        echo $row['session_id'];
    echo "'></td></tr>";
}


echo "</table>";
echo "<hr />";

echo "<input name='delete' type='submit' session_id='delete' value='Delete'>";

// Check if delete button active, start this
if($delete){
for($i=0;$i<$count;$i++){
$del_id = $checkbox[$i];
$sql = "DELETE FROM $tbl_name WHERE session_id='$del_id'";
$result = mysql_query($sql);
}


// if successful redirect
if($result){
echo "<meta http-equiv=\"refresh\" content=\"0;URL=\cashbook.php\">";
}
}

echo "</form>";
?>
Gewijzigd op 08/05/2012 09:06:30 door Rob Doornbos
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 15:43:17
 
Erwin H

Erwin H

07/05/2012 12:12:11
Quote Anchor link
Ververs de pagina nog eens na het deleten. Is je regel dan wel weg?
 
Matthijs Vos

Matthijs Vos

07/05/2012 12:13:26
Quote Anchor link
Ik denk dat het in de 'for' zit. Hier heb je $count staat, maar die defineer je verder nergens
 
Reshad F

Reshad F

07/05/2012 12:15:44
Quote Anchor link
dit is een goede voorbeeld van een prullenbak script.

geen foutafhandeling.

zet dit bovenin.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
ini_set('display_errors', 'On');
             error_reporting(E_ALL);
?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/05/2012 12:23:18
Quote Anchor link
field71, field72, field73

Slechte veldnamen. Je moet het aantal velden nooit verruimen vanwege aantallen. Dan ben je verkeerd bezig.

Verdiep je eens in normalisatie.
 
Chris PHP

Chris PHP

07/05/2012 12:37:13
Quote Anchor link
Rob,

Ben je nu niet 2 keer zolang bezig met alleen al te zoeken naar welk field nu wat is? Waarom gebruik je geen 'hekrenbare' veldnamen?

Zit het probleem niet in je if statement? het is if($delete) echter zie ik deze variabel nergens terug komen alleen een value='delete' bij de submit input. Waar komt de waarde van $delete vandaan?
 
Christiaan Scheermeijer

Christiaan Scheermeijer

07/05/2012 16:24:56
Quote Anchor link
Ik zie meerdere fouten, ik zou met een foreach de checkboxes doorlopen dan krijg je namelijk alleen de aangevinkte.
Daarna verwerk je de value van die checkboxes om regels te verwijderen.


Probeer dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
<?php

$tbl_name
= "table_500"; // Table name

$result = mysql_query("SELECT * FROM $tbl_name")
        or die(mysql_error());

echo "<form name='form1' method='post' action=''>";
echo "<table id='cashbook' width='100%' cellpadding='1' border='0'>";
echo "<thead><tr>
<th>Date</th>
<th>Description</th>
<th>Income</th>
<th>Expense</th>
<th>  </th>


</tr></thead>"
;

// keeps getting the next row until there are no more to get
while ($row = mysql_fetch_array($result)) {
    // Print out the contents of each row into a table
    echo "<tr>
    <td width='25%'>"
;
    echo $row['field68'];
    echo "</td><td width='50%'>";
    echo $row['field70'];
    echo "</td><td width='10%'>";
    echo $row['field69'];
    echo "</td><td width='10%'>";
    echo $row['field71'];
    echo "</td><td width='5%'><input name='checkbox[]' type='checkbox' value='";
    echo $row['session_id'];
    echo "'></td></tr>";
}


echo "</table>";
echo "<hr />";

echo "<input name='delete' type='submit' value='Delete'>";

// Check if delete button active, start this
if (isset($_POST['delete'])) {
    $proceed = false; // Check of er iets gedaan is
    foreach ($_POST['checkbox'] as $delete) { // Loop elke checkbox langs en sla zijn value op als $delete
        $sql = "DELETE FROM $tbl_name WHERE session_id='$delete'";
        if (@mysql_query($sql)) {
            $proceed = true;  // Er is iets verwijderd, ga door naar cashbook
        }
    }

    if ($proceed) {
        echo "<meta http-equiv=\"refresh\" content=\"0;URL=\cashbook.php\">";
    }
}

echo "</form>";
?>


// Edit
session_id in inputs ?
Gewijzigd op 07/05/2012 16:27:43 door Christiaan Scheermeijer
 
Joakim Broden

Joakim Broden

07/05/2012 16:39:05
Quote Anchor link
1) Gebruik juiste mySQL foutafhandeling (Tutorial)
2) Maak gebruik van ' bij HTML (Tutorial)
3) Geen meta in de BODY maar in de HEAD, gebruik hier een header() voor. (Tutorial)
4) Variabelen buiten " (zie punt 2)
5) Ga geen foutmeldingen onderdrukken met @, maar gebruik foutafhandeling (zie punt 1)

Succes ermee
Gewijzigd op 07/05/2012 16:40:48 door Joakim Broden
 
Rob Doornbos

Rob Doornbos

08/05/2012 09:06:04
Quote Anchor link
Geweldig het werkt!!

Ja, ik ben alleen maar aan het knippen en plakken geweest, de ballen verstand er van waar ik eigenlijk mee bezig ben :-)
Maar ik zal me er eens in (proberen) te verdiepen in de opgegeven tutorials.

Maar bedankt voor alle tips, met name natuurlijk Christiaan die de hele code heeft voorgekauwd.

Rob
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.